ممنون از لطف شما.
همه اینا را امتحان کردم ولی نمیشه.
نمیدونم دیگه چکار کنم
دوست عزیز زیاد نرم افزار های مختلف رو روش تست نکن چون منم مشکل شمارو رو هارد 500 adata داشتم، به نظر من با مرکزهای بازیابی اطلاعات یه تماس بگیر یا با گارنتی وسترن ببین برای بازیابی اطلاعات کجا رو معرفی میکنن...انشاا... اونا بتونن کاری بکنن...
با سلام.
من یه پرینتر HP Photo Smart D5063 دارم. چند سالی بود کارتریجش تموم شده بود و دیشب کارتریج نو خریدم. شماره 129 (مشکی) و 135 (رنگی). ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که فقط رنگ زرد رو پرینت میگیره! و میزان جوهر توی برنامه اچ پی نشون داده نمیشه. از طرفی هم وقتی هد کارتریج رو میبینم هر سه رنگ رو داره و هر سه رنگ ازش خارج میشه. کسی از دوستان میتونه کمک کنه در این رابطه؟
ممنون.
براي سيستم مشكل به وجود امده
وقتي كه روشن ميش در صفحه ابتدايي اين پيغام رو مينويسه و اگه اف1 رو بزني ويندوز مياد وگرنه همينجوري اين پيغام ميمونه
cmos checksum error - defaults loaded
cmos battery faild
warning! cpu has been changed
please re-enter cpu settings in the cmos setup and remember to save before quit!
f1 to continue <del> : bios setup
مشكل از كجاست؟
سلام
مموری mmc 8gb دارم، فابریک گوشی هستش...چند روزی هست که میخوام فرمتش کنم خطای unable to complete format رو میده و نمیتونم فرمتش کنم...حتی گوشی هم نمیشناستش و خطا میده، یکدفعه از کار افتاد و اطلاعاتش پاک شده و غیرقابل نوشتن شده،به نظرتون مموری سوخته؟؟!!!البته حجم میده و فولدرها رو کاملا نشون میده ولی کاری نمیشه روش انجام داد...
خراب شده دوست عزیز
سیستم من اینه
atlon x2 5200
foxconn 790fx
gtx 460
power tr420
تو بعضی بازی ها هنگ میکنه
کمک کنید
سلام
من میخوام یه "کابل افزایش طول USB "
برای این مودم های دانگل مبین نت بگیرم.
حالا میخواستم ببینم هرچقدر طول این کابل بیشتر باشه افت سیگنال داره یا نه؟
دوست عزیز میشه مدل دقیق پاورتون رو بگید
یا از روی برچسب مشخصاتش یک عکس بزار ( عکس با حجم کم باشه )