• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

hamidreza_

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام دوستان ... بنده پردازنده و مین رو تازه گرفتم 1 کارت گرافیک GV-73P256P-RH? هم قرض گرفتم تا ویندوز XP SP3 نصب کنم ... بعد از نصب ویندوز، سی دی مین رو گذاشتم و چیپست و متعلقاتو نصب کردم تا اینجای کار خوب پیش رفت ... سی دی گرافیکو نداشتم اینه که رفتم توی سایت کارت گرافیک یعنی Gigabyte.com اونم منو فرستاد به Nvidia.com و درایور کارت گرافیک رو گرفتم و نصب کردم و سیستم ریست شد اما 1لحظه قبل از ورود به مانیتور پیغام "فرکانس نامعتبر" میده و مانیتور به حالت Sleep میره و خاموش میشه ... وقتی safe mode میرم توی ویندوز گرافیک روی 800*600 8bit و 60Hz تنظیمه و هر کدوم از این تنظیماتو که عوض کنی و OK بزنی مانیتور به حالت خواب میره و دیگه بر نمیگرده (آخه معمولاً بعد از چند ثانیه باید به تنظیمات قبلی برگرده اما این برنمیگرده) همچنین گرافیک خیلی داغ میکنه که غیر طبیعیه و جالب اینکه درایور مانیتور LG هم نصب نمیشه و خیلی ساده میگه نصب نشد !!! بهنما هم کار نمیکنه یعنی درحقیقت هیچ کاری انجام نمیده .... متاسفانه کارت گرافیک دیگه هم ندارم که تست کنم ... کلاً توی سایت Nvidia.com گرافیک رو باید اتوماتیک بشناسه و درایورشو نصب کنه اما پیغام میده که ناشناس است و دستی دانلود کنید. وقتی درایور گرافیک رو از نصب خارج میکنی ویندوز بالا میاد ... چند ورژن مختلف درایور هم نصب کردم همیجوریه ... Sandra هم مدل گرافیک رو همون GV-73P256P-RH میزنه که همون GT 7300 هستش ...

کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟؟؟

احتمالاً گرافیک رو بد اور کردن و نیمسوز شده ؟؟؟ چون حرارت خیلی بالاست در حد 80-90درجه

چجوری میشه راهش انداخت ؟؟؟

دوستان لطف کنن پ خ کننن جوابشونو ممکنه دیگه اینورا پیدام نشه ... با تشکر از همه دوستان

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام
یه فلش 4 گلیگ Transend گرفتم هیچ مشکلی نداره و کار می کنه و فقط مشکلش اینه که ضبط ماشین نمی تونه آهنگ های توش رو بخونه یا فقط چند ثانیه رو می خونه و بعدش وای میسته
فلشی که الان تو ماشین هست هم همین مارک هستش و راحت می خونه اما این یکی رو نمی خونه - البته تو player خونه هم تست کردم ولی مشکلی نداشت
ممنون

hkhafan

Registered User
لایک‌ها
1,341
سلام
یه فلش 4 گلیگ Transend گرفتم هیچ مشکلی نداره و کار می کنه و فقط مشکلش اینه که ضبط ماشین نمی تونه آهنگ های توش رو بخونه یا فقط چند ثانیه رو می خونه و بعدش وای میسته
فلشی که الان تو ماشین هست هم همین مارک هستش و راحت می خونه اما این یکی رو نمی خونه - البته تو player خونه هم تست کردم ولی مشکلی نداشت
ممنون

سلام؛

همیشه اینکه دوتا فلش برندشون یکیه ، دلیل نمیشه کارکردشون هم یکی باشه
به دستگاهی هم که فلشو میخونه مربوط هستش

تنها چیزی که به نظر من میرسه اینه که شما یبار فلشوتونو به fat32 فرمت کنید (کلیک راست کنید رو فلش و گزینه ی فرمت رو انتخاب کنید و تو همون پنجره ی فرمت از بخش فایل سیستم ، فت32 رو انتخاب کنید)
شاید مشکلتون حل شه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
ممنون

