• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
حالا من که خارج از ایران کسی رو نمیشناسم چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(
هیچ راهی نداره خودمون بتونیم روی تبلیغات کلیک کنیم؟؟؟؟؟؟
اخه از کجا میفهمن؟؟؟؟؟
سایتی نیست که پول کمی بده اما به اینکه خودتان کلیک کنید گیر نده؟؟؟
اخه اگه خودم کلیک نکنم با این همه سایت خارجی سایت من بازدید پیدا نمیکنه!!!!!
راه که زیاد داره ولی دور از انصافه ..

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
اقا اگه این ها هم وطن هام بودن من به هیچ وجه این کار رو نمیکردم و به کشور خودمم ضرر نمیزدم اما چون اینها خارجی هستند و خیلی هم ما رو با اون قرار داد نامه های عهد قاجارشون چزوندن به همین دلیل من هم میخوام کمی اونها رو بچزونم!
فقط میخوام بدونم میشه؟
در ضمن خیلی هم حواسم جمع هست و نمیزارم تابلو بشه و اگر کسی که نمیتونه این کار رو بکنه و فکر میکنه تابلو میشه و ابروی ایرانی ها رو میبره به هیچ وجه این کار رو نباید بکنه!!!!!!
در ضمن من زیاد هم نمیخواهم بچزونم و کم کار میککنم
-در ضمن نگفتی که من چه طوری پولم را دریافت کنم؟؟؟؟؟؟
;)

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
اقا خود شما که اینقدر خدای این کار هستی میشه ازتون بپرسم ماهی چقدر درمیارین؟
البته ببخشین فوضولی میکنم و اگر نمیخواهین بگین نگین ولی اگر ممکنه به من پیغام بزنید تا ببینم شما ماهی چقدر در میارین!!!!!
:p

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اقا اگه این ها هم وطن هام بودن من به هیچ وجه این کار رو نمیکردم و به کشور خودمم ضرر نمیزدم اما چون اینها خارجی هستند و خیلی هم ما رو با اون قرار داد نامه های عهد قاجارشون چزوندن به همین دلیل من هم میخوام کمی اونها رو بچزونم!
فقط میخوام بدونم میشه؟
در ضمن خیلی هم حواسم جمع هست و نمیزارم تابلو بشه و اگر کسی که نمیتونه این کار رو بکنه و فکر میکنه تابلو میشه و ابروی ایرانی ها رو میبره به هیچ وجه این کار رو نباید بکنه!!!!!!
در ضمن من زیاد هم نمیخواهم بچزونم و کم کار میککنم
-در ضمن نگفتی که من چه طوری پولم را دریافت کنم؟؟؟؟؟؟
;)
معلومه که میشه تقلب کرد
ولی با این کار به کاربرایی ضرر میزنید که مثلا به امید هر بازدید کننده مفید 10 سنت میده
در مورد درامدم هم متاسفانه نمیتونم حرفی بزنم

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
در ضمن نگفتی چه طوری پولم را دریافت کنم؟
اخه من فامیل خارج از کشور ندارم!
چک که نمیفرسته پس چه طوری شما در یافت میکنید؟؟؟؟؟
پس دیگه ارزش نداره خودم کلیک کنم:(

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
salam dostan
mikhastam bedoonam ke in web haye ke fld google ra dar site khod gozashte and va migan ke baraye hemayat az ma az inja search konid ; aya ba search ma pooli be anha miresad ya na?
mamnon ke inhame javab midin

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از †$H@ki®@† :
salam dostan
mikhastam bedoonam ke in web haye ke fld google ra dar site khod gozashte and va migan ke baraye hemayat az ma az inja search konid ; aya ba search ma pooli be anha miresad ya na?
mamnon ke inhame javab midin
اره اما نه مستقیم
وقتی تو سرچ میکنی اون تبلیغایی که با توجه به سرچ تو ماد و کلیک میکنی پولش به اونا میرسه

babak azad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امین میگم حجمش چقدر بود؟ :D

changiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عليك سلام
يه سوال دارم
ميگم ميشه از اين banner exchange همراه با ادسنس گوگل استفاده كرد ؟‌
يعني از اين سايت هايي كه بنر ميدن و بنر تورو هم نمايش ميدن ؟
اين مدلي فك كنم ميشه كمي ترافيك رو بالا برد
تو گوگل چيزي در اين مورد نديدم كه نميتونين ؟
زودي جواب بدين تنبلا :)

