• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
چند سوال داشتم
گوگل ادسنس چک می کنه که سایت یا بلاگ ما از کدوم کشور اپدیت می شه یا از کجا ثبت شده؟و به اونم گیر می ده؟
از بین اون 16 کشور کدوم بهتره؟
اگه اطلاعات حساب رو به جی میل بفرسته چک می کنه ای میل از کجا چک می شه یا ایجاد شده؟اگه ای میل ها مال کشور دیگه ای باشه چی مثلا [email protected]
ممنون​
نه، به ایمیل و نحوه و چگونگی آپدیت شدن سایت کاری نداره، شما سایت AFTAB.ir رو ببینید، بهترین مثاله.

m-sh

Registered User
لایک‌ها
9
نه، به ایمیل و نحوه و چگونگی آپدیت شدن سایت کاری نداره، شما سایت AFTAB.ir رو ببینید، بهترین مثاله.
من واقعا برام سواله که همین aftab با این که زبانش فارسی هست چه شکلی از گوگل تبلیغ گرفته و مشکلی براش پیش نمیومده ؟!

دوستان کسی می دونه ؟

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
اینکه از کجا ثبت شده چی ؟ مثلا اگه وبلاگ ما توی بلاگر باشه چک می کنه ما از کجا ایجادش کردیم؟اصلا میشه از سایت هایی مثل بلاگفا استفاده کرد؟
گوگل خودش از سایت های ایرانی تبلیغ می گیره!این تحریم چه جوریاس :wacko:
البته تو مقررات گوگل ننوشته که به ایرانی ها سرویس نمی دم بلکه فقط کشور مهمه :wacko: یعنی حتما اگه از جای دیگه ای ثبت بکنی مشکلی نداره:wacko::lol:
لطفا بقیه هم جواب بدن.ماتریکس جان نظرشما چیه؟​

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
بلاگ فا و اين چيز ها نميشه
فقط بلاگ اسپوت

در ضمن به ايجاد و اپديت هم كاري نداره
از آنگولا هم ميتوني پست بدي رو وبلاگت
در ضمن سايت هاي فارسي پذيرفته نيستن....

سايت آقتاب نيز از يك اكانت رايميوم استفاده ميكنه
ولي فكر نميكنم به تبليغاتش پولي داده بشه...
فكر كنم فقط براي رفرش ادز هاشون تبليغ گوگل گزاشتن
در آمد اصليشون از تبليغات فارسي هست....!

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
من واقعا برام سواله که همین aftab با این که زبانش فارسی هست چه شکلی از گوگل تبلیغ گرفته و مشکلی براش پیش نمیومده ؟!

دوستان کسی می دونه ؟
ببین آفتاب سایتش رو عربی به گوگل معرفی کرده و چون زبون عربی و فارسی برای غیر فارسی و عربی زبون ها تشخیصش سخته تا الان مشکلی نداشته.

در ضمن آفتاب درآمد خوبی هم از گوگل داره،

navid4d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از شما بعيد بود همچين جوابي !
گوگل كه اين همه متخصص فارسي و سيستم هاي مترجم و زبان شناسي داره !
چطور ميشه تشخيص نده !

من فكر ميكنم اين حساب يك چنل از اكانت قرص و محكم وب سايت خارجي باشه ..

تو اين شرايط گوگل اكانت رو نميبنده .

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
درسته گوگل که نونوایی نیست آدم دور بزنه
روی هم رفته چند تا سایت هستند که با محتوای فارسی دارند از تبلیغات گوگل استفاده میکنند که یا محتوای خیلی قوی دارند و از اعتبار بالایی برخوردارند و یا از چنل استفاده میکنند که من همین رو هم پیشنهاد نمیکنم چون دودش چشم دو طرف رو میسوزونه

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998
گوگل رو دست کم گرفتید
گوگل که خنگ نیست سریع میفهه و تعدادی ایرانی زبان هم اونجا دارن کار میکنن و به راحتی متوجه میشن که زبان سایت عربیه یا فارسی.
اگه اینطور نبود که همه وبسایت های فارسی یا خودشون رو عرب زبان معرفی میکردن یا حداقل میومدن نصفی صفحه رو فارسی و نصفی دیگشو عربی درست میکردن که گوگل سرش کلاه بره درحالی که اینطور کاری غیر ممکنه و در عرض یکروز حسابش مسدود میشد

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
ببین آفتاب سایتش رو عربی به گوگل معرفی کرده و چون زبون عربی و فارسی برای غیر فارسی و عربی زبون ها تشخیصش سخته تا الان مشکلی نداشته.

