persian-good
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 77
- لایکها
- 1
اگر کسی میتونه مال منم جواب بده
یعنی فکر کردی اینقدر شعور نداره گوگل که بتونه سورس کلیکها رو بقهمه که ببینه از سایت طرف بوده یا دایرکن؟به نقل از time2 :------------------------------------------
سلام
آقا میشه بگید از کجا می فهمه آخه کسانی که در چت روم هستند مثلا 40 نفر خوب اگر 10 نفر روش کلیک کنند
با Ip های مختلف خوب گوگل از کجا میفه
البته این سوال برای اطلاعات عمومی بود :d
كرك رو فكنم گير ميدهبه نقل از bnc :سلام
یه سئوال دیگه
گوگل به سایتهای دانلود موزیک و برنامه و کلا به دانلود که گیر نمیده هان ؟ یه وقت نگه غیر قانونیه ؟
بعد اونوقت یه سئوال دیگه ایا میشه برای یه سایت .. چندتا اکانت ساخت ؟
به نقل از time2 :سلام
یک سوال مهم دارم و یک راهنمائی از دوستان
1- وقتی من آدرس گیرنده را میدم آیا میتونم بعدا آدرس را عوض کنم مثلا آدرس یک نفر در آمریکا را میدم
اما اگر به دلیلی نخواستم از ماه بعد چک برای آن شخص ارسال بشه آیا میتونم آدرس کسی دیگری را بدم ؟
2- میشه از دوستانی که اینجا هستن بگید چطوری تکمیل کنیم این فرم درخاست را که اینجاست
https://www.google.com/adsense/app-single-1?apply=Click+Here+to+Apply
البته بلدم اما بعضی از قسمتاش رو نمی دونم دقیقا چی میخواهد
لطفا اگر ممکنه دونه دونه بگید چی بنویسیم
مثل قسمتهای
Contact Information -Payee name - Product Selection
و
Policies
AdSense applicants must
agree to adhere to
AdSense program
با تشکر
به نقل از egoldiran.biz :ببخشید من یک سوال مهم دارم اگه من با یک آدرس پستی و با یک دامین خاص تو گوگل ادسنس عضو بشم بعدا که آدرسم عوض شد نمی تونم آدرس رو درست کنم؟ آیا حتما باید یک آکانت دیگه باز کنم؟
برای معنی اون کلمات هم کافیه یه نگاه به لغتنامه بندازی متوجه میشی . خیلی ساده هستن
به نقل از fotocopy :کشور رو هم میشه عوض کرد ولی اکانتت رو میبندن یکی دیگه باز میکنن
به نقل از time2 :ممنون از جوابت
از دیکشنری هم استفاده کردم اما اگر لطفی کنید و یکی بیاد اینجا بگه دقیقا چی میخواهد اینجا ممنون میشم
چون بعضی جاهاشو متوجه نمی شم
( یه وقت ممکنه اشتباه تیکی بزنم و .... )
اینا منظورم است
Contact Information -Payee name - Product Selection
و
Policies
AdSense applicants must
agree to adhere to
AdSense program
1.نه نمیشهبه نقل از bnc :پس یعنی نباید سایتم رو با این موضوعات بسازم دیگه ..... کرک نزارم که کسی نمیاد برای دانلود......
اخه این گوگل به چه چیزا گیر نمیده ..........
یه سئوال دیگه...................
چک گوگل رو میشه خارج از ایران فقط نقد کرد ؟ ..
برای ارسال پول از خارج به ایران .. از طریق بانک هیچ راهی نداره ؟؟ ..
شما چه جوری از طرفتون که تو خارجه پولو میگیرین ؟
راستی
لطفا بگین شما رکورد درآمدتون در روز چقدر بوده ؟؟؟؟؟؟ میشه ؟
سئوالاتم هی زیاد میشه..
اونوقت میشه .. دانلود برنامه و بازی رو سابدومین بزارم ... گوگل اونارم چک میکنه ؟؟ گیر میده ؟
خسته نباشید .. من امروز این انجمن رو دیدم . جداجالب بود .. من یه سوال داشتم در مورد این گوگل . من چند وقت پیش بهشون نامه دادم که من تقاضای تبلیغ و گرفتن این اکانت مخصوص رو دارم اما برام نامه اومد که متاسفانه زبان وبلاگ شما جزو زبانهای ساپورتی ما نمیشه !! من کشورم هم ایران نیست و به این چیزها اصلا توجه ای نکرد . فقط زبان وبلاگم رو ایراد گرفت ...به نقل از fotocopy :1.نه نمیشه
2.چرا راه داره
3.بانک بهترینه
به نقل از faras :می تونی آدرس خیابان و شهر اینا رو عوض کنی ولی کشور رو نمیتونی .
زبون وبلاگت چی بود مگه؟به نقل از mechondak :خسته نباشید .. من امروز این انجمن رو دیدم . جداجالب بود .. من یه سوال داشتم در مورد این گوگل . من چند وقت پیش بهشون نامه دادم که من تقاضای تبلیغ و گرفتن این اکانت مخصوص رو دارم اما برام نامه اومد که متاسفانه زبان وبلاگ شما جزو زبانهای ساپورتی ما نمیشه !! من کشورم هم ایران نیست و به این چیزها اصلا توجه ای نکرد . فقط زبان وبلاگم رو ایراد گرفت ...
میخواستم اگه میشه راهنمائی کنید . ممنون