egoldiran.biz
Registered User
- نوشتهها
- 145
- لایکها
- 0
حالا راست و خداییش یکیتون بگید که چقدر درامد دارید
به نقل از mohsen57 :اگه بخواهیم به قوانین گوگل پایبند باشیم که اصلا" نباید از این سرویس استفاده کنیم چون به ایران سرویس نمیده.
به نقل از Astalavista :من که تو ایرانم چطوری باید تو گوگل اد سنس عضو بشم؟
هر وقت عضو میشم بعد از 1 هفته اکانتم رو گوگل میبنده.
این اشتباه رو نکن ، اکانتت رو از دست میدیبه نقل از egoldiran.biz :ای ول از این حرفت خوشم اومد
اگر کسی channel خواست من بهش می دم درصد ها هم 50% من 50% صاحب سایت
به نقل از sascovach :این اشتباه رو نکن ، اکانتت رو از دست میدی
50% خیلی ظالمانسبه نقل از egoldiran.biz :
خوب اي كه كاري نداره channel نمي دم ولي يك حساب جدا براي هر كس كه خواست باز مي كنم
مي شه يا نه؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از aliabdi22 :گوگل با دامنه هایی که در ایران ثبت بشن هم مشکل داره ؟ یعنی هاست و دومین هایی که ما از ایران اجاره می کنیم . چون اونجا هم آدرس ایران وارد شده ؟ کسی تا حالا برخورد کرده به این خاطر جلوی فعالیتش را بگیرند؟ البته در مبالغ پایین این ها اصلن ایرادی نیست ولی زمانی که گوگل حساس میشه تا چه حد می تونه به این مورد گیر بده ؟ میدومنیم که حتی برا log in با ip ایران مشکل داره در بعضی اوقات که درآمد بالا باشه!
تو قوانینش نوشته که از شرکت های رقیب نباید باشه حالا نمیدونم چیتیکان رو رقیب حساب میکنه یا نهبه نقل از shervinrv :من شنیدم گوگل اجازه نمیده تبلیغش با تبلیغای دیگه نمایش داده بشه
بله در ظاهر مشکلی نداره چون درآمد شما به اندازه ایی نرسیده که کنجکاوی گوگل برای بررسی سایت تحریک بشه ولی اگه درآمدتون بالا باشه به خیلی چیزایی که از اول با اونها مشکل نداشت توجه میکنه . و سخت گیر تر میشه البته امیدوارم براش مهم نباشه هاست و دامین از کدوم کشور ثبت شدهبه نقل از egoldiran.biz :
نخير من هاست و دامين سايتم رو از ايران خريدم ولي گوگل قبول كرد
باز كردن حساب جدا در گوگل ادسنس براي شما درامد 50% من و 50% صاحب سايت
دقیقاً ! تا زمانی که چک های 300 دلاری و 400 دلاری رو دریافت میکردم هیچ موردی برای من پیش نیومد اما وقتی که به درآمد بالا رسیدم گوگل به آی پی ایران حساس شد. هرچند که قوانین گوگل رو همواره رعایت میکردم و به دلیل رعایت نکردن قوانین از سیستم خارج نشدم.به نقل از aliabdi22 :بله در ظاهر مشکلی نداره چون درآمد شما به اندازه ایی نرسیده که کنجکاوی گوگل برای بررسی سایت تحریک بشه ولی اگه درآمدتون بالا باشه به خیلی چیزایی که از اول با اونها مشکل نداشت توجه میکنه . و سخت گیر تر میشه البته امیدوارم براش مهم نباشه هاست و دامین از کدوم کشور ثبت شده
جدا؟ چه نامرد.به نقل از HamMihan :دقیقاً ! تا زمانی که چک های 300 دلاری و 400 دلاری رو دریافت میکردم هیچ موردی برای من پیش نیومد اما وقتی که به درآمد بالا رسیدم گوگل به آی پی ایران حساس شد. هرچند که قوانین گوگل رو همواره رعایت میکردم و به دلیل رعایت نکردن قوانین از سیستم خارج نشدم.
توجه کنید :
هرچند که قوانین گوگل رو همواره رعایت میکردم و به این دلیل نیز از سیستم خارج نشدم.
یعنی بعد از درآمد بالا بررسی های گوگل شروع شد و به آی پی ایران حساسیت بسیار زیادی نشان داد.
شما الان جسابت بسته شده؟>به نقل از HamMihan :دقیقاً ! تا زمانی که چک های 300 دلاری و 400 دلاری رو دریافت میکردم هیچ موردی برای من پیش نیومد اما وقتی که به درآمد بالا رسیدم گوگل به آی پی ایران حساس شد. هرچند که قوانین گوگل رو همواره رعایت میکردم و به دلیل رعایت نکردن قوانین از سیستم خارج نشدم.
توجه کنید :
هرچند که قوانین گوگل رو همواره رعایت میکردم و به این دلیل نیز از سیستم خارج نشدم.
یعنی بعد از درآمد بالا بررسی های گوگل شروع شد و به آی پی ایران حساسیت بسیار زیادی نشان داد.
به نقل از HamMihan :پی پال و اینجور حساب ها رو کلاً قبول نمیکنه
فقط چک + حساب بانکی در بعضی از کشورها ( کشورهای اروپایی )
بله حساب من بسته شده و جالبه که همیشه هم قوانین گوگل رو رعایت میکردم و تنها دلیل بسته شدن بررسی کردن آی پی بود.