• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ در مورد vBulletin

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
با سلام می خواستم بگم که رنگ هایی که برای کاربران انتخاب کرده ام در مرورگر فایرفایکس نمایش داده نمیشن و همون رنگ دیگر اعضا برای همه نمایش داده میشه
در صورتی که به یک فروم دیگه سر زدم این مشکل رو نداشت.
من چه کنم که این مشکل رو نداشته باشم؟

چک کن ببین پشت کد رنگ # وجود داشته باشه

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متشکرم مشکلم حل شد
فقط میشه توضیح بدید که چرا کد رنگ بدون # تو فایرفاکس این طوری بود ؟

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
پیشنهاد : به نظرم خیلی خوبه اگه همه سولات مربوط به وی بولتین در همین تاپیک مطرح بشه تا اینکه تاپیک جداگانه ای برای هر کدام زده بشه :)

سلام دوستان

اگه ليسانس رو از وي بي خريداري كنيم ( تم يا هك يا وي بي نال شده ) براي دانلود تو فروم بزاريم چه اتفاقي مي افته ؟

ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

لطفا به این لینک مراجعه کنید : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1336098&postcount=51

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
پیشنهاد : به نظرم خیلی خوبه اگه همه سولات مربوط به وی بولتین در همین تاپیک مطرح بشه تا اینکه تاپیک جداگانه ای برای هر کدام زده بشه :)

لطفا به این لینک مراجعه کنید : http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1336098&postcount=51

فقط من 1 بند اضافه کنم که نسخه نال شده نرم افزار نباید در فروم های لیسانس شده برای دریافت گذاشته بشه

اگر عمری با قی موند یک تاپیک به صورت سوال همراه جواب ایجاد میکنم و سوالات همیشگی و درش پاسخ میدم

darklord

Registered User
لایک‌ها
1

اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَ :blink: من چقدر خنگم! اصلا به یاد این HTML خدا بیامرز نبودم. (فقط یه ایراد داره search engine ها باهاش مورد دارن)

ممنون احسان جان مشکلم حل شد.:)

درخواست: یه هکی هست به اسم "Default Font/Size/Color in a Post" دوستان زحمت این رو هم بکشن ممنون میشم. :happy:

سوال 1: چه طوری میشه به کاربر اجازه داد توی پست های Table ایجاد کنه؟ (بدون HTML)

سوال 2: من قبلا یه جایی تنظیم کرده بودم که Space های اضافه موقع ارسال پست حذف بشن حالا نمیدونم کجا بوده؟ کمک!

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید آیا برای نمایش جلوی نام انجمن ها (تعداد کاربران آنلاین - 5 نفر) باید کار خاصی رو انجام بدیم ؟
من 7 نفر رو آنلاین دارم ولی جلوی اسم هیچ انجمنی چیزی نوشته نشده است !

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
هک مربوط به ارسال پی ام خودکار به کاربران هنگام حذف یا انتقال پست ها و تاپیک ها :

توضیح ضروری : با توجه به کاربردی بودن این هک در فروم ها گویا این هک از خود سایت وی بولتین حذف شده ! ( اکانت یوزر سازنده هم غیر فعال شده چون تمدید لایسنس نکرده )

فایل های ضمیمه

• Moderation Auto-PM v2.0.1.rar
    11.1 KB · نمایش ها: 20

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشید آیا برای نمایش جلوی نام انجمن ها (تعداد کاربران آنلاین - 5 نفر) باید کار خاصی رو انجام بدیم ؟
من 7 نفر رو آنلاین دارم ولی جلوی اسم هیچ انجمنی چیزی نوشته نشده است !

بله باید هک خاصی نصب بشه .

هک زیر (اتچ ) شده : تعداد افرادی را که در حال بازدید از هر تاپیک هستند نمایش می دهد . برای موردی که مد نظر شما هست هم باید هک خاصی باشه که متاسفانه ندارم .

فایل های ضمیمه

• [vB 3.6.0 Beta 1] thread visitor counts.rar
    846 بایت · نمایش ها: 13

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگر عمری با قی موند یک تاپیک به صورت سوال همراه جواب ایجاد میکنم و سوالات همیشگی و درش پاسخ میدم

به نظرم خیلی مفید خواهد بود . مثلا یه تاپیک مخصوص ایجاد بشه و مشکلات و سوالات متداول در اون جواب داده بشه ( مثلا نحوه ی برداشتن آندرلاین ... درست کردن نمایش حرف ح و ... حتی موارد تخصصی تر ) و فهرست عنوان ها هم در پست اول ایندکس بشه . به این ترتیب دیگه نیازی نیست که برای هر سوال تکراری یک تاپیک جدا گانه زده بشه ... در صورت موافقت به راحتی می تونیم از مدیر یت فروم هم درخواست کنیم تاپیک را استیکی کنند . :rolleyes:

حضرت عشق

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
Dong Fang Bobai عزيز ممنون از كمكت ولي راجع به قالب هم صدق ميكنه ؟

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله باید هک خاصی نصب بشه .

هک زیر (اتچ ) شده : تعداد افرادی را که در حال بازدید از هر تاپیک هستند نمایش می دهد . برای موردی که مد نظر شما هست هم باید هک خاصی باشه که متاسفانه ندارم .

