• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من نگرفتم جربان رو ! اينكه ميگيد " ميشه " قضيه ريختن پول يه cashu و E-Gold هست ؟! اگر اين رو ميگيد كه نميشه !

اگر ريخته شدن پول به حساب مثلا MasterCard هست ... فكر ميكنم اگر اون حساب ، به حساب تو يه بانكي متصل باشه بشه ...

در كل ! پول فقط به حساب هاي توي بانك ريخته ميشه ( اونم تو بعضي كشور ها ) ... حالا اون حساب بانكي رو كجاها استفاده ميكنيد ... اون بحثش جداس !

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
سه دلار حروم كردم دادم سايت دانكي ميل كه 1000 كليك كشور هاي سرچ روي سايتم بكنند البته در ايميلي كه قراره به اعضا بزنه نوشته بودم اگه يه كلمه سرچ نكنيد و كليك نكنيد ما هيچ پولي به شما نميديم :lol:
نقشم گرفت و رفتم ديدم 46 كليك شده اما فقط 8.06 بدست آوردم
در مجموع ريسك بزرگيه حتي بزرگ تر از هايپ ها چون اصلا معلوم نيست يه وقت ديدي گير داد گفت متقلب و رفت :(

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
سه دلار حروم كردم دادم سايت دانكي ميل كه 1000 كليك كشور هاي سرچ روي سايتم بكنند البته در ايميلي كه قراره به اعضا بزنه نوشته بودم اگه يه كلمه سرچ نكنيد و كليك نكنيد ما هيچ پولي به شما نميديم :lol:
نقشم گرفت و رفتم ديدم 46 كليك شده اما فقط 8.06 بدست آوردم
در مجموع ريسك بزرگيه حتي بزرگ تر از هايپ ها چون اصلا معلوم نيست يه وقت ديدي گير داد گفت متقلب و رفت :(

عاقبت بخیر نمیشیا این گوگل خیلی زرنگ تر از من و شماست شوخیم با کسی نداره
33.gif

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
خيلي خوب بابا حالا چرا ميزني
آقا اگه من هر روز از هر آي پي (آي اس پي )يه كليك كنم بازم ميفهمه؟

عزیز من حالا شما چه اسراری به شامورتی بازی داری ؟
21.gif

میفهمه اونوقت دارو ندارتو یجا هاپولی میکنه
33.gif

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به نظر من که نميفهمه...کليک کن داداش!
اما احتمالاً فرمول دارن واسه froud مثلاً که بفهمم يک ipی الکی اصرار داشته باشه رو کليک يا مثلاً از يک مقعيت باشه ipها!
وگرنه خوب ipit عوض شه يعنی user عوض شده!
تو ايران هم که همه از يک مشت ipی دارن استفاده ميکنن!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از en2fa :
به نظر من که نميفهمه...کليک کن داداش!
اما احتمالاً فرمول دارن واسه froud مثلاً که بفهمم يک ipی الکی اصرار داشته باشه رو کليک يا مثلاً از يک مقعيت باشه ipها!
وگرنه خوب ipit عوض شه يعنی user عوض شده!
تو ايران هم که همه از يک مشت ipی دارن استفاده ميکنن!

حالا به نظر شما کلیک از ایران چقدر ارزش داره ؟
یعنی به ریسکش میرزه ؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا من يه چيز به شخصه امتحان كردم
شانسي است
من خودم تست كردم رفتم رو ادزم 20 بار كليك كردم هي كليك اصلا بعدش رفتم صفحه فارسي و8 تا هم كد گوگل رو تو يه صفحه گذاشتم اونم صفحه فارسي
من از نظر خودم مي گم گوگل عشقي كار مي كنه اگر به گير دادن بود بايد گير ميداد
اما جدا از شئحي شانست باشه گير نده به هت يكي مي بيني خيچ كاري نميكنه مي بنده يكي مثلا يه كارايي مي كنه نمي بينده حالي به حالي است
الان اينجا الكي نياييد بگيد عشقي كار نمي كنه و...

