• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

iranjava.net

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از changiz :
سلام
نميدونم اين چندمين پستي هس كه تو اين سايت ميزنم اما راستش خيلي آماتورم و نميدونم چطور ميشه يه تاپيك ددرست كرد و اين حرفا ! برم سر اصل موضوع

پيشنهاد اولم اينه كه آقاجان كسايي كه سايت دارن و ادسنس گوگل بيان با هم همكاري كنن و ترافيك بريزن رو سايت همديگه حالا به هر نحوي كه با قوانين گوگل مشكلي نداشته باشه . اگه ما ايرونيا به همديگه كمك نكنيم چه انتظاري از گوگل يا هركس ديگه اي ميتونيم داشته باشيم كه بياد و پول مفت بده بمون مگه نه ؟‌حالا يكي ويزيتور داره ويزيتورش يه كمكي بيشتر ميشه يكيم كه نداره بش كمكي ميشه كه حداقل انقد ويزيتور داشته باشه كه بتونه هزينه هاي سايتشو چيكار كنه ؟ آها انگاري گرفتي :) اين از اين

پيشنهاد دومم رو هم انگار بايد يه جا ديگه بنويسم اينجا جاش نيس :)

و در آخرم يه سوال دارم اونم اينه كه اگه تو يه سايتي كه مثلا 30 صفحه داره 20 صفحه اش ادسنس گوگل باشه و تو 10 تا صفحه بعدي بيايي و از اينيكيا بذاري مثلا adhearus به تريج قباي گوگل برميخوره يا نه ؟ منظورم اينه كه تو اون صفحه تبليغ گوگل نباشه اما تو اوون سايت باشه ؟‌

و در آخر آخر يه سوال ديگه و اونم اين كه آيا تو يه صفحه يه ستون تبليغ گوگل داشته باشي با سه ستون چه فرقي داره ؟‌يعني سه نوع مختلف ؟‌

و آخر آخر آخر اينكه گوگل بابت هر هزار تا هيت پول ميده يا نميده ؟

البته يه 15 صفحه از ريپلاي هارو خوندم و در مورد اينا چيزي نديدم

بازم يه چيزي يادم افتاد سايتم تو همه سرچ ها نظير ياهو و م س ن و ... كليه صفحاتش سابميت شده اما تو گوگل هيچي به هيچي روز اول اومد يه صفخه و بعد دوروز محو و نابو شد مشكل كجاس ؟ ضمنا تو توضيحات صفحه كه همون ديس كريپشن باشه اين زير صفحه امو مياره يعني about us contact us و علامت كپي رايت 2005

منتظر جواب آقايون و خانوما

سلام با مورد اول موافقم دوم هم كه نگفتي

در مورد تبليغ بغير از گوگل فكر نكنم زياد مهم باشه اما ميگن بهتر تو صفحاتي كه گوگل گذاشتي تبليغ ديگري استفاده نكني
در مورد اينه يكي باشه يا 3 تا درصد كليك يوزر ميره بالا يعني مهم تو اين سيستم كليك هست خوب اگه زياد تر جلو چشم باشه خوب بهتر يوزر ميبينه و ممكنه كليك كنه

بايت هيت قكر نكنم پول بده

در مورد سرچ هم قكر كنم بدليل اينكه سايتها كه با keyword هاي شما آورده rank بالاتر بوده براي همين جلو تر از شما آورده

ms100

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان زمان رسیدن پین کد شما چند روز بوده؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
کسی میدونه چرا تبلیغات گوگل توی ایران دیده نمیشه ؟
و چرا برای بعضی سایت ها دیده میشه ؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از fotocopy :
کسی میدونه چرا تبلیغات گوگل توی ایران دیده نمیشه ؟
و چرا برای بعضی سایت ها دیده میشه ؟
برای اینکه سایت Googlesyndication که سایت سرویس دهنده و ارسال کننده تبلیغات هستش توسط مخابرات و آی سی پی ها فیلتر شده . اون سایت هایی که تبلیغاتشون نمایش داده میشه از انواع سرورهای دیگه گوگل استفاده می کنند و به احتمال زیاد به دلیل بازدید کننده زیاد جزء Adsense Premium هستند.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از ms100 :
دوستان زمان رسیدن پین کد شما چند روز بوده؟
زمان رسیدن پین کد ، به کشور شما بستگی داره . مثلا امارات 20 تا 25 روزه میاد. عربستان 15 تا 20 روزه، کویت 10 روزه، قطر 5 روزه. قبل از یکماه دستور ارسال پین کد جدید ندین چون پین کد قبلی باطل میشه. اگر آدرستون درست باشه حتما میرسه ...

