• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

access

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
ولي پريميوم ارزش اين تلاش رو داره.
بنرهاي گرافيك و ورتيكال هم ميده.
همين iwebtool يا سايت هاي وبمستر ديگه.
هم text ads هم graphic ads رو مي توني در سايتت داشته باشي.
ما هم اگه خدا بخواد داره كم كم بك لينكامون از سفر بر مي گرده.
ولي واسه سايت هاي تازه كار نمي ارزه از افراد گوگل ادز در آمريكا اكانت خريد.
خيلي روش مي كشن.
تازه كلي منت هم ميزارن.
با يكيشون حرف ميزدم كلي منت و ترم و ... ميزاش و قيمت اكانت رو هم دوبرابر مي فروخت.
بهتره اون شرايط رو داشته باشي و با كمي زيركي از خود گوگل اكانت تهيه كرد.
تازه جالب اينه طرف ايراني بود.

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
The AdSense Help Forum: Sharing is caring!The AdSense Help Forum is the ideal place for you to share your AdSense experience with other publishers, pass on optimization tips you've found helpful, and learn from other publishers. You can discuss the Inside AdSense blog posts with other publishers, and a Google representative known as AdSensePro will be on hand to provide help and clarification.

As you may know, you can now find all available AdSense resources from the new 'Resources' tab in your account.

Finally, we'd like to encourage you to experiment with what works for you! You can use Google Analytics and Channels to help you make an informed decision on what works best for you, your website and the visitors to your site.

Wishing you every success with AdSense this year.

Sincerely,

The Google AdSense Team
پاورقی!!:
----
mypersonalexperience.nets6s.us

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
54.gif
54.gif
گوگل امروز اکانتم رو بست
54.gif
54.gif

paymanmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
54.gif
54.gif
گوگل امروز اکانتم رو بست
54.gif
54.gif

بد نيست لينک سايت هم بزاريد که دوستان متوجه بشن به چه دلايلی ممکن هست گوگل همچين کاری بکنه.
ولی جای نگرانی نيست شما پولی که تا اين لحظه به دست اورديد و در سری بعدی پرداخت ميگيريد.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
بد نيست لينک سايت هم بزاريد که دوستان متوجه بشن به چه دلايلی ممکن هست گوگل همچين کاری بکنه.
ولی جای نگرانی نيست شما پولی که تا اين لحظه به دست اورديد و در سری بعدی پرداخت ميگيريد.

موافقم اگه آدرس سایت های خودتونو بزارید ممنون میشیم. یا این که خودتون بگید چرا؟ چه حرکتی انجام دادین؟ :rolleyes:

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
هیچی نامرد کم آورد الکی الکی منو حذف کرد من همین طور یه سایت زدم با موضوع اقتصادی که اخبار روز توش باشه و شاخص بورس و غیره بعد به همه دوستام گفتم اینو هوم پیچشون کنند ( یه تعدادیشون کافی نت داشتند ) بعد با هم دست به یکی کردیم و نسبت به تعداد بازدید کلیک می کردیم می خواستیم ببینیم گوگل چی کار می کنه اخه ای پی هامون فرق می کرد خوب واقعا متفاوت بودیم و ساعت های متفاوت اختلاف می افتاد ( همه چیز درست بود) سعی می کردیم تو سایتی هم که می ریم چند تا کلیک می کردیم و بلاخرا نفری دو تا تو روز بازدید کننده واقعی بودیم تا اینکه تعدادمون رفت بالا دیدیم گوگل گول خورده در آمد شده بود روزی 20 $ که بعد از یه هفته که داشتیم می رفتیم رو 50 $ امروز گوگل به من ایمیل زده گفته که من برای سیستم تبلیغاتشون ضرر دارم از این جور چیزا و به جای مبلغی که به دست آوردم می تونم به عنوان یه نبلیغ کننده عمل کنم
54.gif
54.gif

