• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اگه آدرس درست باشه ... مياد ... شما آدرست رو دست كاري نكن ( اگر 100% ميدوني درسته ) هر 2 هفته هم در خواست pin بده ... اگر آدرس رو تغيير نداده باشي اين وسط ها ... هر كدوم كه برسه ميتوني بزني ... و قبول ميكنه !

يعني مثلا 4 تا درخواست دادي ... بعد 2 ماه مثلا تازه اولي بياد هم بزني ... مشكلي نيست ! به شرطي كه آدرس رو اصلا Edit نكرده باشي !

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
اگه آدرس درست باشه ... مياد ... شما آدرست رو دست كاري نكن ( اگر 100% ميدوني درسته ) هر 2 هفته هم در خواست pin بده ... اگر آدرس رو تغيير نداده باشي اين وسط ها ... هر كدوم كه برسه ميتوني بزني ... و قبول ميكنه !

يعني مثلا 4 تا درخواست دادي ... بعد 2 ماه مثلا تازه اولي بياد هم بزني ... مشكلي نيست ! به شرطي كه آدرس رو اصلا Edit نكرده باشي !

نه بابا من به آدرس چیکار دارم
حالا یه بار دیگه درخواست بدم ببینم چی میشه
راستی من از اول اکانتمو هلد کردم ولی وقتی میرم تو قسمت History سه بار پرداخت با مبلغ های مختلف ثبت شده !!!!!!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
براي ما هم پين كد نداده مثل اينكه بدبختي 3ماهه(اسمايل گريه)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اونا پرداخت نيست ! earning هست ! يعني درآمدت تائيد شده ! هر وقت مشكله PIN ت حل بشه و از HOLD در بياد ... همش رو با هم تو اولين چك برات ميفرسته .

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
اونا پرداخت نيست ! earning هست ! يعني درآمدت تائيد شده ! هر وقت مشكله PIN ت حل بشه و از HOLD در بياد ... همش رو با هم تو اولين چك برات ميفرسته .

بدترین مشگل ممکن :(

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
انقدرا هم بد نيست ... ببين ... كاره خودت رو ادامه بده ... يهو جو نگيرتت بگي اين كه پول بده نيست ... كار رو ول كني ... يا مثلا يه چيزي رو تست كني كه مثلا % كليك بالا بره ... يا هر مدل تقلب ديگه اي ( از نظر گوگل ) بخواي بكني ...

اول آخر مطمئن باش pin برات مياد ( بازم ميگم اگر آدرس كاملا درست باشه ) ... مثلا امتحان كن ! يه نامه دقيقا به همون آدرس تو گوگل با همون اسم و صندوق پستي ... يا هر چي كه هست ... بده ... ببين ميرسه يا نه !

بازم ميگم ... اگر آدرس ت درسته و اصلا edit نكردي و نميكني .... هر 2 هفته ( كه اجازه ميده ) pin جديد درخواست بده ! يكيش مياد بالاخره ... تو آلمان يه بار يه pin سه ماه بعد اومد ( براي دوستم ) ولي خوب خيلي حواست بايد باشه .... چون اگر اين وسط ( قبل از وارد كردن pin ) اكانتت خداي نكرده بسته بشه ... ديگه pin هم به دستت برسه ... نميتوني login كني كه بخواي وارد كني ! در نتيجه پول ها همش ميپره !

البته ممكنه راهي باشه براش ولي بعيد ميدونم ....

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
يعني ميده بعد از چند ماه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
اره ! من نشنيدم تاحالا pin براي كسي كلا نياد !!! ولي زياد شنيدم كه دير اومده .

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الان دوباره درخواست دادم حالا ببینم چیشه

البته الان یه چیزی دیدم وقتی رفتم یه درخواست جدید بدم دیدم نوشته اولین پین کد شما ساخته شد جلوشم یه تاریخ زده بود الان اون تاریخو یادم نیست چو با در خواست جدیدی که ارسال کردم تون آپدیت شد به تاریخ امروز .

