• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
آخرش من به جوابم نرسیدم

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
شايد *** بهتر باشه ...
اما مهم ناشناس موندنه ! نيست ؟
من هر دفه كه ميخوام برم ادسنس اول تست ميكنم .."اونم با خود سايت گوگل"‌!!! هميشه ميره google.de !:D
بعضي وقت ها هم كلا با ادسنس آلمان كار ميكنم :lol:
ديگه چي ميخواين ؟:blink:

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
چرا برای تست میری سات گوگل؟
چون من با آی پی ایران هم که میرم وارد گوگل انگلیسی میشه!
بهتره با این سایت تست کنی آی پی ات را:
http://www.ip2location.biz
اون آی پی شما رو میگه
هر وقت از پروکسی استفاده کنی میگه آی پی حقیقی شما اینه ولی با پروکسی این میشه
اگر با وی پی ان بری اصلا نمیفهمه و میگه آی پی حقیقی شما همان آمریکایی هستش که پروکسی هم در کار نیست
پس هر وقت آی پی شما رو آمریکا زد بدونید ناشناس هستید و اگر گفت بوسیله پروکسی آی پی شمال آمریکا هست بدونید که قابل شناسایی هستید!

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
اینجا به جز آقا شروین آر وی دیگه کی از ipeliminator.com وی پی داره؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
آقا قبل از اینکه نامه حاوی کد فعالیت بیاد آیا من میتوانم از همان روز اول کارم را شروع کنم و کلیک هایی که میشه اونجا میزنه چند دلار شده؟
یا اینکه باید یک ماه صبر کنم تا بعد بتونم روی تبلیغاتم کلیک داشته باشم؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از †$H@ki®@† :
آقا قبل از اینکه نامه حاوی کد فعالیت بیاد آیا من میتوانم از همان روز اول کارم را شروع کنم و کلیک هایی که میشه اونجا میزنه چند دلار شده؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی درامد به 50 دلار رسید کد میفرسته و وقتی هم کد رو وارد کنی از اون به بعد سر هر ماه اگه درامدت 100 دلار باشه برات چک میفرسته
این سوالا خیلی تکراریه دیگه

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونی

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
به نقل از †$H@ki®@† :
چرا برای تست میری سات گوگل؟
چون من با آی پی ایران هم که میرم وارد گوگل انگلیسی میشه!
بهتره با این سایت تست کنی آی پی ات را:
http://www.ip2location.biz
اون آی پی شما رو میگه
هر وقت از پروکسی استفاده کنی میگه آی پی حقیقی شما اینه ولی با پروکسی این میشه
اگر با وی پی ان بری اصلا نمیفهمه و میگه آی پی حقیقی شما همان آمریکایی هستش که پروکسی هم در کار نیست
پس هر وقت آی پی شما رو آمریکا زد بدونید ناشناس هستید و اگر گفت بوسیله پروکسی آی پی شمال آمریکا هست بدونید که قابل شناسایی هستید!
جيگر جان ! چون گوگل هم نسبت به همون مكاني كه قرار داري ...مياد بالا ! google.ir نداريم كه واست بياد بنابر اين ميره google.com
با Secure Ac هميشه ريدايركت ميشم رو google.de !
:blink:

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
باز هم چند تا سوال دیگر :
1-مثلا من در صفحه اول سایتم 10 تا تبلیغ گوگل گذاشتم.حالا یکی میاد و این صفحه را میبینه و روی یکی از این ده تبلیغ کلیک میکنه.خوب برای من یک کلیک صبت میشه اما میخواهم بدونم که میزانHitیا همون بازدید هم یک حساب میشه یا اینکه به خاطر اینکه ده تا تبلیغ بوده برای من ده تا هیت حساب میشه؟هان؟
2-میخواهم بدونم اینجا چه کسی ازSecureAc.com استفاده میکنه؟لطفا هر کی از این وی پی ان استفاده میکنه همینجا بگه یا به من پیغام بزنه.ممنون.
3-میخواهم بدونم که آیاSecureAc.com را هم میشه شریکی خرید و شریکی استفاده کرد با هم؟
4-میخواهم بدونمSecureAc.com هم محدودیت دریافت داره؟یعنی پس از یک خورده دریاف تمام میشه یا اینکه در ماه هر چقدر بخواهی میتونی استفاده کنی؟هان؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام مجدد
من دیدم که دوستان زیادی به دنبال این هستن که یک کلمه کلیدی خوب و یک مطلب خوب پیدا کنن که قیمت کلیک هایش بالا باشه
یعنی همه دنبال اینن که صفحاتی درست کنن که تبلیغات با قیمت بالا توش نمایش داده بشه
خیلی ها خیلی چیزها گفتن اما من میخواهم این چیز ها را تست کنم و آمار دقیق و مبلغ پرداخت شده را بگم
حالا من میخواهم یک وبلاگ با موضوع پزشکی بزنم ولی من انگلیسی بلد نیستم و از دوستان خواهش میکنم کلمات کلیدی با موضوع

جراحی زیبایی و دارو های نیرو زا و از اون دارو هایی که سلامتی میدن

میخواهم
در ضمن من مطلب هم برای وبلاگم میخواهم

اطفا در این زمینه به من مطلب و کلمه و لینک دهید تا وبلاگم را بسازم و آمار دقیق را بگم
با تشکر فراوان از....

