• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از shd :
سلام
اینهمه سوال جواب کردین یکی تاحالا نگفته چقدر درآمد داره.. .بیایین ببینیم چکاره ایم
از خودم شروع میکنم
من حدود 7 ماه که تو ادسنس عضو هستم و تا الان با داشتن 2 تا سایت فقط $400 درآمد داشتم...
حالا شما هم اگه مایل هستید بگید هر کدم چقدر در کل و چقدر روزانه درآمد دارین .
از یه گالری عکس روزی 1 تا 6 دلار. البته باید بگم که ویزیتور هام کم هستند.

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid.z :
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم طبق قوانین گوگل کسی نباید میزان درآمدش رو بگه به خاطر همین هست که از دوستان کسی اینکار رو نکرده ولی اگر میخوای بدونی من افرادی رو میشناسم که در حال حاضر ماهانه 4 ، 5 هزار دلار درآمد دارند و لی براش زحمت کشیدن و حالا دستمزد میگیرن خیلی از اونها هستند که بیشتر همین پول رو باز برای تبلیغات میدن تا همیشه درآمد داشته باشن
جانم گفتن میزان درآمد مشکلی نداره، اگه شما نگاه کنین خیلی ها ریپورت هاشون رو توی سایت ها گذاشتن فقط بعضی اطلاعات مثل : Page eCPM و Page CTR سکرت هست.

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saeid.z :
دوست عزیز تا اونجا که من میدونم طبق قوانین گوگل کسی نباید میزان درآمدش رو بگه به خاطر همین هست که از دوستان کسی اینکار رو نکرده ولی اگر میخوای بدونی من افرادی رو میشناسم که در حال حاضر ماهانه 4 ، 5 هزار دلار درآمد دارند و لی براش زحمت کشیدن و حالا دستمزد میگیرن خیلی از اونها هستند که بیشتر همین پول رو باز برای تبلیغات میدن تا همیشه درآمد داشته باشن
کسایی هستند که روزی 800$ ، 1200$ درآمد دارند.

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
اقا سایت فقط باید زبان خارجه باشه. فارسی نمیشه . دو زبانه نمیشه؟
بعد گوگل فقط به کلیک پول میده یا آمار بازدید براشون مهمه؟مثلآ یه وبلاگ داشته بشی فقط خودت و دوستات کلیک کنند روزی ده تا 20 بار قبوله . وبلاگت کلآ روزی 10 تا نمایش داشته باشی باز قبوله ؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
فارسی بر اساس قوانین نمیشه
ولی نمیدونم چه جوری بعضی ها استفاده میکنند
مصل همین دانلود دات کام یا یعضی سایت های دیگه که فارسی هستند و گوگل میزارن

در ضمن اگر به بازدید پول میداد که الان ما میلیاردر بودیم

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
خوب دانلود دات کام از چندتا زبون استفاده کرده اگه دقت کرده باشین .. !
یعنی .. تو همون صفحه که فارسیه یه توضیح با زبون انگلیسی داده و پایینش باز به زبون فارسی ..!

فکر نمکنین به این خاطر باشه ؟
---
در مورد درآمد .. بعضیا که گفتن صفحات قبلو ببینین .. !
--
در مورد کرک یه سئوال داشتم
میشه لینک به یه فایل نوت پد داد که لینک اصلی اونجا باشه !!
آیا گوگل چک میکنه اینم ؟؟!!!!
مثل دانلود دات کام /!؟؟!؟!؟!!

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از bnc :
خوب دانلود دات کام از چندتا زبون استفاده کرده اگه دقت کرده باشین .. !
یعنی .. تو همون صفحه که فارسیه یه توضیح با زبون انگلیسی داده و پایینش باز به زبون فارسی ..!

فکر نمکنین به این خاطر باشه ؟
---
در مورد درآمد .. بعضیا که گفتن صفحات قبلو ببینین .. !
--
در مورد کرک یه سئوال داشتم
میشه لینک به یه فایل نوت پد داد که لینک اصلی اونجا باشه !!
آیا گوگل چک میکنه اینم ؟؟!!!!
مثل دانلود دات کام /!؟؟!؟!؟!!
بابا اینقدر به خودتون سخت نگیرید
گوگل حتی سایت ها رو هم چک نمیکنه چه برسه به این
http://www.goldhyiplister.com/

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
راستی من یه پیشنهاد برای شایان دارم و اونم اینه که توی فروم referal های گوگل رو بزاره.

خوب درآمدی می تونه داشته باشه.

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
مگه فارسی هم قبوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخر ما نفهمیدیم این صاحب گوگل آدسنز چه وضعشه؟فکر کنم ترکه

sepul.boy

Registered User
لایک‌ها
138
سلام دوستان.
بالاخره مشقت هایی که برای گوگل ادسنس کشیدید داره به پایان می رسه

خبر اینه که یه شرکت ایرانی در کانادا با همکاری گوگل تبلیغات گوگل رو در اختیار شما قرار میده و 25% کارمزد می گیره بقیه رو به حساب شما در تهران میریزه

اجازه بدین تا زمانی که مطمئن نشدم اسم شرکت رو نگم اما این شرکت رو من یه ساله می شناسم خودش کاره تبلیغاتی انجام میده و...