ولی خوب اصلا ما به فکر پول نبودیم یه تست بود ولی این آخر کار خیلی پول شده بود داشتم دنبال یکی تو خارج می گشتم که زدن کار ما را خراب کردن ( البته وسوسه بود) من که از این کا را نمی کنم
39.gif

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
هیچی نامرد کم آورد الکی الکی منو حذف کرد من همین طور یه سایت زدم با موضوع اقتصادی که اخبار روز توش باشه و شاخص بورس و غیره بعد به همه دوستام گفتم اینو هوم پیچشون کنند ( یه تعدادیشون کافی نت داشتند ) بعد با هم دست به یکی کردیم و نسبت به تعداد بازدید کلیک می کردیم می خواستیم ببینیم گوگل چی کار می کنه اخه ای پی هامون فرق می کرد خوب واقعا متفاوت بودیم و ساعت های متفاوت اختلاف می افتاد ( همه چیز درست بود) سعی می کردیم تو سایتی هم که می ریم چند تا کلیک می کردیم و بلاخرا نفری دو تا تو روز بازدید کننده واقعی بودیم تا اینکه تعدادمون رفت بالا دیدیم گوگل گول خورده در آمد شده بود روزی 20 $ که بعد از یه هفته که داشتیم می رفتیم رو 50 $ امروز گوگل به من ایمیل زده گفته که من برای سیستم تبلیغاتشون ضرر دارم از این جور چیزا و به جای مبلغی که به دست آوردم می تونم به عنوان یه نبلیغ کننده عمل کنم
54.gif
54.gif

ولی خوب اصلا ما به فکر پول نبودیم یه تست بود ولی این آخر کار خیلی پول شده بود داشتم دنبال یکی تو خارج می گشتم که زدن کار ما را خراب کردن ( البته وسوسه بود) من که از این کا را نمی کنم
39.gif

سلام
دقیقا این حرکت از هر جا محکوم به شکسته.
در ضمن جالبه. واقعا میتونی توی گوگل تبلیغ بدی؟
بیا و یه کار ثواب کن برای من یه دویست سیصد دلار تبلیغ کن :) خدا خیرت بده.
فعلا خدافظ

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
سلام
دقیقا این حرکت از هر جا محکوم به شکسته.
در ضمن جالبه. واقعا میتونی توی گوگل تبلیغ بدی؟
بیا و یه کار ثواب کن برای من یه دویست سیصد دلار تبلیغ کن :) خدا خیرت بده.
فعلا خدافظ
نه دقیقا محکوم به شکست نیست گوگل با حرکت ما گول خورده بود ولی ما ناید طمع می کردیم چون یه مدت طولانی با روزی 20 تا کار می کردیم

paymanmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
54.gif
54.gif

39.gif

دوست عزيز
گوگل مشکلی با دادن روزی 50 60 $ ندارد که بخواد ضرر کنه!
اما اتفاقی که برای شما افتاد اين هست:
گوگل درجه بندی ميکنه حساب ها را بر حسب درامد درامد از يه حد بالا تر بره رو اون حساب توجه و حساس تر ميشه
شما وقتی خودت و دوستات در مدت زمان مختلف کليک ميکرديد و هر بار از يه IP در مدت چند ماه تعداد اين تکرار کليک از يک ip زياد شده و با يه برّسی مختصر حساب شما بستن.
گوگل ميخواست گول بخوره که گوگل نبود حتی شما وقتی از پرّکسی استفاده ميکنيد گوگل IP اصلی شما را ميشناسه يا با پروکسی هم نميشه گولش زد.
شما 20$ هم اکتفا ميکرديد بعد 10 12 ماه اين اتفاق براتون ميافتاد.

