tehrancyber
Registered User
بعضی جاها فیلترش کردن مثلا داتک که من استفاده می کنم فیلترهبه نقل از sina1808 :سلام
بچه ها شما ادز گوگل رو ميتونيد ببينيد ؟
براي من فيلتر شده ؟!
ظاهرا بصورت سراسري فيلترش كردن رفت پي كارش !
بعضی جاها فیلترش کردن مثلا داتک که من استفاده می کنم فیلترهبه نقل از sina1808 :سلام
براي من فيلتر شده ؟!
نه فیبتر نیستبه نقل از sina1808 :سلام
براي من فيلتر شده ؟!
يكي از اكانتهاي من هم فيلترش كرده!به نقل از Asef :هنوز براي من فيلتر نشده اميدوارم سراسري نشه
آره وحيد جان اينم يه پيگيري بكني بد نيست.به نقل از vmf :دوستانی که می فرمایند این تبلیغات ها توسط ISP شون فیلتر شده لطف کنند اینجا یا با pm اسم شرکت و سایتی که فیلتر شده رو بگند تا یک دفعه دیگه در مورد آزاد شدنش یک تلاشی بکنیم.
چون ماجرای فیلترینگ توی تابستان رو که یادتون بیاد، که خیلی از سایت ها فیلتر شده بود و .... بعد از اینکه با در خواست ما یک سری سایت های مرجع از فیلترینگ خارج شد تقریبا این موج فیلترینگ بی رویه خوابید، و البته قبل از خوابیدنش!! من با چند تا از دوستان اینجا بابت فیلترشدن تبلیغات گوگل صحبت کردم، اما چون اون موقع ISP به ISP تفاوت می کرد، من گفتم شاید موضعی و محدود هست و پیگری نکردم، اما با این وجود یک ندایی به من بدید شاید تونستیم آزادش کنیم
راستی مگه adWord و ads چه فرقی دارند که حالا بینش تفاوت قائل میشید!؟
سلامبه نقل از †$H@ki®@† :سلام به بروبچز این فوروم با حال
به هر حال من اومدم به فورومتون ببینم چه خبره؟
دوستان من یک سایت خفن انگلیسی دارم و مسیحی هستم و زبان ابری بلدم و میتونام تبلیغات ابری بگیرم یا با مسولین سایت تلفنی صحبت کنم ولی من در ایران زندگی میکنم و میخواستم بدونم ایا از این طریق میشه پول در اورد یا اینکه واقعا کسی تا حالا از این یا گوگل پول گرفته
در ضمن سایت من انجمن داره و من میخواستم بدونم میشه در بالای تمام صفحه های انجمنم که به زبان انگلیسی هست تبلیغم را بزارم و اگر احیانا کسی اومد و از روی دشمنی روی تبلیغات من20بار پشت سر هم با یک ای پی کلیک کنه ایا من حذف میشوم؟
اخه سایت های رقیب من از این کار ها زیاد میکنن
در ضمن از شما خواهش میکنم تا درباره تحقیق کنن و یگن میشه تو یه صفحه چند تا تبلیغ گذاشت و همه اونها ها رو با هم تو یه صفحه گذاشت؟
گوگل با اد برایت میشه تو یک صفحه؟
:f34r:
دستتون درد نکنه اگه جواب بدین خیلی ممنونم میشم
در ضمن خودم اگه کلیک کنم که گیر نمیده؟یعنی ایپیم یکی باشه میفهمه؟
در ضمن به وبلاگ هم تبلیغ میده؟
اصلا چه جوریه؟یعنی هر سایتی که ثبت نام میکنه بعد میرن تمام سایت رو میبینن بعد تبلیغ میدن یا اینکه همینجوری تبلیغ رو برات میزارن و به مشخصات ثبت نام و کشور توجه میکنن؟
تو رو خدا به همه سوالاتم جواب بدین(فتو جان و دیگر دوستان)