• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من و خيلي از دوستان حرفه اي سراغ d-link نميريم با همين مشخصات tp-link محصول خوب و خوش قيمتي داره

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
ممنون از لطف شما.
همه اینا را امتحان کردم ولی نمیشه.
نمیدونم دیگه چکار کنم

دوست عزیز زیاد نرم افزار های مختلف رو روش تست نکن چون منم مشکل شمارو رو هارد 500 adata داشتم، به نظر من با مرکزهای بازیابی اطلاعات یه تماس بگیر یا با گارنتی وسترن ببین برای بازیابی اطلاعات کجا رو معرفی میکنن...انشاا... اونا بتونن کاری بکنن...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزیز زیاد نرم افزار های مختلف رو روش تست نکن چون منم مشکل شمارو رو هارد 500 adata داشتم، به نظر من با مرکزهای بازیابی اطلاعات یه تماس بگیر یا با گارنتی وسترن ببین برای بازیابی اطلاعات کجا رو معرفی میکنن...انشاا... اونا بتونن کاری بکنن...

ايران هازد كلينيك بهترينه تو ايران

amirhossein7

Registered User
لایک‌ها
115
سلام دوستان عزیز
حالتووووون خووووبههههههه؟
میگم من یه ال ای دی 22 اینچ خریدم ایکس ویژن هست تیوی مانیتور
کامپیوتر رو که وصل میکنم خود به خود رزولوشن 1024*768 انتخاب میشه هر چی میرم که بیشترش کنم نمیشه دوباره به این حالت بر میگرده چرا؟
چه کار کنم
ممنون

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درود...

دوستان در هارد به ه ارد کردن مشکل دارم،در هارد دوم که با تبدیل به کیس وصل کردم هنگام ورود به Documents and Settings با ارور access denied مواجه میشم،ممنون میشم راهنمایی کنید...

Armin_2012

Registered User
لایک‌ها
147
با سلام؛

من کارت گرافیک Asus EAH6950 DC II خریدم و در اسلان PCIe 16X گذاشتم. متاسفانه در همه حال، حتی با 100% لود کارت گرافیک در بنچمارک و بازی این کارت فقط با سرعت درگاه 4X کار میکنه. مادربرد رو با یه کارت گرافیک دیگه تست کردم سالمه و مادربرد با کارت دیگه با سرعت 16X کار میکنه. حتی رزولوشن تصویر رو با اضافه کردن مانیتور دوم بالا بردم ولی این کارت فقط با 4X کار میکنه. احیاناُ کسی اینجا از این کارت داره یا میدونه چطوری مشکل رو برطرف کنم؟

تا الان سیستم عامل رو عوض کردم
بایوس رو ری ست کردم
ستینگ پاور رو روی High Performance گذاشتم
پورت های دیگه کارت گرافیک رو تست کردم
(جهت اطلاع هیچ کارت دیگه ای روی مادربرد من وصل نیست)

فقط 4X کار میکنه

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
مموری mmc 8gb دارم، فابریک گوشی هستش...چند روزی هست که میخوام فرمتش کنم خطای unable to complete format رو میده و نمیتونم فرمتش کنم...حتی گوشی هم نمیشناستش و خطا میده، یکدفعه از کار افتاد و اطلاعاتش پاک شده و غیرقابل نوشتن شده،به نظرتون مموری سوخته؟؟!!! :( البته حجم میده و فولدرها رو کاملا نشون میده ولی کاری نمیشه روش انجام داد...

lya

کاربر فعال ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
391
با سلام.

من یه پرینتر HP Photo Smart D5063 دارم. چند سالی بود کارتریجش تموم شده بود و دیشب کارتریج نو خریدم. شماره 129 (مشکی) و 135 (رنگی). ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که فقط رنگ زرد رو پرینت میگیره! و میزان جوهر توی برنامه اچ پی نشون داده نمیشه. از طرفی هم وقتی هد کارتریج رو میبینم هر سه رنگ رو داره و هر سه رنگ ازش خارج میشه. کسی از دوستان میتونه کمک کنه در این رابطه؟

ممنون.

I

indiaboy

Guest
با سلام
من یک آنتن دیجیتال usb مدل cruise am-900 دارم که متعلق به شرکت الماس ایران هست و در سایتش هم موجوده و درایوراش هم هست.
اما مشکل من اینه که بعد از نصب اون فقط 8 کانال تلویزیون نمایش داده میشه. در حالی که در همسایگی ما کسانی هستند که با آنتن دیجیتال dvb-t usb نزدیک 20 کانال دریافت می کنن. به نظر شما مشکل از کجاست؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
با سلام.