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزيز
گوگل مشکلی با دادن روزی 50 60 $ ندارد که بخواد ضرر کنه!
اما اتفاقی که برای شما افتاد اين هست:
گوگل درجه بندی ميکنه حساب ها را بر حسب درامد درامد از يه حد بالا تر بره رو اون حساب توجه و حساس تر ميشه
شما وقتی خودت و دوستات در مدت زمان مختلف کليک ميکرديد و هر بار از يه IP در مدت چند ماه تعداد اين تکرار کليک از يک ip زياد شده و با يه برّسی مختصر حساب شما بستن.
گوگل ميخواست گول بخوره که گوگل نبود حتی شما وقتی از پرّکسی استفاده ميکنيد گوگل IP اصلی شما را ميشناسه يا با پروکسی هم نميشه گولش زد.
شما 20$ هم اکتفا ميکرديد بعد 10 12 ماه اين اتفاق براتون ميافتاد.
خوب حد اقل زود تر پولم را می فرستادم حساسیت تا 50 $ خیلی کمه

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
خوب حد اقل زود تر پولم را می فرستادم حساسیت تا 50 $ خیلی کمه
در ضمن یادم رفت اینو بگم من نگفتم که گوگل ضرر می کنه من گفته تو نامه نوشته من برای بخش ادسنس ضرر به حساب می یام ( یعنی اینکه یه مشکلی تو کارمه )
بعد تو ایران کم تر آی پی ای ثابته ( یعنی از لحاظ ای پی منو و دوستام که از سرویسهای مختلف استفاده می کردیم شباهت آی پی ممکن بود هر چند روز یک بار اتفاق بیفته

بعد شما با گوگل اد در روز چه قدر در می یاری ؟ ( جمله سوالی است برداشت منفی نشود)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
قضیه خیلی ساده تره!
باز هم تکرار میکنم این حرکت محکوم به شکسته به دلایلی که الان شرح میدم در ضمن متوجه میشید گوگل چطوری میفهمه:
ببینید سیستم های واسطه بین تبلیغ دهنده و تبلیغ گیرنده چند نوع دارن که تبلیغ متنی به شیوه cpc خیلی متداوله.
یعنی تبلیغ متنی که به ازای کلیک مشتری پولو میده.
حالا این مشتری هایی که روی تبلیغات کلیک میکنند کجا میرن؟ خب معلومه به سایت تبلیغ دهنده. حالا دقیقا اینجا نقطه عطف قضیه هست. بازدید کننده میره به سایت تبلیغ کننده و سایت رو میبینه. و شایدم از اجناس سایت خرید کرد یا از خدمات رایگان و پولی سایت استفاده کرد.
ولی وقتی شخصی با تغییر آی پی خودش روی آگهی ها کلیک میکنه به سایت تبلیغ دهنده میره و معمولا چون قصد سود بردن از یه کلیک رو داره پس از خدمات پولی استفاده نمیکنه. از خدمات رایگانم همینطور حتی اکثر این افراد بعد از لود شدن صفحه اول سایت اون رو میبندن و توی سایت گردش هم نمیکنن!!!
پس این میشه یه ترافیک فوق العاده کم کیفیت.
گوگل وقتی میبینه از یه اکانت ادسنس داره ترافیک کم کیفیت به سمت تبلیغ دهنده هاش میره. روی اون اکانت دست میزاره و یقه اکانت رو میگیره.
قضیه به همین سادگیه.
خدانگهدار تا بعد

در ضمن اگه گوگل اینطور که میگی پولو به اکانت ادوردز شما منتقل کنه. میتونید اون اکانت رو بفروشید البته به قیمتی حدود یک پنجم موجودی. شایدم یه خورده بیشتر.

paymanmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن یادم رفت اینو بگم من نگفتم که گوگل ضرر می کنه من گفته تو نامه نوشته من برای بخش ادسنس ضرر به حساب می یام ( یعنی اینکه یه مشکلی تو کارمه )
بعد تو ایران کم تر آی پی ای ثابته ( یعنی از لحاظ ای پی منو و دوستام که از سرویسهای مختلف استفاده می کردیم شباهت آی پی ممکن بود هر چند روز یک بار اتفاق بیفته

بعد شما با گوگل اد در روز چه قدر در می یاری ؟ ( جمله سوالی است برداشت منفی نشود)

