• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
مگر این که یک فردی را پیدا کنی که خودش اکانت داشته باشه و بهت چنل بده یا این که فردی پیدا بشه که در قبال برداشتن درصدی از پولت، اون رو دریافت کنه و بریزه به حسابت در ایران.
(خطاب به دوستان تازه: لطفا یک بار کامل این 22 صفحه را بخوانید!)

irantec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی که گوگل میخواد پین بده و پول به 50 دلار رسیده به چه صورت عمل میکنه؟ و چه چیزهایی رو مد نظر داره؟ بجز اینکه بررسی میکنه که ببینه کلیک های بیهوده و تقلبی بوده یا نه.

irantec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی مشکلی نیست سایتی رو که تبلیغات روی اون قرار دادیم رو بصورت پاپ اپ از سایت دیگه باز کنیم؟
مثلا www.site.com/gallery رو بصورت پاپ اپ بزاریم روی www.site.com تا باز بشه
آیا اینکار مشکلی داره از نظر گوگل؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از irantec :
راستی مشکلی نیست سایتی رو که تبلیغات روی اون قرار دادیم رو بصورت پاپ اپ از سایت دیگه باز کنیم؟
مثلا www.site.com/gallery رو بصورت پاپ اپ بزاریم روی www.site.com تا باز بشه
آیا اینکار مشکلی داره از نظر گوگل؟
نكن اين كارو 99% گير ميدن مي بندن

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از irantec :
وقتی که گوگل میخواد پین بده و پول به 50 دلار رسیده به چه صورت عمل میکنه؟ و چه چیزهایی رو مد نظر داره؟ بجز اینکه بررسی میکنه که ببینه کلیک های بیهوده و تقلبی بوده یا نه.
حداقل 100 دلار نه 50 تا

irantec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب حالا ما اومدیم و سایت رو بصورته پاپ اپ گذاشتیم روی یک سایت دیگه! یعنی میان و مبندن!

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از irantec :
خوب حالا ما اومدیم و سایت رو بصورته پاپ اپ گذاشتیم روی یک سایت دیگه! یعنی میان و مبندن!
اگر برات مهم نيست بذار امتحان كن مي بندن يا نبندن
من بودم نمي ذاشتم به هيچ عنوان هيچ وقت سعي نكن به گوگل كلك بزني همينطوري كه كشكي كه مي بنده واي به حال كلك

Asef

Registered User
لایک‌ها
21
به نظرم يه همتي كنيد اونهايي كه بيشتر اطلاعات دارن با توجه به مطالب اين تاپيك يه تاپيك جديد با عنوان FAQ زده بشه. كم كم هم كاملش ميكنيم. اينطوري لازم هم نيست هركسي از راه رسيد مجبور باشه 20 30 صفحه رو بخونه و ...

varg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babakweb :
مگر این که یک فردی را پیدا کنی که خودش اکانت داشته باشه و بهت چنل بده یا این که فردی پیدا بشه که در قبال برداشتن درصدی از پولت، اون رو دریافت کنه و بریزه به حسابت در ایران.
(خطاب به دوستان تازه: لطفا یک بار کامل این 22 صفحه را بخوانید!)

من نه تنها يک بار، بلکه چند بار صفحه مذکور رو خوندم اما بحث اونقدر به اين ور و اون ور کشيده شده و گاهی به نت‌ورک مکتينگ و گلدماين رسيده که هر کسی رو گيج می‌کنه چه برسه به من گيج رو
چطور می‌تونم يه آدم مورد اعتماد رو پيدا کنم که با اخذ درصدی، پولم رو به حساب عادی‌ام در ايران واريز کنه؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
من تا حالا 3بار از گوگل چک دریافت کردم البته به این صورت که چک رو به آدرس فامیل خودم تو اتریش می فرستم بعد اونجا بدلیل اینکه چک به اسم من بود و اون شخص می خواست نقدش کنه باید به حساب می خوابوند و بعد یک هفته و کم شدن کارمزد 20 یورو پول به حساب می آمد و بعداً برای من می فرستاد و تا حالا مشکلی نبوده اگر خواستی با من تماس بگیر ;)