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از ali313 :
آقا یه سوال
میشه درآمد فعلی خودمون رو توی گوگل تبلیغ بذاریم؟
کسی اطلاعات داره توضیح کامل بده ممنون
بله میشه درآمد ادسنس رو برای اد ورد استفاده کنید. برای اینکار به این ترتیب عمل کنید:
- ابتدا نیاز به یک اکانت Adword دارید. با همان مشخصات Adsense وارد Adword بشید .
- سیستم شما رو شناسایی میکنه و دسترسی شما رو به Adword فعال میکنه
- به بخش پشتیبانی Adsense ایمیل بزنید و مشخصات اکانت خودتون رو براشون ارسال کنید و درخواست کنید که موجودی حساب شما رو به Adword انتقال بدن.

این رو هم به خاطر داشته باشید که برای تبلیغات در گوگل باید خیلی چیزها رو مدنظر داشته باشید تا ضرر نکنید. ابتدا قوانین رو دقیقا مطالعه کنید بعد از اون به سایت هایی که در این مورد هستند مراجعه کنید و راههای تبلیغات با هزینه کم و بازده زیاد رو یاد بگیرید بعد از اون تبلیغات کنید مگرنه تمامی موجودی حسابتون رو می بازید و چیزی عایدتون نمیشه...

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از vahab_gh :
سلام به همه دوستان
چند تا سوال می کنم لطفا نخندید :rolleyes:
من تازه وارد این فروم شدم و الان کمی احساس غریبی می کنم :blush:
من یک وب سایت دارم که تعداد بازدیدکننده خوبی داره و در ماه پیش 400000 هزار هیت داشته . چند وقت پیش به گوگل ایمیل زدم که می خوام از سرویس تبلیغات شما استفاده کنم ولی بد جوری خیتم کرد و گفت به ایرانی ها نمی دیم .
دیدم صحبت شما طولانی شده و داغ , می خواستم ببینم کسی می تونه این کار رو برای من بکنه و سرویس تبلیغ بگیره برای سایت من ؟
شیرینی هم داره :)
سایت هایی هستند که در کشور های دیگه به شما صندوق پستی اجاره میدن... میتونید یک کشور نزدیک رو انتخاب کنید و یک صندوق اجاره کنید و آدرس اون رو به گوگل بدید... بعد از دریافت چک ، برخی از بانکهای ایرانی (با واسطه) چک های آمریکایی رو برای شما نقد می کنند. (حدود یکماه و نیم زمان میبره تا نقد بشه)

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از tehrancyber :
من می تونم یک کانال بهت بدم به شرط اینکه تقلب نکنی توش که اکانتم بسته بشه ;)
ریسک کانال دادن خیلی زیاده ... دوستانی در همین بخش هستند که به خاطر کانال دادن به دیگران چندین بار اکانتشون را از دست دادن

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از good_pesar :
آقا من الان اومدم آدرسو عوض کنم دیدم هیچ جور نمیشه اسم صاحب حسابو عوض کرد
اون آدرس قدیمی دیگه بدرد نمیخره
حالا چه کار کنم ؟؟؟
برای تغییر آدرس (در صورتیکه کشور عوض بشه ) یا اسم صاحب حساب باید بدین صورت عمل کنید :
- ابتدا موجودی اکانت رو Hold کنید.
- به پشتیبانی ایمیل بزنید و آدرس جدید رو بدید.
- اونها از شما میخوان که یک اکانت جدید ایجاد کنید.
- بعد از ایجاد اکانت جدید مشخصات اکانت رو به پشتیبانی ایمیل کنید.
- اونها چند سوال از شما میپرسن تا مطمئن بشن که شما صاحب همون اکانت هستید و این کار رو براتون انجام میدن.
- بعد از تایید شدن اکانت جدید ، موجودی شما بلاک میشه و پین کد به آدرس جدید ارسال میشه .
- بعد از ورود پین کد، امکان دریافت چک به آدرس جدید برای شما فراهم میشه

