با سلام
من می خوام یک کامپیوتر بسیار قدیمی رو تعمیر کنم
که برای این کامپیوتر cpu , power و کارت صدا را بدون هیچ مشکلی تست کردم و سالم هستند
فن ها هم به خوبی کار می کنند
اما از بابت کارت گرافیک و هارد و Ram مطمئن نیستم
وقتی کامپیوتر را روشن می کنم فن ها کار میکنند اما هیچ صدایی (مثلا بیپ مادربرد) ظاهر نمیشه روی مانیتور هم هیچ پیغامی در نمی یاد
من باید چکار کنم
البته خودم فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه
لطفا من را ارهنمایی کنید
متشکرم
سلام خدمت دوستان عزیز
داخل بازارچه یک عدد هارد اکسترنال سیگیت Goflex Freeagent 500gb USB2.0 خریداری کردم که امروز به دستم رسید.
بعد از تست با نرم افزار HD tune در سربرگ Heath با اخطار مواجه شدم که شاتش اینه:
مشاهده پیوست 103704
لطفآ راهنمایی کنید قضیه چیه و باید هارد رو مرجوع کنم؟
خوب توضیح بدید![]()
اگر تصویر نمیده و هیچ صدای هم از اسپیکر مادربرد در نمیاد احتمالا مادربرد سوخته
دوست عزیز با تشکر از توجهتون
اما گمان میکنم مادر برد نسوخته چونکه ظاهرا این کامپیوتر قبلا بدون هیچ مشکلی کار میکرده
وبا تعویض کارت گرافیک به این روز افتاده
در ضمن من متوجه نبودم ! ظاهرا این مادربرد اسپیکر نداره یعنی اون رو در آوردن!! من چجوری میتونم اسپیکر بهش اضافه کنم
مدل مادر برد
asus-p4s800d-x
من الان چنتا کارت گرافیک گیر اوردم
یک سوال داشتم
آیا مجاز هستم که همشون رو روی این مادر برد تست کنم
یعنی برای نصب کارت گرافیک آیا محدودیت خاصی وجود داره یا نه
اگر همشون به رابط کارت گرافیک بخورن آره هیچ مشکلی نداره
اقا من درست منظورتون رو متوجه نشدمبا سلام مدل مادر برد من jet way 845DBA هست برا برقش یه کانکتور 20 پین داره ویکی هم 6 پین ""pin 6 auxiliary power cable "بغلش هست . پاور قبلیم برا هر دوی اینا کابل داشت و وصل بود اما عوضش کردم و این جدیده یه 24 پین داره که 4 تاشو جدا میشدو کنار کذاشتم باقی رو زدم به 20 پینیه ولی برا اون سوکت 6 پینه تو پاور جدیدم هیچ کابلی نداره و الان این سوکت روی مین خالی مونده سیستم هم کامل روشن میشه آیا این طبیعیه یا باید برم پاوری بخرم که کابل 6 پین هم روش داشته باشه در ضمن atx 4 پین که مال cpu باشه رو هم زدم
اینم عکس کابلی که باید باشه ولی نیست:
ttp://www.playtool.com/pages/psuconnectors/auxthings.jpg