فعلا تا قطعیت این خبر بگین مژدگانی چی می دین

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من با ترک بودنش موافقم ..
خوب پس .. یعنی میشه لینک داد دیگه .. گوگل که باز گیر نمیده این چیه ؟ !!!

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
به نقل از sepul.boy :
سلام دوستان.

خبر اینه که یه شرکت ایرانی در کانادا با همکاری گوگل تبلیغات گوگل رو در اختیار شما قرار میده و 25% کارمزد می گیره بقیه رو به حساب شما در تهران میریزه

اجازه بدین تا زمانی که مطمئن نشدم اسم شرکت رو نگم اما این شرکت رو من یه ساله می شناسم خودش کاره تبلیغاتی انجام میده و...

https://s.hostingprod.com/@www.pooyaonline.com/ssl/admethod/fa/

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از sepul.boy :
سلام دوستان.

سه سوت میبندنش. فکر میکنی قوانین فدرال شوخی اند؟

firebird

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از †$H@ki®@† :
بابا اینقدر به خودتون سخت نگیرید
گوگل حتی سایت ها رو هم چک نمیکنه چه برسه به این
http://www.goldhyiplister.com/

امیدوارم وقتی اکانتت رو بست همیجوری بیای اینجا پست بزنی. من یه روز 70 تا ویزیتور از یه سایت autosurf داشتم؛ یه ایمیل برام اومد تمام تنم لرزید.

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از †$H@ki®@† :
مگه فارسی هم قبوله؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخر ما نفهمیدیم این صاحب گوگل آدسنز چه وضعشه؟فکر کنم ترکه
شما یه سر به این فروم persianforum.net بزن. یه چند لحظه صبر کنی اون بالای صفحه یه فریم هست که رفرال گوگل رو نشون می ده. این سایت یه چند سالی هست که فعاله.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به هیچ وجه از این ریسکا نکنید که تبلیغات گوگل رو تو سایت فارسی بزاریدمگه اینکه از دست دادن یه اکانت زیاد مهم نباشه براتون

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
پیشنهاد میکنم اگه انگلیسیتون خوبه توی این فروم http://groups.google.com/group/Inside-AdSense/ عضو بشین. تیم ادسنس گوگل توی این گروه تاپیک می زنند.

این هم adsense.blogspot.com وبلاگشون هست.

در ضمن امروز یه پیغام برای رفرال ها از گوگل اومد برام که پیشنهاد می کنم بخونیدش.
http://groups.google.com/group/Inside-AdSense/browse_thread/thread/791bb20399599209

siavashmusic

Registered User
لایک‌ها
2
خدایی بعد از 100تا ثفحه نیاز به یک منبع کامل هست بعد میگن چرا پست های تکراری میزنید من توی این 100 صفحه رو خدایی 3 بار از اول تا اینجا رو خوندم برای بار چهارم هم دارم تک تک این صفحات رو سیو میکنم الانم صفحه 30 هستم ولی چیزی که هست اینه که . . .

فکر میکنم معنی ریفرال بصورت عمومی هدایت یک کاربر از یک سایت به سایت دیگه رو میگن درسته؟! میخوام بدونم این کار از نظر گوگل مشکل داره؟ الان اکثر دوستانی که توی فروم های مختلف عضو هستند لینک سایت موردنظر خودشون رو برای تبلیغ میزارن توی بخش امضا خودشون خوب این که دیگه تعمدی نیست ! آیا این مطلب از نظر قوانین گوگل مشکل داره؟ و اکانت رو سوسپند میکنند؟
یعنی نمیتونیم لینک سایتی که تبلیغ گوگل توش هست رو برای تبلیغ بصورت لینک توی فروم ها یا . . .گذاشت؟

farbod_123

Registered User
لایک‌ها
0
ببخشید منم بعد از 1000 صفحه یه سوال دارم
گوگل سایت انگلیسی با دومین ir قبول میکنه ؟؟

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از siavashmusic :
خدایی بعد از 100تا ثفحه نیاز به یک منبع کامل هست بعد میگن چرا پست های تکراری میزنید من توی این 100 صفحه رو خدایی 3 بار از اول تا اینجا رو خوندم برای بار چهارم هم دارم تک تک این صفحات رو سیو میکنم الانم صفحه 30 هستم ولی چیزی که هست اینه که . . .

فکر میکنم معنی ریفرال بصورت عمومی هدایت یک کاربر از یک سایت به سایت دیگه رو میگن درسته؟! میخوام بدونم این کار از نظر گوگل مشکل داره؟ الان اکثر دوستانی که توی فروم های مختلف عضو هستند لینک سایت موردنظر خودشون رو برای تبلیغ میزارن توی بخش امضا خودشون خوب این که دیگه تعمدی نیست ! آیا این مطلب از نظر قوانین گوگل مشکل داره؟ و اکانت رو سوسپند میکنند؟
یعنی نمیتونیم لینک سایتی که تبلیغ گوگل توش هست رو برای تبلیغ بصورت لینک توی فروم ها یا . . .گذاشت؟
جانم چرا نمی شه ؟ شما اشتباه متوجه شدی. بیشتر بازدید کننده های من از ایمیل هستند.

شما از هر جایی می تونی رفرال داشته باشی ولی نمی تونی تبلیغات رو توی امضا یا ایمیل و امثالهم بزاری.

بالا