hamidreza_
Registered User
با سلام دوستان ... بنده پردازنده و مین رو تازه گرفتم 1 کارت گرافیک GV-73P256P-RH? هم قرض گرفتم تا ویندوز XP SP3 نصب کنم ... بعد از نصب ویندوز، سی دی مین رو گذاشتم و چیپست و متعلقاتو نصب کردم تا اینجای کار خوب پیش رفت ... سی دی گرافیکو نداشتم اینه که رفتم توی سایت کارت گرافیک یعنی Gigabyte.com اونم منو فرستاد به Nvidia.com و درایور کارت گرافیک رو گرفتم و نصب کردم و سیستم ریست شد اما 1لحظه قبل از ورود به مانیتور پیغام "فرکانس نامعتبر" میده و مانیتور به حالت Sleep میره و خاموش میشه ... وقتی safe mode میرم توی ویندوز گرافیک روی 800*600 8bit و 60Hz تنظیمه و هر کدوم از این تنظیماتو که عوض کنی و OK بزنی مانیتور به حالت خواب میره و دیگه بر نمیگرده (آخه معمولاً بعد از چند ثانیه باید به تنظیمات قبلی برگرده اما این برنمیگرده) همچنین گرافیک خیلی داغ میکنه که غیر طبیعیه و جالب اینکه درایور مانیتور LG هم نصب نمیشه و خیلی ساده میگه نصب نشد !!! بهنما هم کار نمیکنه یعنی درحقیقت هیچ کاری انجام نمیده .... متاسفانه کارت گرافیک دیگه هم ندارم که تست کنم ... کلاً توی سایت Nvidia.com گرافیک رو باید اتوماتیک بشناسه و درایورشو نصب کنه اما پیغام میده که ناشناس است و دستی دانلود کنید. وقتی درایور گرافیک رو از نصب خارج میکنی ویندوز بالا میاد ... چند ورژن مختلف درایور هم نصب کردم همیجوریه ... Sandra هم مدل گرافیک رو همون GV-73P256P-RH میزنه که همون GT 7300 هستش ...
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟؟؟
احتمالاً گرافیک رو بد اور کردن و نیمسوز شده ؟؟؟ چون حرارت خیلی بالاست در حد 80-90درجه
چجوری میشه راهش انداخت ؟؟؟
دوستان لطف کنن پ خ کننن جوابشونو ممکنه دیگه اینورا پیدام نشه ... با تشکر از همه دوستان
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟؟؟
احتمالاً گرافیک رو بد اور کردن و نیمسوز شده ؟؟؟ چون حرارت خیلی بالاست در حد 80-90درجه
چجوری میشه راهش انداخت ؟؟؟
دوستان لطف کنن پ خ کننن جوابشونو ممکنه دیگه اینورا پیدام نشه ... با تشکر از همه دوستان