• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از ataasgari :
- براتون پی ام زدم
- تا جایی که من میدونم بانک ملی به شبکه سویچ بحرین وصل شده و فعلا فقط کارت های جدید که کد امنیتی دارند قابل استفاده است و امکانات چکی و انتقال هنوز فعال نشده و هر تراکنش 5 ریال سعودی (1000 تومان) هزینه داره . اینجا رو ببینید
- من امارات و عربستان و کویت رو میدونم که بدون اقامت هیچ حسابی نمیشه بازکرد . قبلا حساب پس انداز باز میکردن که جدیدن اون هم تعطیل شده. میتونید به واسطه دوستان و آشنایان حساب های : درهمی، دلاری، یوروئی(!) باز کنید.
یک سوال:
دوبی پیکس برای شما جواب داده؟
منظورم اینه که درآمدش خوبه؟
چون من شنیده بودم که عکس زیاد جواب نمی‌ده و در ضمن سیستم کاپرماین هم مشکلاتی داره.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از babakweb :
چيز چندان خاصي نيست در كل.
يك سري جزئيات جديد هستش.
اون جزئیات خوب می گی چیه؟؟؟؟!!

tnh_z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي ali313 كجاييد شما. در قسمت " كسب درآمد از اينترنت " مدتي است هيچ خبري از شما نيست . اين اواخر قصد داشتم با يك پست بپرسم" چه كسي از ali313 خبر دارد؟ "
دوباره برگرديد لطفا ما به شما وهمينطور بابا برقي عادت كرده بوديم .از او هم بي خبريم.

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خداييش يكي منو راهنمايي درست بكنه
من مدتيه كه ميخوام از گوگل تبليغات بگيرم براي سايتم
ولي هيچ جور نمي تونم عضو بشم
چجورياست اين عضويتش؟
هووووووووووووووووووووووووم

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از tnh_z :
آقاي ali313 كجاييد شما. در قسمت " كسب درآمد از اينترنت " مدتي است هيچ خبري از شما نيست . اين اواخر قصد داشتم با يك پست بپرسم" چه كسي از ali313 خبر دارد؟ "
دوباره برگرديد لطفا ما به شما وهمينطور بابا برقي عادت كرده بوديم .از او هم بي خبريم.
زیر سایه شما قربان
از الطاف و مهربانی شما بسیار متشکرم
من همچنان در فروم حضور دارم و چون مطلبی برای گفتن ندارم بیشتر خواننده ام
در هر صورت باز هم متشکرم:happy:

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
به نقل از blacklife1 :
خداييش يكي منو راهنمايي درست بكنه
من مدتيه كه ميخوام از گوگل تبليغات بگيرم براي سايتم
ولي هيچ جور نمي تونم عضو بشم
چجورياست اين عضويتش؟
هووووووووووووووووووووووووم
جالبه بدونی من یه سایت فارسی دارم گوگل اجازه داده توش تبلیغ بزارم ولی یه سایت انگلیسی دارم اجازه نداد
اولی من خودمو امریکایی معرفی کردم و دومی من خودمو اماراتی(دوبی) معرفی کردم فکر کنم به اینکه اهل کجا باشید بستگی داره من توی هر دو کشور آشنا داشتم ولی دوبی برام خیلی بهتر بود فعلا هم سعی میکنم درآمدمو توی adword خرج کنم به شما هم پیشنهاد میکنم اگه امریکا آشنا ندارید این کار رو بکنید
من شنیدم شرکت های ایرانی که به گوگل تبلیغ میدن برای 50 دلار از مشتری 70 هزار تومن میگیرن این راه خوبی برای نقد کردن پولهای گوگل است

parhib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میدونم که اینجا بیشتر سوالات در مورد ادسنس هست اما اگه کسی میدونه اطلاعات فارسی در مورد ادورد رو از کجا میشه پیدا کرد ممنون میشم راهنمایی کنه

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از ali313 :
جالبه بدونی من یه سایت فارسی دارم گوگل اجازه داده توش تبلیغ بزارم ولی یه سایت انگلیسی دارم اجازه نداد
اولی من خودمو امریکایی معرفی کردم و دومی من خودمو اماراتی(دوبی) معرفی کردم فکر کنم به اینکه اهل کجا باشید بستگی داره من توی هر دو کشور آشنا داشتم ولی دوبی برام خیلی بهتر بود فعلا هم سعی میکنم درآمدمو توی adword خرج کنم به شما هم پیشنهاد میکنم اگه امریکا آشنا ندارید این کار رو بکنید
من شنیدم شرکت های ایرانی که به گوگل تبلیغ میدن برای 50 دلار از مشتری 70 هزار تومن میگیرن این راه خوبی برای نقد کردن پولهای گوگل است
من میل زدم پرسیدم گفت فلن نمیشه از در آمد ادسنس تو ادووردز استفاده کرد

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از Persianit :
بی شرف عراق داره- ایران نداره
واقعا گوگل حال ادم بهم می زنه اخه بگید دیوانه ها شما رو چه به سیاست حرف امریکا رو گوش می کنید با این همه پول سرمایه امکانات:D بی طرف کار کنند هرچند شرکت امریکایی

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجیبه یه پولی داشتم که تایید شده بود ماه قبل ولی دیروز که رفتم توی بخش Payment History دیدم درآمد ماه قبل رو نوشته و بعد نوشته که Payment Canceled خیلی عجیبه. حالا باهاشون تماس گرفتم ببینم چی میگن.

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
بچه ها شما ادز گوگل رو ميتونيد ببينيد ؟
براي من فيلتر شده ؟!
ظاهرا بصورت سراسري فيلترش كردن رفت پي كارش ! :(

ali313

Registered User
لایک‌ها
0