†$H@ki®@†
Registered User
سه تا سوال اولم چی شد؟
1-آقا این گوگل آدسنز به گوگل چک اوت پرداخت میکنه؟
2-گ.گل چک اوت خودمون را چه طوری نقد کنیم؟
3-گوگل چک اوت مالیات میگیره؟(اگه میگیره دقیق توضیح بدین)
4-من که سایتم پانصد صفحه داره میتونم کد گوگل را در یکی از صفحات اون قرار بدم؟؟
یا اینکه باید در تمام صفحات و صفحه اول بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟
چـشـم رئـیــس.به نقل از davidmors :یک تاپیک بزنید اونجا پیگیری کنید لطفا!!!
یعنی پرداخت نمیکنه!آقا دیوید منظورتون از قراری که نه چیه؟
چـشـم رئـیــس.
برای من این اتفاق افتاده. یه ایمیل میاد که حسابه شما به دلیل کلیک های Invalid بسته شده. بعد شما باید به [email protected] ایمیل بزنی و یه سری اطلاعات که بهتون می گن بهشون بدی و بگی که بی گناهی و دلایل رو بیان کنی.به نقل از Beh_Madonna :در این تاپیک چند بار گفته شده اگر کسی الکی (مثلا با ما بد باشه ) بیاد و روی تبلیغات گوگل همین طور کلیک کنه
گوگل فکر میکنه که این کلیک ها از طرف مدیر سایت است و اکانت را میبندد
میشه در مورد هم بگید آیا این حقیقت است اگر است چکار کنیم که اگر چنین مشکلی برای ما پیش آمد بتونیم حلش کنیم
شما می تونید سه تا از تبلیغ ها رو هر جایی بزاری.به نقل از hosseinpro :یه سئوال که نمی دونم شاید تکراری باشه
امکان داره تبلیغات گوگل رو (مخصوصا تبلیغات عکسی گوگل) رو هم در پایین سایت و هم در بالای سایت قرار بدیم؟
و یا حتی تبلیغات متنی را در پایین و تبلیغات عکس را در بالای سایت قرار بدیم؟
و آیا در این زمینه محدودیتی داره؟
چرا همیشه دنبال چیزای مفت میگردی؟به نقل از †$H@ki®@† :من فقط صفحات آماده پزشکی را میخواهم این هم سایتش:
http://www.adsenseready.com/
هر کس این صفحات رو داره و رایگان به من میده لطفا بهم پیغام بزنه
در ضمن اگر سایتی را هم که میشناسید از این صفحات استفاده میکنه لطفا به من بگید تا من برم ازش مطالبم را بردارم
ممنون
باید خدمت انورتون عرض کنم که شما بابت ویندوز پول مفت نمیدین، البته اگه بدین.به نقل از †$H@ki®@† :آخه من از اینجا میسوزم که یکی که اسمش رو نمیخواهم بگم اومده و از یکی این صفحات رو مجانی گرفته و حالا به اینو اون میفروشه
آخه اگه قرار بر فروش و کاسبی بود که همون کسی که ازش گرفتی میتونست بفروشه
بعضی چیزها ارش فروختن ندارن و متعلق به همه هستن
مثلا الان ویندوز پیش خیلی ها منفور شده و دارن از لینوکس استفاده میکنن چون پول مفت میگیره
حالا اگه کسی بود خبرم کنه
به نقل از SoftDevCo :بچه ها من یه پیشنهاد برای دوستانه فعال توی این تاپیک و کلا مسئله Adsense دارم.
به نظره من اگه ما یه گروه تشکیل بدیم و یه سایت جامع با همکاری هم بزنیم فکر کنم خوب جواب بده.
وارده جزییاتش نمیشم تا نظر بدین.
به نقل از †$H@ki®@† :مگه گوگل با سکس مخالف نیست؟
من تو این سایتی که صفحات آماده میده این گزینه را دیدم
Sexuality
خودتون تو سایت نگاه کنید:
http://www.adsenseready.com/