RahaGar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا حیف که اینقدر دیر عضو اینجا شدم و شما 36 صفحه رو فقط پر کردید!!!
1- اون آقایی که میخوای بری صندوق پستی تو خارج اجاره کنی که چکهارو برات بفرسته , فکر کردی چک بانک ملی میفرسته برات؟! :blink: نه عزیز جان اولا که چکها مال Royal Bank Of Ireland هستش ثانیا Payee Name Only هستش! یعنی فقط اگر با سجل بری اون بانک چکتو نقد میکنه.
2- آقا جون عوض اینکه اینقدر وقتتونو تلف کنید بیاید اینجا سؤالات صد من یه غاز بپرسید یک دفعه قوانین Adsense رو از سر تا ته بخونین. (فکر کنم اولین شرطش همینیه که دوستمون بالا سؤال کرده که آقا جون باید تنها سیستم تبلیغاتت همین Adsense باشه)
3- شاید خیلی جالب باشه براتون که گوگل نه تنها به ایرانیها (منظور از ایرانی اینه که آدرست تو ایران نباشه) تبلیغ نمیده بلکه کلا به کلیکهایی که از ایران میشه کمتر پول میده!!! فلسفش هم میدونید چیه؟ میگه اونی که تبلیغ میده میخواد یه چیزی بفروشه خب از ایران هم کسی نمیتونه خرید کنه!!!! به همین واضحی که گفتم عمل میکنه.
4- اگر سایت فارسی دارید و میخواید تو اون هم تبلیغ بندازید میتونید از search box خود گوگل یا از firefox referral استفاده کنید که اینا محدودیت زبونی ندارند (یعنی سایت به هر زبونی که باشه مشکلی نیست) برای هر کلیک رو تبلیغ فایر فوکس و دانلود و اینستال کردن و استفاده کردن از فایرفوکس به عنوان مرورگر پیش فرض گوگل 1$ به شما میده!!! دیگه خودتون ببینید سیستم چقدر پیش رفته و هوشمنده!
5- حالا چندتا راز واقعا بزرگ که ارزون به دست نیومدن برا هر کودومش 500-600 $ پول از دست دادم!!!! :hmm:
الف: اگر درآمدتون از روزی 50 دلار بیشتر باشه سایتتون رو از نظر این که جاییش ننوشته باشید رو تبلیغات کلیک کنید میگردن (توسط آدم نه روبات!!! من تو عکس نوشته بودم اکانت رو بلوکه کرد!!)
ب: اگر درآمدتون به روزی 200 دلار برسه کافیه برای خودکشی و از دست دادن کل موجودی یک بار و فقط یکبار با IP ایران login کنید!!! :wacko:
پ: گوگل بدش نمیاد پولتون رو (اگر زیاد باشه) بالا بکشه!! اونم با یه دلیل مسخره یکبار 1800$ منو کشید بالا فقط با این دلیل که یک آدم ابله برای حمایت از سایت 150 بار در یک روز رو تبلیغ کلیک کرده بود!!!! تازه خود گوگل خیر سرش نوشته که Click Fraud رو detect میکنه! ولی اینو بهونه کرد و پولو کشید بالا!
نتیجه: اگر درآمدتون بالاست به جای channel ساختن اکانت جدید باز کنید تا یکجا به کف قابلمه برخورد نکنید مثل من!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
عليك سلام
يه سوال دارم
مشکلی نباید باشه

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از RahaGar :
1- اون آقایی که میخوای بری صندوق پستی تو خارج اجاره کنی که چکهارو برات بفرسته , فکر کردی چک بانک ملی میفرسته برات؟! :blink: نه عزیز جان اولا که چکها مال Royal Bank Of Ireland هستش ثانیا Payee Name Only هستش! یعنی فقط اگر با سجل بری اون بانک چکتو نقد میکنه.
2- آقا جون عوض اینکه اینقدر وقتتونو تلف کنید بیاید اینجا سؤالات صد من یه غاز بپرسید یک دفعه قوانین Adsense رو از سر تا ته بخونین. (فکر کنم اولین شرطش همینیه که دوستمون بالا سؤال کرده که آقا جون باید تنها سیستم تبلیغاتت همین Adsense باشه)
3- شاید خیلی جالب باشه براتون که گوگل نه تنها به ایرانیها (منظور از ایرانی اینه که آدرست تو ایران نباشه) تبلیغ نمیده بلکه کلا به کلیکهایی که از ایران میشه کمتر پول میده!!! فلسفش هم میدونید چیه؟ میگه اونی که تبلیغ میده میخواد یه چیزی بفروشه خب از ایران هم کسی نمیتونه خرید کنه!!!! به همین واضحی که گفتم عمل میکنه.
4- اگر سایت فارسی دارید و میخواید تو اون هم تبلیغ بندازید میتونید از search box خود گوگل یا از firefox referral استفاده کنید که اینا محدودیت زبونی ندارند (یعنی سایت به هر زبونی که باشه مشکلی نیست) برای هر کلیک رو تبلیغ فایر فوکس و دانلود و اینستال کردن و استفاده کردن از فایرفوکس به عنوان مرورگر پیش فرض گوگل 1$ به شما میده!!! دیگه خودتون ببینید سیستم چقدر پیش رفته و هوشمنده!
5- حالا چندتا راز واقعا بزرگ که ارزون به دست نیومدن برا هر کودومش 500-600 $ پول از دست دادم!!!! :hmm:
الف: اگر درآمدتون از روزی 50 دلار بیشتر باشه سایتتون رو از نظر این که جاییش ننوشته باشید رو تبلیغات کلیک کنید میگردن (توسط آدم نه روبات!!! من تو عکس نوشته بودم اکانت رو بلوکه کرد!!)
ب: اگر درآمدتون به روزی 200 دلار برسه کافیه برای خودکشی و از دست دادن کل موجودی یک بار و فقط یکبار با IP ایران login کنید!!! :wacko:
پ: گوگل بدش نمیاد پولتون رو (اگر زیاد باشه) بالا بکشه!! اونم با یه دلیل مسخره یکبار 1800$ منو کشید بالا فقط با این دلیل که یک آدم ابله برای حمایت از سایت 150 بار در یک روز رو تبلیغ کلیک کرده بود!!!! تازه خود گوگل خیر سرش نوشته که Click Fraud رو detect میکنه! ولی اینو بهونه کرد و پولو کشید بالا!
نتیجه: اگر درآمدتون بالاست به جای channel ساختن اکانت جدید باز کنید تا یکجا به کف قابلمه برخورد نکنید مثل من!

