• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
من تازه عضو شدم پیشاپیش اگه قانونیو رعایت نکردم عذر می خوام
من پی سیم 2 تا رم 512 با باس 266 داره و می خوام یک رم 2 گیگ به کامپیوترم اضافه کنم...آیا رم جدید باید عین دو رم قبلی باشه؟ یا فقط باید با مادر بورد هم خونی داشته باشه؟ چون با این باس فکر کنم کم گیر میاد...
در ضمن مدل مادر بوردم gigabyte 945PL-S3 هست که اینجور که از سایت سازندش سرچ کردم دیدم انگار فقط همینی که الان دارم رو ساپورت میکنه ...ببینید درست می گم ؟پی دی اف رم های ساپورت کنندش اینه ...(روی هر کدوم از لینک های دانلود کلیک کنید فرقی نداره )
اقا مشكلي تيست فقط رمو ساپورت كنه كافيه مثلا ddr1 باشه مثل رم خودت كافيه

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام وعرض ادب ،اینکه یک مادر برد تازه گرفتم در قسمت سخت افزاری F_AUDIO(Front Panel Audio Header) سوکت مادر برد قبلی خود را میزنم اما پانل جلو من فعال نمیشود ؟(در صورتی که سوکت Usb مادر برد قبلی رو زدم برای پانل جلویی همین مادر برد جواب داد) در ضمن آیا کابل FDD مادر برد با مادر برد دیگر تفاوت دارد ؟

آقا سئوال اولتو متوجه نشدم گنگه؟

فلاپي هم استانداره و و در كل سيستم ها يكيه

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
منظورم این هست که سوکتی که به قسمت میزنم مال مادربرد قبلیم هست ممکنه پیکر بندیش فرق داشته باشه لطف کنید جواب بدهید چون وقتی که وصل میکنم پانل جلویی فعال نمیشه نطرتون چیه ؟ توی تصویر هم مشخص کردم در ضمن اگه استاندارد کابل مادر برد با مادر برد دیگه فرقی نداره چرا فلاپی من کار نمیکنه میشه توضیح بیشتر بدهید
5175_big.jpg

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
اقا من درست منظورتون رو متوجه نشدم
ولي اگه درست متوجه شده باشم اون پاور اضافست و مشكلي پيش نمياد باتوج به اينكه سيستمت هم تصوير ميده و....
موق باشيد

سلام
سی پی یو من amd althon 64 x2 5400 هست یه چند وقتیه که حتی با اجرای یه نرم افزار کوچیک بار روی سی پی یو به 50% الی 80% در برگه ی task manager میرسه و سیستمم
هنگ میکنه و یا خاموش میشه و یا باید ریستش کنم و دمای سی پی یو از داخل منوی بوت
به 90 درجه هم میرسه از نداشتن ویروس هم صد در صد مطمئنم و فن و خمیر سیلیکونش رو هم تازه عوض کردم حتی ویندوزش رو هم عوض کردم
ولی نتیجه ای نداشته دیگه نمیدونم چه مرگشه خواهشا کمک!!!!
با توجه به اینی که گفتی برو تو بایوس سیستم در مرحله اول ببین فرکانس ها و ولتاژ های CPU نرمال هستند یا هم بایوست رو ریست کن اگه هم جواب نداد CPU رو در بیار روی یک سیستم دیگه بذار البته با احتیاط موفق باشی در ضمن اون سوالی رو که هم پرسیدی در باره ی پاور تمام پاور های استاندارد 24 پین هستند این رو رعایت کن و نادیده نگیر عزیز اگه میتونی هم بیشتر توضیح بده

kholeno

Registered User
لایک‌ها
3
سیستم من در هنگام بوت پیغام verify dmi pool data میده. هر کاریش کردم درست نشد. چون چیزی روی هارد نداشتم راضی به فرمت شدم. بار اول از طریق سی دی ویندوز quick format کردم که گفت نمیتونه فرمت کنه بعد از اون دیگه اصلا پارتیشنهای هارد رو هم نمیشناسه تا فرمت کنه! لطفا راهنمایی کنید

