amd>intel
مدیر بازنشسته
شما بايد برنامه memtest رو دانلود كنيد. يك فايل iso هست كه بايد با نرو يا clone cd رايت كنيد. بعد سيستم رو از سيدي بوت كنيد. ممكنه رم سيستم شما ايراد داشته باشه .
سلام
من یک 3000+ cpu AMD Athlon64 دارم با مین گیگا k8 -triton-nforce3 .
وسیستم اینا رو نشون میده:
cpu: 1.81GHZ
bus speed: 200 MHz
!!!!!!!
بعد از دیدن اینا واقعا پشیمون شدم کهamd گرفتم
و با پول بیشتر و سرعت کمتر نسبت به intel. و خیلی ها رو هم از خریدن AMD منصرف کردم!!![]()
بعدن نمایندگی بهم گفت ایراد از مچ نبودن مین بورد با سی پی یو هست. و مین رو بیار تا اپدیت کنیم اونوقت 3GHZ نشون میده!!
ایا واقعا سرعتش 3GHz هست و مشکل از مین بورده یا واقعا اینcpu همین سرعت پایین رو داره ؟
من یه هارد maxtro 80 gb دارم که وقتی به صورت مستر وصل می کنم به سیستم ، کامپیوتر هیچ چیزی پیدا نمی کنه برای همین من اونو به صورت slave روی یه سیستم دیگه وصل کردم که ببینم مشکلش چیه .
حالا من هارد دوم (maxtro 80 gb) رو توی device manager میبینم ولی تو my compute چیزی اضافه نشده . لازم به ذکر که من تو قسمت manage - Disk Management هم رفتم ولی اونجا هم پیدا نشد ؟
حالا باید چکار کنم ؟
سلام من یه مادر بورد asus p5vdc-x گرفتم حالا دیگه مودم اکسترنال acorp دیگه درایورش نصب نمیشه +dvb pinnacle هم درایورش رو قبول نمیکنه
در ضمن بایوس مادر بورد رو هم به روز کردم بازم فرق نکرد دیگه نمیدونم چیکار کنم
My Email Is : [email protected]
شما تو اين تاپيك سوالهاي كه در مورد هر قطعه داريد مطرح ميكنيد و من و ديگر دوستان سعي بر رفع اين مشگلها ميكنيم.