اینم سئوال منم هست ..به نقل از shervinrv :یه سوال
از این بسته های سایت آماده هارو دیدید؟
گوگل مشکل نداره باهاشون؟
یه بسته هستش پر از سایتای آماده با محتوا فقط کافیه آپش کنی
چرا این قدر سایت است که کرک گذاشتن اما گوگل کاریشون ندارهخوب من میگم .. مگه نمیگید که گوگل با کرک و اینا مخالفه چطور وارز و danlod.com گزاشتن
که وارز یکی از معروفترین سایتهای کرک هستش و همه میشناسنش ..
چه جوریاس؟؟؟
اگه من .. قسمت دانلود رو سابنت بزارم و در اون قسمت تبلیغ گوگل نزارم .. و یه قسمت گالری عکس درست کنم و بزارم اونجا گیر میده ؟ ؟ ؟
خوب اگه بخوام یه دومین دیگه بگیرم همه دهمنمو سرویس مکنن :blink:به نقل از Beh_Madonna :چرا این قدر سایت است که کرک گذاشتن اما گوگل کاریشون نداره
اما بنظر من حد اقل یه 1 یا 2 ماه قوانین گوگل را رعایت کن که حد اقل پول هاست و دامینت را در بیاری که اگر یه موقع
جلوتو گرفت ضرر نکنی
بد میتونی بری یه سایت دیگه باز کنی تو اون کرک بزاری ببین اون چکار میکنه گوگل اگه بستش پس سایت اولیتو داری
پس همونو ادامه بده اگر نبستش پس دو تا رو ادامه بده
این نظر من بود
Google addsens اشتباهه !به نقل از SoftDevCo :عزیزانم، هر کس مشکلی در گوگل داره یا می خواد توی گوگل حساب باز کنه به من PM بده.
اینقدر هم خودتون رو اذیت نکنین.
یک حساب میشهبه نقل از †$H@ki®@† :دوستان خواهش میکنم جواب این پست من را بدید:
آقا ما آخر نفهمیدیم اگر سه تا تبلیغ بزارم با یک بازدید هیت های من سه حساب میشه یا یک؟
در ضمن اون مطلب پزشکی رو هم جور کنین به نفع شما هم هست
در ضمن این سایت های آماده قضیه اش چیه؟
Google addsens اشتباهه !
شما که حساب باز میکنی باید بدونی
این کتاب را خونده بودم و چند صفحه پیش هم معرفی کردم و چند جمله ای هم از زبان نویسندش نقل کردم . این کتاب ویراست 2005 هست. شما ویراست 2006 را سراغ ندارید ؟به نقل از rin9mast3r :دوباره سلام شرمنده ..
اين كتاب رو بخونين حتما !
لينك آمازون :
لينك دانلود:کد:http://tinyurl.com/ojutb
پسورد :کد:http://nikehost.com/~mohsen/Q.SiN%20-%20Google%20Adsense%20Secrets%20[2005]%20Joel%20Comm.rar
3.8MBکد:pt-adsense
بچه ها یه سوال این tax فقط واسه آمریکاس
جریان این کتابه چیه؟!! میشه توضیح بدینبه نقل از aliabdi22 :این کتاب را خونده بودم و چند صفحه پیش هم معرفی کردم و چند جمله ای هم از زبان نویسندش نقل کردم . این کتاب ویراست 2005 هست. شما ویراست 2006 را سراغ ندارید ؟