• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ سيستم تبليغاتي Google Adsense

به اين سيستم تبليغاتي چه رتبه اي ميدهيد؟

• Total voters
    250

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
ببینم این سایت های بهتر رو چی تعین میکنه ؟ مثلا سایت 50000 صفحه ای :D سایت بهتره دیگه ؟؟؟:lol:

تعداد صفحه ها ، رنکینگ سایت و بازدید کننده روزانه تعیین کنندست یا چیز های دیگه ؟
فقط رنکینگ.

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
دوستان به نظرتون اینطوری گالری عکس درست کنم(اسکریپ) مشکلی است فقط این قسمت ها دومین اینارو نگاه نکنید تست گذاشتم نظر بدید
http://b4re.com/nicolekidman/

یه توضیح هم درمورد همین بازیگر پایین دادم خوبه اینطوری محتویات پیدا میکنه چون خیلی گالری عکس هارو دیدم اصلا تبلیغات رو نشون میده یا بشتر عمومی است یا به موضوع ربطی نداره رو نشون میده
اینطوری خوبه؟
اونجایی که نوشتم ads جای گذاشتن کد است3تا حالا این اشتباهی 4تا گذاشتم

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان به نظرتون اینطوری گالری عکس درست کنم(اسکریپ) مشکلی است فقط این قسمت ها دومین اینارو نگاه نکنید تست گذاشتم نظر بدید

یه توضیح هم درمورد همین بازیگر پایین دادم خوبه اینطوری محتویات پیدا میکنه چون خیلی گالری عکس هارو دیدم اصلا تبلیغات رو نشون میده یا بشتر عمومی است یا به موضوع ربطی نداره رو نشون میده
اینطوری خوبه؟
رنگ سبزش یه کم ناجوره

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17

اینطوری خوبه؟

نمیخوام نا امیدت کنم ولی(طبق تحقیقاتی که کردم ) فکر نکنم بهت گوگل تبلیغ بده به چند دلیل :

1- گوگل به وبسایتهایی که محتوی شون فقط عکس باشه تبلیغ نمیده (اون 3 خط محتوی نیست ! )
2- گوگل به سایتهایی که کپی رایت رو رعایت نکنن تبلیغ نمیده (عکس های شما حتما کپی رایت داره ! )
3- گوگل به سایتهایی که محتوی شون کپی از سایتهای دیگه باشه تبلیغ نمیده (فکر کنم همون سه خطی که به عنوان محتوی گذاشتی رو عیتنا بشه توی یه جای دیگه هم پیدا کرد مثلا اینجا : (http://www.geocities.com/nicole_kidman_ishot/bio.html)

5 - گوگل چون شما رو شریک تجاری خودش میدونه به سایتهایی که از نظر طراحی ضعیف باشن هم تبلیغ نمیده !

شما تمام دلیل ها رو داری که تبلیغ نگیری ، یه دلیل بیار که تبلیغ بگیری !:blush:

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
نمیخوام نا امیدت کنم ولی(طبق تحقیقاتی که کردم ) فکر نکنم بهت گوگل تبلیغ بده به چند دلیل :

1- گوگل به وبسایتهایی که محتوی شون فقط عکس باشه تبلیغ نمیده (اون 3 خط محتوی نیست ! )
2- گوگل به سایتهایی که کپی رایت رو رعایت نکنن تبلیغ نمیده (عکس های شما حتما کپی رایت داره ! )
3- گوگل به سایتهایی که محتوی شون کپی از سایتهای دیگه باشه تبلیغ نمیده (فکر کنم همون سه خطی که به عنوان محتوی گذاشتی رو عیتنا بشه توی یه جای دیگه هم پیدا کرد مثلا اینجا : (http://www.geocities.com/nicole_kidman_ishot/bio.html)

5 - گوگل چون شما رو شریک تجاری خودش میدونه به سایتهایی که از نظر طراحی ضعیف باشن هم تبلیغ نمیده !