در ضمن آفتاب درآمد خوبی هم از گوگل داره،
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
ميدان ميوه و تره بار نيست كه!
وقتي روسي معرفي كني يك متخصص روس سايتت رو تاييد ميكنه و اگر عربي بزني يك متخصص عرب بررسي ميكنه تا محتواي خلاف از جمله مواد مخدر يا خلاف اخلاق نداشته باشي....

در ضمن سايت آفتاب در آمدي نداره و فقط براي رفرش اكانت ادز گزاشته
در آمد اصليش از تبليغات واقعي و فارسيش هست
اگر هم توجه كرده باشي همش تبليغات خيره تو سايتش نشون داده ميشه كه هيچ ارزشي نداره..

از شما بعيد بود همچين جوابي !
گوگل كه اين همه متخصص فارسي و سيستم هاي مترجم و زبان شناسي داره !
چطور ميشه تشخيص نده !

من فكر ميكنم اين حساب يك چنل از اكانت قرص و محكم وب سايت خارجي باشه ..

تو اين شرايط گوگل اكانت رو نميبنده .
همانطور كه گفتم از يك اكانت پرايميوم چنل گرفتن

larvard

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان در قسمت Tax Information چه اطلاعاتی رو وارد کنم ؟ گویا حتما باید این مرحله تکمیل شود .
در ضمن برای ساخت چنل چه کار کنم Custom channels یا URL channels ؟ اینها چه فرقی دارند؟
و اینکه اگه بخواهم درآمد یه چنل به خصوص رو براش ایمیل کنم از کجا اقدام کنم؟

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
- عزیزان دلم، به تبلیغات گوگل که در سایت آفتاب هست دقت بفرمایید متوجه میشید که سایت عربی معرفی شده.
- زمانی که شما از یک اکانت پرمیوم معتبر استفاده می کنید گوگل کمتر چنل های این اکانت رو چک می کنه و می تونید یکم زیاد شیطونی هم بکنید.

نمونه: Takdownload.Com , AllTollz.Org و غیره که زیادن.

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
گوگل چه جوری می فهمه کسی از کشوری که مجاز نیست از این سیستم استفاده می کنه؟ در چه صورت از وی پی ان استفاده می کنیم؟

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیز همین فروم رو یه خورده مطالعه بکنی هست لطفا سوال تکراری نپرسین
حالا به خاطر شما یه باز دیگه میگم
سیستم روبات گوگل قابلیت تشخیص آی پی شما رو داره و میتونه تشخیص بده که این آی پی مختص کدوم منطقه هست این خیلی ساده هست و خیلی از سایتها میتونن استفاده بکنند ولی روبات گوگل بسیار قویتر هست و حتی برنامه های پ ر و ک س ی و ... هم از پس اون بر نمیان و چه بدتر که گاهی خود مسئولین گوگل برای بازرسی سایت شما اقدام میکنند به همین دلیل افرادی که از ایران از این سیستم استفاده میکنند به خاطر محرومیت ایران بالاجبار برای مخفی شدن از چشم این روبات از وی پی ان استفاده میکنند که وظیفه تعویض آی پی شما با یک آی پی خارجی مشخص رو داره
فقط لطف کنید این چندین تاپیک رو مطالعه کنید خودتون متوجه میشید که جای سوال نمیمونه
باز هم اگه سوالی موند بنویسید حتما جواب میگیرید

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
- عزیزان دلم، به تبلیغات گوگل که در سایت آفتاب هست دقت بفرمایید متوجه میشید که سایت عربی معرفی شده.
- زمانی که شما از یک اکانت پرمیوم معتبر استفاده می کنید گوگل کمتر چنل های این اکانت رو چک می کنه و می تونید یکم زیاد شیطونی هم بکنید.

