• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
کیفیت سایتم برای چی پایینه دوستان؟
به خاطر لمات کلیدی کم؟
آخه من نمیتونم الکی کلمات کلیدی بزنم
من اونهایی را که مر بوط بود زدم
خواهش میکنم بیشتر توضیح بدین منظورتون از کیفیت کدام قسمت است؟
طراحی یا محتوا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

SohraB.B

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چه بحث طولاني شده اين تبليغات گوگل!
اما من تونستم بعد يك ساعتو خورده اي همه ي اين صفحاتو دقيق بخونم :D و ان كارم به خاطره كنجكاوي من در مورد تبليغات گوگل بود و حتي كسب درامد از اينترنت .
و حالا يك شانسي كه آوردم من در كشور امارات هستم :happy: و مشكلات مكان ندارم! و دوم سايت من به زبانه انگليسي هست و فكر كنم بتونم تبليغ رو بگيرم و اگر اين تبليغ براي من مفيد بود فعاليتم بيشتر ميكنم و راه چاره اي هم براي شما پيدا ميكنم كه در ايران هستيد و هيچ آشنايي در خارج كشور نداريد! و من شايد بتونم با كسايي كه ان شرايط رو دارن كمك كنم ولي الان قول نميدم ;) چونكه سايتم تا دو روز بستس و بعد از دو روز كه باز شد ميرم عضو ميشم كه جواب تائيد بعد دو روز اگه اومد فعاليت خودمو شروع مكنم. حتما تا چند روز ديگه به ان پست يك سري بزنيد شايد تونستم كمكتون كنم.

faras

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از t3mplate :
راه چاره اي هم براي شما پيدا ميكنم كه در ايران هستيد و هيچ آشنايي در خارج كشور نداريد! و من شايد بتونم با كسايي كه ان شرايط رو دارن كمك كنم ولي الان قول نميدم ;) چونكه سايتم تا دو روز بستس و بعد از دو روز كه باز شد ميرم عضو ميشم كه جواب تائيد بعد دو روز اگه اومد فعاليت خودمو شروع مكنم. حتما تا چند روز ديگه به ان پست يك سري بزنيد شايد تونستم كمكتون كنم.

كاري كه شما ميتونين بكنين اينه كه يك كانال براي ايرانيها بزنين كه با كدهايي كه ميدين كار كنن. اولا بهتون پيشنهاد نمي كنم چون ممكنه بخاطر سهل انگار يا كمبود اطلاعات كسي اكانت خودت هم بسته شه مثل دو اكانت قبلي من! . دومين مورد هم اينه كه فكر نكنم كسي حاضر بشه با كسي كه نمي شناسه همكاري كنه!
اگر كسي ميخواد فعاليت كنه حتما بايد دوست و آشنايي از خارج پيدا كنه كه كمي مي شناستش و بهش اطمينان داره . البته قصدم فقط راهنمايي دوستان بود احتمالا شما هم شخص معتبر و محترمي هستيد .:cool:

faras

Registered User
لایک‌ها
2
به نقل از †$H@ki®@† :
کیفیت سایتم برای چی پایینه دوستان؟
به خاطر لمات کلیدی کم؟
آخه من نمیتونم الکی کلمات کلیدی بزنم
من اونهایی را که مر بوط بود زدم
خواهش میکنم بیشتر توضیح بدین منظورتون از کیفیت کدام قسمت است؟
طراحی یا محتوا؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

با اين سايت و محتوياتيكه سايتتون داره اگر گوگل هم قبول ميكرد شما در يكسال هم نمي تونستين 100 دلار در بيارين. قبل از اينكه وارد اين كار يا هر كار ديگه بشي كمي در موردش فكر كن و مطالعه كن . بنظرم لازمه كه شما يه 10 - 20 سايتي كه تبليغات گوگل دارن رو ببينين و بعد از اينكه الگوي كاري براي خودتون انتخاب كردين شروع به فعاليت كنين. موفق باشين :cool:

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
آقا من یه اکانت ادسنس دارم به اسم یه کسی تو آمریکا منتها الان اون طرف در دسترس نیست. کسی میدونه که گوگل اجازه میده اسم رو عوض کنیم یا نه؟ یعنی چک ها رو به یه اسم دیگه بنویسه؟ موافقت میکنن یا وقت تلف کردنه؟

اگه مشتری هم هست کل اکانت رو نصف قیمت میدم الان حدود 70 دلار داره.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
آقا من یه اکانت ادسنس دارم به اسم یه کسی تو آمریکا منتها الان اون طرف در دسترس نیست. کسی میدونه که گوگل اجازه میده اسم رو عوض کنیم یا نه؟ یعنی چک ها رو به یه اسم دیگه بنویسه؟ موافقت میکنن یا وقت تلف کردنه؟

