Moein
Registered User
برای من که فیلتر شده !به نقل از mahiar0 :اما www.adbrite.com نسبت به گوگل از نظر من بهتره چون سايت فارسي وايراني رو قبول داره وهر نوع سايتي رو قبول مي كنه پولشم مثل گوگل خوبه يكم كمتر
اینترنت من تبیان هست
برای من که فیلتر شده !به نقل از mahiar0 :اما www.adbrite.com نسبت به گوگل از نظر من بهتره چون سايت فارسي وايراني رو قبول داره وهر نوع سايتي رو قبول مي كنه پولشم مثل گوگل خوبه يكم كمتر
اره فيلترهبه نقل از moein :برای من که فیلتر شده !
اینترنت من تبیان هست
به نقل از en2fa :من موفق شدم بگيرم!
شيک معذرت خواهی کرد...
اما يک سؤال!
با اين کد چی کار کنم؟هرجا ميزرم چيز خاصی نميبينم؟
بايد کار خاصی کنم؟channel تعريف کنم و...؟
كجا گذاشتي ادز گوگل رو لينكشو بذاربه نقل از en2fa :من موفق شدم بگيرم!
شيک معذرت خواهی کرد...
اما يک سؤال!
با اين کد چی کار کنم؟هرجا ميزرم چيز خاصی نميبينم؟
بايد کار خاصی کنم؟channel تعريف کنم و...؟
براي هر دومين جدا بايد كانال جدا درست كنيبه نقل از en2fa :همون!
پس مياد!
آخه نديدم...هی کد رو جاهای مختلف گزاشتم ببينم مياد يا نه!
من چرا خودم هيچ جوری نميبينم؟!
بعد يک سؤال..
من اينو واسه اين سايت گرفتم اگه کد رو مثلاً روی سايت فارسی هم بزارم بر اساس قوانين! تخلفه؟
بعد بخوام تو Domain های ديگه هم مثلاً بزارم هی بايد رجيستر کنم اونا رو هم يا نه؟
این دیگه فکنم تابلو .irبه نقل از moein :من یه سایت دارم که اگه از روی ip میفهمه که اول صفحه فارسی رو نشون بده یا انگلیسی رو :
http://s.mywebs.ir
به نظر شما گوگل قبول میکنه ؟!
:به نقل از roozbeh :این گوگل لعنتی 3 تا از اکانتای منو یه جا بست!
مي خواستي سر گوگل هم كلاه بزاري مثل من؟به نقل از roozbeh :این گوگل لعنتی 3 تا از اکانتای منو یه جا بست!
حالا شما ثبت نام کن شاید قبول کردبه نقل از moein :من یه سایت دارم که اگه از روی ip میفهمه که اول صفحه فارسی رو نشون بده یا انگلیسی رو :
http://s.mywebs.ir
به نظر شما گوگل قبول میکنه ؟!
بعد از لاگین برای گرفتن کد باید برم تو create new zone ؟به نقل از mahiar0 :
اینو تو همون تاپیک خود ادبرایت بگی بهترهبه نقل از moein :بعد از لاگین برای گرفتن کد باید برم تو create new zone ؟
اولا گوگل به ایران چک رو نمی فرسته شاید نکنه اون طرف تو خارج که هست برات اون می گیره بعد می فرسته برات به ایران؟ چک به نام خودت گفتی بزنه؟به نقل از ms100 :راستی چک هایی که از گوگل میاد رو من به بانک سامان گفتم و گفتن که میتونید بیارید اینجا ما هم میفرستیم به بانک اصلی و حدوده 1 ماه زمان میگیره و نقد میشه و 14 دلار هم بانک سامان برای کارمزد کم میکنه. که این خودش خیلی عالیه.
شما اطلاع دارید بانکه دیگه ای بجز بانک سامان هم اینکار رو انجام میده؟ (یا اینکه روش های دیگه برای نقد کردن چک های گوگل که به اسم شخصی هست که در ایران زندگی میکنه)
جالبهبه نقل از ms100 :راستی چک هایی که از گوگل میاد رو من به بانک سامان گفتم و گفتن که میتونید بیارید اینجا ما هم میفرستیم به بانک اصلی و حدوده 1 ماه زمان میگیره و نقد میشه و 14 دلار هم بانک سامان برای کارمزد کم میکنه. که این خودش خیلی عالیه.
شما اطلاع دارید بانکه دیگه ای بجز بانک سامان هم اینکار رو انجام میده؟ (یا اینکه روش های دیگه برای نقد کردن چک های گوگل که به اسم شخصی هست که در ایران زندگی میکنه)