خب عزیزم شما که انقدر اطلاعات خوبی داری لطف میکنی بگی سیستم پرداخت با حساب بانکی به چه صورته ؟؟

https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=15918

راستی تبلیغات گوگل رو میشه با تبلیغات مینیمالز دوتایی باهم گداشت مشگلی نداره

در مورد اینکه میگی بجای پست زدن اینجا یک بار برید و قوانین گوکل رو بخوانید باید بگم اگه همه همچین توانی داشتن دیگه وجود سایتها و فروم های فارسی معنایی نداشت .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از RahaGar :

خوب اين كه تابلو بايد چكي كه به نام فرد صادر ميشه خودش بايد نقد كنه نه اينكه فقط اون بانكي كه گفتي نقد كنه اگر اينطوري بود همه بايد از هر كشوري اونجا بايد بره

خوب اگر كسي مثل من انگليسيش اگر خوب بود ما كه سواد نداريم :blink: :D جايي نمي رفت سئوال كنه خودش مي رفت قوانينشو مي خوند :D

خوش اومدي ايشالا نكات جالبتري داري اينجا بذار تا دوستان استفاده كنند من كه ديگه فعلا غلط كنم تو اين گوگل نامرد دزد از كسي بخوام كانال باز كنه يا ثبت نام كنه

takmp3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از changiz :
عليك سلام
يه سوال دارم
به نقل از fotocopy :
مشکلی نباید باشه
به نقل از good_pesar :
خب عزیزم شما که انقدر اطلاعات خوبی داری لطف میکنی بگی سیستم پرداخت با حساب بانکی به چه صورته ؟؟

https://www.google.com/support/adsense/bin/answer.py?answer=15918

راستی تبلیغات گوگل رو میشه با تبلیغات مینیمالز دوتایی باهم گداشت مشگلی نداره

در مورد اینکه میگی بجای پست زدن اینجا یک بار برید و قوانین گوکل رو بخوانید باید بگم اگه همه همچین توانی داشتن دیگه وجود سایتها و فروم های فارسی معنایی نداشت .
فوتوکپی عزیز و پسر خوب عزیز سخت در اشتباهید!!! :cool:
در قوانین گوگل نوشته که تنها سیستم تبلیغاتی مورد استفاده باید همین َadsense باشه منتها این مطلب رو وقتی چک میکنه که درآمدتون بالا باشه وگرنه کار نداره. ولی اگر از سیستم تبلیغاتی دیگه استفاده کنید سه سوت در اکانتتونو تخته میکنه!:wacko:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
در قوانین گوگل نوشته که تنها سیستم تبلیغاتی مورد استفاده باید همین َadsense باشه منتها این مطلب رو وقتی چک میکنه که درآمدتون بالا باشه وگرنه کار نداره. ولی اگر از سیستم تبلیغاتی دیگه استفاده کنید سه سوت در اکانتتونو تخته میکنه!:wacko:
اولا ایشون گفت banner exchange نگفت سیستم تبلیغاتی
دوما گوگل بعضی از تبلیغات رو که به متن کاری نداشته باشند (non-contextual) رو اجازه میده مثل chitika

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از takmp3 :

نه جیگر اینجارو بخوان جواب سوال 8 : :D

http://chitika.net/faqs.php#MM9

بابا حالا یکی به ما بگه قضیه این پرداخت با حساب بانکی چیه ؟؟؟؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42