• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

spalding

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
یه مانیتور LG مدل 2261VP خریدم و ازش راضیم و از همه مهم تر اینکه پنلش پیکسل سوخته نداشت.
سوالم اینکه ، قضیه اون سی دی بهنمایی که داخل جعبه گذاشتن چیه ؟؟ واقعا تو کیفیت تصویر تاثیر داره ی؟؟؟

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
سلام
یه مانیتور LG مدل 2261VP خریدم و ازش راضیم و از همه مهم تر اینکه پنلش پیکسل سوخته نداشت.
سوالم اینکه ، قضیه اون سی دی بهنمایی که داخل جعبه گذاشتن چیه ؟؟ واقعا تو کیفیت تصویر تاثیر داره ی؟؟؟

فقط واسه تنظیمات مانیتور هست

faragig

Registered User
لایک‌ها
40
سلام. من یه سوال دارم هر کی میدونه زود تر لطف کنه منو راهنمایی کنه

من یه هارد Buffalo 2 Tra Drive Station دارم که روش قفل گزاشتم.. حالا میخوام قفلشو بردارم اما نمیدونم چجوری؟؟

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
تو رو خدا به من کمک کنید
من مادر بردم مدل گیگا 8I945G هست هارد مکستور 500 دیاموند دارم
امروز تو بایوس یه تغییر دادم دیگه بالا نمیاره هارد یک هارد دیگر هم وصل کردم ولی بالا نمیاره انگار هارد هارو نمیشناسه تو بایوس میبینم نوشته مثلا به پورتش هارد مکستور نشون میده وصله اما هارد بالا نمیاره با دوتا هاردم تست کردم نمیدون چه گزینه ای رو زدم دست اخر از گزینه
Load Fail-Safe Defaults
استفاده کردم ولی بازم بالا نمیاره چه کنم ؟
باتری مادربردم جاگذاری کردم ولی درست نشد

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
با سلام مادر برد من مدل GIGABYTE 8I945G هست
روز گذشته در بایوس همینطوری تنظیمات هشدار دما رو تغییر دادم دیدم بالا نمیاد
هر کاری کردم بازم بالا نیومد بعد با استفاه از دکمه F6 اومدم Load Fail-Safe Defaults انجام دادم به حال اول برگرده اما بدتر شد. بعد از این ، عملا دیگه بالا نمیاد فیلمی که لینکشو دادم دقت کنید سیستم قبلا بعد از شناسایی قطعات سخت افزاری وارد ویندوز میشد اما الان یه صفحه دیگه میاد و مینویسه 4 بخش پیدا نشدن کلا هاردم رو نمیخونه هارد رو به سیستم دیگه ای زدم اونجا براحتی خوندش هارد دیگری رو به سیتسم خودم زدم اونم نمیخونه بدتر از همه اینه حتی زمانیکه میذارمش روی حالت سی بوت ، حتی اونم نمیخونه و مثلا سی دی ویندوز توش باشه لود نمیکنه . نمیدونم چیکار دیگه باید بکنم
باتری در اوردم مجددا جا زدم حتی باتری دیگری انداختم اما جواب نداده لطفا کمکم کنید
کیفیت فیلم کمه اما معلوم هست چی به چی میشه
ورژن بایوسش F6 هست
لینک فیلم http://www.uploadbaz.com/w7hzkb92kozx

Last edited:

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان خسته نباشید
من یه هارد اکسترنال Simple mini Hitachi 500GB دارم که بد سکتور گرفته و کار نمیکنه. آیا برنامه ای هست که بد سکتور هارو پنهان کنه یا کاری کنه که بشه از هارد استفاده کرد ؟ اگر شرکتی هم میشناسید که این کار رو با دستگاهای مخصوص بکنه بهم معرفی کنید.
از برنامه ی HDD Regenerator هم استفاده کردم اما تقریبا دو سال طول میکشه تا اسکن کنه. ممنون

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
سلام دوستانومیخوام این پرینتر رو بخرم. C4283
میخوام بدونم میشه بهش تانک وصل کرد که دیگه کارتریج نخواد؟؟
ممنون میشم کسی اطلاعاتی در مورد وصل کردن تانکش و هزینش داره بگه.
مرسی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
وصل كردن تانك يك روش غير استانداره كه درسر هاي زيادي داره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان خسته نباشید
من یه هارد اکسترنال Simple mini Hitachi 500GB دارم که بد سکتور گرفته و کار نمیکنه. آیا برنامه ای هست که بد سکتور هارو پنهان کنه یا کاری کنه که بشه از هارد استفاده کرد ؟ اگر شرکتی هم میشناسید که این کار رو با دستگاهای مخصوص بکنه بهم معرفی کنید.
از برنامه ی HDD Regenerator هم استفاده کردم اما تقریبا دو سال طول میکشه تا اسکن کنه. ممنون

با اين فرمت كن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام مادر برد من مدل GIGABYTE 8I945G هست
روز گذشته در بایوس همینطوری تنظیمات هشدار دما رو تغییر دادم دیدم بالا نمیاد
هر کاری کردم بازم بالا نیومد بعد با استفاه از دکمه F6 اومدم Load Fail-Safe Defaults انجام دادم به حال اول برگرده اما بدتر شد. بعد از این ، عملا دیگه بالا نمیاد فیلمی که لینکشو دادم دقت کنید سیستم قبلا بعد از شناسایی قطعات سخت افزاری وارد ویندوز میشد اما الان یه صفحه دیگه میاد و مینویسه 4 بخش پیدا نشدن کلا هاردم رو نمیخونه هارد رو به سیستم دیگه ای زدم اونجا براحتی خوندش هارد دیگری رو به سیتسم خودم زدم اونم نمیخونه بدتر از همه اینه حتی زمانیکه میذارمش روی حالت سی بوت ، حتی اونم نمیخونه و مثلا سی دی ویندوز توش باشه لود نمیکنه . نمیدونم چیکار دیگه باید بکنم
باتری در اوردم مجددا جا زدم حتی باتری دیگری انداختم اما جواب نداده لطفا کمکم کنید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

