• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ای بابا پس بهتره اصلا طرفش نرم
آخه دارم یه سایت باحال راه میندازم خیلی از تبلیغ توش استفاده میشه بهتره اصلا دور گوگلو خط بکشم.
شما چه سیستمایی رو که بیشتر تمرکزشون روی تعداد بازدید کننده باشه توصیه میکنید. صفحات طوری هست که حتی شاید تا 30 تبلیغ در هر صفحهنشون داده بشه سایت های تبلیغاتی که مشکلی با این مسئله ندارن؟
بی زحمت اگه سیستمای خوبی میشناسی من توی این تاپیک سوال کردم واسه اینکه بحث اینجا منحرف نشه بی زحمت اونجا جوابمو بدید. ممنون میشم
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=48305
اگه چکی نباشن که خیلی خوبه که بتونم خودمو جای خارجی جا بزنم.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از egoldiran.biz :

چه نامردن شیطونه می گه بزنم خوردشون کنم :D:blink: ممنون از اطلاع رسانی شما
اگر از Cproxy برای ورود به حساب استفاده کنیم بازم می فهمن؟؟؟
آدرس چک باید بهشون بدی میفهمن دیگه قوز بالا قوز میشه

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از HamMihan :
پی پال و اینجور حساب ها رو کلاً قبول نمیکنه
فقط چک + حساب بانکی در بعضی از کشورها ( کشورهای اروپایی )
بله حساب من بسته شده و جالبه که همیشه هم قوانین گوگل رو رعایت میکردم و تنها دلیل بسته شدن بررسی کردن آی پی بود.
آقا سایتت در چه زمینه ای بود؟

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

چه نامردن شیطونه می گه بزنم خوردشون کنم :D:blink: ممنون از اطلاع رسانی شما
اگر از Cproxy برای ورود به حساب استفاده کنیم بازم می فهمن؟؟؟
خوشحال میشوم اینکار رو کنید! منم هستم!:D چون ضرر بزرگی کردم!
نه متوجه نمیشن که البته این نرم افزار هم باید ssl رو پشتیبانی کنه سرورش. اما دوست عزیز این یکطرفه قضیه هست مسائلی هستن که بعداً براتون میگم.

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از sascovach :
آقا سایتت در چه زمینه ای بود؟
من چندین سایت در زمینه های مختلف داشتم که البته درآمد اصلی فقط از یکی از سایت ها بود.

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید دوستان خیلی از مسائل هستن که نمیشه در این فاروم گفته بشه و حق هم بدید.
در صورت تمایل داشته باشیم میتونیم تمامی ایرانی هایی که در ادسنس هستند و فعال هستند رو جمع کنیم و یه فاروم زیر زمینی داشته باشیم. برای مسائل عمومی همین پرشین تولز خیلی خوبه. خیلی از مسائل هستند که نباید در جاهای عمومی گفته بشه. ( مثلاً آدرس سایت ها رو نمیشه گفت در اینجا و خیلی مسائل دیگه ) توجه کنید این به معنی این است که احتیاط به خرج بدیم. به هر حال بحث مهمیه . من یه بار دیگه وارد ادسنس شدم الان و ایندفعه قصد دارم از تمام تجربایتم استفاده کنم.
و این رو بدونید که ادسنس میتونه منبع درآمد بسیار عالی باشه.

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :
آدرس چک باید بهشون بدی میفهمن دیگه قوز بالا قوز میشه

ای بابا حالا من چیکار کنم من از کجا پراکسی مالزی رو پیدا کنم :(

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نه ببین دوست گرامی شما باید ثبت نامتون از مالزی باشه و همینطور پین کد و تکس رو هم از مالزی وارد کنید.
در بقیه موارد هم میتونید از همین Cproxy استفاده کنید هرچند من تا الان هنوز این نرم افزار رو ندیدم. ولی مهم اینه که آی پی از ایران نباشه. یا یکی از کشورهایی که تحت تحریم هستن.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

آدرس چکت واسه مالزیه؟
از این سایت میتونی ویپی ان با آی پی مالزی بگیری
IpEliminator