اما در كل سعي نكن كلك بزني همون يه كوچولو پولو در مياري خداروشكر كن
ما كه يه سنت هم از اين خارجي ها گير نياورديم همش يه مسائلي ميشه كه خوب نيست بگم :blink:

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از good_pesar :
حالا به نظر شما کلیک از ایران چقدر ارزش داره ؟
یعنی به ریسکش میرزه ؟
نكن اين كارو
ارزش كليك ها فرق داره از 3سنت بگير تا به بالا به كي ورد و...

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
نه بابا آي اس پي هاي شهر ما همه آي پي هاي خارجي دارن من ديدم مثلا ايتاليا يا آلمان ...
من در آمد چنداني ندارم روزي 2 ال 3 دلار خيلي كمه اصلا ارزش نداره :(
تازه بعضي وقت ها ميرم كيك ميكنم ميبينم 1.02 دلار بخاطر اون كليك داده

براي اطلاعات بيشتر در مورد آي پي كشور ها بريد به www.formyip.com

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از ali313 :
نه بابا آي اس پي هاي شهر ما همه آي پي هاي خارجي دارن من ديدم مثلا ايتاليا يا آلمان ...
من در آمد چنداني ندارم روزي 2 ال 3 دلار خيلي كمه اصلا ارزش نداره :(
تازه بعضي وقت ها ميرم كيك ميكنم ميبينم 1.02 دلار بخاطر اون كليك داده

براي اطلاعات بيشتر در مورد آي پي كشور ها بريد به www.formyip.com
همينم بسته ديگه 3دلار هم خوبه ديگه :blink:

اما اين 1 دلار و.. گقتي براي ايران خيلي زياده :eek:
اين سايت چرا قاطي نشون ميده اي پي من رو هم المان نشون ميده :blink:

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahiar0 :
همينم بسته ديگه 3دلار هم خوبه ديگه :blink:

اما اين 1 دلار و.. گقتي براي ايران خيلي زياده :eek:
اين سايت چرا قاطي نشون ميده اي پي من رو هم المان نشون ميده :blink:
خوب حتما آلمانيه ديگه . يه قسمت داره آي پي ميدي بهت كشورشو نشون ميده من چند تا تست كردم درست بوده
فقط يه دفه قاطي بود آي پي منو 192.168 نشون داد :lol: كه يك آي پي كلاس C اصلا تو اينترنت وجود نداره :blink:
(اقاي / خانم) مهيار ميشه بگي چه جوري بازديد كننده سايت رو افزايش بدم تو اين زمينه ميتوني به من كمك كني؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از ali313 :
خوب حتما آلمانيه ديگه . يه قسمت داره آي پي ميدي بهت كشورشو نشون ميده من چند تا تست كردم درست بوده
فقط يه دفه قاطي بود آي پي منو 192.168 نشون داد :lol: كه يك آي پي كلاس C اصلا تو اينترنت وجود نداره :blink:
(اقاي / خانم) مهيار ميشه بگي چه جوري بازديد كننده سايت رو افزايش بدم تو اين زمينه ميتوني به من كمك كني؟
اين قاطي داره الان همين اي پي رو مي زنه ايران بعد دوباره مي زنه كويت :blink:

اقاي مهيار :D
تو نوشته هاي بالا هم گفتم

اگر براي گوگل مي گي خوب بهترين كار همون لينك قسمت هاي سايتتو بذاري خي كپي پيست كني تو روم هاي خارجي ياهو(اميركايي وكانادايي واروپا) روزي هر بار 3و4دقيقه روزي 5باز در فاصله زماني يكم زياد انجام بديدحداقل از اين كار درامدت فكنم 15دلار بشه يكم بيشتر يا كمتر(فقط همين كار)
هميچنين چند تا وبلاگ خارجي هم برو تو نطراتشون سايتتو معرفي كن
يا همين سايت هايي كه پول مي گيرن بازديد مي فرستن يا سايت هاي كه مردم الاف هستند براي كليك مي كنند پول بگيرند اين سايت ها خوبه يه صفحه درست كن توش هم لينكرفرال هايپ هاتو هم بذار(با يه تير دونشان) وتبليغ گوگل هم بذار اونطوري هم بازديد كنندت مربوط به هايپ وشايد بيان زير گروهت وتبليغاتي كه گوگل در مورد هايپ نشون ميده ارزشش بالاست :D