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
سیستم من در هنگام بوت پیغام verify dmi pool data میده. هر کاریش کردم درست نشد. چون چیزی روی هارد نداشتم راضی به فرمت شدم. بار اول از طریق سی دی ویندوز quick format کردم که گفت نمیتونه فرمت کنه بعد از اون دیگه اصلا پارتیشنهای هارد رو هم نمیشناسه تا فرمت کنه! لطفا راهنمایی کنید
به احتمال زیاد باید مشکل از جانب هارد باشه باید شما به غیر از نر افزار ی مانند پارتیشن مجیک (چون پارتیشن مجیک با این هارد های ساتا یکم مشکل داره ) ببینی میشه فرمت کردش ، بعد از اون تو بایوس ببین هارد رو تشخیص میده یا نه و همینطور ببین صدایی مانند تق تق یا تیک تیک از هارد میاد یا نه اول از همه بایوس رو ریست کن بعد اگه همه این کار ها رو کردی ونشد دری کیش رو باز کن اتصالات هارد رو در حالی که سیستم خاموش است چک کن (در ضمن دقت کن که هارد یک وسیله حساس است زیاد تکونش ندی ) سوال داشتی در خدمتم
لازم به ذکر هست که یک انتقاد هم از مسئولین سایت بکنم از بس که فعال هستند سوال ها رو زود جواب میدن چی بگم والا من یک سوال پرسیدم جواب میدن منطورتون رو خوب نفهمیدیم به نظر من انجمن شهر سخت افزار از این لحاظ بهتر است:wacko:

vanhel

Registered User
لایک‌ها
294
سلام دوستان.
بنده یک کامپیوتر all in one مارک msi مدل AE 2010 دارم.
میخواستم بدونم کدوم قطعاتش رو میتونم ارتقا بدم.
هرچی گشتم تو سایتا چیزی پیدا نکردم.ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره کمکم کنه.

kholeno

Registered User
لایک‌ها
3
به احتمال زیاد باید مشکل از جانب هارد باشه باید شما به غیر از نر افزار ی مانند پارتیشن مجیک (چون پارتیشن مجیک با این هارد های ساتا یکم مشکل داره ) ببینی میشه فرمت کردش ، بعد از اون تو بایوس ببین هارد رو تشخیص میده یا نه و همینطور ببین صدایی مانند تق تق یا تیک تیک از هارد میاد یا نه اول از همه بایوس رو ریست کن بعد اگه همه این کار ها رو کردی ونشد دری کیش رو باز کن اتصالات هارد رو در حالی که سیستم خاموش است چک کن (در ضمن دقت کن که هارد یک وسیله حساس است زیاد تکونش ندی ) سوال داشتی در خدمتم
ممنون از راهنماییتون. بایوس هارد رو می شناسه ریست کردم اما درست نشد. اتصالات رو هم چک کردم ظاهرا درسته. اما کابل برق هارد کمی کشیده شده بود. چون فاصله هارد با پاور زیاد بوده. گفتم شاید قطعی داشته باشه. کابل هارد دوم رو وصل کردم اما بازهم درست نشد.
باید شما به غیر از نر افزار ی مانند پارتیشن مجیک (چون پارتیشن مجیک با این هارد های ساتا یکم مشکل داره ) ببینی میشه فرمت کردش
وقتی نه ویندوز دارم نه داس چطور با یک نرم افزار فرمت کنم؟ وقتی با سی دی ویندوز سیستم رو بوت کردم و خواستم ویندوز نصب کنم هارد و پارتیشنها رو شناخت اما نتونست فرمت کنه. بعد از اون دیگه در setup ویندوز هم پارتیشنها رو نمی شناسه تا بشه فرمتش کرد.
هارد صدای غیر طبیعی هم نمیده. و در ضمن حدود یک سال هست دارم ازش استفاده می کنم اما بسیار کم و در حد چند ساعت در هفته

