• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما بايد برنامه memtest رو دانلود كنيد. يك فايل iso هست كه بايد با نرو يا clone cd رايت كنيد. بعد سيستم رو از سيدي بوت كنيد. ممكنه رم سيستم شما ايراد داشته باشه .

turaj

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ببخشيد مادربورد من با گرافيك هاي nvidia مشكل داره ونمي تونه AGP8X را نمي شناسه مي خواستم ببينم آيا راهي است كه بشه AGP8X را بشناسه چون من ATI 9250 رو امتحان كردم وجواب مي ده ولي FX5200 را امتحان كردم وموقعه
اجراي بازيها ومثلا screen saver آكواريوم رنگهاي داخل آن به هم مي خورد به نظر شما مشكل ازكجاست وآيا راهي وجود دارد كه اين مشكل حل شود ومادبورد من bios آن phonix است وcpu 1900 amd است.

iranians20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام

من يک DVD Writer SONY DRU-820A خريدم که CD-RW را هم پشتيباني مي کند (برروي دفترچه راهنما نوشته شده ) ولي در هنگام رايت ارور مي دهد اعلام عدم سازگاري مي دهد با ديسک را مي دهد من از نرم افزار NERO
که برروي CD خود رايتر بود استفاده مي کنم و در ضمن خواست با NERO آن را فرمت کنم که باز هم ارور داد آيا
ممکن نيست اين مشکل به نوع نصب کابل IDE مربوط شود چون IDE1 به هارد وصل است و IDE2 به صورت مستر به
دي وي دي و به صورت اسليو به CD-ROM وصل است. لطفا راهنمايي کنيد

باتشکر

dear_hossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من یه مادر بورد asus p5vdc-x گرفتم حالا دیگه مودم اکسترنال acorp دیگه درایورش نصب نمیشه +dvb pinnacle هم درایورش رو قبول نمیکنه
در ضمن بایوس مادر بورد رو هم به روز کردم بازم فرق نکرد دیگه نمیدونم چیکار کنم
My Email Is : [email protected]

ALI3939

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من یه هارد maxtro 80 gb دارم که وقتی به صورت مستر وصل می کنم به سیستم ، کامپیوتر هیچ چیزی پیدا نمی کنه برای همین من اونو به صورت slave روی یه سیستم دیگه وصل کردم که ببینم مشکلش چیه .
حالا من هارد دوم (maxtro 80 gb) رو توی device manager میبینم ولی تو my compute چیزی اضافه نشده . لازم به ذکر که من تو قسمت manage - Disk Management هم رفتم ولی اونجا هم پیدا نشد ؟
حالا باید چکار کنم ؟

LEnIn+$

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
من یک 3000+ cpu AMD Athlon64 دارم با مین گیگا k8 -triton-nforce3 .
وسیستم اینا رو نشون میده:

cpu: 1.81GHZ
bus speed: 200 MHz

!!!!!!!
بعد از دیدن اینا واقعا پشیمون شدم کهamd گرفتم
184.gif
113.gif
و با پول بیشتر و سرعت کمتر نسبت به intel. و خیلی ها رو هم از خریدن AMD منصرف کردم!!
بعدن نمایندگی بهم گفت ایراد از مچ نبودن مین بورد با سی پی یو هست. و مین رو بیار تا اپدیت کنیم اونوقت 3GHZ نشون میده!!
ایا واقعا سرعتش 3GHz هست و مشکل از مین بورده یا واقعا اینcpu همین سرعت پایین رو داره ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دوست من شما با برنامه ديگه اين درايو dvd-rw خودتون رو تست كنيد مثل ashampoo buring studio . يك بار هم dvd-rw رو تها وصل كنيد. درايورهاي چيپست مادربرد رو هم نصب كنيد.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام
من یک 3000+ cpu AMD Athlon64 دارم با مین گیگا k8 -triton-nforce3 .
وسیستم اینا رو نشون میده:

cpu: 1.81GHZ
bus speed: 200 MHz
!!!!!!!
بعد از دیدن اینا واقعا پشیمون شدم کهamd گرفتم
184.gif
113.gif
و با پول بیشتر و سرعت کمتر نسبت به intel. و خیلی ها رو هم از خریدن AMD منصرف کردم!!
بعدن نمایندگی بهم گفت ایراد از مچ نبودن مین بورد با سی پی یو هست. و مین رو بیار تا اپدیت کنیم اونوقت 3GHZ نشون میده!!
ایا واقعا سرعتش 3GHz هست و مشکل از مین بورده یا واقعا اینcpu همین سرعت پایین رو داره ؟