یکم دردسر داره ! برای همین موقع ایجاد اکانت آدرسی بدید که مطمئن باشید تغییر نمی کنه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
به به ! عطا جان اميدوارم ادامه دار باشه ... خيلي خوشحال شدم پست هات رو ديدم .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از ataasgari :
سایت هایی هستند که در کشور های دیگه به شما صندوق پستی اجاره میدن... میتونید یک کشور نزدیک رو انتخاب کنید و یک صندوق اجاره کنید و آدرس اون رو به گوگل بدید... بعد از دریافت چک ، برخی از بانکهای ایرانی (با واسطه) چک های آمریکایی رو برای شما نقد می کنند. (حدود یکماه و نیم زمان میبره تا نقد بشه)
اقا می تونید یکم راهنمایی بیشتر در مورد صندوق پستی کنید
مثلا بخواهیم تو یکی از این کشورهای همسایه ایران صندوق بگیرم قیمت اجاره چنده؟ ماهی سالی چطوریه؟
بعد گوگل یعنی به اونجا بدون دردسر می فرسته؟
خوب بعد چک بره تو اون صندوق پستی خوب از اونجا چطوری به ایران میاد یعنی خود اونا از اون صندوق پستی می فرستن به ادرس ایران؟چقدر برای فرستادن برمیدارن؟
اگر اینطوری بوسیله صندوق پستی بعد به ایران بفرستن که عالیه؟:D

خوب اون صندوق پستی رو کی می تونه برامون بگیره مراحل کارش چطوریه و...؟

davidmors

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
31
عطا جان
ممنون ترکوندی
خیلی خوشحال شدم که پست هاتو دیدم.
ممنون دوباره.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از mahiar0 :
اقا می تونید یکم راهنمایی بیشتر در مورد صندوق پستی کنید
مثلا بخواهیم تو یکی از این کشورهای همسایه ایران صندوق بگیرم قیمت اجاره چنده؟ ماهی سالی چطوریه؟
بعد گوگل یعنی به اونجا بدون دردسر می فرسته؟
خوب بعد چک بره تو اون صندوق پستی خوب از اونجا چطوری به ایران میاد یعنی خود اونا از اون صندوق پستی می فرستن به ادرس ایران؟چقدر برای فرستادن برمیدارن؟
اگر اینطوری بوسیله صندوق پستی بعد به ایران بفرستن که عالیه؟:D