اگه مشتری هم هست کل اکانت رو نصف قیمت میدم الان حدود 70 دلار داره.
بله میشه
باید ایمیل بزنی

shd

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من چند ماه پیش پس از پرس و جو در مورد ادسنس ، بلاخره دستبکار شدم و ادسنس رو ثبت نام کردم و تو دوتا از سایتهام قرار دادم...
با اینکه مطلب در موردش زیاد خوندم ولی هنوز یه سری سوال دارم ( اگه تکراری هست باید ببخشید . اگه لطف کنید و یکی از با تجربه ها که تاحالا درآمد ادسنس به دستش رسیده جواب بده خیلی ممنون میشم )

من با هماهنگی قبلی آدرس یه آشنا تو سوئیس رو استفاده کردم ولی خودم ثبت نام کردم ( در ایران ) آیا آی پی ایران رو گوگل موقع ثبت نام میفهمه؟ ایا کار اشتباهی کردم؟

اگه قرار باشه گوگل به هر دلیلی ایراد بگیره آیا اخطار یا ایمیل میده ؟
من الان کلیه اطلاعات مربوط به اکانت ادسنس رو برای آشنامون توی سوئیس فرستادم آخه وارد اکانت که میشدم tax information میخواست ... طرف هم ظاهرا این اطلاعات رو وارد کرده ... حالا هم من از ایران وارد اکانت میشم و هم دوستم توی سوئیس ...
میخوام کلا در مورد این قضیه بدونم آیا گوگل ای پی ها رو موقع رفتن به اکانت ثبت میکنه یا اصلا این قضیه مهمه؟

اگه ممکنه بگید شما تا حالا در چه مدت زمانی چقدر درآمد داشتین از گوگل ... و ایا درآمد رو میشه بوسیله حساب ارزی برداشت کرد؟

گوگل تاحالا هیچ اخطار و ایمیلی به من نداده آیا این معنیش اینه که همه چی خوب پیش میره؟

وقتی وارد اکانتم میشم تو یه کادر سبز رنگ هر دفعه یه پیغامی میاد که یکیش در مورد آپدیت کردن آدرس هست میخام ببینم آیا اینها فقط یادآوری هست یا اینکه مخاطب این پیغامها من هستم و میخاد به من بگه باید آدرسم رو عوض کنم یا ایرادی در آدرس هست ؟... آخه من این ماه قراره اولین دریافت چک رو داشته باشم...

ممنون میشم جواب بدین

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
به نقل از shd :
سلام
من چند ماه پیش پس از پرس و جو در مورد ادسنس ، بلاخره دستبکار شدم و ادسنس رو ثبت نام کردم و تو دوتا از سایتهام قرار دادم...
با اینکه مطلب در موردش زیاد خوندم ولی هنوز یه سری سوال دارم ( اگه تکراری هست باید ببخشید . اگه لطف کنید و یکی از با تجربه ها که تاحالا درآمد ادسنس به دستش رسیده جواب بده خیلی ممنون میشم )

من با هماهنگی قبلی آدرس یه آشنا تو سوئیس رو استفاده کردم ولی خودم ثبت نام کردم ( در ایران ) آیا آی پی ایران رو گوگل موقع ثبت نام میفهمه؟ ایا کار اشتباهی کردم؟

اگه قرار باشه گوگل به هر دلیلی ایراد بگیره آیا اخطار یا ایمیل میده ؟
من الان کلیه اطلاعات مربوط به اکانت ادسنس رو برای آشنامون توی سوئیس فرستادم آخه وارد اکانت که میشدم tax information میخواست ... طرف هم ظاهرا این اطلاعات رو وارد کرده ... حالا هم من از ایران وارد اکانت میشم و هم دوستم توی سوئیس ...
میخوام کلا در مورد این قضیه بدونم آیا گوگل ای پی ها رو موقع رفتن به اکانت ثبت میکنه یا اصلا این قضیه مهمه؟

اگه ممکنه بگید شما تا حالا در چه مدت زمانی چقدر درآمد داشتین از گوگل ... و ایا درآمد رو میشه بوسیله حساب ارزی برداشت کرد؟

گوگل تاحالا هیچ اخطار و ایمیلی به من نداده آیا این معنیش اینه که همه چی خوب پیش میره؟

وقتی وارد اکانتم میشم تو یه کادر سبز رنگ هر دفعه یه پیغامی میاد که یکیش در مورد آپدیت کردن آدرس هست میخام ببینم آیا اینها فقط یادآوری هست یا اینکه مخاطب این پیغامها من هستم و میخاد به من بگه باید آدرسم رو عوض کنم یا ایرادی در آدرس هست ؟... آخه من این ماه قراره اولین دریافت چک رو داشته باشم...