الان مدتی هست که کار نميکنم ولی تا 1 سال پيش که جدی کار ميکردم دوران اوجش ماهی 1800$ اينطورا بود.
حالا چطور مگه؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
الان مدتی هست که کار نميکنم ولی تا 1 سال پيش که جدی کار ميکردم دوران اوجش ماهی 1800$ اينطورا بود.
حالا چطور مگه؟

شما سالم کار میکردی.
چرا کار نمیکنی؟ اگه یه خورده زحمت بکشی همون هزار و هشتصد دلار رو هم ثابت نگه داری که خیلی عالیه!

paymanmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما سالم کار میکردی.
چرا کار نمیکنی؟ اگه یه خورده زحمت بکشی همون هزار و هشتصد دلار رو هم ثابت نگه داری که خیلی عالیه!

تنبلی و سيری باعث ميشه آدم کار نکنه!!
حالا دارم رو سايت جديد کار ميکنم که دوباره شروع کنم حرفه ای تر و با تجربه بيشتر.
در مورد قانونی بودن کار هم درسته من حتی چيزايی که شک داشتم email ميزدم به support ادز سؤال ميکردم و يه نمونه لينک ميدادم که نگاه کنن و نظرشون را بگن کاری که خيلی از دوستان ميگن نکن ادز مشکوک ميشه در صورتی که اينطور نيست.
تو همين سؤال ها 2 بار از بسته شدن حساب جلوگيری شد و مشکل بدونه خونريزی حل کرديم :D، کلا وقتی شما تبليغ ميزاريد تو سايت يعنی همکاری مستقيم ميکنيد با سايت تبليغ دهنده در همکاری بايد هم صداقت باشه هم تامل.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
تنبلی و سيری باعث ميشه آدم کار نکنه!!
حالا دارم رو سايت جديد کار ميکنم که دوباره شروع کنم حرفه ای تر و با تجربه بيشتر.
در مورد قانونی بودن کار هم درسته من حتی چيزايی که شک داشتم email ميزدم به support ادز سؤال ميکردم و يه نمونه لينک ميدادم که نگاه کنن و نظرشون را بگن کاری که خيلی از دوستان ميگن نکن ادز مشکوک ميشه در صورتی که اينطور نيست.
تو همين سؤال ها 2 بار از بسته شدن حساب جلوگيری شد و مشکل بدونه خونريزی حل کرديم :D، کلا وقتی شما تبليغ ميزاريد تو سايت يعنی همکاری مستقيم ميکنيد با سايت تبليغ دهنده در همکاری بايد هم صداقت باشه هم تامل.

سلام
خوبه!
اگه خواستی یه خورده از تجربیاتتم در اختیار ما آماتور ها قرار بده. هم ثواب میبری هم ما یه چیزی یاد میگیریم.
راستی با چه سایتی میخوای شروع کنی؟ با همینی که توی امضاته؟ تو چه زمینه ای کار میکنی؟

paymanmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خوبه!
اگه خواستی یه خورده از تجربیاتتم در اختیار ما آماتور ها قرار بده. هم ثواب میبری هم ما یه چیزی یاد میگیریم.
راستی با چه سایتی میخوای شروع کنی؟ با همینی که توی امضاته؟ تو چه زمینه ای کار میکنی؟

نه اينکه تو امضاء هست که سايت شخصيه که فعلاً هم رو حواس يه چند تا نمونه کار ها رو گذشتم
سايت های قبلی مختلف بودن mobile fashion ... تجربه خاصی نميخاد
خلاصه بخوام بگم :
1- سايت بايد تميز باشه از نظره طراحی
2- مطالب خوب
3- تبليغات خوب
4- seo بشه سايت
5- تبليغات هم جای خوب بزاری
اصلش هميناس بيشتر بايد يه طراح سايت خوب باشی و بعد شروع کنی کار روی اين موضوع رو البته ميتونی هم نباشی و سايت در پيت بزنی و به ضربه تبليغ ترافيک بياری که موندگار نيست کار.

بالا