دوست من اين 3000 كه تو cpu هاي amd ميبيني pr rating هست. يعني اين cpu در حد يك 3000 اينتل هست. هميشه در نظر داشته باشيد همه چيز سرعت فركانس نيست. معماري پردازنده هم مهمه.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
من یه هارد maxtro 80 gb دارم که وقتی به صورت مستر وصل می کنم به سیستم ، کامپیوتر هیچ چیزی پیدا نمی کنه برای همین من اونو به صورت slave روی یه سیستم دیگه وصل کردم که ببینم مشکلش چیه .
حالا من هارد دوم (maxtro 80 gb) رو توی device manager میبینم ولی تو my compute چیزی اضافه نشده . لازم به ذکر که من تو قسمت manage - Disk Management هم رفتم ولی اونجا هم پیدا نشد ؟
حالا باید چکار کنم ؟

كابل ديتا و كابل برقي كه به اين هارد ميزنيد . عوض كنيد. و روي يك پورت ide ديگه هم امتحان كنيد .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام من یه مادر بورد asus p5vdc-x گرفتم حالا دیگه مودم اکسترنال acorp دیگه درایورش نصب نمیشه +dvb pinnacle هم درایورش رو قبول نمیکنه
در ضمن بایوس مادر بورد رو هم به روز کردم بازم فرق نکرد دیگه نمیدونم چیکار کنم
My Email Is : [email protected]

دوست من شما قبل از خريد بايد با فروشنده صحبت ميكرديد و شرط ميكرديد كه اگر اين قطعات با اين مادربرد كار نكرد پس بديد اين قطعه رو.

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

سوال من در مورد این که آیا USB2 رو درگاه USB1 کار میکنه یا نه ! ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اگر منظورتون دستگاهي كه با پورت usb2 كار ميكنه بله كار ميكنه ولي سرعتش در حد usb 1.1 هست

chel30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من يك فكس دارم كه مي خواهم از اون به جاي پرينتر استفاده كنم لطفا هر كس كه مي تونه من را راهنمايي كنه
به شدت گير افتادم

mehrzad51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما تو اين تاپيك سوالهاي كه در مورد هر قطعه داريد مطرح ميكنيد و من و ديگر دوستان سعي بر رفع اين مشگلها ميكنيم.

با سلام .چند روز پیش یک دی وی دی رایتر سوزوکی نصب کردم.امروز کامپیوتر من درایو مربوط به سی دی را نشان نمیدهد.البته من هم sp2وهم vistaدارم.این مشکل فقط در sp2است.مشکل چیست .با تشکر.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
شما درايو ديگري غير از اين روي سيستمتون داريد ؟ ممكنه از تنظيمات جامپرش باشه.

chel30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من يك فكس پاناسونيك دارم كه مي خوام به عنوان پرينتر از اون استفاده كنم اگه كسي در مورد اين كار اطلاعاتي داره لطقا در اختيار من هم بگذاره
مثلا چه كابلي مي خواد و چه نرم افزاري را بايد نصب كنم و ......

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
من گرافیک FX 5200 با 128 MB رو و برد palit دارم. موقع اجرای بعضی بازیها ارور Vertex Shader میده.

2mxomtu.gif

آیا با آپدیت کردن درایور گرافیک به ورژن 93.71 مشکل حل میشه؟ الان دریورم ورژن 77.72 هست.
خیلی فوریه. لطفا جواب بدید.

ممنن.

sgwp

Registered User
لایک‌ها
586
من هم گرافیک FX 5200 با 128 MB نصب كردم اما دو دقيقه پس از روشن شدن شروع به لرزش ميكنه و رفرش ريت رو هم بردم بالاترين فركانس اما لرزشش قطع نميشه . به نظر شما چه كار ديگه اي بايد انجام بدم؟

بالا