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در ضمن باز هم میگم آی پی و این مسائل بر درآمدهایی که چندان بالا نیستند مشکل ساز نمیشه معمولاً. مسئله برای درآمدهای بالاست که گوگل دقیق تر مسائل موجود رو بررسی میکنه.

mohsen57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از HamMihan :
نه ببین دوست گرامی شما باید ثبت نامتون از مالزی باشه و همینطور پین کد و تکس رو هم از مالزی وارد کنید.
در بقیه موارد هم میتونید از همین Cproxy استفاده کنید هرچند من تا الان هنوز این نرم افزار رو ندیدم. ولی مهم اینه که آی پی از ایران نباشه. یا یکی از کشورهایی که تحت تحریم هستن.
یعنی موقع ثبت نام کردن نباید با IP ایران کانکت بشیم؟ یعنی IP مون رو موقع ثبت نام کردن می گیره و یه جایی ذخیره میکنه منظور شما اینه؟

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از mohsen57 :
یعنی موقع ثبت نام کردن نباید با IP ایران کانکت بشیم؟ یعنی IP مون رو موقع ثبت نام کردن می گیره و یه جایی ذخیره میکنه منظور شما اینه؟
دقیقاً . این آی پی بطور کلی ذخیره میشه. و مهمتر از همه معرف اینه که شما واقعاً از چه کشوری ثبت نام کردید؟ و همینطور تایید ایمیل ثبت نام و مسائلی مانند پین کد و تکس...اینها آی پی ها رو بطور کلی ذخیره میکنن...
در کل بهتره تا جایی که امکان داره علاوه اینکه این آی پی ها از همون کشور ثبت بشه از ایران و با آی پی ایران سعی کنید لاگین نکنید. به هر حال برای درآمد های بالا گوگل حساسیت نشون میده و بررسی میکنه این موارد رو.

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shervinrv :
آدرس چکت واسه مالزیه؟
از این سایت میتونی ویپی ان با آی پی مالزی بگیری
IpEliminator

بله آدرس چک من واسه ی مالزی هست و دوست عزیز من نمی تونم نسخه آزمایشی *** رو کانکت کنم ( حتی وقتی که مدت 1 روز تمام نشده ) آیا نسخه اصلی این نرم افزرا این مشکل رو هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

بله آدرس چک من واسه ی مالزی هست و دوست عزیز من نمی تونم نسخه آزمایشی *** رو کانکت کنم ( حتی وقتی که مدت 1 روز تمام نشده ) آیا نسخه اصلی این نرم افزرا این مشکل رو هم داره؟؟؟؟؟؟؟؟
نه من که مشکلی ندارم

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
به نقل از shervinrv :
نه من که مشکلی ندارم
بعضی وقتا سرور شلوغ باشه بازی در میاره ولی زیاد اذیت نمیکننه

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از HamMihan :
دقیقاً . این آی پی بطور کلی ذخیره میشه. و مهمتر از همه معرف اینه که شما واقعاً از چه کشوری ثبت نام کردید؟ و همینطور تایید ایمیل ثبت نام و مسائلی مانند پین کد و تکس...اینها آی پی ها رو بطور کلی ذخیره میکنن...
در کل بهتره تا جایی که امکان داره علاوه اینکه این آی پی ها از همون کشور ثبت بشه از ایران و با آی پی ایران سعی کنید لاگین نکنید. به هر حال برای درآمد های بالا گوگل حساسیت نشون میده و بررسی میکنه این موارد رو.
به نظر شما چقدر امکان داره گوگل به هاست و دومین هم حساس باشه ؟ بهتره از پایه محکم کاری کنیم تا بعدن جای هیچ پشیمانی نمونه . باید آدرس هاست و دامین خارج از ایران باشه ؟ :eek:

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aliabdi22 :
به نظر شما چقدر امکان داره گوگل به هاست و دومین هم حساس باشه ؟ بهتره از پایه محکم کاری کنیم تا بعدن جای هیچ پشیمانی نمونه . باید آدرس هاست و دامین خارج از ایران باشه ؟ :eek:
در این بین به نظر من whois دومین رو هم باید طبق آدرسی که به ادسنس دادید پر کنید و یا اینکه از Whois Protect استفاده کنید. بله میبایست قبل از شروع و یا همان ابتدای شروع تمامی این مسائل را در نظر بگیرید. حساب من بخاطر همین مسائل در ادسنس بسته شد.

aliabdi22

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از HamMihan :
در این بین به نظر من whois دومین رو هم باید طبق آدرسی که به ادسنس دادید پر کنید و یا اینکه از Whois Protect استفاده کنید. بله میبایست قبل از شروع و یا همان ابتدای شروع تمامی این مسائل را در نظر بگیرید. حساب من بخاطر همین مسائل در ادسنس بسته شد.
با این حساب کار کردن با این سیستم خیلی مشکل میشه چون تهیه همه این موارد از خارج از ایران کار ساده ای نیست. همچنین میشه با برنامه نویسی برای دیدن گزارش login نکرد اما مطمئنن موارد دیگری هم پیش میاد که نیاز داشته باشید وارد حسابتون بشید.
شما ایمیلی از گوگل داشتی که اخطاری به شما داده باشه قبل از مسود کردن حسابتون؟ اگه بوده چیزی ذکر کرده در مورد مشکل ip ؟ چه مواردی طبق تجربه شما از مهمترین عوامل شکست در این موارد برای ایرانی ها محسوب میشه ؟

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از aliabdi22 :
با این حساب کار کردن با این سیستم خیلی مشکل میشه چون تهیه همه این موارد از خارج از ایران کار ساده ای نیست. همچنین میشه با برنامه نویسی برای دیدن گزارش login نکرد اما مطمئنن موارد دیگری هم پیش میاد که نیاز داشته باشید وارد حسابتون بشید.
شما ایمیلی از گوگل داشتی که اخطاری به شما داده باشه قبل از مسود کردن حسابتون؟ اگه بوده چیزی ذکر کرده در مورد مشکل ip ؟ چه مواردی طبق تجربه شما از مهمترین عوامل شکست در این موارد برای ایرانی ها محسوب میشه ؟
ببینید اصلاً در این مورد اخطاری وجود نداره. و حتی گوگل ادسنس دیگه به شما پاسخی هم نمیده و فقط حساب شما رو میبنده و به شما اطلاع میده که ما متوجه شدیم مشخصات شما با مشخصات فلان لیست ( لیست تحریم ها ) یکی هست. اگر فکر میکنید این یک اشتباه هست به ما بگید. این آخریش هم در کل یه ژست تجاری هست که گفتن به ما اطلاع بدید هیچ موردی رو دیگه قبول نمیکنن.
و اما مهمترین مورد شکست زمانی رخ میدهد که بیشترین درآمد رو داشتید. دو ماه تمام فعالیت کردم شب و روز و درآمد بسیار خوبی رو کسب کردم ولی به دلیل اینکه ثبت نام از ایران و با آی پی ایران بوده کاری نمیشد کرد. تمام آی پی ها از ایران بود ثبت نام - وارد کردن پین کد - پر کردن تکس فرم و لاگین های بعدی. من به شما پیشنهاد میکنم پین کد - ثبت نام - تکس فرم - رو از همون کشور وارد کنید اینجوری خیلی خیلی ایمن تر هست حساب شما و تقریباً 96 درصد برای حساب شما از این نظر پیش نمیاد. ایرانی ها به همین مورد باید توجه داشته باشند از نظر من. باز هم میگم شاید برای درآمد های پایین مثل 300-400 دلار این مورد خاصی نباشه ولی این موارد برای ایرانی ها در مبالغ بالا میتونه تمام زحمت های اونها رو بر باد بده. بنابراین به این موارد توجه کنید.

HamMihan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته لاگین به ادسنس موردی اساسی است و با برنامه نویسی نمیشه خیلی از موارد رو پیاده سازی کرد.

بالا