zanbor551

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه عزیزان
من یک هارد اکسترنال وسترن 500 دارم. روی هارد حدود 150gb اطلاعات داشتم. یک هفته پیش یکی از دوستان لطف کردن وچند بار پسورد هاردا اشتباه زدن و بعد هاردا از لپ تاپ جدا کردن. بعدش کل اطلاعات هارد پرید. البته لپ تاپ هاردا به صورت یک درایو سالم با 468gb فضای خالی میشناسه و هارد به نظر کاملا سالمه. الان یک هفتس تمام نرم افزارهای ریکاوری را امتحان کردم بعضی از اونا هیچ اطلاعاتی را نشونم نمیدن، ولی بعضیاشون دقیقا حجمی معادل فایلهام رو هارد دیسک برام پیدا میکنن منتها این حجم به صورت فایلهایی با فرمت swf و raw با حجمهای بالا درحدود 2 و 3gb هستن وقتی ریکاوری میکنم روی یک پارتیشن دیگه ویندوز با هیچ نرم افزاری نمیتونه اونارا اجرا کنه و فقط اونا را به صورت کدهای 0 و 1 نشون میده.
فیلمهای تولد بچم روشه. دیگه کم کم دارم دیوونه میشم.
خواهش میکنم هرکی میتونه کمکم کنه.
ممنون

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام به همه عزیزان
من یک هارد اکسترنال وسترن 500 دارم. روی هارد حدود 150gb اطلاعات داشتم. یک هفته پیش یکی از دوستان لطف کردن وچند بار پسورد هاردا اشتباه زدن و بعد هاردا از لپ تاپ جدا کردن. بعدش کل اطلاعات هارد پرید. البته لپ تاپ هاردا به صورت یک درایو سالم با 468gb فضای خالی میشناسه و هارد به نظر کاملا سالمه. الان یک هفتس تمام نرم افزارهای ریکاوری را امتحان کردم بعضی از اونا هیچ اطلاعاتی را نشونم نمیدن، ولی بعضیاشون دقیقا حجمی معادل فایلهام رو هارد دیسک برام پیدا میکنن منتها این حجم به صورت فایلهایی با فرمت swf و raw با حجمهای بالا درحدود 2 و 3gb هستن وقتی ریکاوری میکنم روی یک پارتیشن دیگه ویندوز با هیچ نرم افزاری نمیتونه اونارا اجرا کنه و فقط اونا را به صورت کدهای 0 و 1 نشون میده.
فیلمهای تولد بچم روشه. دیگه کم کم دارم دیوونه میشم.
خواهش میکنم هرکی میتونه کمکم کنه.
ممنون

آقا از i care format و بعدش Runtime.GetDataBack.for.FAT.NTFS استفاده کن احتمال 99 درصد اکی میشه نگران نباش

اگه نشد بگو چیزه دیگه بگم

موفق باشید

fanoudi

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون از راهنماییتون. بایوس هارد رو می شناسه ریست کردم اما درست نشد. اتصالات رو هم چک کردم ظاهرا درسته. اما کابل برق هارد کمی کشیده شده بود. چون فاصله هارد با پاور زیاد بوده. گفتم شاید قطعی داشته باشه. کابل هارد دوم رو وصل کردم اما بازهم درست نشد.

وقتی نه ویندوز دارم نه داس چطور با یک نرم افزار فرمت کنم؟ وقتی با سی دی ویندوز سیستم رو بوت کردم و خواستم ویندوز نصب کنم هارد و پارتیشنها رو شناخت اما نتونست فرمت کنه. بعد از اون دیگه در setup ویندوز هم پارتیشنها رو نمی شناسه تا بشه فرمتش کرد.
هارد صدای غیر طبیعی هم نمیده. و در ضمن حدود یک سال هست دارم ازش استفاده می کنم اما بسیار کم و در حد چند ساعت در هفته
عزیز جون ببین یک سی دی Hiern Boot پیدا کن و از طریق دی وی دی رام بوت کن بعد با توجه به نرم افزار های داخل سی دی یاد شده هارد رو اگه شناخت فرمت کن اگر هم که نشد به احتمال زیاد قسمت مداری هارد اشکل پیدا کرده من تا همین جا به فکرم نمیرسه در ضمن وقتی سیستم روشن هست هارد رو لمس کن ببین موتور هارد میچرخه یا نه موفق باشی

kholeno

Registered User
لایک‌ها
3
این سی دی که فرمودید در بازار به همین نام پیدا میشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ميتونيد دانلود كنيد . ميتونيد بياييد از من بگيريد .