نمونه: Takdownload.Com , AllTollz.Org و غیره که زیادن.
در هر صورت دوست عزیز اونا دارن از یک چنل اکانت پرمیوم استفاده میکنند این دلیل نمیشه که هر کی سایتش رو عربی معرفی کنه و گوگل گول بخوره

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
بله پرايميوم
در ضمن اونها عربي معرفي نكردن(صد دفعه گفتم)
نيازي هم نيست معرفي كنن
اكانت پرايميوم هست و تو هر سايتي بخواهن كد رو ميزارن
ولي خوب اگر اينوايلد كليك داشته باشن ريپورتشون داده ميشه و به اونها هم گير ميدن
و اگر در آمد بالايي داشته باشه اون چنل سايتش بررسي ميشه و بعد گير داده ميشه و گوگل ميگه چنل مربوطه را ببنديد مثلا...

larvard

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان این قسمت رو چه جوری تکمیل کنم؟

506pwk0.gif

در ضمن این سوال ها رو هم داشتم :

برای ساخت چنل چه کار کنم Custom channels یا URL channels ؟ اینها چه فرقی دارند؟
و اینکه اگه بخواهم درآمد یه چنل به خصوص رو براش ایمیل کنم از کجا اقدام کنم؟

mak86

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز همین فروم رو یه خورده مطالعه بکنی هست لطفا سوال تکراری نپرسین
حالا به خاطر شما یه باز دیگه میگم
سیستم روبات گوگل قابلیت تشخیص آی پی شما رو داره و میتونه تشخیص بده که این آی پی مختص کدوم منطقه هست این خیلی ساده هست و خیلی از سایتها میتونن استفاده بکنند ولی روبات گوگل بسیار قویتر هست و حتی برنامه های پ ر و ک س ی و ... هم از پس اون بر نمیان و چه بدتر که گاهی خود مسئولین گوگل برای بازرسی سایت شما اقدام میکنند به همین دلیل افرادی که از ایران از این سیستم استفاده میکنند به خاطر محرومیت ایران بالاجبار برای مخفی شدن از چشم این روبات از وی پی ان استفاده میکنند که وظیفه تعویض آی پی شما با یک آی پی خارجی مشخص رو داره
فقط لطف کنید این چندین تاپیک رو مطالعه کنید خودتون متوجه میشید که جای سوال نمیمونه
باز هم اگه سوالی موند بنویسید حتما جواب میگیرید

خیلی ممنون از جوابتون ولی من تو پست های قبلی پرسیدم که ایا گوگل چک می کنه که سایت از کجا ثبت یا اپدیت می شه ؟و همه گفتن نه:blink:!به همین خاطر پرسیدم اگه چک نمیکنه از کجا می فهمه که ما مثلا از ایران از سرویس استفاده می کنیم ؟یعنی فقط چک شدن حساب ادسنس ملاکه؟

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
چندتا بحثه (هرجا اشتباه کردم دوستان تذکر بدند)!اولا که یک سری تبلیغات گوگل رو نباید با فارسی و عربی و چندتا زبان دیگه به کار برد (زمان ما لینک یونیت و تبیلیغات محتوی بود)ولی می گفت سرچ باکس و رفرال رو ایرادی نداره!روش اون هم برای زیر 50 دلار در روز (حدودی می گم) از همون رباط ها است!دیگه رباط می تونه فرق واژه فارسی یا عربی با و انگلیسی رو تشخیص بده!برای اینکه بهفهمه تو ایرانی هستی یا نه ملاک هم همون اکانت گوگل هست، نه کاربران،(حداقل برای من که اینطوری بوده!) من به اون سایت مراجعه کردم و تبلیغی ندیدم!شاید به خاطر ای پیم بوده، ولی تبلیغاتی از این قبیل یا به قول دوستان کانال از یه اکانت پریوم یا اینکه تبلیغات خدا پسندانه و اعانه ای هست!

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی حال نداشتم 195 صفحه رو مطالعه کنم سایت دوزبانه فارسی - انگلیسی رو می شه به گوگل معرفی کرد دامنه هم .ir هست و می خوام در مورد لینوکس بزنم فکر میکنید کارش بگیره در ضمن اون وقت برای اپدیت سایتم باید از *** استفاده کنم؟

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ولی حال نداشتم 195 صفحه رو مطالعه کنم سایت دوزبانه فارسی - انگلیسی رو می شه به گوگل معرفی کرد دامنه هم .ir هست و می خوام در مورد لینوکس بزنم فکر میکنید کارش بگیره در ضمن اون وقت برای اپدیت سایتم باید از *** استفاده کنم؟

فکر کنم باید صفحه ی اول سایت انگلیسی باشه و از اونجا اگر لینک به صفحه فارسی بدی مشکلی نیست
و همچنین تبلیغات را فقط در صفحات انگلیسی زبان بذاری

بالا