• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
فقط برای بعضی کشورهاست مثل فرانسه ..

میدونم کدوم کشورهاست 16 کشور در مجموع میخواهم بدونم کسی تاحالا استفاده کرده از چک بهتره ؟

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
من از طریق اون سیست بتا نمیدونم اسمش چی بود دریافت داشتم شماذه حساب فامیلمون تو اتریش رو دادم خیلی سریع می ریخت بحساب اما تو همه کشورها کار نمی کنه اما خیلی سریع تره ;)

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
be khoda men chiz badi nagoftam ke agha amin narahat shod
man faghat mikham bedonam man ke mahkom be zendegi dar iran hastam chetor mitonam ba IP va Adress irani dar google kar konam:eek: :hmm: :( :wacko: ?

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از †$H@ki®@† :
man faghat mikham bedonam man ke mahkom be zendegi dar iran hastam chetor mitonam ba IP va Adress irani dar google kar konam:eek: :hmm: :( :wacko: ?

بابا جان والا گوگل برای باز کردن اکانت و لاگین کردن توی اون با آی پی کاری نداره پس این همه آدم اینجا هستم اکانت دارن چطوری کار میکنن

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tehrancyber :
من از طریق اون سیست بتا نمیدونم اسمش چی بود دریافت داشتم شماذه حساب فامیلمون تو اتریش رو دادم خیلی سریع می ریخت بحساب اما تو همه کشورها کار نمی کنه اما خیلی سریع تره ;)

چخ خوب بعد یه سوال دیگه برای این کار پولی هم میگیره یعنی کارمزد چون تو حالت ارسال چک به صورت اکسپرس 24 دلار میگیره

بعد مثلا از بانک آلمان میشه پولو به یه بانک تو ابران انتقال داد این چقدر طول میکشه ؟؟؟؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از †$H@ki®@† :
من که نگفتم چیزی گفتی اما نه با فونت 500
خیلی طبیعی هم بنویسی جواب میگیری

tehrancyber

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از good_pesar :
چخ خوب بعد یه سوال دیگه برای این کار پولی هم میگیره یعنی کارمزد چون تو حالت ارسال چک به صورت اکسپرس 24 دلار میگیره

بعد مثلا از بانک آلمان میشه پولو به یه بانک تو ابران انتقال داد این چقدر طول میکشه ؟؟؟؟
برای اینکار تاحالا از من پولی کم نشده تازه چک اگر غیر اکسپرس هم که بدون هزینه است بگیری برای نقد کردن اونجا چون خودت نیستی و باید به حساب بخوابونی 10 یورو هزینه می گیرن اما اینجوری یکراست میره تو حساب :) به ایران دیگه نمیدونم

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tehrancyber :
برای اینکار تاحالا از من پولی کم نشده تازه چک اگر غیر اکسپرس هم که بدون هزینه است بگیری برای نقد کردن اونجا چون خودت نیستی و باید به حساب بخوابونی 10 یورو هزینه می گیرن اما اینجوری یکراست میره تو حساب :) به ایران دیگه نمیدونم

مرسی لطف کردی :rolleyes:

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
yek ozr khahi ham be dostan(makhsosan amin agha) bedehkar shodim;sharmande dige Font 100 neminevisam. khob beram sorag kar khodfam...
*hata mitarsam so@l konam google acontam ro bebande!
akhe in safehat ro ke khondam va moshkel dostan ro didam ; hata dige mitarsam dastam ro bebaram to damagam!!!!!!!!!
ama hala mikham hesabi hal in google ro begiram ta befahme ka ba irani jamat nabayad dar biofte!!
ba chand ta az brobach yek barname kocholo neveshtim ke flow chart oon ro ham khodam keshidam va in barname taht linux kar mikone va kheyli karesh doroste fagat moshkelesh ine ke mohet grafiki nadare ta karbaran mamoli ba an kar konan.
in barname ip shoma ro be harchizi ke bekhahid cheng mikone va man alan donbal yek ip az USA migardam ta ba on ham sign up konam va ham rooye tabligatam click konam!!!
fagat yek ip niaz daram va inke mikham bedonam har click chegadr mide va in mablagh ro ke doostam migire che tor be hesab man dar iran berize?akhe oon to usa zendegi mikone!!!(chek ro ersal kone mitonam to iran nagd konam?)
2-dostan bebakhshid agar masalan ba 1000 Hit 890 click ro ye add ham beshe va CTR man darsad bala va nazdik be 100 bashe; aya acont ro Close mikonan?akhe man kodam ro add ham click mikonam va hosele nadaram hit sitam ro bebaram bala!!!(in ip ro ke cheng mikonam ajab keyfi mide haaaa:p !!!!!)
3-dar zemn chon dost man dar usa hast shoma migid man az yahoo estefade konam?pardakhtesh baraye har chlick chande dar yahoo?(man systemi mikham ke bishtarin pardakht ro dashte bashe ta click ke mikonam pool khobi gir man biad