ببینم این هر دفعه که بخواهد چک ارسال کنه همین بدبختی هست یا فقط یه بار پین کد میخواهد ؟ :wacko:
لعنت به این گوگل :mad: شنیدم یاهو ام مثل اینکه یه همچین سیستمی راه انداخته درسته ؟ :blink:

setareh2

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از good_pesar :
الان دوباره درخواست دادم حالا ببینم چیشه

البته الان یه چیزی دیدم وقتی رفتم یه درخواست جدید بدم دیدم نوشته اولین پین کد شما ساخته شد جلوشم یه تاریخ زده بود الان اون تاریخو یادم نیست چو با در خواست جدیدی که ارسال کردم تون آپدیت شد به تاریخ امروز .

ببینم این هر دفعه که بخواهد چک ارسال کنه همین بدبختی هست یا فقط یه بار پین کد میخواهد ؟ :wacko:
لعنت به این گوگل :mad: شنیدم یاهو ام مثل اینکه یه همچین سیستمی راه انداخته درسته ؟ :blink:
سيستم ياهو فعلا ورژن بتاش راه افتاده! http://publisher.yahoo.com/
براي ثبت نام حتما بايد يه نفر تو آمريكا باشه و U.S. Social Security داشته باشه يا Tax ID number يعني حتي اروپاييها يا كاناداييها هم فعلا نميتونن ثبت نام كنند!

من شنيدم msn هم تو تدارك راه انداختن چنين سيستميه...
ولي فكر كنم با زياد شدن اين سيستمها قوانينشون هم سختگيرانه تر بشه!
چون اين سيستمها بيشتر رضايت ادورتايزرها براشون مهمه تا سايتهاي زير مجموعه! چ.ن مشتري اصلي اونها هستند (پول از جيب اونا در مياد!)

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نه ! هر دفعه نميخواد ! ظاهرا فقط يك بار هست ... البته مثل اينكه تو يه شرايط خاص هم بازم ميفرسته ! ولي در حالت عادي يه بار گيرت بياد وارد كني تمومه !

ياهو هم زده ... فعلا beta هست و فقط هم ( فعلا ) تو us سرويس ميده .

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از setareh2 :
سيستم ياهو فعلا ورژن بتاش راه افتاده! http://publisher.yahoo.com/
براي ثبت نام حتما بايد يه نفر تو آمريكا باشه و U.S. Social Security داشته باشه يا Tax ID number يعني حتي اروپاييها يا كاناداييها هم فعلا نميتونن ثبت نام كنند!

من شنيدم msn هم تو تدارك راه انداختن چنين سيستميه...
ولي فكر كنم با زياد شدن اين سيستمها قوانينشون هم سختگيرانه تر بشه!
چون اين سيستمها بيشتر رضايت ادورتايزرها براشون مهمه تا سايتهاي زير مجموعه! چ.ن مشتري اصلي اونها هستند (پول از جيب اونا در مياد!)

مرسی
پس فعلا باید صبر کرد تا اروپا و آسیا هم تحت پوشش قرار بگیرن چون تو آمریکا کسو کار ندارم

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
نه ! هر دفعه نميخواد ! ظاهرا فقط يك بار هست ... البته مثل اينكه تو يه شرايط خاص هم بازم ميفرسته ! ولي در حالت عادي يه بار گيرت بياد وارد كني تمومه !

ياهو هم زده ... فعلا beta هست و فقط هم ( فعلا ) تو us سرويس ميده .

او کی
پس بازم انتظار

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نظرم (نمی‌دونم چرا، حسم می‌گه!) یاهو باید بهتر باشه.

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ياهو
دست و دلباز تره ولي فقط به آمريكايي ها اعتماد داره ...
msn هز اون هم بدتر

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
ياهو
دست و دلباز تره ولي فقط به آمريكايي ها اعتماد داره ...
msn هز اون هم بدتر

پس زنده بتد گوگل مضخرف
البته مثل اینکه فعلا بتاس و در آیندا تمام دنیا رو تحت پوشش قرار بده

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يک سايت دارم با دامين دات.آی.آر.
هيچ کسی رو هم در خارج از کشور ندارم.
محتوای سايتم هم فارسيه. (البته می‌تونم يه ساب دومين به انگليسی درست کنم!
آدرس سايتم هم اينه:
http://www.varg.ir
حالا با اين شرايط، چه‌طور می‌تونم از گوگل آگهی بگيرم. يک بهم توضيح بده که دقيقا چه کار بايد بکنم؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
با اين شرايط شما نميتونيد ! چون ميگيد هيچ كسي رو خارج از ايران نداريد ! گوگل هم با ايران كار نميكنه.

بالا