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
1- هر اي پي يك كليك !
2- من استفاده ميكنم
3- ميشه استفاده كرد چند كاربره ..منتها بهتره اين كارو نكني كه بعضي وقتا دي سي ميشي !
4- خير محدوديت نداره

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
كشور هايي كه گوگل به حساب بانكي در اونها حواله ميزنه !! متاسفانه فقط يه آسيايي داخلش هست اونم ژاپن !:blink:
کد:
Australia 
Austria 
 Belgium 
 Canada 
 Denmark 
 France 
 Germany 
 Great Britain 
 Ireland 
 Italy 
 Japan
 Netherlands 
 New Zealand 
 Norway
 Poland 
 Portugal 
 Spain 
 Sweden 
 Switzerland 
 United States

اينم ليست كشور هايي كه چك ميفرسته !
کد:
Andorra  Euro      Australia  Australian Dollar     Austria  Euro      Belgium  Euro     Canada   Canadian Dollar  ِDenmark Krone 
 Finland  Euro      France  Euro     French Guiana  Euro     French Southern Territories    Euro     Germany Euro          Greece  Euro     Guadeloupe  Euro     Hong Kong  Hong Kong Dollar     India  Rupee     Ireland  Euro      
Italy Euro     Luxembourg  Euro     Martinique  Euro     Mayotte  Euro     Mexico  Peso     Monaco  Euro 
 Morocco  Dirham     Netherlands  Euro     New Zealand   New Zealand Dollar Norway  Krone     
Philippines  Peso     Portugal  Euro     Reunion  Euro    San Marino  Euro     Saudi Arabia  Riyal     
Singapore Singapore Dollar     South Africa  Rand      Spain  Euro     St Pierre & Miquelon  Euro      
Sweden  Krona     Switzerland  Franc      Thailand  Baht     Turkey  Lira      United States  United States Dollar  
United Kingdom  British Pound         Vatican  Euro

rin9mast3r

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
دوباره سلام شرمنده ..
اين كتاب رو بخونين حتما !
لينك آمازون :
کد:
http://tinyurl.com/ojutb
لينك دانلود:
کد:
http://nikehost.com/~mohsen/Q.SiN%20-%20Google%20Adsense%20Secrets%20[2005]%20Joel%20Comm.rar
پسورد :
کد:
 pt-adsense
3.8MB

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یه سوال
تعداد لینکایی که با سایت میدن رنکینگ سایت تو گوگلو بالا میبره یا لینکهایی که داده شده هم موثره؟

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از shervinrv :
یه سوال
تعداد لینکایی که با سایت میدن رنکینگ سایت تو گوگلو بالا میبره یا لینکهایی که داده شده هم موثره؟
یعنی چی؟
میشه سوالت را دوباره مطرح کنی؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
1-مثلا من در صفحه اول سایتم 10 تا تبلیغ گوگل گذاشتم.حالا یکی میاد و این صفحه را میبینه و روی یکی از این ده تبلیغ کلیک میکنه.خوب برای من یک کلیک صبت میشه اما میخواهم بدونم که میزانHitیا همون بازدید هم یک حساب میشه یا اینکه به خاطر اینکه ده تا تبلیغ بوده برای من ده تا هیت حساب میشه؟هان؟

من دیدم که دوستان زیادی به دنبال این هستن که یک کلمه کلیدی خوب و یک مطلب خوب پیدا کنن که قیمت کلیک هایش بالا باشه
یعنی همه دنبال اینن که صفحاتی درست کنن که تبلیغات با قیمت بالا توش نمایش داده بشه
خیلی ها خیلی چیزها گفتن اما من میخواهم این چیز ها را تست کنم و آمار دقیق و مبلغ پرداخت شده را بگم
حالا من میخواهم یک وبلاگ با موضوع پزشکی بزنم ولی من انگلیسی بلد نیستم و از دوستان خواهش میکنم کلمات کلیدی با موضوع

میخواهم

اطفا در این زمینه به من مطلب و کلمه و لینک دهید تا وبلاگم را بسازم و آمار دقیق را بگم
با تشکر فراوان از...

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از †$H@ki®@† :

میخواهم

با تشکر فراوان از...
بیشتر از 3 تا تبلیغ که نمیشه گذاشت

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی ایمیل قسمت google ads را نداره چند تا سوال دارم ازش
نمی دونم ایمیلش کجاست

بالا