به هوارتا چیز ربط داره !خوب اگر می شه یکی بگه چه سایتی باشه 50 دلار حداقل روزی در می شه آورد؟
بازدید ها از کجا باشه .
استل سایتت چه جوری باشه .
تبلیغات رو کجا بزاری
CTR چند باشه
ویزیتور هایی که میان هدفمند باشن یا نه
و موضوع سایتت .
به هوارتا چیز ربط داره !خوب اگر می شه یکی بگه چه سایتی باشه 50 دلار حداقل روزی در می شه آورد؟
1) برای ثبت نام باید اسم خودم رو بنویسم یا اسم صاحب آدرس ، چون اگه اون بخواهد چکها رو نقد کنه نباید به اسم اون باشه؟
2) اصلا چک رو خودش نقد کنه بهتره یا بفرسته برا من ، اصلا چک گوگل تو تهران نقد میشه ؟
3) این سایتهایی که چک رو برات میفرستند چجوریه ، اصلا گوگل به اینا میده مثلhttp://www.myus.com
4) توی ادسنس میشه آدرس رو عوض کرد ؟
1. اسم کسی که فراره چک هارو نقد کنه3 تا سوال دیگه ام داشتم :
1) برای ثبت نام باید اسم خودم رو بنویسم یا اسم صاحب آدرس ، چون اگه اون بخواهد چکها رو نقد کنه نباید به اسم اون باشه؟
2) اصلا چک رو خودش نقد کنه بهتره یا بفرسته برا من ، اصلا چک گوگل تو تهران نقد میشه ؟
3) این سایتهایی که چک رو برات میفرستند چجوریه ، اصلا گوگل به اینا میده مثلhttp://www.myus.com/
کسی می دونه گوگل به سایت دوزبانه تبلیغ می ده یا نه ؟
( کل سایت به انگلیسی هست ولی Mose over همه متن ها به فارسی هست )
ممنون
به هوارتا چیز ربط داره !![]()
بازدید ها از کجا باشه .
استل سایتت چه جوری باشه .
تبلیغات رو کجا بزاری
CTR چند باشه
ویزیتور هایی که میان هدفمند باشن یا نه
و موضوع سایتت .
cg ???تا دلت بخواد سیستم هست ولی پرداختی هیچ کدوم به گوگل نمیرسه
موضوع هم خیلی چیزها هست ولی سعی کن چیزی انتخاب کنی که بتونی روش کار کنی همینه که باعث میشه بازدیدهات هدفمند باشند و همینطور اگر بازدید تو هدفمند باشه کلیکی که میکنه هم هدفمند خواهد بود پس چند تا موضوع خوب رو انتخاب کن و بهترین حالت رو از میون اونها انتخاب کن و بعد از اون حسابی بچسب و رووش کار کن
اگه منظورت cj هستcg ???
تا اونجا که من شنیدم گوگل رو ول میکنن از این تبلیغ میگیرن ملت , بیشتر پول میده , البته طبیعی هم هست ...
cg ???
تا اونجا که من شنیدم گوگل رو ول میکنن از این تبلیغ میگیرن ملت , بیشتر پول میده , البته طبیعی هم هست ...
من از DP خونده بودم اینارو , الانم فکر کنم دارن دربارش حرف میزنن :wacko:تو CJ اگه یخده بی سواد بازی در بیاری،کارت تمومه،مثلا شرکت های Mortgage شون الان اصلان پول نمیدن و رفیقم از سال 2004 ازشون طلب داره... حتی نمی تونن حقوق کارمنداشون را بدن.. اگه زرنگ نباشی کارت تمومه.
بچه ها بحث غیر مربوط هم نکنیم![]()
ممنون از پاسختون.
باز دید ها از آمریکا و کشور های اروپایی.
استایل اگر منظورتون گرافیک و طراحی قوی هست خوب می تونم بدم برام طراحی قوی انجام بدن.
تبلیغ رو خوب هر جا بهتر باشه و پول بیشتری بده همون جا می زارم.
در مورد ctr می شه بیشتر توضیح بدین؟چی هست؟
گوگل چطور تشخیص می ده ویزیتور هدفمند هست یا نه؟
و بنظر شما موضوع سایت چی باشه بهتره؟
غیر از گوگل سیستم دیگه ای هست این امکان رو داشته باشه؟؟؟با پایاپال کار کنه مثلا.
این رو راست می گه!مو ضوعی رو انتخاب کن که بهش علاقه داشته باشی.
دو کار می تونی بکنی، یکی موضوعاتی رو انتخاب کنی که حالت مرجع داشته باشند و نیازی به اپدیت کردن نباشند، مثلا مرجع بیماری شناسی!!!
دوم سایت توری باشه که باید به روز بشه،مثلا اخبار ای تی، یا اخبار در مورد بیماری های جدید
(البته حالت اول هم نیاز به به بروز بودن داره، ولی نه به شدت دومی)