zanbor551

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا از i care format و بعدش Runtime.GetDataBack.for.FAT.NTFS استفاده کن احتمال 99 درصد اکی میشه نگران نباش

اگه نشد بگو چیزه دیگه بگم

موفق باشید

ممنون از لطف شما.
همه اینا را امتحان کردم ولی نمیشه.
نمیدونم دیگه چکار کنم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با برنامه POWER DATA RECOVERY امتحان كن

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام، برای تقاضای درایور اینجا میتونم سوال کنم، درایور مودم D-Link DSL-522t رو میخوام برای ویندوز 7، البته ویندوز سون 64بیتی نصب کردم ولی با usb نمیشناسه؟!!

abbasjan

Registered User
لایک‌ها
5
سلام. دوستان من هارد 1 ترا وسترن گرین دارم وقتی میخوام روش ویندوز 7 بریزم نمیتونم یعنی هارد بالا میاد نشون میده که هارد بصورت مستر هست ولی همینطور وایمیسه و نمیره برای نصب ویندوز و اگرم بره بعد از شروع برای نصب تو قسمت انتخاب درایو هاردو نمیشناسه به نظرتون مشکل از کجاست من فکر میکردم مشکل ار مادربورد باشه ولی بردمش نمایندگی بعد از چند روز گفتن مشکلی نداره و فقط بایوس آپدیت کردن البته من قبلآ هاردو پارتیشن بندی کردم و 4 درایو ساختم و ویندوز 7 ریختم روش ولی بعد که خواستم یه هارد 500 وصل کنم به سیستم که افایلهامو بریزم تو هارد 1 ترا بعد از ریست کردن این مشکل پیدا شد لطفآ دوستان کمک کنند.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام دوست خوبم . شما ابتدا بايد هاردتون رو algin كنيد كه اين برنامه تو سايت وسترن هست . روي جامپرش هم چك كنيد تو سايت وسترن ساپورت ميتونيد اطلاعات خوبي بدست بياريد بعد از algin كردن شما با برنامه acronis disc director هاردتون رو پارتشين بندي و فرمت كنيد .
توضيحات كامل
همانطور که میدونید هاردهای جدید وسترن دیجیتال مخصوصا با سایزهای بزرگ مشکل سرعت دارند
و خیلیها از جمله خودم خیلی اذیت میشدم
سرعت سیستم در حد پنتیوم 3 میشد
نصب ویندوز و کپی کردن و ... خیلی کند بود
اما مشکل کار کجاست ؟
در هاردهای وسترن جدید بایستی بعد از پارتیشن بندی هارد، درایوها را Align کرد
بعد از اینکار سرعت بیشتر میشه مثل بقیه هاردها
در انجام مراحل باید دقت بیشتری به خرج دهید
اگر مراحل را درست انجام بدید مشکلی نخواهید داشت
در صورت بروز مشکل در یکی از مراحل بهتره مشکل را همینجا بیان کنید
دقت کنید آسیبهای احتمالی به عهده خودتون بوده و اگر حس میکنید مبتدی هستید کار را به یک نفر وارد در ضمینه کامپیوتر واگذار کنید

گام اول بکاپ گیری از اطلاعات هارد :

Align کردن یک هارد وسترن دیجیتال 1 ترابایتی حدود 1 دقیقه طول میکشه
اما در صورتی که درایوها خالی باشند
اگر درایوها خالی نباشند کار بسیار سخت شده و ممکنه ساعتها طول بکشه (بسته به میزان فضای استفاده شده از هارد)
همچنین ممکنه در طی انجام مراحل با اروری برخورد کنید که اطلاعات از درایوها بپرند
پس در نتیجه توصیه میشه قبل از هر کاری از اطلاعات خودتون بکاپهای لازم را داشته باشید
بهترین راه هار به هارد کردن هست
و اگر اطلاعات کمتری دارین میتونین به دی وی دی رایت کرده و یا کپی کنید به فلش مموری

گام دوم پارتیشن بندی هارد :

