وقتی درامد به 50 دلار رسید کد میفرسته و وقتی هم کد رو وارد کنی از اون به بعد سر هر ماه اگه درامدت 100 دلار باشه برات چک میفرستهبه نقل از †$H@ki®@† :آقا قبل از اینکه نامه حاوی کد فعالیت بیاد آیا من میتوانم از همان روز اول کارم را شروع کنم و کلیک هایی که میشه اونجا میزنه چند دلار شده؟
یا اینکه باید یک ماه صبر کنم تا بعد بتونم روی تبلیغاتم کلیک داشته باشم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونیبه نقل از †$H@ki®@† :آقا قبل از اینکه نامه حاوی کد فعالیت بیاد آیا من میتوانم از همان روز اول کارم را شروع کنم و کلیک هایی که میشه اونجا میزنه چند دلار شده؟
یا اینکه باید یک ماه صبر کنم تا بعد بتونم روی تبلیغاتم کلیک داشته باشم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جيگر جان ! چون گوگل هم نسبت به همون مكاني كه قرار داري ...مياد بالا ! google.ir نداريم كه واست بياد بنابر اين ميره google.comبه نقل از †$H@ki®@† :چرا برای تست میری سات گوگل؟
چون من با آی پی ایران هم که میرم وارد گوگل انگلیسی میشه!
بهتره با این سایت تست کنی آی پی ات را:
http://www.ip2location.biz
اون آی پی شما رو میگه
هر وقت از پروکسی استفاده کنی میگه آی پی حقیقی شما اینه ولی با پروکسی این میشه
اگر با وی پی ان بری اصلا نمیفهمه و میگه آی پی حقیقی شما همان آمریکایی هستش که پروکسی هم در کار نیست
پس هر وقت آی پی شما رو آمریکا زد بدونید ناشناس هستید و اگر گفت بوسیله پروکسی آی پی شمال آمریکا هست بدونید که قابل شناسایی هستید!
Australia
Austria
Belgium
Canada
Denmark
France
Germany
Great Britain
Ireland
Italy
Japan
Netherlands
New Zealand
Norway
Poland
Portugal
Spain
Sweden
Switzerland
United States
Andorra Euro Australia Australian Dollar Austria Euro Belgium Euro Canada Canadian Dollar ِDenmark Krone
Finland Euro France Euro French Guiana Euro French Southern Territories Euro Germany Euro Greece Euro Guadeloupe Euro Hong Kong Hong Kong Dollar India Rupee Ireland Euro
Italy Euro Luxembourg Euro Martinique Euro Mayotte Euro Mexico Peso Monaco Euro
Morocco Dirham Netherlands Euro New Zealand New Zealand Dollar Norway Krone
Philippines Peso Portugal Euro Reunion Euro San Marino Euro Saudi Arabia Riyal
Singapore Singapore Dollar South Africa Rand Spain Euro St Pierre & Miquelon Euro
Sweden Krona Switzerland Franc Thailand Baht Turkey Lira United States United States Dollar
United Kingdom British Pound Vatican Euro
http://tinyurl.com/ojutb
http://nikehost.com/~mohsen/Q.SiN%20-%20Google%20Adsense%20Secrets%20[2005]%20Joel%20Comm.rar
pt-adsense
یعنی چی؟به نقل از shervinrv :یه سوال
تعداد لینکایی که با سایت میدن رنکینگ سایت تو گوگلو بالا میبره یا لینکهایی که داده شده هم موثره؟
بیشتر از 3 تا تبلیغ که نمیشه گذاشتبه نقل از †$H@ki®@† :1-مثلا من در صفحه اول سایتم 10 تا تبلیغ گوگل گذاشتم.حالا یکی میاد و این صفحه را میبینه و روی یکی از این ده تبلیغ کلیک میکنه.خوب برای من یک کلیک صبت میشه اما میخواهم بدونم که میزانHitیا همون بازدید هم یک حساب میشه یا اینکه به خاطر اینکه ده تا تبلیغ بوده برای من ده تا هیت حساب میشه؟هان؟
من دیدم که دوستان زیادی به دنبال این هستن که یک کلمه کلیدی خوب و یک مطلب خوب پیدا کنن که قیمت کلیک هایش بالا باشه
یعنی همه دنبال اینن که صفحاتی درست کنن که تبلیغات با قیمت بالا توش نمایش داده بشه
خیلی ها خیلی چیزها گفتن اما من میخواهم این چیز ها را تست کنم و آمار دقیق و مبلغ پرداخت شده را بگم
حالا من میخواهم یک وبلاگ با موضوع پزشکی بزنم ولی من انگلیسی بلد نیستم و از دوستان خواهش میکنم کلمات کلیدی با موضوع
جراحی زیبایی و دارو های نیرو زا و از اون دارو هایی که سلامتی میدن
میخواهم
در ضمن من مطلب هم برای وبلاگم میخواهم
اطفا در این زمینه به من مطلب و کلمه و لینک دهید تا وبلاگم را بسازم و آمار دقیق را بگم
با تشکر فراوان از...