[email protected]

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از tehrancyber :
من تا حالا 3بار از گوگل چک دریافت کردم البته به این صورت که چک رو به آدرس فامیل خودم تو اتریش می فرستم بعد اونجا بدلیل اینکه چک به اسم من بود و اون شخص می خواست نقدش کنه باید به حساب می خوابوند و بعد یک هفته و کم شدن کارمزد 20 یورو پول به حساب می آمد و بعداً برای من می فرستاد و تا حالا مشکلی نبوده اگر خواستی با من تماس بگیر ;)

[email protected]
اون فرد كجاست؟

كسي نمي دونه طرف تو انگليس باشه چقدر ماليات بر ميدارن؟

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از mahiar0 :
اون فرد كجاست؟

كسي نمي دونه طرف تو انگليس باشه چقدر ماليات بر ميدارن؟
گفتش که تو اتریش هستش!
(بد نیست متن رو یک بار بخوانی مهیار جان!)

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از babakweb :
گفتش که تو اتریش هستش!
(بد نیست متن رو یک بار بخوانی مهیار جان!)
فكر كنم منظور مهيار اين بود كه خودش يه فاميلي چيزي تو انگليس داره.

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا اگه ما یه مستر کارت داشته باشیم میتونیم از سیستم تبلیغاتی گوگل و سایتهای دیگه استفاده کنیم ؟؟؟
در اون صورت دیگه نیازی نیست که یه آدرس تو خارج برای گوگل بفرستیم ؟؟؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
آقا اگه ما یه مستر کارت داشته باشیم میتونیم از سیستم تبلیغاتی گوگل و سایتهای دیگه استفاده کنیم ؟؟؟
در اون صورت دیگه نیازی نیست که یه آدرس تو خارج برای گوگل بفرستیم ؟؟؟
نه نميشه

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
نه نمیشه با کردیت کارت گرفت چون اولاً کردیت کارتهایی که تو ایران میدن رو من همه مدلشو دارم که فقط یکیش اصلیه و قابلیت گرفتن پول داره که خیلی کم میدن و باید تو نوبت باشی و تو مالزی هم هست و بقیه مجازی و فقط میشه خرج کرد باهاش و دوم اینکه گوگل این سیستم رو بصورت بتا راه انداخته و فقط چنذین کشور رو که لیستشون هست رو می پذیره برای اینکار که اونم باید حساب تو بانک داشته باشی و بیشتر هم کشورهای اروپایی که بیشتر مواقع هم مشکل داره چون بتاست ;) بهترین و مطمئن ترین راه همون چک هست

Electronics Art

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
18
به نقل از tehrancyber :
نه نمیشه با کردیت کارت گرفت چون اولاً کردیت کارتهایی که تو ایران میدن رو من همه مدلشو دارم که فقط یکیش اصلیه و قابلیت گرفتن پول داره که خیلی کم میدن و باید تو نوبت باشی و تو مالزی هم هست و بقیه مجازی و فقط میشه خرج کرد باهاش و دوم اینکه گوگل این سیستم رو بصورت بتا راه انداخته و فقط چنذین کشور رو که لیستشون هست رو می پذیره برای اینکار که اونم باید حساب تو بانک داشته باشی و بیشتر هم کشورهای اروپایی که بیشتر مواقع هم مشکل داره چون بتاست ;) بهترین و مطمئن ترین راه همون چک هست

يعني اگه من تو انگليس يه حساب بانكي داشته باشم كار حله ؟؟؟
با اينكه خودم تو انگلستان نيستم تو ثبت نام هم ايران نمي گم

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
امین جان تازهگی یه سیستم فست اکسپرس اضافه کرده که 30$ کم میکنه به کردیت کارد میفرسته اما فقط ماله امریکا و کاناداست

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از m_amin :
امین جان تازهگی یه سیستم فست اکسپرس اضافه کرده که 30$ کم میکنه به کردیت کارد میفرسته اما فقط ماله امریکا و کاناداست
واسه اونایی مناسبه که پول زیادی در حسابشون دارند.

بالا