دوست عزيز فلشتون رو بصورت fat32 فرمت كنيد با اين برنامه
Download HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 Free - Windows-based Format Utility for HP Drive Key or DiskOnKey USB Device - Softpedia

mahni1390

Registered User
لایک‌ها
223
سلام دوستان
یه سوال دارم اگه میشه منو راهنمایی کنید.
من مادربرد abit IL9-pro دارم الان یه مشکل دارم. جدیدا کارت گرافیک 5670 گرفتم. ولی هرکاری میکنم روی اسلات x16 کار نمیکنه باید روی اسلات x4 بذارم. میشه بگین چیکار باید بکنم؟؟
( روی اسلات x16 یا همون 1 میذارم اصلا سیستم بالا نمیاد ولی روی 2 درست کار میکنه. )
و اینکه این دو اسلات تفاوت زیادی دارن؟

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
یه سوال دارم اگه میشه منو راهنمایی کنید.
من مادربرد abit IL9-pro دارم الان یه مشکل دارم. جدیدا کارت گرافیک 6750 گرفتم. ولی هرکاری میکنم روی اسلات x16 کار نمیکنه باید روی اسلات x4 بذارم. میشه بگین چیکار باید بکنم؟؟
( روی اسلات x16 یا همون 1 میذارم اصلا سیستم بالا نمیاد ولی روی 2 درست کار میکنه. )
و اینکه این دو اسلات تفاوت زیادی دارن؟

اين بايوس رو امتحان كنيد
Download ABIT IL9 Pro-V Bios 1.4 Driver for Windows 9X/ME/NT/2K/XP/2003/Vista/XP X64/2008 - Softpedia

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
مشکل در اتصال سیم های یو اس بی پانل جلویی کیسه مخصوصا تو قسمت Audio
یعنی الان خروجی هدفون و میکروفون روی کیس غیر فعاله
دفترچه مادربرد گم شده

EnayatK

Registered User
لایک‌ها
12

nima6933

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان يه سيستم دارم زماني كه روشنش ميكنم هيچ صفحه اي روي مانيتور نمياره،و ازداخل كيسم پشت سرهم بوق زده ميشه
بنظرتون مشكل از چي ميتونه باشه؟ از رمش نيست؟
من تمام قطعات رو يكي يكي در آوردم و امتحان كردم ولي حتي زماني هم كه رم و گرافيك و مودم و هارد رو هم دراوردم ولي بازم همون تك بوق هاي پشت سرهم رو بازم ميزدكه فقط باقطع شدن برق سيستم صداش قطع ميشد.
حالا دوستان بنظرتون مشكل از كجا ميتونه باشه؟

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
سلام؛

همیشه اینکه دوتا فلش برندشون یکیه ، دلیل نمیشه کارکردشون هم یکی باشه
به دستگاهی هم که فلشو میخونه مربوط هستش

تنها چیزی که به نظر من میرسه اینه که شما یبار فلشوتونو به fat32 فرمت کنید (کلیک راست کنید رو فلش و گزینه ی فرمت رو انتخاب کنید و تو همون پنجره ی فرمت از بخش فایل سیستم ، فت32 رو انتخاب کنید)
شاید مشکلتون حل شه

سلام
خودش روی همین fat32 بود من هم چند بار فرمت کرده بودم و یکبار هم روی حالت غیر quick فرمت کرده بودم ولی جواب نداد با این برنامه ای که شما معرفی کردید هم فرمت کردم باز هم فقط 5 ثانیه رو خوند

nima6933

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوستان يه سيستم دارم زماني كه روشنش ميكنم هيچ صفحه اي روي مانيتور نمياره،و ازداخل كيسم پشت سرهم بوق زده ميشه
بنظرتون مشكل از چي ميتونه باشه؟ از رمش نيست؟
من تمام قطعات رو يكي يكي در آوردم و امتحان كردم ولي حتي زماني هم كه رم و گرافيك و مودم و هارد رو هم دراوردم ولي بازم همون تك بوق هاي پشت سرهم رو بازم ميزدكه فقط باقطع شدن برق سيستم صداش قطع ميشد.
حالا دوستان بنظرتون مشكل از كجا ميتونه باشه؟
ماشالله به اين همه استاد با دانش ؛ يعني يكي نبود جواب مارو بده.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
وبق ممتد ارور رم هست
شما با یک رم دیگه امتحان کنید
یا رمها رو روی یک سیستم دیگه تست کنید

star2009

Registered User
لایک‌ها
92

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان من صدای بوق رو میتونید ظبط کنید تا دقیق بگم برای کدوم قطعه هست برای چنین موارد اجتیاج به کارت دیباگر است

بالا