خوب اون صندوق پستی رو کی می تونه برامون بگیره مراحل کارش چطوریه و...؟

- بستگی به کشوری داره که شما صندوق رو ازش اجاره می کنید. مثلا برای امارات از 120 دلار در سال هست به بالا (تفاوتش در سایز صندوق و سرویس هایی که داره : مثلا اطلاع از موجودی صندوق با ایمیل و اس ام اس و ارسال تصویر نامه و از این جور چیزها) برای عربستان 140 دلاره (ولی هزینه ارسال بسته به ایران بالاست) . برای کویت 180 دلار در ساله و ...
- نه ، هیچ دردسری نداره . همینجا دوستانی هستند که از این سرویس استفاده میکنند برای دریافت چک گوگل.
- چک که برسه به صندوق اگر عضو سرویس هاش شده باشید با اس ام اس یا ایمیل شما رو مطلع میکنه و اگر درخواست بدید همون موقع براتون ارسال میکنه. 2 تا 7 روز بسته به کشورش طول میکشه تا چک به ایران برسه. کاری هم ندارن که شما چک دریافت کردید یا یه نامه ساده . یعنی به مبلغ کاری ندارند فقط هزینه ارسال رو میگیرن.
اگر توضیحات بیشتر خواستی پی ام بزن برات توضیح میدم.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از ataasgari :
- بستگی به کشوری داره که شما صندوق رو ازش اجاره می کنید. مثلا برای امارات از 120 دلار در سال هست به بالا (تفاوتش در سایز صندوق و سرویس هایی که داره : مثلا اطلاع از موجودی صندوق با ایمیل و اس ام اس و ارسال تصویر نامه و از این جور چیزها) برای عربستان 140 دلاره (ولی هزینه ارسال بسته به ایران بالاست) . برای کویت 180 دلار در ساله و ...
- نه ، هیچ دردسری نداره . همینجا دوستانی هستند که از این سرویس استفاده میکنند برای دریافت چک گوگل.
- چک که برسه به صندوق اگر عضو سرویس هاش شده باشید با اس ام اس یا ایمیل شما رو مطلع میکنه و اگر درخواست بدید همون موقع براتون ارسال میکنه. 2 تا 7 روز بسته به کشورش طول میکشه تا چک به ایران برسه. کاری هم ندارن که شما چک دریافت کردید یا یه نامه ساده . یعنی به مبلغ کاری ندارند فقط هزینه ارسال رو میگیرن.
اگر توضیحات بیشتر خواستی پی ام بزن برات توضیح میدم.
اقا ایول ممنون
اما یه چیزی این 120 دلار خوب خیلی خیلی بالاست:(
برای اولین بار منظورم بعدش که از گوگل پول در میاد مشکلی نیست

بعد فقط اینا سالانه هستند اجاره
یا نه مثلا 3ماهه 6ماهه اینا نیست اجاره صندوق؟
بعد چک رو که می فرسته به ایران چقدر بر میداره یا مجانی جزو سرویساش است؟
همین امارات(فعلا که امریکا لج نیافتاده باامارات:D )
می خوام یعنی بدونم هزینه ارسال چک از اون صندوق تا ایران دم خانه مثلا از 50 دلار بیشتره؟:blink:
بعد یعنی اگر نامه ای بیاد تو صندوق گفتی تصویر چیشو میده؟ :eek: یعنی مثلا تصویر چک رو نشون میده؟ یا خود نامه؟
خوب بعد من چطوری صندوق اجاره کنم من که ایرانم کی برام می گیره چطوریه؟پولو چطوری بدم واون صندوق به اسم کی باز می شه ؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از mahiar0 :
اقا ایول ممنون
اما یه چیزی این 120 دلار خوب خیلی خیلی بالاست:(
برای اولین بار منظورم بعدش که از گوگل پول در میاد مشکلی نیست

بعد فقط اینا سالانه هستند اجاره
یا نه مثلا 3ماهه 6ماهه اینا نیست اجاره صندوق؟
بعد چک رو که می فرسته به ایران چقدر بر میداره یا مجانی جزو سرویساش است؟
همین امارات(فعلا که امریکا لج نیافتاده باامارات:D )
می خوام یعنی بدونم هزینه ارسال چک از اون صندوق تا ایران دم خانه مثلا از 50 دلار بیشتره؟:blink:
بعد یعنی اگر نامه ای بیاد تو صندوق گفتی تصویر چیشو میده؟ :eek: یعنی مثلا تصویر چک رو نشون میده؟ یا خود نامه؟
خوب بعد من چطوری صندوق اجاره کنم من که ایرانم کی برام می گیره چطوریه؟پولو چطوری بدم واون صندوق به اسم کی باز می شه ؟
- خواهش!
- تا جایی که من میدونم فقط سالانه اجاره میدن
- هزینه پست رو بر میداره . بسته به روش پست انتخابی شماست که فکر کنم بین 10 تا 30 دلار باشه که اونم میتونی سالانه قرارداد ببندی ارزونتر درمیاد. اگر مسافری چیزی هم میره اونجا میتونی بگی برات بگیره :)
- ببین یه پنل داره که میل که میاد برات توی اون مشخصاتش رو نشون میده مثل اندازه و کشور ارسال کننده و اینا. اونجا میتونی درخواست ارسال یا درخواست ارسال عکس محتویاتش رو بدی. به طور مثال برای وقتی که پین کد گوگل ارسال میشه این سرویس اش خیلی بدرد میخوره . چون دیگه نیاز نیست نامه رو برات پست کنن و هزینه اضافی برای پست بدی. نامه حاوی پین کد رو اسکن میکن و برای میل میکنن. :)
- صندوق به اسم خودت باز میشه .

