• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

merkut_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mahiar0 :
من هم مي دونم مي گم گير اوردي به من هم بگو برم پيشش

شنيدم يكي از مديرهاي اينجا اين كارو انجام ميده
شما كه فعال تريد بش بگيد؟ شايد رو كرد ؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از merkut_68 :
شنيدم يكي از مديرهاي اينجا اين كارو انجام ميده
شما كه فعال تريد بش بگيد؟ شايد رو كرد ؟
نه امين نه ديويد هيچ كدوم حال ندارن ثبت نام كنند :(

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
لطف كنيد خارج از موضوع تاپيك بحث نكنيد ( با اجازه امين خان و ديويد )

cyber boy

Registered User
لایک‌ها
7
اگه سايت اصلي فارسي باشه و سايت انگليسي ساب دامين باشه گوگي گير ميده؟؟

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از cyber boy :
اگه سايت اصلي فارسي باشه و سايت انگليسي ساب دامين باشه گوگي گير ميده؟؟
نه! گير نميده!

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
از دوستاني كه خارج از ايران هستند و اكانت دارند چند سوال داشتم :

- مدت زمان نقد شدن چك چقدره ؟
- چقدر هزينه بابت نقد كردن چك پرداخت مي كنيد؟
- در چه بانكي حساب داريد؟

من در امارات هستم به طور متوسط يك ماه طول ميكشه تا چك نقد بشه و حدود 25 دلار هزينه بانكي داره . حسابم هم در مشرق بنك هستش. ميخواستم ببينم اگر كسي بانكي رو ميشناسه كه زودتر چك رو نقد كنه و هزينه كمتري داشته باشه من هم حسابم رو تغيير بدم. در ضمن شنيدم كه حساب هاي دلاري كمترين هزينه رو براي نقد كردن چك هاي دلاري در مقايسه با ديگر ارزها دريافت مي كنند؟ كسي نظري داره؟

ممنون
عطا عسگري

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به عطا خان :) كم پيداييد.
دوستان منم يه سوال

آيا داخل هر صفحه فقط يك ادز نشون داده ميشه؟ من وقتي 2 يا 3 كد رو قرار ميدم در نقاط مختلف, فقط اولين رو نشون ميده و بقيه رو نشون نميده. چرا؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Asef :
به عطا خان :) كم پيداييد.
دوستان منم يه سوال

آيا داخل هر صفحه فقط يك ادز نشون داده ميشه؟ من وقتي 2 يا 3 كد رو قرار ميدم در نقاط مختلف, فقط اولين رو نشون ميده و بقيه رو نشون نميده. چرا؟

شما ميتونيد تا 3 باكس و يك لينك باكس رو در هر صفحه نمايش بديد. نمايش آگهي در همه باكس ها فقط در صورتي انجام ميشه كه براي منطقه و مطلب شما به همون تعداد آگهي وجود داشته باشه .

براي مثال شما وقتي از ايران صفحه رو ببينيد ممكنه فقط 2 يا 3 اگهي در باكس اول وجود داشته باشه و بقيه باكس ها نمايش داده نشوند ولي بازديد كننده ديگري از آمريكا وقتي صفحه شما رو ببينه تمامي باكس ها و آگهي ها براش نمايش داده شوند!

راه حل: براي حل اين مشكل:
- سعي كنيد مطالب صفحه رو افزايش بديد.
- همچنين كليد واژه هاي جديدي به صفحه اضافه كنيد.
- از قرار دادن متن به صورت تصوير خودداري كنيد.
- به تصاوير صفحه توضيح اضافه كنيد (منظور alt هستش)

پس از انجام اين مراحل 4 الي 5 ساعت به گوگل فرصت بديد تا مطالب و كليد واژه هاي جديد رو بررسي كنه.
اميدوارم با انجام اين موارد مشكلتون حل بشه.

عطا عسگري

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
سلام اقا من ديروز از گوگل تبليغ گرفتم ايا ميتونم بگم كه پول رو بعد از رسيدن به حد نساب بريز تو حسابم در مالزي من الان آدرس دوبي رو دادم.
ممنون

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نه ! شما براي تغيير كشور بايد Mail بديد به گوگل.

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نقل از ataasgari :
شما ميتونيد تا 3 باكس و يك لينك باكس رو در هر صفحه نمايش بديد. نمايش آگهي در همه باكس ها فقط در صورتي انجام ميشه كه براي منطقه و مطلب شما به همون تعداد آگهي وجود داشته باشه .

براي مثال شما وقتي از ايران صفحه رو ببينيد ممكنه فقط 2 يا 3 اگهي در باكس اول وجود داشته باشه و بقيه باكس ها نمايش داده نشوند ولي بازديد كننده ديگري از آمريكا وقتي صفحه شما رو ببينه تمامي باكس ها و آگهي ها براش نمايش داده شوند!

راه حل: براي حل اين مشكل:
- سعي كنيد مطالب صفحه رو افزايش بديد.
- همچنين كليد واژه هاي جديدي به صفحه اضافه كنيد.
- از قرار دادن متن به صورت تصوير خودداري كنيد.
- به تصاوير صفحه توضيح اضافه كنيد (منظور alt هستش)

پس از انجام اين مراحل 4 الي 5 ساعت به گوگل فرصت بديد تا مطالب و كليد واژه هاي جديد رو بررسي كنه.
اميدوارم با انجام اين موارد مشكلتون حل بشه.

