• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
پودر خوب برای شارژ سامسونگ 1915 از کجا گیر بیارم .
چه مارکی و با چه قیمتی پیشنهاد میدید .
ممنون .
اگه زود جواب بدین .
.
برا شارژش فقط باید پودر رو بریزم تو محفظش . کارتریج رو باز کردم جای محفظه رو پیدا کردم .
یه پودر خوب معرفی کنین ممنون .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ايرانشهر بهترين مركز خريد هست . بگردي پيدا ميكني

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان یک هارد داریم که 300 گیگش پره,اما وقتی میزنی به سیستم میگه چیزی داخلش نیست,این مشکلش چی میتونه باشه؟

با سيدي بوت KASPERSKY RESCUE DISC هاردتون رو از لحاظ ويروس بررسي كنيد

Ar@sh

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
خسته نباشید
میخواستم ببینم این کیبورد های لاجتیک که روی سایتش نوشته شده ضد اب هت به چه معناس؟

یعنی میشه راحت زیر اب گرفت و شست؟

جایی که من هستم گرد و خاک زیاده و هر چند وقت یه بار مجبورم کیبورد رو کلا باز کنم تمیز کنم تا نرم کار کنه.
میخوام ببینم اگه این واقعا ضد اب باشه کار من رو راحت میکنه و زیر اب میگرم

shermanpop

Registered User
لایک‌ها
38
با سلام خدمت اساتید.

روی سیستم بنده یه پک رم کورسیر 4GB باس 1600 دارم 2x2G

حالا دوتا دیگه خریدم مثل همونا که بندازم کنارشون بشن 4x2G که کلا میشه 8GB

ولی حالا که رسیده دستم در قسمت مشخصات در قسمت ولتاژ و ورژن با هم فرق میکنند

ولی تایمینگشون یکی هست ظرفیت هم یکیه ودلسون هم یکیه.

اینم عکساش هست

رم بالایی اونیه که رو سیستم هست

رم پایینی اونیه که تازه خریدم

لطفا راهنمایی کنید اگر بندازم کنار هم مشکلی نداره یا که نه باید دقیقاً مثل خودش باشه.

فایل های ضمیمه

• 14012012188.jpg
    14012012188.jpg
    51.8 KB · نمایش ها: 164

jamalj

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام و درود
درایو های مای کامپیوتر باز نمیشن و ارور زیر را میدهند :

This file does not have a program associated with it for performing this action. Create an association in the folder options control panel

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند که این مشکل رو برطرف کنم .
لازم به ذکر است که این مشکل چند روزی هست که ایجاد شده و بعد از وصل شدن موبایل به کامپیوتر به وجود امده است.

ویروس گرفته!
باید اول ویروس یابی کنی
ویندوزتو عوض کنی
بعدش بدون باز کردن هیچ درایوی یه ویروس یابی کن یا حتی از بوت انتی ویروس استفاده کنی هم حل میشه
الانم واسه رفع مشکلت به صورت موقتی میتونی برای باز کردن درایوهات از آدرس بار استفاده کنی یا همون اسم درایوتو بالا بنویس ( مثلا E:/ و اینتر بزن)
میتونی دکمه ویندوز هم هست بین دکمه Alt و Ctrl به همراه E رو بزنی و از اونجا درایوهاتو باز کنی! ;)

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
ویروس گرفته!
باید اول ویروس یابی کنی
ویندوزتو عوض کنی
بعدش بدون باز کردن هیچ درایوی یه ویروس یابی کن یا حتی از بوت انتی ویروس استفاده کنی هم حل میشه
الانم واسه رفع مشکلت به صورت موقتی میتونی برای باز کردن درایوهات از آدرس بار استفاده کنی یا همون اسم درایوتو بالا بنویس ( مثلا E:/ و اینتر بزن)
میتونی دکمه ویندوز هم هست بین دکمه Alt و Ctrl به همراه E رو بزنی و از اونجا درایوهاتو باز کنی! ;)
نیازی به این کار نیست
من یه سیستمی همینجوری بود،با یه فایل رجیستری حلش کردم
شما یه سرچی بزن (انگلیسی) پیدا میکنی
نکردی بهم پخ بزن خودم واست میگردم داداش

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام خدمت اساتید.

روی سیستم بنده یه پک رم کورسیر 4GB باس 1600 دارم 2x2G

حالا دوتا دیگه خریدم مثل همونا که بندازم کنارشون بشن 4x2G که کلا میشه 8GB

ولی حالا که رسیده دستم در قسمت مشخصات در قسمت ولتاژ و ورژن با هم فرق میکنند

ولی تایمینگشون یکی هست ظرفیت هم یکیه ودلسون هم یکیه.

اینم عکساش هست

رم بالایی اونیه که رو سیستم هست

رم پایینی اونیه که تازه خریدم

لطفا راهنمایی کنید اگر بندازم کنار هم مشکلی نداره یا که نه باید دقیقاً مثل خودش باشه.