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از ataasgari :
- خواهش!
- هزینه پست رو بر میداره . بسته به روش پست انتخابی شماست که فکر کنم بین 10 تا 30 دلار باشه که اونم میتونی سالانه قرارداد ببندی ارزونتر درمیاد. اگر مسافری چیزی هم میره اونجا میتونی بگی برات بگیره :)
- ببین یه پنل داره که میل که میاد برات توی اون مشخصاتش رو نشون میده مثل اندازه و کشور ارسال کننده و اینا. اونجا میتونی درخواست ارسال یا درخواست ارسال عکس محتویاتش رو بدی. به طور مثال برای وقتی که پین کد گوگل ارسال میشه این سرویس اش خیلی بدرد میخوره . چون دیگه نیاز نیست نامه رو برات پست کنن و هزینه اضافی برای پست بدی. نامه حاوی پین کد رو اسکن میکن و برای میل میکنن. :)
ممنون
پیغام دادم چک کن

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از ataasgari :
- خواهش!
آق عطا ا توضيحاتت عالي بود
يكي از اين صندوق هاي معتبر رو در اين حاشيه خليج فارس ميشناسي آدرس بدي؟ لينك سايتشون رو مي خوام
دستت درست
بعد اينكه شما اطلاعاتي در مورد باز كردن حساب ارزي در بحرين يا يكي از اين كشورهاي حاشيه خليج فارس داريد؟
ايران هم مثل اينكه شبكه شتابش با بحرين را افتاده ! بايد پاشي بري اونجا يا كسي ميتونه به نيابت به نام من حساب باز كنه؟

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به نقل از farhad12 :
آق عطا ا توضيحاتت عالي بود
يكي از اين صندوق هاي معتبر رو در اين حاشيه خليج فارس ميشناسي آدرس بدي؟ لينك سايتشون رو مي خوام
دستت درست
بعد اينكه شما اطلاعاتي در مورد باز كردن حساب ارزي در بحرين يا يكي از اين كشورهاي حاشيه خليج فارس داريد؟
ايران هم مثل اينكه شبكه شتابش با بحرين را افتاده ! بايد پاشي بري اونجا يا كسي ميتونه به نيابت به نام من حساب باز كنه؟
- براتون پی ام زدم
- تا جایی که من میدونم بانک ملی به شبکه سویچ بحرین وصل شده و فعلا فقط کارت های جدید که کد امنیتی دارند قابل استفاده است و امکانات چکی و انتقال هنوز فعال نشده و هر تراکنش 5 ریال سعودی (1000 تومان) هزینه داره . اینجا رو ببینید
- من امارات و عربستان و کویت رو میدونم که بدون اقامت هیچ حسابی نمیشه بازکرد . قبلا حساب پس انداز باز میکردن که جدیدن اون هم تعطیل شده. میتونید به واسطه دوستان و آشنایان حساب های : درهمی، دلاری، یوروئی(!) باز کنید.

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
از شما ها تازگی کسی از ایران لوگین کرده تو گوگل ادزش
می خوام ببینم هنوز که گیر نمیده از ایران لوگین بشیم بعدش

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از ataasgari :
- براتون پی ام زدم
- تا جایی که من میدونم بانک ملی به شبکه سویچ بحرین وصل شده و فعلا فقط کارت های جدید که کد امنیتی دارند قابل استفاده است و امکانات چکی و انتقال هنوز فعال نشده و هر تراکنش 5 ریال سعودی (1000 تومان) هزینه داره . اینجا رو ببینید
- من امارات و عربستان و کویت رو میدونم که بدون اقامت هیچ حسابی نمیشه بازکرد . قبلا حساب پس انداز باز میکردن که جدیدن اون هم تعطیل شده. میتونید به واسطه دوستان و آشنایان حساب های : درهمی، دلاری، یوروئی(!) باز کنید.
واقعا توضیحاتتون عالی بود. مرسی.
مهیارجان گوگل مشکلی نداره.

بالا