حالا از اطلاعات خودتون بکاپ گرفتین کار راحته
نوبت پارتیشن بندی میرسه
اما با چه برنامه ای ؟ این خیلی مهمه
با استفاده از خود ویندوز
سی دی ویندوز را داخل سی دی رام گذاشته و بوت کنید
در اولین مرحله نصب ویندوز (مرحله انتخاب درایو) همونجا ابتدا تمام درایوها را پاک کنید
بعد درایوهای جدید را ایجاد کنید (از میانبرهای کلیدی استفاده کنید)
بعد از اتمام کار باید درایوها را فرمت کنید
دقت کنید فرمت نیز باید در خود ویندوز انجام بشه
میتونید ویندوز نصب کنید یا نکنید اختیاری هست
تمام این کارها را میتونید در خود ویندوز و برنامه (Disk Management) نیز انجام دهید
همچنین از ویستا و سون نیز میتونید استفاده کنید

گام سوم Align کردن هارد :

حالا که هارد حاظر شده میتونید هارد را Align کنید
برای Align کردن باید نرم افزار مورد نظر را از سایت وسترن دیجیتال دانلود کنید
آدرس صفحه :
http://support.wdc.com/product/downl...id=805&lang=en
در این صفحه برنامه چند حالت گذاشته شده
حالت اولی تحت ویندوز هست که نیازی به توضیح نداره
و حالت دومی ISO همون ایمیج هست که باید دانلودش کنید و رایتش کنید به سی دی (راه حل پیشنهادی)
دانلود کنید با سایز 27 مگ
بعد از رایت کردن سیستم را ریستارت کرده و با سی دی بوت کنید
برنامه باز شده و مراحل را طی میکنید
چون مراحل ساده هستند توضیح بیشتری نمیدم ولی سوالی داشتین بپرسین
بعد از اتمام کار از برنامه خارج شده و در نهایت سیستم را راه اندازی مجدد کنید ( سی دی را از سی دی رام بردارید)
اگر ویندوز ندارید ویندوز جدید نصب کنید
اطلاعات قبلی را به هارد کپی کرده و از هارد وسترن خود که سرعتش درست شده لذت کافی را ببرید

نکته 1 :
اگر از یک درایو استفاده کنید علاوه بر Align کردن هارد، بایستی جامپری نیز به هارد وصل کنید
پس کسانی که کل هارد را یک درایو در نظر میگیرند باید از جامپر استفاده کنند
پس کسانی که از مولتی پارتیشن (بیشتر از 1 درایو) استفاده میکنند (تقریبا اکثر کاربران) نباید از جامپر استفاده کنند
محل نصب جامپر پایه های 7 و 8 هست هست
طبق عکس زیر :

نکته 2 :
بعد از این کارها ممکنه برنامه پارتیشن مجیک را بعدا باز کنید
اگر برنامه هارد را نشناخت و درایوی ندیدید تعجب نکنید
پس به هیچ چیز نباید دست بزنید
برنامه های دیگر نیز ممکنه هارد را درست نشناسند مهم نیست
یادتون باشه از این پس باستی از خود ویندوز برای ایجاد پارتیشن و تغییرات استفاده کنید
و در صورت تغییراتی در پارتیشنها (ریساز کم و اضافه کردن و...) بایستی دوباره Align کنید

[/SIZE][/QUOTE]

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام، برای تقاضای درایور اینجا میتونم سوال کنم، درایور مودم D-Link DSL-522t رو میخوام برای ویندوز 7، البته ویندوز سون 64بیتی نصب کردم ولی با usb نمیشناسه؟!!

شما ميتونيد مودم tp-link بگيريد كه به راحتي درايور usb توسط ويندوز شناخته ميشه . البته قبلش يكسري به سايت d-link بزنيد در كل من با اين برند ديگه موافق نيستم

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
شما ميتونيد مودم tp-link بگيريد كه به راحتي درايور usb توسط ويندوز شناخته ميشه . البته قبلش يكسري به سايت d-link بزنيد در كل من با اين برند ديگه موافق نيستم

بله، به حرف شما العان رسیدم چون این مودم از طرف d-link دیگه ساپورت نمیشه و برای 64بیتی درایور نداره ولی یه مودم میخوام بگیرم هم wireless داشته باشه و lan چون usb احتیاج به درایور داره، tp-link رو خوب نمیشناسم ولی مدل 2730u از d-link چطور هستش؟ قیمتش 63تومنه...

بالا