سلام
یه مانیتور LG مدل 2261VP خریدم و ازش راضیم و از همه مهم تر اینکه پنلش پیکسل سوخته نداشت.
سوالم اینکه ، قضیه اون سی دی بهنمایی که داخل جعبه گذاشتن چیه ؟؟ واقعا تو کیفیت تصویر تاثیر داره ی؟؟؟
سلام دوستان خسته نباشید
من یه هارد اکسترنال Simple mini Hitachi 500GB دارم که بد سکتور گرفته و کار نمیکنه. آیا برنامه ای هست که بد سکتور هارو پنهان کنه یا کاری کنه که بشه از هارد استفاده کرد ؟ اگر شرکتی هم میشناسید که این کار رو با دستگاهای مخصوص بکنه بهم معرفی کنید.
از برنامه ی HDD Regenerator هم استفاده کردم اما تقریبا دو سال طول میکشه تا اسکن کنه. ممنون
با سلام مادر برد من مدل GIGABYTE 8I945G هست
روز گذشته در بایوس همینطوری تنظیمات هشدار دما رو تغییر دادم دیدم بالا نمیاد
هر کاری کردم بازم بالا نیومد بعد با استفاه از دکمه F6 اومدم Load Fail-Safe Defaults انجام دادم به حال اول برگرده اما بدتر شد. بعد از این ، عملا دیگه بالا نمیاد فیلمی که لینکشو دادم دقت کنید سیستم قبلا بعد از شناسایی قطعات سخت افزاری وارد ویندوز میشد اما الان یه صفحه دیگه میاد و مینویسه 4 بخش پیدا نشدن کلا هاردم رو نمیخونه هارد رو به سیستم دیگه ای زدم اونجا براحتی خوندش هارد دیگری رو به سیتسم خودم زدم اونم نمیخونه بدتر از همه اینه حتی زمانیکه میذارمش روی حالت سی بوت ، حتی اونم نمیخونه و مثلا سی دی ویندوز توش باشه لود نمیکنه . نمیدونم چیکار دیگه باید بکنم
باتری در اوردم مجددا جا زدم حتی باتری دیگری انداختم اما جواب نداده لطفا کمکم کنید
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
يكورژن ديگه از بايوس رو روش اپ ديت كنيد . CLEAR CMOS هم يادت نره
درود استادان گرامی
آقا یه چند روزه که bios داره لود میشه این ارور رو میده،مشکل از کجاست؟
cmos checksum bad
press F1 to run setup
press F2 to load defulte values and continue
ضمن سلام خدمت همه دوستان گرامی
من یه کارت تی وی از یکی از دوستان خریدم ازین قدیمیها آنالوگه که درایورش رو ندارم اما رو تیونرش نوشته micro sim tvcard m8000 میخواستم اگه یکی از دوستان مشابهش رو داره یا میدونه چیه لینک درایورش رو بده تا بتونم دانلود کنم پیشاپیش ممنون و سپاسگذارم.
سلام دوست عزیز برید تو بایوس و فلاپی رو غیر فعال کنید درست میشه
دوست خوبم احتمال زياد باطري CMOS مادربرد شما ضعيف شده و تنظيمات رو نگه نميداره . باطري رو با باطري نو عوض كرده . وارد بايوس شويد تنظيمات رو ذخيره و خارج شويد