• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

mohammad ir

Registered User
لایک‌ها
1,447
سلام دوستان عزیز . خدمتون عرض کنم که من یه کیس و یه مانیتور دارم که بعد از انجام کارهای سخت افزاری و نصب ویندوز ، حالا اینو وصل می کنم و هیچ مشکلی نداره و ویندوز بالا میاد . این کیس و مانیتور رو تو دفتر هم تست کردم و مشکلی نداشته .

ولی وقتی به مشتری تحویل می دم و ایشون وصل می کنند سیستم رو . ارور وسط صفحه مانیتور در یک باکس کوچیک میاد که مربوط به مانیتوره

ارور اینه

وقتی کلید پاور رو می زنم این ارور میاد

Check Signal Cable

و وقتی سیستم میاد بالا یعنی وارد ویندوز می شه این ارور

Not Optimum Mode Recommended Mode :

900 * 1440

?

مانیتور 17 اینج هست و من کارت گرافیکمو که DVi داره رو به VGA مانیتور وصل کردم . چون مانیتور فقط همین خروجی تصویر رو داره

اگه کسی همچین مشکلی براش پیش اومده و دقیقا می دونه چطوری حلش کنم لطف کنه راهنمایی کنه

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
درایور کارت tv micrisim m8000

ضمن سلام خدمت همه دوستان گرامی
من یه کارت تی وی از یکی از دوستان خریدم ازین قدیمیها آنالوگه که درایورش رو ندارم اما رو تیونرش نوشته micro sim tvcard m8000 میخواستم اگه یکی از دوستان مشابهش رو داره یا میدونه چیه لینک درایورش رو بده تا بتونم دانلود کنم پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.

------------------------
LINK[/QUOTE

ضمن تشکر از شما دوست عزیز میخواستم خواهش کنم ازتون اگه نرم افزارش رو هم لینک دارین بدین تا دانلود کنم اخه نمیدونم با چی میشه کانال یابی کرد و باهاش تی وی دید.
بازم ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

من یه کارت تی وی از یکی از دوستان خریدم ازین قدیمیها آنالوگه که درایورش رو ندارم اما رو تیونرش نوشته micro sim tvcard m8000 میخواستم اگه یکی از دوستان مشابهش رو داره یا میدونه چیه لینک درایورش رو بده تا بتونم دانلود کنم پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.
--------------------------------------
---------------------------------------------

link
------------------------
LINK[/QUOTE

ضمن تشکر از شما دوست عزیز میخواستم خواهش کنم ازتون اگه نرم افزارش رو هم لینک دارین بدین تا دانلود کنم اخه نمیدونم با چی میشه کانال یابی کرد و باهاش تی وی دید.
بازم ممنون

----------------------------------------------
http://s345181312.onlinehome.us/download/ap/TiVme/TiVme_V1.01.00.0200.110920.zip
برنامه total media هم خوبه ورژن 3.5 اگر گير آوردي

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

--------------------------------------
---------------------------------------------

link

----------------------------------------------
http://s345181312.onlinehome.us/download/ap/TiVme/TiVme_V1.01.00.0200.110920.zip
برنامه total media هم خوبه ورژن 3.5 اگر گير آوردي

