†$H@ki®@†
Registered User
حالا لینک بدید تا ما هم یک ناگاهی بهش بندازیم شاید فهمیدیم که چی چی بید....
یعنی چی؟! پس دیگه هرگز نباید از ایران لوگین کرد؟ حتی برای چک کردن حساب!!!به نقل از mahiar0 :پس این ایمیلی که داد معلوم شد گیره
خوبه از خودشون فهمیدم لوگین از ایران مشکل نیست دوسه بار لوگین میکنم وتنظیم میکنم که هفتگی امار به ایمیل بفرسته دیگه الکی لوگین نکنم
Hello Mahiar,
Thanks for your email.
According to our program policies, publishers may not display Google
ads
on web pages with MP3, Video, News Groups, and Image Results or other
copyrighted material for which they are not the copyright owner or for
which they have not received permission from the copyright owner to
publish.
In addition, AdSense publishers are not permitted to place Google ads
on
sites with content related to hacking or cracking. For example, sites
showing ads may not provide instructions or equipment to illegally
access
or tamper with software, servers, or websites.
We are also unable to accept applications accounts for publishers
residing
in countries on the United States Office of Foreign Assets Control
sanction list, including Iran. However, if your country of residence is
not Iran, then you may log in to your account from Iran.
For additional questions, we encourage you to visit the AdSense Help
Center (http://www.google.com/adsense_help), our complete resource
center
for all AdSense topics. Alternatively, feel free to post your question
on
the forum just for AdSense publishers: the AdSense Help Group
(http://groups.google.com/group/adsense-help).
I hope you find this information helpful.
Sincerely,
Lillian
The Google AdSense Team
این CPM هم مال گوگل هست؟ یعنی از روی بازدید هم پول میده!!!به نقل از †$H@ki®@† :Google Analystic
چی چی بید؟
در ضمن اینCPMخیلی بهتر از تبلیغات معمولی است چون بر اساس باز دید پول میده و چون بازدید سایت من هم زیاد هست کلی پول در میارم
اصلا نیازی به کلیک نیست فقط بازدید!!!!
برعکسبه نقل از StarSoheil :یعنی چی؟! پس دیگه هرگز نباید از ایران لوگین کرد؟ حتی برای چک کردن حساب!!!
نه!مشکل از من بود که متن رو با دقت نخوندم:lol: البته غلط دستوی که خیلی داشتبه نقل از mahiar0 :برعکس
یعنی مشکل نداره با این انگلیسی گند خودم![]()
به نقل از StarSoheil :حالا اگه ثبت نام هم از ایران باشه چی؟ این موردم مشکلی نداره!
به نقل از CANOR :این سایته در زمینه موزیک رایگان فعالیت میکنه ولی تبلیغات گوگل داره:blink: توی رنکینگ گوگل هم رتبه اول رو دارهو سایتی نیست که بگیم از چشم گوگل دور افتاده باشه . چجوریه؟
]چرا داره . یه آهنگ اجرا کن میبینی. گاهی اوقات روی صفحه اصلیش هم میذاره . من دیدمبه نقل از farshid :این بیچاره که تبلیغات گوگل نداره!
به نقل از CANOR :]چرا داره . یه آهنگ اجرا کن میبینی. گاهی اوقات روی صفحه اصلیش هم میذاره . من دیدم
راست میگی .من فراموش کرده بودم . فارسی هم هست:wacko:به نقل از farshid :ای باب راست میگی. من که سر در نمیارم. کاملا فارسیه.
به نقل از CANOR :ضمنا farshid جان اسم سایتت چیه؟ بریم ببینیم این گوگل آنالایزستیک چی چی بید![]()
به نقل از saeid.z :شما رو به خدا چشم نزنین حالا یه بنده خدایی داره خوب کار میکنه یه ماشالله بگین لا اقل![]()
به نقل از CANOR :حرف نداره سایتت. ولی چیزی به اسم گوگل آنالایستیک ندیدم.
درضمن کلیکه هم نوش جونت![]()
یه پیشنهاد. چرا لینک سایتت رو توی مشخصاتت در پرشن تولز نمیذاری تا بقیه بتونن راحتتر بیان توی سایتت؟