يكورژن ديگه از بايوس رو روش اپ ديت كنيد . CLEAR CMOS هم يادت نره

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
راه ديگه . باز كردن هارد داخل و وصل كردن به سيستم و استفاده از برنامه hddregenrator

mostafi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام خدمت دوستان

من یه هارد دارم با مشخصات زیر

Internal Hard Disk Drive
Seagate 2TB
ST32000542AS

که گارانتی سازگارش همین 1ماه پیش تموم شده !!!

من چندروز پیش دیدم سیستم که میخواد بیاد بالا این هارد را میگه

Sec Slave Hard Disk: S.M.A.R.T. Status BAD, Backup and Replace
Press F1 to Resume

دقت نکردم بهش و اف1 زدم رفت ! (حالا تو سایتها میخونم که این خیلی مهمه و باید سریع درستش کرد واگر نه هارد به فنا میره!!! :eek::blink::wacko::() کمی کند کار میکرد ولی هنوز کار میکرد! وخب دیگه این اواخر دیدم خیلی سرعتش کم شده و دیگه خیلی سخت باز میکنه و بعضا هنگ میکرد و هارد دیگه بالا نمیومد!

حالا الآن که هارد رامیزنم اگر زحمت بکشه بشناسه باز اون ارور را میده! اف 1 میزنم بره میاد رو ویندوز یه 20 دقیقه علاف میکنه میره تو! تو مای کامپیوتر درایوهاشو نشون میده ولی دسترسی نداری! یعنی حجم و اطلاعاتظو نمیزنه وقتی روش کلیک میکنی اینو میده

مشاهده پیوست 142109

و اطلاعات این هارد برام مهم چون همه مستند هایی است که خودم از اینترنت دانلود کردم و نمونه اش پیدا نمیشه :(:wacko::( و هارد 2ترابایت جدید نیز خریدم! ولی دیگه به این هارد دسترسی ندارم که جابه جا کنم اطلاعاتو :(

نکات مهم:
1- پاور میکشه و مشکلی نیست!
2- کابلها و مادربرد سالمند ومشکلی نیست!
3- موتور هارد کار میکنه و مشکلی نیست!
4- هارد دارای 2 درایو هست که اولی 30 گیگ و خالیه و بقیش یه درایوه که توش مستننده!
5- هارد را میشناسه و دراویها را میشناسه ولی حجم و اطلاعات را نه!
6- فعلا هارد را کشیدم بیرون و منتظر نظرات دوستان هستم!:wacko::(

در مورد ریکاوری و سپردن به بیرونم مشکلی نیست! ولی هزینه خیلی گزاف و بیخودی میگرند که تو کتم نمیره و وسعم هم نمیرسه :(

از اساتید فن و برزگواران دانش و فناوری خواهشمندم به طور مشروح و مفصل مرا راهنمایی کنند.

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
درود استادان گرامی

آقا یه چند روزه که bios داره لود میشه این ارور رو میده،مشکل از کجاست؟

cmos checksum bad
press F1 to run setup
press F2 to load defulte values and continue

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
درود استادان گرامی

آقا یه چند روزه که bios داره لود میشه این ارور رو میده،مشکل از کجاست؟

cmos checksum bad
press F1 to run setup
press F2 to load defulte values and continue

سلام دوست عزیز برید تو بایوس و فلاپی رو غیر فعال کنید درست میشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست خوبم احتمال زياد باطري CMOS مادربرد شما ضعيف شده و تنظيمات رو نگه نميداره . باطري رو با باطري نو عوض كرده . وارد بايوس شويد تنظيمات رو ذخيره و خارج شويد

kingsat

Registered User
لایک‌ها
15
ضمن سلام خدمت همه دوستان گرامی
من یه کارت تی وی از یکی از دوستان خریدم ازین قدیمیها آنالوگه که درایورش رو ندارم اما رو تیونرش نوشته micro sim tvcard m8000 میخواستم اگه یکی از دوستان مشابهش رو داره یا میدونه چیه لینک درایورش رو بده تا بتونم دانلود کنم پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ضمن سلام خدمت همه دوستان گرامی
من یه کارت تی وی از یکی از دوستان خریدم ازین قدیمیها آنالوگه که درایورش رو ندارم اما رو تیونرش نوشته micro sim tvcard m8000 میخواستم اگه یکی از دوستان مشابهش رو داره یا میدونه چیه لینک درایورش رو بده تا بتونم دانلود کنم پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.

------------------------
LINK

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سلام دوست عزیز برید تو بایوس و فلاپی رو غیر فعال کنید درست میشه

خیلی ممنون درست شد

دوست خوبم احتمال زياد باطري CMOS مادربرد شما ضعيف شده و تنظيمات رو نگه نميداره . باطري رو با باطري نو عوض كرده . وارد بايوس شويد تنظيمات رو ذخيره و خارج شويد

مثل اینکه درست شد،با این حال ممنون

بالا