بازدید از هر تاپیک ؟
این امکان رو فکر کنم خود وی بی هم داشته باشه
من هکی رو می خوام که در صفحه اصلی انجمن جلوی اسم انجمن ها تعداد افراد آنلاین رو بنویسه
متشکرم;)

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
این هک ها رو نصب میکنید الکی فشار میارید به دیتابیس و درخواستهای مکرر.

فکر نکنید چون N تا هک وجود داره پس ضروری هست همه نصب بشه در انجمن تا خوشگل بشه. مخصوصا هک هایی که مربوط به آمار میشه.

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بازدید از هر تاپیک ؟
این امکان رو فکر کنم خود وی بی هم داشته باشه
من هکی رو می خوام که در صفحه اصلی انجمن جلوی اسم انجمن ها تعداد افراد آنلاین رو بنویسه
متشکرم;)

این هک با امکان خود وی بی (نمایش کاربران حاضر در هر تاپیک ) فرق می کنه ! خودم این هک رو نصب کردم و به خاطر همین گفتم با خواسته ی شما متفاوت هست . اگه پیدا کردم همین جا آپلود می کنم . :)

فکر نکنید چون N تا هک وجود داره پس ضروری هست همه نصب بشه در انجمن تا خوشگل بشه. مخصوصا هک هایی که مربوط به آمار میشه.

کاملا درسته . :happy: بعضی از هک ها حتی باگ ایجاد می کنند ! :eek: و مخصوصا نصب هک های آما ممکنه باعث بشه فشار زیادی روی سرور بیاد ! و سعی کنید هک هایی را که نیازمند دستکاری زیاد در تمپلیت ها هستند نصب نکنید.

اینها مواردی هست که دوستان قبل از نصب هک ها باید توجه داشته باشند . اما هدفم از قرار دادن هک ها در اینجا دسترسی راحت تر دوستان هست . . . متاسفانه در خیلی از فروم ها تا درخواست هکی میشه فورا قیمت تعیین می کنند و دسترسی می خواهند ...

خلاصه کلام اینکه دوستان حتما تذکر جناب احسان عزیز رو جدی بگیرند . و بی هدف هک ها رو نصب نکنند . :happy:

همین چند روز پیش نصب هک خاصی باعث شد تا فروم خودم حسابی به هم بریزه و مشکلات زیادی به وجود آورد ...

oceanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من با پاسخ سریعم مشکل دارم ... یعنی اگر کارکترهای فارسی تایپ بشه پاسخ سریع کار نمیکنه .. البته اینم بگم که Iconv روی سرور فعاله .. در حال حاضر مجبور شدم problematic ajax ها رو disable کنم .. نظری داره کسی در این مورد که چی کار باید بکنم ؟

Ali_Solo

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان من با پاسخ سریعم مشکل دارم ... یعنی اگر کارکترهای فارسی تایپ بشه پاسخ سریع کار نمیکنه .. البته اینم بگم که Iconv روی سرور فعاله .. در حال حاضر مجبور شدم problematic ajax ها رو disable کنم .. نظری داره کسی در این مورد که چی کار باید بکنم ؟

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=1254674&postcount=15

Golzarion

کاربر فعال ادبیات
کاربر فعال
لایک‌ها
8
چه طوری یه آرشیو درست کنم مثل : http://forum.persiantools.com/archive/index.php/

و اینجا : http://forum.persiantools.com/archive/index.php/f-19.html

آیا باید صفحات رو به html تبدیل کنم با استفاده از این هک ؟؟ ( SEO) و http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=127336

ممنون میشم اگه دوستانی که دسترسی دارند زحمت این دوتا هک رو بکشند :

تغییر navbar هنگام دریافت پی ام جدید ( البته در متن پست اول کد هایی که باید تغییر کنند هم هست و فایل دانلود) : http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=155718

هک ججدا کردن تاپیک های استیکی از سایر تاپیک ها : http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?threadid=117944

ممنون :happy:

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

عجب !
احسان جان الان فقط یه هک تشکر و بازدید های امروز رو من نصب کردم که هر وقت تعداد اعضا و کاربران بالا بره بازدید ها رو هم پاک می کنم ..
راستی فکر نمی کنم تشکر خیلی هم فشار وارد کنه ها !
خودتون گفتید این به درد مواقعی می خوره که 100 نفر نیان 100 تا پست بدن همه بگم مرسی از برنامه یا مطلب یا همچینی چیزایی پس این یکی رو موافق نیستم ! سرور بترکه بهتره از اینه که چرت و پرت پر بشه تو انجمن :دی

در ضمن اگر می شه بگید چه طوری میشه تعداد کاربران آنلاین رو جلوی هر انجمن نمایش داد ... مرسی

Persian IT net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مطلب دیگه :

یه نفر اگر می تونه کامل درباره قسمت محبوبیت Reputation کامل و مفصل توضیح بده ..
اصلا به درد می خوره که من فعالش کنم ؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
میل بزن انجام میدم برات.. ستاره هست دیگه بر حسب تعداد پست....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا