• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

HAMED AS

Registered User
لایک‌ها
19
سلام خدمت دوستان عزیز
داخل بازارچه یک عدد هارد اکسترنال سیگیت Goflex Freeagent 500gb USB2.0 خریداری کردم که امروز به دستم رسید.
بعد از تست با نرم افزار HD tune در سربرگ Heath با اخطار مواجه شدم که شاتش اینه:
HAMEDAS-HDtune.png
لطفآ راهنمایی کنید قضیه چیه و باید هارد رو مرجوع کنم؟
خوب توضیح بدید :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
این هارد مشخصا مشکل داره . توضیح نیاز نداره دیگه :D

venusplanet20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من می خوام یک کامپیوتر بسیار قدیمی رو تعمیر کنم
که برای این کامپیوتر cpu , power و کارت صدا را بدون هیچ مشکلی تست کردم و سالم هستند
فن ها هم به خوبی کار می کنند
اما از بابت کارت گرافیک و هارد و Ram مطمئن نیستم
وقتی کامپیوتر را روشن می کنم فن ها کار میکنند اما هیچ صدایی (مثلا بیپ مادربرد) ظاهر نمیشه روی مانیتور هم هیچ پیغامی در نمی یاد
من باید چکار کنم
البته خودم فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه
لطفا من را ارهنمایی کنید
متشکرم

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
با سلام
من می خوام یک کامپیوتر بسیار قدیمی رو تعمیر کنم
که برای این کامپیوتر cpu , power و کارت صدا را بدون هیچ مشکلی تست کردم و سالم هستند
فن ها هم به خوبی کار می کنند
اما از بابت کارت گرافیک و هارد و Ram مطمئن نیستم
وقتی کامپیوتر را روشن می کنم فن ها کار میکنند اما هیچ صدایی (مثلا بیپ مادربرد) ظاهر نمیشه روی مانیتور هم هیچ پیغامی در نمی یاد
من باید چکار کنم
البته خودم فکر کنم مشکل از کارت گرافیک باشه
لطفا من را ارهنمایی کنید
متشکرم

اگر تصویر نمیده و هیچ صدای هم از اسپیکر مادربرد در نمیاد احتمالا مادربرد سوخته

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام خدمت دوستان عزیز
داخل بازارچه یک عدد هارد اکسترنال سیگیت Goflex Freeagent 500gb USB2.0 خریداری کردم که امروز به دستم رسید.
بعد از تست با نرم افزار HD tune در سربرگ Heath با اخطار مواجه شدم که شاتش اینه:
مشاهده پیوست 103704
لطفآ راهنمایی کنید قضیه چیه و باید هارد رو مرجوع کنم؟
خوب توضیح بدید :D

اون قرمزه خیلی وحشتناکه

venusplanet20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر تصویر نمیده و هیچ صدای هم از اسپیکر مادربرد در نمیاد احتمالا مادربرد سوخته

دوست عزیز با تشکر از توجهتون
اما گمان میکنم مادر برد نسوخته چونکه ظاهرا این کامپیوتر قبلا بدون هیچ مشکلی کار میکرده
وبا تعویض کارت گرافیک به این روز افتاده
در ضمن من متوجه نبودم ! ظاهرا این مادربرد اسپیکر نداره یعنی اون رو در آوردن!! من چجوری میتونم اسپیکر بهش اضافه کنم
مدل مادر برد
asus-p4s800d-x

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
دوست عزیز با تشکر از توجهتون
اما گمان میکنم مادر برد نسوخته چونکه ظاهرا این کامپیوتر قبلا بدون هیچ مشکلی کار میکرده
وبا تعویض کارت گرافیک به این روز افتاده
در ضمن من متوجه نبودم ! ظاهرا این مادربرد اسپیکر نداره یعنی اون رو در آوردن!! من چجوری میتونم اسپیکر بهش اضافه کنم
مدل مادر برد
asus-p4s800d-x

کارت گرافیک رو روی یک سیستم دیگه امتحان کنید ببینید کار میکنه یا نه
شما باید تک تک قطعات رو تست کنید تا عیب سیستم در بیاد
اسپیکر هم جدا میتونید گیر بیارین و جاش روی مادربرد کنار پینهای powr , rest هست کنار اون خارا نوشته اسپیکر

• Like
Reactions: hwt

venusplanet20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان چنتا کارت گرافیک گیر اوردم
یک سوال داشتم
آیا مجاز هستم که همشون رو روی این مادر برد تست کنم
یعنی برای نصب کارت گرافیک آیا محدودیت خاصی وجود داره یا نه

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
من الان چنتا کارت گرافیک گیر اوردم
یک سوال داشتم
آیا مجاز هستم که همشون رو روی این مادر برد تست کنم
یعنی برای نصب کارت گرافیک آیا محدودیت خاصی وجود داره یا نه

اگر همشون به رابط کارت گرافیک بخورن آره هیچ مشکلی نداره

AmirArsalaan

Registered User
لایک‌ها
68
سلام دوستان
هارد من از لحاظ سخت افزاری و پورت و ... مشکلی نداره
مشکل این هست که هارد اصلن شناخته نمیشود
هارد اکسترنال wd mybook
در دیسک منیجمنت که نگاه کردم پارتیشن مربوط به این هارد not initialized هست و گزینه ی initialized خاکستری هست
بعضی اوقات هم که دو تا گزینه ی mbr و gpt فعال میشه به محض اینکه اونرو OK می کنم پیغام The device is not ready میده
در حقیقت الان حتی نمیتونم هارد رو فرمت کنم چه پیشنهادی دارید؟؟؟

farzadgame

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
سی پی یو من amd althon 64 x2 5400 هست یه چند وقتیه که حتی با اجرای یه نرم افزار کوچیک بار روی سی پی یو به 50% الی 80% در برگه ی task manager میرسه و سیستمم
هنگ میکنه و یا خاموش میشه و یا باید ریستش کنم و دمای سی پی یو از داخل منوی بوت
به 90 درجه هم میرسه از نداشتن ویروس هم صد در صد مطمئنم و فن و خمیر سیلیکونش رو هم تازه عوض کردم حتی ویندوزش رو هم عوض کردم
ولی نتیجه ای نداشته دیگه نمیدونم چه مرگشه خواهشا کمک!!!!

Last edited:

afshin13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام مدل مادر برد من jet way 845DBA هست برا برقش یه کانکتور 20 پین داره ویکی هم 6 پین ""pin 6 auxiliary power cable "بغلش هست . پاور قبلیم برا هر دوی اینا کابل داشت و وصل بود اما عوضش کردم و این جدیده یه 24 پین داره که 4 تاشو جدا میشدو کنار کذاشتم باقی رو زدم به 20 پینیه ولی برا اون سوکت 6 پینه تو پاور جدیدم هیچ کابلی نداره و الان این سوکت روی مین خالی مونده سیستم هم کامل روشن میشه آیا این طبیعیه یا باید برم پاوری بخرم که کابل 6 پین هم روش داشته باشه در ضمن atx 4 پین که مال cpu باشه رو هم زدم
اینم عکس کابلی که باید باشه ولی نیست:
ttp://www.playtool.com/pages/psuconnectors/auxthings.jpg

love.knight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تازه عضو شدم پیشاپیش اگه قانونیو رعایت نکردم عذر می خوام
من پی سیم 2 تا رم 512 با باس 266 داره و می خوام یک رم 2 گیگ به کامپیوترم اضافه کنم...آیا رم جدید باید عین دو رم قبلی باشه؟ یا فقط باید با مادر بورد هم خونی داشته باشه؟ چون با این باس فکر کنم کم گیر میاد...
در ضمن مدل مادر بوردم gigabyte 945PL-S3 هست که اینجور که از سایت سازندش سرچ کردم دیدم انگار فقط همینی که الان دارم رو ساپورت میکنه ...ببینید درست می گم ؟پی دی اف رم های ساپورت کنندش اینه ...(روی هر کدوم از لینک های دانلود کلیک کنید فرقی نداره )

amirreza gh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام.من دوتا مشکل عجیب دارم:

1.من یه DVD RW مارک Pioneer مدل
DVR-S19LBK که یه 7ماهی میشه خریدمش.ولی الان دستگاه من انواع سی دی هارو نمیتونه بخونه(چه خام و چه پر)،این در حالیه که با خوندن و حتی رایت کردن انواع dvd ها هیچ مشکلی نداره یعنی فقط سی دی رو نمیتونه بخونه...

2.من یه CD RW هم دارم که اسمش رو ویندوز و بایوس میشناسه ولی نه سی دی میخونه و نه سی دی رایت میکنه یعنی اصلا هیچ نوشته ای از مشخصات سی دی رو هم نشون نمیده.مارکش Liteon و مدل CD-RW sohr 5239-v هستش...

ضمنا من در مجموع سه تا درایو سی دی رام دارم... ممنون اگه کمک کنید...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
هر دو دستگاه به دليل خرابي اپتيك سيدي يا dvd رو نميتونن بخونن . كارهايي ميشه كرد كه چند ماهي كار كنند ولي خريد يك درايو جديد به صرفه تر هست . پايونير فقط اسم دارد . به نظر من كه حدود 18 سال تو زمينه تعميرات قطعات و لپتاپ هستم اپتيكال درايور تعميري فقط هزينه كردن بيهوده است . اگر كيفيت عالي ميخواهيد پلكستور . و اگر يك درايو متوسط بدون دردسر ميخواهيد لايتون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستاني مشكلاتي مثل هنگ كردن يا فريز يا هنگ دارند قبل از پرسش دو كار انجام بدهند .
1-تست رم با برنامه memtest
2-تست كامل قطعات با burn in test
دوستاني كه مشكل در روشن شدن پاور دارند . قبل از هر كاري سيستم رو با يك پاور سالم خارج از كيس نصب كنيد . اگر به پاور شك داريد خروجي ولتاژ ها رو با مولتي متر بگيريد .

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
سلام وعرض ادب ،اینکه یک مادر برد تازه گرفتم در قسمت سخت افزاری F_AUDIO(Front Panel Audio Header) سوکت مادر برد قبلی خود را میزنم اما پانل جلو من فعال نمیشود ؟(در صورتی که سوکت Usb مادر برد قبلی رو زدم برای پانل جلویی همین مادر برد جواب داد) در ضمن آیا کابل FDD مادر برد با مادر برد دیگر تفاوت دارد ؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
با سلام مدل مادر برد من jet way 845DBA هست برا برقش یه کانکتور 20 پین داره ویکی هم 6 پین ""pin 6 auxiliary power cable "بغلش هست . پاور قبلیم برا هر دوی اینا کابل داشت و وصل بود اما عوضش کردم و این جدیده یه 24 پین داره که 4 تاشو جدا میشدو کنار کذاشتم باقی رو زدم به 20 پینیه ولی برا اون سوکت 6 پینه تو پاور جدیدم هیچ کابلی نداره و الان این سوکت روی مین خالی مونده سیستم هم کامل روشن میشه آیا این طبیعیه یا باید برم پاوری بخرم که کابل 6 پین هم روش داشته باشه در ضمن atx 4 پین که مال cpu باشه رو هم زدم
اینم عکس کابلی که باید باشه ولی نیست:
ttp://www.playtool.com/pages/psuconnectors/auxthings.jpg
اقا من درست منظورتون رو متوجه نشدم
ولي اگه درست متوجه شده باشم اون پاور اضافست و مشكلي پيش نمياد باتوج به اينكه سيستمت هم تصوير ميده و....
موق باشيد

بالا