†$H@ki®@†
Registered User
یعنی گوگل قبول میکنه؟
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
1- مطالب باید انگلیسی و دیگر زبان های مجاز باشه.به نقل از sepul.boy :سلام.
اول از همه بگم اگه سوالام تکراریه ناراحت نشین و منو ببخشید. اخه 89 صفحه اشت.5 6 ساعت میشه تا همشو بخونم هر چی هم گشتم جوابه سوالام نبود
1. من یه وبلاگ دارم تو بلاگفا. از نظر گوگل مشکل داره یا نه
2. اگه به سایت فارسی لینک بدی گوگل ایراد می گیره ؟
3. اگه از امکانات سایت وبگذر مثل شمارنده و خبرنامه استفاده کنی ایراد داره
4. اگه خبرنامه فارسی بفرستی مشکل سازه
5. اگه پست های فینگلیش داشته باشی مجلی هست؟
می دونم خیلی مبتدی ام
شما ها دستم بگیرین یه دفعه ما هم چیزی شدیم
اینجا رو بخونبه نقل از sepul.boy :سلام.
اول از همه بگم اگه سوالام تکراریه ناراحت نشین و منو ببخشید. اخه 89 صفحه اشت.5 6 ساعت میشه تا همشو بخونم هر چی هم گشتم جوابه سوالام نبود
1. من یه وبلاگ دارم تو بلاگفا. از نظر گوگل مشکل داره یا نه
2. اگه به سایت فارسی لینک بدی گوگل ایراد می گیره ؟
3. اگه از امکانات سایت وبگذر مثل شمارنده و خبرنامه استفاده کنی ایراد داره
4. اگه خبرنامه فارسی بفرستی مشکل سازه
5. اگه پست های فینگلیش داشته باشی مجلی هست؟
می دونم خیلی مبتدی ام
شما ها دستم بگیرین یه دفعه ما هم چیزی شدیم
Sexuality:به نقل از firebird :یکی از معانی Sexuality اونی هست که شما فکر میکنی.
یه مدتی میشه را افتاده ، هنوز بتاسبه نقل از SoftDevCo :نمی دونم این سرویس تازه راه افتاده یا خیلی وقته ولی این سیستم تبلیغاتی یاهو به آدرسه زیره:
http://publisher.yahoo.com/
ببین این بحث مربوط به کپی رایت میشهبه نقل از mahiar0 :کاشکی توی اون قسمت مربوط به گوگل که قانون قواعدش رو نوشتید کامل می نوشتید به چی ها گیر میدن
مثلا هک گیر داره
موزیک مشکل نداره اما mp3 گیره
لینک دانلود فیلم گیره؟
معلوم نیست
الان من دارم لینک دانلود فیلم می گذارم به نظرتون گیره؟
پس آقا اون کاری که من کردم مشکلی نداره ؟به نقل از sascovach :ببین این بحث مربوط به کپی رایت میشه
موزیک و فیلم اگه مورد حمایت این قانون باشن نباید لینک دانلود بزاری ازشون
این قانون کپی رایت خیلی پیچیدس ، من به تازگی فهمیدم که ظاهرا حق ندارم برنامه ها رو از طرف خودم تو سایت آپلود کنم
به نقل از †$H@ki®@† :من میخواهم درباره مبحثی سوال کنم که درباره اون اصلا سوال نشده:
همه از تبلیغات معمولی استفاده میکنن و کمتر کسی از سرچ گوگل استفاده میکنه
همون کادری که ویزیتور ها با جست و جو از طریق آن در گوگل و کلیک روی تبلیغات ما رو صاحب پول میکنن
البته همه حق دارن تا از تبلیغات به صورت مستقیم در سایت استفاده کنن اما اون کادر جست و جو در گوگل هم میتونه سود خودش را داشته باشه مخصوصا اگه شما یک فوروم داشته باشید و آن را در بالای تمام صفحات بزارید
سوالات من:
1-برای گرفتن آن کادر باید از اکانت آدسنز خودم اقدام کنم یا اینکه باید جای مشخصی ثبت نام کنم؟
2-مبلغی که بابت کلیک بر روی تبلیغاتی که از جست و جو پرداخت میشه با تبلیغات معمولی یکسان است؟(مثلا اگر من در سایتم تلیغ هاست گذاشته باشم و یک نفر کلیک کنه و10سنت گوگل به من بده آیا اگر کسی از طریق من در گوگل در باره هاست سرچ کنه و روی تبلیغاتی که در نتیجه جست و جو میاد کلیک کنه آیا باز هم همان 10سنت را میده یا بیشتر؟)
3-در تبلیغات عادی آدسنز ما یک پارامتر به نام یازدید یا Hit داریم که بر اساس اونCPRما یک درصدی میخوری حالا میخواهم بدونم اگر من از تبلیغات معمولی استفاده نکنم و فقط از همون سرچ استفاده کنم آیا باز هم بازدید های من و Hit هایم حساب می شود و باز هم من CTRخواهم داشت؟
4-این کادر جست و جو را در چه اندازه هایی میشه گذاشت؟ فقط150*150؟؟؟
به نقل از Beh_Madonna :پس آقا اون کاری که من کردم مشکلی نداره ؟
چون من لینک دادم به سایت اصلی و بعضی از لینک ها رو هم دادم به سایت های دانلود سنتر مثل softpedia.com
اینطوری اسکال نداره ؟
1) بله، گوگل فعلا با IP ها کاری نداره.به نقل از sha19425 :آقا ببخشید تکراریه:
1) میشه از ایران ثبت نام کرد و آدرس خارج رو داد؟
2) به وبلاگ هم تعلق می گیرد؟ اگه وبلاگ ایرانی باشد چطور؟
فکر نکنمبه نقل از firebird :لینک دادن به سایت کرک مثل اینه که سایت خودت سایت کرک باشه.