عطا عسگري
چه جالب اطلاع نداشتم. ممنون.
ولي فرق باكس و لينك باكس رو متوجه نشدم
30.gif

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از Asef :
چه جالب اطلاع نداشتم. ممنون.
ولي فرق باكس و لينك باكس رو متوجه نشدم
30.gif

این باکس :

leaderboard.gif

این هم یک نمونه لینک باکس! :

120x90.gif

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
77.gif
خيلي ممنون
20.gif
شرمنده سوال شما هم اي بين گم شد!
به نقل از ataasgari :
از دوستاني كه خارج از ايران هستند و اكانت دارند چند سوال داشتم :

- مدت زمان نقد شدن چك چقدره ؟
- چقدر هزينه بابت نقد كردن چك پرداخت مي كنيد؟
- در چه بانكي حساب داريد؟

من در امارات هستم به طور متوسط يك ماه طول ميكشه تا چك نقد بشه و حدود 25 دلار هزينه بانكي داره . حسابم هم در مشرق بنك هستش. ميخواستم ببينم اگر كسي بانكي رو ميشناسه كه زودتر چك رو نقد كنه و هزينه كمتري داشته باشه من هم حسابم رو تغيير بدم. در ضمن شنيدم كه حساب هاي دلاري كمترين هزينه رو براي نقد كردن چك هاي دلاري در مقايسه با ديگر ارزها دريافت مي كنند؟ كسي نظري داره؟

ممنون
عطا عسگري

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
براي من كه خدا رو شكر بيشتر اوقات هر سه ادز نشون ميده

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
اقا كسي ميتونه در مورد channel يك كم توضيح بده و بگه طريقه استفاده اون چي هست و به چه درد ميخوره؟
ممنون

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از ahmad6 :
اقا كسي ميتونه در مورد channel يك كم توضيح بده و بگه طريقه استفاده اون چي هست و به چه درد ميخوره؟
ممنون
channel براي دقت بيشتر در مورد مقدار درآمد هر سايت يا صفحه هست.

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از davidmors :
channel براي دقت بيشتر در مورد مقدار درآمد هر سايت يا صفحه هست.
چرا گوگل اجازه نميده كسي براي شخص ديگه اي channel باز كنه؟ اصلا از كجا ميفهمه من صاحب اين سايت هستم يا نيستم؟!

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
چرا نميذاره ؟!؟! آخه channel اصول كارش اينه كه : مثلا شما 10 تا سايت داري ، ميخواي ببيني درآمد هر كدون چه قدره و آمار جدا جدا داشته باشي ! براي هر كدوم channel ميزني و امار جدا ميده بهت ! اگر نزني هم گوگل نميگه چرا براي هر سايت channel جدا نساختي ! يعني channel فقط و فقط براي امار هست و اونم براي صاحب Acount ! . گوگل هيچ كاري نداره !

حالا در مورد channel ساختن براي كسه ديگه ! دقيقا مثل اينه كه : شما يه بقالي داري ... دوستت مياد ميگه منم يه سري جنس دارم ، برام بفروش ! شما ميتوني بريزي وسط مغازه ، ميتوني براش يه قفسه جدا بزني ... اين channel دقيقا همون قفسه هست ! چون سره ماه ميشه حساب كتاب كرد چه قدر از درامد ماله اون بود !

حالا گوگل چرا گير ميده ! گوگل كار نداره شما كد سايتت رو كجا ميذاري ! يعني تو سايت رفيقت هست ... سايت ماله خودته ... پولش رو ميخواي بدي به كسه ديگه ... گوگل فقط ميگه كد تو هر سايتي هست بايد قوانين گوگل توش رعايت شده باشه !

حالا ميخواي channel بزن ... ميخواي تو سايت دوستت بذار و .............

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از شايان :
چرا نميذاره ؟!؟! آخه channel اصول كارش اينه كه : مثلا شما 10 تا سايت داري ، ميخواي ببيني درآمد هر كدون چه قدره و آمار جدا جدا داشته باشي ! براي هر كدوم channel ميزني و امار جدا ميده بهت ! اگر نزني هم گوگل نميگه چرا براي هر سايت channel جدا نساختي ! يعني channel فقط و فقط براي امار هست و اونم براي صاحب Acount ! . گوگل هيچ كاري نداره !

حالا در مورد channel ساختن براي كسه ديگه ! دقيقا مثل اينه كه : شما يه بقالي داري ... دوستت مياد ميگه منم يه سري جنس دارم ، برام بفروش ! شما ميتوني بريزي وسط مغازه ، ميتوني براش يه قفسه جدا بزني ... اين channel دقيقا همون قفسه هست ! چون سره ماه ميشه حساب كتاب كرد چه قدر از درامد ماله اون بود !

حالا گوگل چرا گير ميده ! گوگل كار نداره شما كد سايتت رو كجا ميذاري ! يعني تو سايت رفيقت هست ... سايت ماله خودته ... پولش رو ميخواي بدي به كسه ديگه ... گوگل فقط ميگه كد تو هر سايتي هست بايد قوانين گوگل توش رعايت شده باشه !

حالا ميخواي channel بزن ... ميخواي تو سايت دوستت بذار و .............
ممنون شايان جان. پاسخ كاملي بود.
راستش من هم كم كم دارم به عرصه گوگل وارد ميشم ميخواستم بدونم ميتونم با استفاده از channel يكي از دوستان اينجا كه اكانت دارن كار خودم رو شروع كنم كه گويا با اين حرفهايي كه شما ميزني مشكل چنداني نيست. :)

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
من 14 صفحه مطلب خوندم ! :blink:

به اين نتيجه رسيدم كه تو ايران به من پولي نميرسه ! و حتما بايد طرف خارج از ايران باشه تا بتونه وجهي دريافت كنه !

تا اينجا رو درست فكر كردم؟:D

بالا