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از mahiar0 :
اين قاطي داره الان همين اي پي رو مي زنه ايران بعد دوباره مي زنه كويت :blink:

اقاي مهيار :D
تو نوشته هاي بالا هم گفتم

اگر براي گوگل مي گي خوب بهترين كار همون لينك قسمت هاي سايتتو بذاري خي كپي پيست كني تو روم هاي خارجي ياهو(اميركايي وكانادايي واروپا) روزي هر بار 3و4دقيقه روزي 5باز در فاصله زماني يكم زياد انجام بديدحداقل از اين كار درامدت فكنم 15دلار بشه يكم بيشتر يا كمتر(فقط همين كار)
هميچنين چند تا وبلاگ خارجي هم برو تو نطراتشون سايتتو معرفي كن
يا همين سايت هايي كه پول مي گيرن بازديد مي فرستن يا سايت هاي كه مردم الاف هستند براي كليك مي كنند پول بگيرند اين سايت ها خوبه يه صفحه درست كن توش هم لينكرفرال هايپ هاتو هم بذار(با يه تير دونشان) وتبليغ گوگل هم بذار اونطوري هم بازديد كنندت مربوط به هايپ وشايد بيان زير گروهت وتبليغاتي كه گوگل در مورد هايپ نشون ميده ارزشش بالاست :D
این مهیار استاد گوگل شده ها! ایول.
ولی هنوز اون حرفش که میگه گوگل عشقی کار می‌کنه رو قبول ندارم.

faras

Registered User
لایک‌ها
2
براي پول درآوردن از گوگل به جاي فكر كردن روي حقه و كلك كه ريسكش هم بالاست و عاقبت نداره ( احتمال داره شما براي مدتي پول پارو كنيد ولي امكانش هست يهو آي دي تونو در گوگل بلوك كنن و اونوقته كه مي سوزين چون من يه بار سوختم به خاطر اينكه بچه هاي اداره بيشتر روي آگهي هاي سايتم كليك كرده بودن و شبكه اينترنتي اداره هم فقط يك آي پي داره ) بهتره محتواي مطالب و نيز تعداد بازديد كنندگان ساييتون را افزايش بديد. البته اگر ميخواين چيزي عايدتون بشه. ابنو كسي ميگه كه تا روزي 256 دلار گرفته :happy:

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از faras :
براي پول درآوردن از گوگل به جاي فكر كردن روي حقه و كلك كه ريسكش هم بالاست و عاقبت نداره ( احتمال داره شما براي مدتي پول پارو كنيد ولي امكانش هست يهو آي دي تونو در گوگل بلوك كنن و اونوقته كه مي سوزين چون من يه بار سوختم به خاطر اينكه بچه هاي اداره بيشتر روي آگهي هاي سايتم كليك كرده بودن و شبكه اينترنتي اداره هم فقط يك آي پي داره ) بهتره محتواي مطالب و نيز تعداد بازديد كنندگان ساييتون را افزايش بديد. البته اگر ميخواين چيزي عايدتون بشه. ابنو كسي ميگه كه تا روزي 256 دلار گرفته :happy:

واقعا به چه نکات ناب و مهمی اشاره کردی تا بحال حتی به فکر احالی اینجا نرسیده بود
24.gif

ایول
34.gif

حالا این همه پولو از کجا در آوردی ؟
23.gif

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
اما www.adbrite.com نسبت به گوگل از نظر من بهتره چون سايت فارسي وايراني رو قبول داره وهر نوع سايتي رو قبول مي كنه پولشم مثل گوگل خوبه يكم كمتر

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از faras :
گل گفتي عزيز ولي لطف كن بگو چه جوري بازديد كننده زياد كنيم؟

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
به من امروز ميل زدن که شما رو بخاطر استفاده از copyrighted material قبول نکردم!
دقيقاً مشکل چی هست؟تنها چيزی که حس ميکنم کش رفتم image ها هست!
يه نگاهی کنين! www.spv3d.com

بالا