• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از mahiar0 :
اقا شايان ممنون اين سئوال من براي اينكه براي روزبه ثابت بشه پرسيدم كه من راست مي گم يا نه ؟
كه درست گفتم

بابك جان من اصلا كاري با تبليغ گوگل ندارم مي گي مشكل راحت مي شه حل كردو... من مي خوام كلا بدونم اگر اشتباهي جايي دوبار يا چند بار نوشتم عذر مي خوام

يه سئوالي كسي يه كدي كه برامون چانال باز كرده مي ده چطور ميشه فهميد اين كد براي همين قسمت (سايت يا ساب دومين) است چون براي من قبلا يكي چانال داده بود اما اشتباهي كه من هي گفتم اين كد چرا تبليغ نشون نمي ده هي اون مي گفت درسته !! اخرسر فهميدم كه اون فرد كد يكي ديگه رو داده براي همين نشون نميده وحساب اون بيچاره رو هم بستن
حالا چطوري ميشه فهميد اين كد براي ما است يا نه ؟؟
به احتمال زياد قبلا اون ادرس سايت دادم گفتم چرا ادز گوگل نشون داره نمي شه درست بازم مشكل همون باشه ؟؟شما ها گفتيد پس مطلب كو ؟

يه سئوال ديگه اين سايت رو ببينيد
http://www.realpersian.com

اين سايت رو چطور گير نداده ؟؟ لينك باكس فارسي و... با وب مسترش صحبت كردم ميگه من با اونا اشنايي دارم واز نزديدك به گوگل كاركنانش گفتم اونا ايرادي نگرفند ميشه مگه!!!
ببخشيدا ولي وب‌مستر اون سايت كه گفته تو گوگل آشنا دارم ** خورده! ببخشيدا! آخه مگه گوگل هم مثل اداره ماليات ايرانه كه آشنا داشته باشي!!!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
شايان جان !
فرض كن يك صفحه‌ي محتوا نداره! و ما براش محتوا مي‌سازيم! مثلا يك تيپ آو د دي اضافه مي‌كنيم!
گير نمي‌ده گوگل؟ اگه بفهمه؟

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از شايان :
چيزايي كه من ميگم 100% نيست ! ولي تا جايي كه ميدونم ...

اگه درست متوجه شده باشم ميخواي از روي كد آگهي بفهمي اكانت ماله كيه !

از روي كد نميشه تشخيش داد اين آگهي ماله كيه !!! اگر يه كم فكر كنيد ميبينيد مه درستش هم همينه ! براي امنيت بيشتر !

ولي ميشه تشخيص داد 2 تا chanel ماله يه اكانت هست يا نه ! شماره اكانت ها ثابت ه و شماره chanel فرق ميكنه !

در مورد اين سايته هم ... اينكه ادمين ميكه من با بر و بچه هاي گوگل آشنام ! ... داره %#&@#!@$% ...

چند حالت داره ! يا روبوت هاي گوگل هنوز تشخيص ندادن ( يا به خاطر نوع طراحي و Frameها نميتونن تشخيص بدن ) كه اين سايت داره قوانين گوگل نقض ميكنه ! ( كه فكر كنم همين باشه )

يا تو قوانين گوگل اگر سايتي انگليسي باشه Frame بده به سايت زبون ديگه مشكل نداره ! ( كه بعيد ميدونم اين باشه ! )
شايان جان !
فرض كن يك صفحه‌ي محتوا نداره! و ما براش محتوا مي‌سازيم! مثلا يك تيپ آو د دي اضافه مي‌كنيم!
گير نمي‌ده گوگل؟ اگه بفهمه؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
به نقل از fotocopy :
قبلا میشد

الانم باید بشه
ميشه

فقط بايد از دعوتنامه داخل كنرل پنل بلاگر ثبت نام كنيد

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من نفهميدم چي گفتي ! ولي اگه منظورت اينه كه يه لايه مخفي درست كني و توش keyword و متن بريزي كه موضوع آگهي ها رو عوض كني . اين كار از نظر گوگل خلاف هست !!!

ممكنه اين كار رو بكني و 1 سال نفهمه ... يا اصلا بفهمه و چيزي نگه ! ( كاري كه خيلي ها الان ميكنن ! من هم تو چند تا سايت كردم ) ولي اگر بخواد گوگل گير بده ميتونه ! ( يه بار هم به من تذكر داد ! البته چند تا مشكل داشت يكي از سايتهام كه يكيش هم اين بود. )

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
نه
يعني يك تيپ آو د دي واسه همه سايت ها بذارم. تو همه صفحات هم كاملا عيان است!
حالا چطور؟

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
راستي شايان جان
افكتيو سي پي ام و سي تي آر ديگه چه چيزايي هستن؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
ببين بابك لطف كن اين اصطلاحات رو انگليسي بنويس من بفهمم يعني چي !!!

" تيپ آو د دي " ديگه چيه ؟!

