• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
من طراحی رو متوسط انجام میدم ولی همیشه روی سورس صفحه و سئو حساسم. و شدیدا به سورس اهمیت میدم به خاطر همین معمولا وقتی روی یه صفحه کار میکنم زود به رنک یک و دو میرسه.

در ضمن مطلب رو هم همیشه خوب و دقیق انتخواب میکنم. حتی من توی وبلاگم توی بلاگ اسپات امروز مجبور شدم پروفایلمو دست کاری کنم! (میخوام بگم شدیدا وسواس دارم روی صفحه)

ولی خب موندم چی کار کنم آخه کار من چیز دیگس و وبمستری نیست. من هیچ وقت وبمستر حرفه ای نبودم همیشه برای وبمسترها برنامه نویسی میکردم. خلاصه به نظر تو توی چه زمینه ای کار کنم؟ خودمم موندم! میخوام یه سیستمی بزنم که نیاز به آپدیت کردن نداشته باشه! میشه؟

paymanmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من طراحی رو متوسط انجام میدم ولی همیشه روی سورس صفحه و سئو حساسم. و شدیدا به سورس اهمیت میدم به خاطر همین معمولا وقتی روی یه صفحه کار میکنم زود به رنک یک و دو میرسه.

در ضمن مطلب رو هم همیشه خوب و دقیق انتخواب میکنم. حتی من توی وبلاگم توی بلاگ اسپات امروز مجبور شدم پروفایلمو دست کاری کنم! (میخوام بگم شدیدا وسواس دارم روی صفحه)

ولی خب موندم چی کار کنم آخه کار من چیز دیگس و وبمستری نیست. من هیچ وقت وبمستر حرفه ای نبودم همیشه برای وبمسترها برنامه نویسی میکردم. خلاصه به نظر تو توی چه زمینه ای کار کنم؟ خودمم موندم! میخوام یه سیستمی بزنم که نیاز به آپدیت کردن نداشته باشه! میشه؟

سايتی که نياز به update نداشته باشه بايد يک service بده که اين يه کم کار را سخت ميکنه و رقابت تو اين مدل سايت ها به شدت زياد هست.
و اکثراً نياز به هزينه دارند از نظر server.
من خودم خيلی تو اين مدل سايت ها تجربه ندارم
ولی کمکی که ميتونم بهت بکنم هر سايتی که ميزنی حالا با update بی update درباره موضوع سايت اطلاعات داشته باش و سعی کن که تو اون ضمينه وارد باشی
اينطوری ميتونی سايت بهتری داشته باشی.
البته در کنار اينا بايد بتونی تبليغات خوبی هم بکنی که اين خودش هنريه خود سايت به نظر من 40% کار هست و 60% کار تبليغ کردن سايت هست که خودش کلی وقت و اطلاعات ميخواد.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سايتی که نياز به update نداشته باشه بايد يک service بده که اين يه کم کار را سخت ميکنه و رقابت تو اين مدل سايت ها به شدت زياد هست.
و اکثراً نياز به هزينه دارند از نظر server.
من خودم خيلی تو اين مدل سايت ها تجربه ندارم
ولی کمکی که ميتونم بهت بکنم هر سايتی که ميزنی حالا با update بی update درباره موضوع سايت اطلاعات داشته باش و سعی کن که تو اون ضمينه وارد باشی
اينطوری ميتونی سايت بهتری داشته باشی.
البته در کنار اينا بايد بتونی تبليغات خوبی هم بکنی که اين خودش هنريه خود سايت به نظر من 40% کار هست و 60% کار تبليغ کردن سايت هست که خودش کلی وقت و اطلاعات ميخواد.

دستت درد نکنه!
آره میدونم سایتی که آپدیت نخواد به جاش رسیدگی میخواد مثلا فرض کن یو تیوب.
خدانگهدار در ضمن درامد منم بدک نیست از این گوگل ادسنسه. انصافا گوگل خیلی کارش درسته.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
یه سوال از دوستان.

من توی گوگل ادسنس hold my payment رو انتخواب کردم. این یعنی برای من چک نمیفرسته حالا سوال من اینه. آیا برای وریفای کردن آدرس منم پین کد نمیفرسته؟

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
سلام...

کسی از دوستان میتونه اکانت گوگل ادسنش بهم بده ؟! لطف کنه Pm بده :)
یه سایت انگلیش با حدود 2000 بازدید روزانه.

.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام...

کسی از دوستان میتونه اکانت گوگل ادسنش بهم بده ؟! لطف کنه Pm بده :)
یه سایت انگلیش با حدود 2000 بازدید روزانه.

.

لطفا آدرس سایت و آمار سایتو بدین. من یه نگاهی بندازم شاید برای شما سیستم بهتری نسبت به گوگل وجود داشته باشه. :)

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
یه سوال از دوستان.

من توی گوگل ادسنس hold my payment رو انتخواب کردم. این یعنی برای من چک نمیفرسته حالا سوال من اینه. آیا برای وریفای کردن آدرس منم پین کد نمیفرسته؟

بچه ها چرا کسی جواب نمیده؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
من اصلاً pin code را تجربه نکردم زمانی که من حساب باز کردم از اين قرتی بازی ها نداشت:D:p

سلام
ایول بابا مگه شما سال چند حساب باز کردین؟
کس دیگه هم نمیدونه؟
راستی تو کدوم کشوری؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
زمانی که درامد شما از سقف 50 دلار بیشتر بشه کد تائیدیه برای شما ارسال میشه و از سقف 100 دلار شما میتونید دریافت داشته باشید که شما اعلام کردید که وجه شما رو نگه داره . پس اگر از 50 دلار بیشتر شده کد تائیدیه ارسال شده .