شما تمام دلیل ها رو داری که تبلیغ نگیری ، یه دلیل بیار که تبلیغ بگیری !:blush:
ممنون از نظرت
ولی میدونم زیاد به عکس اینا پول نمیده اما دیگه خیلی سایت هارو دیدم که پراز عکس خیلی وقته وایرانی (خارجی سایت) هستند کپی رایت هم ندارند بخواهیم بگیم به زودی میبنده هنوز نبسته
من سایت اصلی که دارم می زنم اصلا هیچ ربطی به عکس بیوگرافی نداره درکنارش است
یه بخش عکس میزنم
یه جور به صورت عمومی میشه گفت وبلاگ مانند است معرفی برنامه دانلود(کرک نه)اخبار هالیوودودوربرامریکا علمیش ومعرفی بازی هاومجله بازی

شایدم درکنارش هایپ است معرفی کنم:D
خواستم ببینم این چند خط باعث میشه که تبلیغ مربوط به اون نشون داده بشه هرچند شنیدم دیگه گوگل این جور تبلغات نمیگیره کم شده

منظور من هم فقط همین بود والا سایت که نگفتم اینی هم که گفتم یه جای دیگر ریختم:happy:

ممنون از نظرت
کس دیگری نظری داره بگه

هرچند الان دنبال یه نفربرای دادن اکانت میگردم تا اون موقع پیدا بشه این سایتمون هم رتبه اش از 2 به بالا میره وبازدید ...

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
دوستان به نظرتون اگر مطلبی روازجایی برمیدام اگر ادرس اون لینکی که ازش مطلب برداشتم بگذارم مشکلی هست ؟ کپی رایت اینا؟خبر

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان به نظرتون اگر مطلبی روازجایی برمیدام اگر ادرس اون لینکی که ازش مطلب برداشتم بگذارم مشکلی هست ؟ کپی رایت اینا؟خبر
بعیده مشکلی پیش بیاد اگه لینک بزاری ولی خو ب بعضی سایتها میگن که حتما باید ازشون اول اجازه بگیری

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یک عدد سوال:
گوگل به اینکه امروز ترافیک 0 بود فردا 2000 تاسو اینا حساسه؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک عدد سوال:
گوگل به اینکه امروز ترافیک 0 بود فردا 2000 تاسو اینا حساسه؟
100%
21.gif

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
اگر در یکی از صفحات سایتم از تبلیغات سکس آدبرایت استفاده کنم آیا گوگل بهم گیر میده؟

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
بچه ها اينم يك نظر بديد
http://parinus.com
من خيلي گالري ديدم كه تبليغ گرفتند
در ضمن مگه تصاويري كه روشون كپي رايت ذكر شده مشمول قانون كپي رايت نيستند فقط؟

اقا من به بقیه چیزایی که گذاشتی کارندارم فقط برای احتیاط بیشتر که مو لادرزش نره اون کنتر فارسی رو هم برداری خوبه این همه کنتر خارجی بهتر است اونارو بذارonestat.com/

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
اقا من به بقیه چیزایی که گذاشتی کارندارم فقط برای احتیاط بیشتر که مو لادرزش نره اون کنتر فارسی رو هم برداری خوبه این همه کنتر خارجی بهتر است اونارو بذارonestat.com/
ممنون مهيار جان
ولي مشكل فعلي اين نيست
مشكل اينه كه يه فرد خير بايد پيدا بشه واسه ما اكانت باز كنه!

Mahiar0

لایک‌ها
1,210
ممنون مهيار جان
ولي مشكل فعلي اين نيست
مشكل اينه كه يه فرد خير بايد پيدا بشه واسه ما اكانت باز كنه!

عین من منم دنبال یه فرد خیر معتبر پیدا بشه اکانت مستقل بده نه کانال:happy:

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
من براتون اکانت می سازم ولی با شرایط.

البته شرایطم مالی نیست.

SoftDevCo

Registered User
لایک‌ها
0
بالا