اين درايور جديدتره
لينك

yousef82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به مشکل عجیبی برخورد کردم و اونوم اینه که :
هفته پیش یک ست موس وکیبورد وایرلس گیگابایت مدل KM-7580 خریدم . از فروشنده خواستم که روی PC خودش تست کنه و اونم تست کرد هم موس و هم کیبورد بدون هیچ مشکلی بلافاصله به PC کانکت شدند . اومدم خونه و PC را روشن کردم و گیرنده NANO یواس بی را به PC زدم ، گیرنده را نشناخت . تمام پورتهای USB کامپیوتر باز و فعال هستن . گیرنده NANO را به تمامی پورتهای USB زدم باز هم کامپیوتر نشناخت . اومدم از بایوس اولیه کامپیوتر موس و کیبورد USB را Enabled کردم F10 زدم ریستارت کردم باز هم نشناخت . درایور USB 2.0 را دوباره نصب کردم باز هم نشناخت !!!
ناگفته نمونه که گیرنده نانو بعد 30 ثانیه زدن به پورت USB داغ می کنه !
یعنی اینکه احتمالا گیرنده NANO مشکل سخت افزاری داره . گفتم گیرنده را تعویض کنم مشکل برطرف بشه ، دیدم می گن این گیرنده به تنهایی توی بازار پیدا نمی شه !!! و گیرنده هر محصول مخصوص به خودش . یعنی اصلا این گیرنده گم شد باید موس و کیبورد را دور انداخت !! یدکی چیزی نداره ؟ اگر اینطوریه که روش نامناسبی برای فروش یک محصول !
لطفا راهنمایی بفرمایید .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
براي اينكه مطمئن شويد قطعه سالم هست روي سيستم ديگه تست كنيد . اگر جواب داد . usb 2.0 رو از بايوس ديسيبل كنيد و مجدد امتحان كنيد . از سايت گيگابايت هم ميتونيد كمك بگيريد

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

yousef82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
براي اينكه مطمئن شويد قطعه سالم هست روي سيستم ديگه تست كنيد . اگر جواب داد . usb 2.0 رو از بايوس ديسيبل كنيد و مجدد امتحان كنيد . از سايت گيگابايت هم ميتونيد كمك بگيريد

سلام . روی سیستم خود فروشنده جواب داد . اما روی چند سیستم دیگه نه خیر جواب نداد !! USB داغ می کنه احتمال چیزی سوخته درونش . حال سئوالم اینه که اگر قید 26 تومن را بزنم و دوباره بیام یک موس وایرلس از همان مدل 7580 مارک گیگا بخرم ، و بالفرض مثال دیگه این گیرنده NANO مشکلی نداشته باشه ، آیا این چیپ USB جدید ، کیبورد و موس قبلی من را ساپورت می کنه ؟ دوستان اگر تجربه دراین زمینه ای دارند لطفا راهنمایی بفرمایید .

altirity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من امروز یه رم Geil dual ddr3 1333 گرفتم ولی با نرم افزارهای مختلف که چک میکنم باسش بیشتر از 400 نیست!
علتش چیه؟

altirity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جداً مرسی از این حسن توجه شما به رفع مشکل بنده،واقعاً شرمندم کردین با پاسخهای فراوانتون!!!

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
از اين سايت مدل 7134 رو دانلود كنيد .
KWorld! Enrich Your World!!

سلام دوست عزیز خیلی زحت کشیدید ولی کارت من با این نرم افزار کار نمیکنه متاسفانه وقتی دکمه اسکن رو میزنم عکس العملی نشون نمیده و میزنه intil fail میخواستم ازتون خواهش کنم اگه برنامه دیگه ای هست لینک بدین که دانلود کنتم .
ممنون از لطفتون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزيز اگر ويندوزتون رو اپديت كنيد شك نكنيد قطعه شما شناساي . كارتها آنلوك مخصوصا درجه 3 عمرشون يه سر رسيده . شما از Kworld 7134 استفاده كنيد كارت خود هم به من برسون شايد بتونم درايوري چيزي ژيدا كنم

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام دوستان
یک پرینتر سامسونگ مدل MT-1660 دارم که بدون در نظر گرفتن اینکه کارتریج شارژش پر هست یا خالی بعد از تعداد حدود 1500 برگ پرینت میگه باید کارتریج عوض بشه
برای این مشکل یک راه موقتی هست و اونم تعویض کردن چیپست شمارنده کارتریج هست که بعد از این کار میشه دوباره از همون کارتریج استفاده کرد و 1500 برگ دیگه پرینت گرفت