ممنون میشم جواب بدین
Google warns you by e-mail, and I think everything is going fine for you ... don't worry and take it easy !

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از babakweb :
Google warns you by e-mail, and I think everything is going fine for you ... don't worry and take it easy !
فارسي لطفا بنويسيد شما كه قديمي هستيد:D

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
اقا به نظر من جناب فتوكپي (امين) يا يه نفر ديگر تو همين پست اول همين تاپيك كليه مطالبي كه دوستان سئوال كردند قوانين اين چيزا در مورد گوگل چي كار بايد بكنند ومسائل رو كاربرا سئوال كردند رو بخواند وجمع بندي كنه وهمه رو تو پست اول بذاره فكنم اينطوري بهتر باشه اگر بكنيد عالي ميشه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
اقا به نظر من جناب فتوكپي (امين) يا يه نفر ديگر تو همين پست اول همين تاپيك كليه مطالبي كه دوستان سئوال كردند قوانين اين چيزا در مورد گوگل چي كار بايد بكنند ومسائل رو كاربرا سئوال كردند رو بخواند وجمع بندي كنه وهمه رو تو پست اول بذاره فكنم اينطوري بهتر باشه اگر بكنيد عالي ميشه
عالیه !
کی این کارو میکنه ؟!

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگه یه بخش FAQ میزدن کسایی که واردن خیلی خوب میشد:D
این همه سوال تکراری اینجا پرسیده نمیشد

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
به نقل از fotocopy :
عالیه !
کی این کارو میکنه ؟!
يه جوانمرد پيدا نميشه اين كارو كنه:D
ايمين جان شما چرا نميكنيد ماشالا هزار ماشالا تجربه زياد داري

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
در مورد دامين چي ؟ براش فرقي نميكنه ؟ مثلا به دامين .ir هم گير ميده يا فقط براش محتواي سايت مهمه ؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
من امروز تایید شدم جالب اینه که دیشب ثبت نام کرده بودم خیلی زود تایید شدم امید وارم همین سرعت عمل رو گوگل در بستن اکانت نداشته باشه:D
فقط میخواستم بدونم هنوزم با لوگین کردن از داخل ایران مشکل نداره؟
کسی که واسم ثب نام کرده تو انگلیس هست من هنوز میتونم از داخل ایران لوگین کنم؟
تو هر صفحه سایت که ظاهرا 3 تا تبلیغ میشه گذاشت تو صفحه وبلاگ چطور؟ اخه وبلاگ کلش یه صفحص:D

اگه جواب بدید دمتون گرم:blush:

tadbiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من اگر به اون آدرس آمریکا بدم و سایتم هم انگلیسی باشه اما از ایران رو اون تبلیغ ها کلیک کنن پول رو به من می ده؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از tadbiri :
سلام . من اگر به اون آدرس آمریکا بدم و سایتم هم انگلیسی باشه اما از ایران رو اون تبلیغ ها کلیک کنن پول رو به من می ده؟

به کلیک های ایران پول کم میده خودتم اگه هی کلیک کنی میفهمه میبنده اکانتت رو
این سایتی هم که تو امضاته بردار یه قرون هم بهت نخواهد داد فقط خودت و بقیه الاف میشید:hmm:

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از rin9mast3r :
در مورد دامين چي ؟ براش فرقي نميكنه ؟ مثلا به دامين .ir هم گير ميده يا فقط براش محتواي سايت مهمه ؟

فکر نکنم به دامنه گیر بده محتوا واسش مهمه

Robert7

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از sascovach :
سلام
من امروز تایید شدم جالب اینه که دیشب ثبت نام کرده بودم خیلی زود تایید شدم امید وارم همین سرعت عمل رو گوگل در بستن اکانت نداشته باشه:D
فقط میخواستم بدونم هنوزم با لوگین کردن از داخل ایران مشکل نداره؟
کسی که واسم ثب نام کرده تو انگلیس هست من هنوز میتونم از داخل ایران لوگین کنم؟
تو هر صفحه سایت که ظاهرا 3 تا تبلیغ میشه گذاشت تو صفحه وبلاگ چطور؟ اخه وبلاگ کلش یه صفحص:D

اگه جواب بدید دمتون گرم:blush:

من در حد تجربه خودم جواب میدم:
با لاگین کردن از ایران مشکلی نداره. ولی تضمینی نیست که در آینده مشکل پیدا نکنه. الان که اشکالی نداره. پیشنهاد میکنم به جای لاگین یه گزارش بسازید تا روزانه به آدرستون ایمیل فرستاده بشه.
فعلا به لاگین کردن ایرادی نمیگیره. از ایران یا جای دیگه.
تو هر صفحه ای چه وبلاگ چه سایت حداکثر سه تا تبلیغ. فرقی نداره.

بالا