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
ببخشيد
ببين يك متني تو همه صفحات براي جبران كمبود محتوا در آن صفحه !!! Tip of the day
اون دو چيزي هم كه مي‌خواستم بدونم ايناست: EFFECTIVE CPM and CTR

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
در مورد Tip of the day ! اگه منظورت اينه كه يه بخشي تو صفحه بذاري به اسم Tip of the day و توش هم متن بنويسي ... خب اين كه مشكلي نداره ! گوگل به اين چيزا كه كاري نداره !

CTR يعني درصد كليك روي آگهي ها. مثلا اگر :

Ad unit impressions = 10,000

Clicks = 100

اونوقت >> CTR = 0.1%

من رسما جائي نديدم ... ولي ميگن CTR اگر 1% باشه ، نرمال ه ! اگر بيشتر باشه ( به طور طبيعي ) 10% هم بشه گوگل چيزي نميگه !! ولي به طور كلي ( تجريه خودم هم همين رو ميگه ) كه معمولا 1% هست و معمولا براي ويزيتور هاي ايراني كمتر هم ميشه !

CPM يعني مقدار درآمد شما به ازاي هر 1000 نمايش ( آگهي ) اين آمار فقط براي اطلاع و حساب كتاب صاحب اكانت براي خودش هست ! حالا چطوري به دست مياد :

فرض كنيد :

Clicks = 100

CTR = 0.1%

Your earnings = 100$

اين نشون ميده شما به طور متوسط از هر كليك 1$ درآمد داشتيد

در اين مثال >> CMP = 10$

يعني به طور متوسط شما از هر 1000 نمايش آگهي ، 10$ درآمد داشتيد !

اگر شما Ad unit impressions رو تقسيم بر 1000 كنيد و در CMP ضرب كنيد ، بايد درآمد شما ( Your earnings ) به دست بياد ( امتحان كنيد )

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از شايان :
در مورد Tip of the day ! اگه منظورت اينه كه يه بخشي تو صفحه بذاري به اسم Tip of the day و توش هم متن بنويسي ... خب اين كه مشكلي نداره ! گوگل به اين چيزا كه كاري نداره !

CTR يعني درصد كليك روي آگهي ها. مثلا اگر :

Clicks = 100

اونوقت >> CTR = 0.1%

من رسما جائي نديدم ... ولي ميگن CTR اگر 1% باشه ، نرمال ه ! اگر بيشتر باشه ( به طور طبيعي ) 10% هم بشه گوگل چيزي نميگه !! ولي به طور كلي ( تجريه خودم هم همين رو ميگه ) كه معمولا 1% هست و معمولا براي ويزيتور هاي ايراني كمتر هم ميشه !

CPM يعني مقدار درآمد شما به ازاي هر 1000 نمايش ( آگهي ) اين آمار فقط براي اطلاع و حساب كتاب صاحب اكانت براي خودش هست ! حالا چطوري به دست مياد :

فرض كنيد :

Clicks = 100

CTR = 0.1%

Your earnings = 100$

اين نشون ميده شما به طور متوسط از هر كليك 1$ درآمد داشتيد

در اين مثال >> CMP = 10$

يعني به طور متوسط شما از هر 1000 نمايش آگهي ، 10$ درآمد داشتيد !

اگر شما Ad unit impressions رو تقسيم بر 1000 كنيد و در CMP ضرب كنيد ، بايد درآمد شما ( Your earnings ) به دست بياد ( امتحان كنيد )
ممنون
tnx

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
آقا امروز 2 جون هستش ولي هنوز درآمد ماه مي من توي پيمنت هيستوري نرفته !!! چقدر طول مي‌كشه؟؟؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
راست ميگه كي؟
اين پول بگيريم از خارجي ادم پول بگيره حال بيشتر ميده

roozbeh

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از babakweb :
آقا امروز 2 جون هستش ولي هنوز درآمد ماه مي من توي پيمنت هيستوري نرفته !!! چقدر طول مي‌كشه؟؟؟
ماله منم هنوز اعلام نكرده! :blink:
هرچند من هنوز پين كد رو وارد نكردم! چون هنوز نرسيده! :f34r:

merkut_68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنيدم كه كسايي هستن كه درصدي از پولي كه گوگول بت ميده رو ميگيرن و واست پولو از خارج به حساب ميريزه
من دنبال اين آدما هستم كسي هست ؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از merkut_68 :
من شنيدم كه كسايي هستن كه درصدي از پولي كه گوگول بت ميده رو ميگيرن و واست پولو از خارج به حساب ميريزه
من دنبال اين آدما هستم كسي هست ؟
اگر گير اوردي به منم بگو

ahmad6

Registered User
لایک‌ها
58
سلام من مستر كارت از مالزي برام گرفتن تو ايران هم راحت پول نقد ميكنم و به حساب ميريزم آيا ميتونم بگم كه پول رو كه گوگل ميده بجاي چك بريزه به حساب تو مالزي؟
ممنون
اگه هم كسي خواست ميتونيم با هم همكاري كنيم

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از merkut_68 :
خوب لابد شنيدم كه ميگم هست يا نه
من هم مي دونم مي گم گير اوردي به من هم بگو برم پيشش

بالا