من یه پرینتر HP Photo Smart D5063 دارم. چند سالی بود کارتریجش تموم شده بود و دیشب کارتریج نو خریدم. شماره 129 (مشکی) و 135 (رنگی). ولی مشکلی که باهاش دارم اینه که فقط رنگ زرد رو پرینت میگیره! و میزان جوهر توی برنامه اچ پی نشون داده نمیشه. از طرفی هم وقتی هد کارتریج رو میبینم هر سه رنگ رو داره و هر سه رنگ ازش خارج میشه. کسی از دوستان میتونه کمک کنه در این رابطه؟

ممنون.

دوست عزیز من hp G85 دارم و مشکل شمارو ساله پیش داشتم و مدام خطای check cartridge رو میداد، یه دستمال مرطوب به قسمتهای الکتریکی که کارتریج رو میزارید بمالید و خشک کنید و همینطور پشت کارتریجهارو...برای من که اینطوری حل شد و خطاش هم درست شد...

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
براي سيستم مشكل به وجود امده

وقتي كه روشن ميش در صفحه ابتدايي اين پيغام رو مينويسه و اگه اف1 رو بزني ويندوز مياد وگرنه همينجوري اين پيغام ميمونه

cmos checksum error - defaults loaded
cmos battery faild
warning! cpu has been changed
please re-enter cpu settings in the cmos setup and remember to save before quit!

f1 to continue <del> : bios setup

مشكل از كجاست؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
براي سيستم مشكل به وجود امده

وقتي كه روشن ميش در صفحه ابتدايي اين پيغام رو مينويسه و اگه اف1 رو بزني ويندوز مياد وگرنه همينجوري اين پيغام ميمونه

cmos checksum error - defaults loaded
cmos battery faild
warning! cpu has been changed
please re-enter cpu settings in the cmos setup and remember to save before quit!

f1 to continue <del> : bios setup

مشكل از كجاست؟

واسه چندتا مشکل این پیغام رو من دیدم
تنظیم نبودن تاریخ و ساعت
خراب شدن باطری
مشکلات cpu
شما بایوس رو یک ریستارتی بکن ببین درست میشه

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام
مموری mmc 8gb دارم، فابریک گوشی هستش...چند روزی هست که میخوام فرمتش کنم خطای unable to complete format رو میده و نمیتونم فرمتش کنم...حتی گوشی هم نمیشناستش و خطا میده، یکدفعه از کار افتاد و اطلاعاتش پاک شده و غیرقابل نوشتن شده،به نظرتون مموری سوخته؟؟!!! :( البته حجم میده و فولدرها رو کاملا نشون میده ولی کاری نمیشه روش انجام داد...

خراب شده دوست عزیز

Ar@sh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
من میخوام یه "کابل افزایش طول USB "
برای این مودم های دانگل مبین نت بگیرم.
حالا میخواستم ببینم هرچقدر طول این کابل بیشتر باشه افت سیگنال داره یا نه؟

Last edited:

aleksander

Registered User
لایک‌ها
0
سیستم من اینه
atlon x2 5200
foxconn 790fx
gtx 460
power tr420
تو بعضی بازی ها هنگ میکنه
کمک کنید

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سیستم من اینه
atlon x2 5200
foxconn 790fx
gtx 460
power tr420
تو بعضی بازی ها هنگ میکنه
کمک کنید

دوست عزیز میشه مدل دقیق پاورتون رو بگید
یا از روی برچسب مشخصاتش یک عکس بزار ( عکس با حجم کم باشه )

spalding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
من میخوام یه "کابل افزایش طول USB "
برای این مودم های دانگل مبین نت بگیرم.
حالا میخواستم ببینم هرچقدر طول این کابل بیشتر باشه افت سیگنال داره یا نه؟

اگه پورت شبکه داره از کابل شبکه استفاده کنید و تا طول 100 متر بدون افت سیگناله.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
100 متر براي كابلهاي خوب مثل لگراند هست نه اين مدلهاي متفرقه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزیز میشه مدل دقیق پاورتون رو بگید
یا از روی برچسب مشخصاتش یک عکس بزار ( عکس با حجم کم باشه )

پاور 420 ترمال تيك براي اين سيستم ضعيفه ميتونيد از پاور گرين 535 وات استفاده كنيد

بالا