چك گوگل تو ايران نقد نميشه كه عزيز دل برادر:blink:به نقل از mohsen57 :فکر می کنم این سوال تکراری باشه ولی خواهشا" جواب بدید
چجوری می تونم چکم رو تو ایران که بنام خودم هست رو نقد کنم یه جواب کامل و درست و حسابی. کسانی این چک رو دریافت کردن چجوری نقدش کردن البته هنوز به دستم نرسیده
بله .به نقل از sascovach :گوگل حساب بانکی تو اروپا رو هم قبول میکنه؟
خیلی ممنون از جواببه نقل از fotocopy :بله .
اصلا كارنداره به اسم كيه به اسم هركي است اون فقط ميره نقد ميكنه (چك)به نقل از sascovach :خیلی ممنون از جواب
یعنی پس به اسم خودمونم نباشه اون حساب بازم پول رو میریزه دیگه نه؟
من منظورم اینه که به جای چک دادن به حساب بانکی بریزهبه نقل از mahiar0 :اصلا كارنداره به اسم كيه به اسم هركي است اون فقط ميره نقد ميكنه (چك)
بله میشهبه نقل از sascovach :من منظورم اینه که به جای چک دادن به حساب بانکی بریزه
ممنون از جواببه نقل از fotocopy :بله میشه
چجوری باید به گوگل مشخصات حساب رو داد؟ موقع ثبت نام کردن که چنین فیلدی وجود ندارد.به نقل از fotocopy :بله میشه
بعد از اینکه اکانتت رو تایید کرد باید بری تنظیماتش رو عوض کنی:به نقل از mohsen57 :چجوری باید به گوگل مشخصات حساب رو داد؟ موقع ثبت نام کردن که چنین فیلدی وجود ندارد.
نه ندارهبه نقل از mohsen57 :من کشورم رو امارات انتخاب کردم مثل اینکه برای امارات نداره.
نه میفهمه حساب رو هم میبندهبه نقل از time2 :یک سوال
یکی از دوستام رفته تبلیقات گوگل که در سایتش است
را لینک گرفته بعد در چت روم ها کلیک می کنه مردم هم که نمی دونند روش کلیک می کنند
بعد خوب کلی کلیک به حسابش می یاد خوب یعنی گوگل نمی فهمه چون این دومین ماه است که این کارو می کننه
و چک هم براش می یاد
خوب این جریانش چیه ؟