sarsabz

Registered User
لایک‌ها
2
ضمن تایید شما گوگل برای خیلی از اکانت های زی 50 دلار که مدت زمان زیادی گذشته (بیش از 6 ماه) به مناسبت سال جدید هم تایید تلفن می خواد و هم تایید آدرس رو فرستاده!
نمونش یکی از اکانت های من در گوگل

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
البته جديدا ديگه وقتي در آمد به ده دلار بريه پين ميفرسته

فقط من نميدونم اين پين بايد همراه با تلفون ورفاي باشه يا يكيش كافيه .... ؟!؟!؟!؟!؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
مرسی
رفتم توی هلپ گوگل خوندم و مشکلم حل شد. فقط یه سوال
تلفن رو هم وریفای میکنه؟ آخه توی هلپ چیزی در این رابطه ننوشته بود.

php-empire

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه آپلود سنتر عکس زدم از حدوده یک سال پیش . جدیدا واسش ادز گوگل گرفتم . قبلا هم سالها با ادز گوگل کار کردم.سایتم خوب معروف شده و ماهانه بیش از 300گیگا بایت داره پهنای باند مصرف می کنه.
مشکلم اینجاست جدیدا یک سری افراد خارجی اومدن توش دارن تصاویر مستهجن آپلود می کنن.
من دوست ندارم آپلود سنترم اینجور عکسها آپلود شه همون طوری که آپلود سنتر های معروف و بزرگ دنیا هم که خارجی هم هستن اجازه نمی دن .
ip بن کردم ، همه کار کردم . تو یک دقیقه یهو می بینی 100 تا عکس جدید آپلود شده ؟
لطف کنین راهنماییم کنین که چی کار کنم ؟
نه دوست دارم سایتم رو ببندم؟
نه دوست دارم با این عکسا پول در بیارم !!! ؟
ضمنا به شونصد زبان زنده دنیا با رنگ قرمز هم نوشتیم که عکس پورن آپلود کنین به سرعت حذف میشه :blink: اما بازم همونطوریه ؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام دوستان
من یه آپلود سنتر عکس زدم از حدوده یک سال پیش . جدیدا واسش ادز گوگل گرفتم . قبلا هم سالها با ادز گوگل کار کردم.سایتم خوب معروف شده و ماهانه بیش از 300گیگا بایت داره پهنای باند مصرف می کنه.
مشکلم اینجاست جدیدا یک سری افراد خارجی اومدن توش دارن تصاویر مستهجن آپلود می کنن.
من دوست ندارم آپلود سنترم اینجور عکسها آپلود شه همون طوری که آپلود سنتر های معروف و بزرگ دنیا هم که خارجی هم هستن اجازه نمی دن .
ضمنا به شونصد زبان زنده دنیا با رنگ قرمز هم نوشتیم که عکس پورن آپلود کنین به سرعت حذف میشه :blink: اما بازم همونطوریه ؟

سلام
تبریک میگم به خاطر سایتتون.
در ضمن چه ربطی به ادسنس داشت؟
ببینید وضیفه شما پاک کردن عکس هاییه که خلاف قوانین سایتتون گزاشته میشه. اگه درامدت خیلی بالاست یه نفرو بزار برات هر لحظه عکس های جدید آپلود شده رو چک کنه و غیر قانونیاشو دلیت کنه.
اگرم اونقدرا پر درامد نیست. خب خودت بشین پاک کن دیگه.
مشکلی هم نیست. الان بحث شما سر چیه؟

paymanmj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

دقيقا جمله از خود گوگل در قوانينش را نقل ميکنم:
شما مسئول فعاليت های کاربرانتون در سايت هستيد
يعنی اينکه شما بايد بر محتوايی که اونا ميزارن نظارت کنيد حالا چه دستی چه اتمتيک
نکته ديگه داشتن عکس يا مطلب خارج از قانون گوگل مشکلی ندارد باز خوده گوگل ميگه:
در صفحه ها اي که ادز نشون داده ميشه بايد اين نکات توجه بشه..
منظور اينه که در جاهايه ديگه ميشه مطالب خارج از قانون گذشت و مشکلی نيست ولی نبايد ادز نشون داده بشه تو اون قسمت های سايت.
حالا شما ببينيد اگر در جايی که همچين عکسی هست ادز نشون ميديد يا نه اگر ميديد که نکته 1 شامل حال شما ميشه وگرنه نکته 2 و مشکلی نيست.

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
دو تا سوال

1-ماليات براي نقد كردن چك ها تو آلمان فرانسه و كانادا و دبي چقدر بيد؟

2-اگر من چك ها رو به نام خودم دريافت كنم و از طريق واسطه به دستم تو تهران برسه ، حالا اين چك چه طور و با چقدر كارمزد نقد ميشه؟

3-بانك توسعه صادرات يا پارسيان چك هاي گوگل آدسنز (سيتي بانك) رو نقد ميكنن؟

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
دو تا سوال

2-اگر من چك ها رو به نام خودم دريافت كنم و از طريق واسطه به دستم تو تهران برسه ، حالا اين چك چه طور و با چقدر كارمزد نقد ميشه؟

سلام
جالبه اینا سوالات منم هست دوستان لطف میکنن جواب بدن. البته مالیات که این دوستم توی دوبی داره از من حسابی میگیره. خیلی هم نامرده! :rolleyes:
به خاطر همین من نمیخواستم باهاش کار کنم ولی فعلا چاره ای ندارم هیچ کس دیگه رو پیدا نکردم که باهام کار کنه :( و مجبور شدم با این بچه فامیلمون کار کنم. دوستان کسی نیست که بخواد واسطه من باش تو امارات؟ هر ماه حداقل میتونه فقط یه بار صندوق پستشو چک کنه و 15 دلار سود خالص ببره. :rolleyes:
به اینا هم جواب بدین.

بالا