که خب این روش اصلا به صرفه نیست. عوض کردن کارتریج هم که حرفش رو نزن :دی

خیلی ها چه در نت و چه در این تعمیراتی های پرینتر مدعی هستن میتونن با نرم افزار یک بار برای همیشه این مشکل شمارش صفحه رو حل کنن و پرینتر تا زمانی که کارتریج شارژ داشته باشه، پرینت بگیره

مثلا همین سایت:
اصلی ریست پرینتر

اما خب اینها اون برنامه رو میفروشن به قیمت بالای 50 60
برنامه ای که ظاهرا بیشتر از 2 مگ حجم نداره

من با کمک برادر igimax عزیز چند تا فیلم آموزشی توی یوتیوب دیدم
مثل این:
Resetear Chip Fix Firmware Samsung ML-1660 V34 por software 100% probado ! - YouTube

دقیقا مثل آموززش عمل کردم و برنامه فريمور پرینتر خودم رو هم از اینجا دانلود کردم:
Reset Counter Samsung ML-1660/1665/1666 | Reset Counter - All Printers

ورژن پرینتر من اینه:
Ml-1660 v1.01.00.34

اما با اینکه دقیقا مثل فیلم اموزشی عمل کردم اما کنتور شمارش برگه ریست نشد!

اگه کسی از دوستان اطلاعاتی داره لطف کنه راهنمایی کنه

alijamali71

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان
نمیدونم جای سوالم اینجا هست یا نه به هر حال ببخشباز هم کابل بهش نخوره د

من یه هارد وسترن داشتم که با رسیور فرمت کردم و پارتیشن هاش پرید بعد فرستادم گارانتی بعد 6 ماه که شرکتی که ازش خریدم هی امروز و فردا کرد الان میگه هارد اومده ولی کابلش اشتباست + میگه 2 بار کابل گرفتیم ولی بهش نخورده + حالا میگه اگه باز هم کابل بهش نخوره باید 1/3 قیمت هارد رو من بدم +1/3 خودشون+ 1/3 هم شرکت گارانتی که هارد رو عوض کنند و یه نو بدند
میخواستم بدونم این حرف درسته ؟؟؟
اخه هارد وسترن هست و گارانتیش هم اواژنگ بوده

1/3 میشه 50 تومن + 90 که خودم خریدم میشه تقریبا قیمت یه نوش

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام دوستان
من امروز یه رم Geil dual ddr3 1333 گرفتم ولی با نرم افزارهای مختلف که چک میکنم باسش بیشتر از 400 نیست!
علتش چیه؟

اگر مادربرد شما 775 باشه
به این صورت نشون میده چونکه بیشتر از باس 800 رو ساپورت نمیکنه

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام دوستان
نمیدونم جای سوالم اینجا هست یا نه به هر حال ببخشباز هم کابل بهش نخوره د

من یه هارد وسترن داشتم که با رسیور فرمت کردم و پارتیشن هاش پرید بعد فرستادم گارانتی بعد 6 ماه که شرکتی که ازش خریدم هی امروز و فردا کرد الان میگه هارد اومده ولی کابلش اشتباست + میگه 2 بار کابل گرفتیم ولی بهش نخورده + حالا میگه اگه باز هم کابل بهش نخوره باید 1/3 قیمت هارد رو من بدم +1/3 خودشون+ 1/3 هم شرکت گارانتی که هارد رو عوض کنند و یه نو بدند
میخواستم بدونم این حرف درسته ؟؟؟
اخه هارد وسترن هست و گارانتیش هم اواژنگ بوده

1/3 میشه 50 تومن + 90 که خودم خریدم میشه تقریبا قیمت یه نوش

دوست عزیز شما مستقیما با شرکت گارانتی کننده صحبت کنید
ببینید واقعیت داره یا نه
چونکه اگر گارانتیش مونده باشه و هارد خراب بشه باید تعمیرکنن یا تعویض

بالا