نه فقط یه بار pin میفرسته بعد از وارد کردنبه نقل از tadbiri :ممنون . فقط یک مقدار ابهام هست! اون هم اینکه هر وقت بخوام درخواست می دم و اون هم پین رو می فرسته و پین رو وارد می کنم و چک می فرسته . درسته؟
1. بلهبه نقل از mohsen57 :می خواستم بدونم:
آیا کلیک هایی را که از ایران می شود را هم قبول می کند یا نه؟
آیا اگه خودمون روزی مثلا" 100 بار روی آگهی ها کلیک کنیم مشکلی پیش نمی آید؟
آیا برای دریافت چک می توان آدرس دبی داد؟
اگه لطف کنید و یه مقاله درباره آگهی گرفتن از گوگل بنویسید و همه چیز رو بطور مصفل از نحوه ثبت نام و گرفتن آگهی تا وصول چک رو توضیح بدید خیلی خوب میشه. اینجوری کسانی مثل من که تازه می خوان شروع کنند سر در گم نمیشن.
در مورد کلیک کردنبه نقل از mohsen57 :می خواستم بدونم:
آیا کلیک هایی را که از ایران می شود را هم قبول می کند یا نه؟
آیا اگه خودمون روزی مثلا" 100 بار روی آگهی ها کلیک کنیم مشکلی پیش نمی آید؟
آیا برای دریافت چک می توان آدرس دبی داد؟
اگه لطف کنید و یه مقاله درباره آگهی گرفتن از گوگل بنویسید و همه چیز رو بطور مصفل از نحوه ثبت نام و گرفتن آگهی تا وصول چک رو توضیح بدید خیلی خوب میشه. اینجوری کسانی مثل من که تازه می خوان شروع کنند سر در گم نمیشن.
به نقل از fotocopy :1. بله
2. چرا این سوال رو میکنی ؟
3. بله
همه چیز توی این تاپیک هست + help گوگل که کامله
سوالی بود اینجا مطرح کن
این کار از نظر اخلاقی اشکال دارهبه نقل از mohsen57 :این سوال را می کنم برای اینکه با کلیک کردن روی اگهی ها پول بیشتری گیرم بیاد.
به نقل از mohsen57 :این سوال را می کنم برای اینکه با کلیک کردن روی اگهی ها پول بیشتری گیرم بیاد.
تبلیغاتتی که تجاری هستند یا pezeshkiبه نقل از sascovach :به نظر منم کلک فایده نداره به جای وقتی که آدم رو کلک زدن میزاره بیاد صرف این کنه که از راهای درست ترافیک رو بالا ببره صرف کنه بهتره دیرتر نیجه میده ولی وقتی نیجه داد به یه درامد خوبی میرسی از اینم که گوگل اکانتت رو ببنده نمیترسی دیگه
راستی دوستان اگه یه ذره درباره این تبلیغات گوگل توضیح بدن که کدوم تبلیغاتش رو اگه تو سایت بزاریم بهتر جواب میده ممنون میشم
راهی هم اگه برای بالا بردن ترافیک دارید بگید بازم ممنون میشم
باید کلیک بشهبه نقل از mohsen57 :تعداد آگهی های نمایش داده شده حساب میشه یا باید روی آگهی ها کلیک شود؟
فقط به تبلیغات CPM که خیلی محدودهبه نقل از Robert7 :البته به نمایشهای زیاد هم مبلغ ناچیزی پرداخت میکنه. برای adword هم یه نوع تبلیغاتش بر حسب تعداد نمایشه که ارزون هم نیست.
به نقل از mo_ra1379 :گوگل ادسنز مخصوص تمام کشور ها غیر از ایران و چند کشور بدخت دیگه است متاسفانه ایران به خاطر قرار گرفتن تو بلل لیست آمریکا از گرفتن خدمات مالی دولت آمریکا به طبع اون گوگل محروم است و اینم بگم که گوگل ادسنز مطمثن ترین نوع درآمد از طریق تبلیغات اینترنتی است که خیلی ها از راه اون کسب درامد می کنند (البته تو اروپا وامریکا) مثلا یکی از وبلاگ مسترهای امریکایی یادمه پارسال چندده میلیون دلار از این راه کسب کرد که واقعا ترکوند ..... خلاصه اگه می شد چی میشد
....
به نقل از mohsen57 :گوگل به وبلاگ هم آگهی میده یا نه؟