دوست من ولتاژ 1.65 رو بصورت دستي اعمال كن مشكلي ايجاد نميشه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ویروس گرفته!
باید اول ویروس یابی کنی
ویندوزتو عوض کنی

از اين لينك استفاده كن

با سيدي بوتيبل كاسپرسكي يكبار سيستم رو كامل اسكن كن

amione

Registered User
لایک‌ها
30
یه هارد سیگیت 320 دارم که 4 پارتیشن شده (بود) الان فقط درایو c (ویندوز 32 بیتیم) بالا میاد تو درایو d ویندوز 64 بیتی داشتم و e و f اطلاعاتم بود فقط همین قد بگم که از آخرین سفرم 30 گیگ عکس با فرمت .cr2 دارم، هر کاری کردم نشد تو manage , disk management هم الان هر سه تا درایو رو یکی می بینه و دسترسی ویندوز هم نمی ده و کلن ناشناخته است(مثه وقتی که هارد نو می خرید)، بدون اینکه فرمتش کنم یه پارتیشن جدید ایجاد کردم که کل فضای این سه پارتیشن رو گرفته، با همه این ها بازم درایو رو باز نمی کنه و میگه برای اجرا بایست فرمت بشه!!!
می دونم حتی اگه فرمت بشه هم می شه ریکاوری کرد اما راهی نیست که اطلاعات برگرده با همون دسته بندی و فلدر ها!؟
از چه برنامه ای استفاده کنم بهتره، هم اطلاعات ریز دارد با حجم 1 تا 30 مگ هم ویدئو و ... با حجم چند صد مگ!؟
حجم تقریبی 200 گیگ هست که می شه گفت کل فضای این سه تا درایو رو پر کرده.

در ضمن یه تاپیک هم واسش به نام '' 2/3 هاردم پریده چطور می تونم سیف ریکاوری کنمش؟!!'' زدم با عرض شرمندگی یکی زحمت پاک کردنش رو بکشه

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
یه هارد سیگیت 320 دارم که 4 پارتیشن شده (بود) الان فقط درایو c (ویندوز 32 بیتیم) بالا میاد تو درایو d ویندوز 64 بیتی داشتم و e و f اطلاعاتم بود فقط همین قد بگم که از آخرین سفرم 30 گیگ عکس با فرمت .cr2 دارم، هر کاری کردم نشد تو manage , disk management هم الان هر سه تا درایو رو یکی می بینه و دسترسی ویندوز هم نمی ده و کلن ناشناخته است(مثه وقتی که هارد نو می خرید)، بدون اینکه فرمتش کنم یه پارتیشن جدید ایجاد کردم که کل فضای این سه پارتیشن رو گرفته، با همه این ها بازم درایو رو باز نمی کنه و میگه برای اجرا بایست فرمت بشه!!!
می دونم حتی اگه فرمت بشه هم می شه ریکاوری کرد اما راهی نیست که اطلاعات برگرده با همون دسته بندی و فلدر ها!؟
از چه برنامه ای استفاده کنم بهتره، هم اطلاعات ریز دارد با حجم 1 تا 30 مگ هم ویدئو و ... با حجم چند صد مگ!؟

در ضمن یه تاپیک هم واسش به نام '' 2/3 هاردم پریده چطور می تونم سیف ریکاوری کنمش؟!!'' زدم با عرض شرمندگی یکی زحمت پاک کردنش رو بکشه

احتمالا یکی مشکلی برای هارد پیش امده رو یک سیستم دیگه نصبش کن به عنوان هارد دوم ببین میتونی به اطلاعاتت دسترسی پیدا کنی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

اگر هاردت رو برام بفرستي ميتونم برات كاري كنم . من مدرك ريكاوري و جراحي هارد و كار با برنامه P3000 رو بلدم . خواستي پخ بده

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اگر هاردت رو برام بفرستي ميتونم برات كاري كنم . من مدرك ريكاوري و جراحي هارد و كار با برنامه P3000 رو بلدم . خواستي پخ بده

یک کپی از مدرکتون رو تا 24 ساعت وقت دارید بزارید . وگرنه پستتون رو اسپم و تبلیغات تلقی میکنم.

شهریار12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه.هاردم قاطی کرده یه بار سیستم میشناستش یه بار نه کسی میدونه مشکل از کجاست؟

sabz1

Registered User
لایک‌ها
3
کلا من از جداول را هنما خیلی خوشم می یاد در مورد مادربردهای سندی برج به صورت جدولی اگر مطلبی دارید بزارید یعنی کدوم مدل کدام سی پیو را ساپورت میکنه یا کدام تکنولوژی را ،در واقع جدول مقایسه واقعا کار راه انداز است.
با سپاس فراوان امید وارم در آینده لحظات خوشی داشته باشید

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
سلام من با یه برنامه پرینتر رو ریست کردم
اطلاعات تونر تعداد کاغد پرینت شده رو صفر میزنه .
ولی اطلاعات مربوط به پرینتر عوض نشده و 120 عدد رو نشون میده .
ایا ریست دایمی است یا موقت ؟

بالا