به نقل از mahiar0 :من هم مي دونم مي گم گير اوردي به من هم بگو برم پيشش
شنيدم يكي از مديرهاي اينجا اين كارو انجام ميده
شما كه فعال تريد بش بگيد؟ شايد رو كرد ؟
به نقل از mahiar0 :من هم مي دونم مي گم گير اوردي به من هم بگو برم پيشش
نه امين نه ديويد هيچ كدوم حال ندارن ثبت نام كنندبه نقل از merkut_68 :شنيدم يكي از مديرهاي اينجا اين كارو انجام ميده
شما كه فعال تريد بش بگيد؟ شايد رو كرد ؟
نه! گير نميده!به نقل از cyber boy :اگه سايت اصلي فارسي باشه و سايت انگليسي ساب دامين باشه گوگي گير ميده؟؟
به نقل از Asef :به عطا خان كم پيداييد.
دوستان منم يه سوال
آيا داخل هر صفحه فقط يك ادز نشون داده ميشه؟ من وقتي 2 يا 3 كد رو قرار ميدم در نقاط مختلف, فقط اولين رو نشون ميده و بقيه رو نشون نميده. چرا؟
چه جالب اطلاع نداشتم. ممنون.به نقل از ataasgari :شما ميتونيد تا 3 باكس و يك لينك باكس رو در هر صفحه نمايش بديد. نمايش آگهي در همه باكس ها فقط در صورتي انجام ميشه كه براي منطقه و مطلب شما به همون تعداد آگهي وجود داشته باشه .
براي مثال شما وقتي از ايران صفحه رو ببينيد ممكنه فقط 2 يا 3 اگهي در باكس اول وجود داشته باشه و بقيه باكس ها نمايش داده نشوند ولي بازديد كننده ديگري از آمريكا وقتي صفحه شما رو ببينه تمامي باكس ها و آگهي ها براش نمايش داده شوند!
راه حل: براي حل اين مشكل:
- سعي كنيد مطالب صفحه رو افزايش بديد.
- همچنين كليد واژه هاي جديدي به صفحه اضافه كنيد.
- از قرار دادن متن به صورت تصوير خودداري كنيد.
- به تصاوير صفحه توضيح اضافه كنيد (منظور alt هستش)
پس از انجام اين مراحل 4 الي 5 ساعت به گوگل فرصت بديد تا مطالب و كليد واژه هاي جديد رو بررسي كنه.
اميدوارم با انجام اين موارد مشكلتون حل بشه.
عطا عسگري
به نقل از Asef :چه جالب اطلاع نداشتم. ممنون.
ولي فرق باكس و لينك باكس رو متوجه نشدم
به نقل از ataasgari :از دوستاني كه خارج از ايران هستند و اكانت دارند چند سوال داشتم :
- مدت زمان نقد شدن چك چقدره ؟
- چقدر هزينه بابت نقد كردن چك پرداخت مي كنيد؟
- در چه بانكي حساب داريد؟
من در امارات هستم به طور متوسط يك ماه طول ميكشه تا چك نقد بشه و حدود 25 دلار هزينه بانكي داره . حسابم هم در مشرق بنك هستش. ميخواستم ببينم اگر كسي بانكي رو ميشناسه كه زودتر چك رو نقد كنه و هزينه كمتري داشته باشه من هم حسابم رو تغيير بدم. در ضمن شنيدم كه حساب هاي دلاري كمترين هزينه رو براي نقد كردن چك هاي دلاري در مقايسه با ديگر ارزها دريافت مي كنند؟ كسي نظري داره؟
ممنون
عطا عسگري
channel براي دقت بيشتر در مورد مقدار درآمد هر سايت يا صفحه هست.به نقل از ahmad6 :اقا كسي ميتونه در مورد channel يك كم توضيح بده و بگه طريقه استفاده اون چي هست و به چه درد ميخوره؟
ممنون
چرا گوگل اجازه نميده كسي براي شخص ديگه اي channel باز كنه؟ اصلا از كجا ميفهمه من صاحب اين سايت هستم يا نيستم؟!به نقل از davidmors :channel براي دقت بيشتر در مورد مقدار درآمد هر سايت يا صفحه هست.
ممنون شايان جان. پاسخ كاملي بود.به نقل از شايان :چرا نميذاره ؟!؟! آخه channel اصول كارش اينه كه : مثلا شما 10 تا سايت داري ، ميخواي ببيني درآمد هر كدون چه قدره و آمار جدا جدا داشته باشي ! براي هر كدوم channel ميزني و امار جدا ميده بهت ! اگر نزني هم گوگل نميگه چرا براي هر سايت channel جدا نساختي ! يعني channel فقط و فقط براي امار هست و اونم براي صاحب Acount ! . گوگل هيچ كاري نداره !
حالا در مورد channel ساختن براي كسه ديگه ! دقيقا مثل اينه كه : شما يه بقالي داري ... دوستت مياد ميگه منم يه سري جنس دارم ، برام بفروش ! شما ميتوني بريزي وسط مغازه ، ميتوني براش يه قفسه جدا بزني ... اين channel دقيقا همون قفسه هست ! چون سره ماه ميشه حساب كتاب كرد چه قدر از درامد ماله اون بود !
حالا گوگل چرا گير ميده ! گوگل كار نداره شما كد سايتت رو كجا ميذاري ! يعني تو سايت رفيقت هست ... سايت ماله خودته ... پولش رو ميخواي بدي به كسه ديگه ... گوگل فقط ميگه كد تو هر سايتي هست بايد قوانين گوگل توش رعايت شده باشه !
حالا ميخواي channel بزن ... ميخواي تو سايت دوستت بذار و .............