Tanx

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
yek ozr khahi ham be dostan(makhsosan amin agha) bedehkar shodim;sharmande dige Font 100 neminevisam. khob beram sorag kar khodfam...
*hata mitarsam so@l konam google acontam ro bebande!
akhe in safehat ro ke khondam va moshkel dostan ro didam ; hata dige mitarsam dastam ro bebaram to damagam!!!!!!!!!
ama hala mikham hesabi hal in google ro begiram ta befahme ka ba irani jamat nabayad dar biofte!!
ba chand ta az brobach yek barname kocholo neveshtim ke flow chart oon ro ham khodam keshidam va in barname taht linux kar mikone va kheyli karesh doroste fagat moshkelesh ine ke mohet grafiki nadare ta karbaran mamoli ba an kar konan.
in barname ip shoma ro be harchizi ke bekhahid cheng mikone va man alan donbal yek ip az USA migardam ta ba on ham sign up konam va ham rooye tabligatam click konam!!!
fagat yek ip niaz daram va inke mikham bedonam har click chegadr mide va in mablagh ro ke doostam migire che tor be hesab man dar iran berize?akhe oon to usa zendegi mikone!!!(chek ro ersal kone mitonam to iran nagd konam?)
2-dostan bebakhshid agar masalan ba 1000 Hit 890 click ro ye add ham beshe va CTR man darsad bala va nazdik be 100 bashe; aya acont ro Close mikonan?akhe man kodam ro add ham click mikonam va hosele nadaram hit sitam ro bebaram bala!!!(in ip ro ke cheng mikonam ajab keyfi mide haaaa:p !!!!!)
3-dar zemn chon dost man dar usa hast shoma migid man az yahoo estefade konam?pardakhtesh baraye har chlick chande dar yahoo?(man systemi mikham ke bishtarin pardakht ro dashte bashe ta click ke mikonam pool khobi gir man biad

Tanx
لطفا فارسی تایپ کن دوست عزیز

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
:happy: bebakhshid man alan win 98 daram
:blush: sharmande
:cool: next week dorost mishe
alan shoma post man ro motevajeh shodid?
:lol: koolakeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
آقا برای چی میگن فارسی نباشه در حالی که من با چشای خودم تو وبلاگ خودم فارسیشو دیدم ؟
اینو چی میگین ؟

sefid

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از †$H@ki®@† :
shoma halet khobe?:wacko:
آره مثل اینکه خیلی بی مقدمه شروع کردم
242.gif

منظورم همون Adsense فارسی و ممنوع کردن سایت های فارسی بودش
181.gif

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
ما آخر نفهمیدیم هر کلیک چقدر میده؟دیگه جواب هم تو این انجمن نایاب شده!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
ما آخر نفهمیدیم هر کلیک چقدر میده؟دیگه جواب هم تو این انجمن نایاب شده!
متوسط 10 سنت
که تا 100$ هم جا داره

night_fire

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تاپیک رو از اول تا صفحه 16 خوندم بد دیدم بقیش تکراریه ؟
اول اینکه من اگه یه آدرس از USA و محتوی سایت هم انگلیسی باشه همه چیز حله برای ثبت نام ؟
و دوم اینکه ما ما که اینقدر بازدید کننده نداریم میشه بشینیم شب تا صبح رو تبلیغ هاش کلیک کنیم ؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از night_fire :
من تاپیک رو از اول تا صفحه 16 خوندم بد دیدم بقیش تکراریه ؟
اول اینکه من اگه یه آدرس از USA و محتوی سایت هم انگلیسی باشه همه چیز حله برای ثبت نام ؟
و دوم اینکه ما ما که اینقدر بازدید کننده نداریم میشه بشینیم شب تا صبح رو تبلیغ هاش کلیک کنیم ؟
اولی اره
دومی نه

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
1=دوستان میشه فقط بنر گوگل را در صفحه اول گذاشت و در دیگر صفحه ها نگذاشت؟(یعنی گیر نمیده که فقط صفحه اصلی بنر تبلیغ را بزارم)
2=اصلا ایا ارزش بنر بیشتر از تکست هست؟
3=در ضمن دوستان در روز چند دفعه میتوانم روی تبلیغم کلیک کنم؟(فکر کنم 5 بار میتونم!)
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر:cool:

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از †$H@ki®@† :
1=دوستان میشه فقط بنر گوگل را در صفحه اول گذاشت و در دیگر صفحه ها نگذاشت؟(یعنی گیر نمیده که فقط صفحه اصلی بنر تبلیغ را بزارم)
2=اصلا ایا ارزش بنر بیشتر از تکست هست؟
3=در ضمن دوستان در روز چند دفعه میتوانم روی تبلیغم کلیک کنم؟(فکر کنم 5 بار میتونم!)
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر:cool:
1-اره
2-اره
3-هیچ دفعه نمیتونیروش کلیک کنی

بالا