• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مورد اول چون درايور خيلي قديمي هست. مشگل احتكال داره حل بشه ولي كارت شما خيلي ضعيف هست

در مورد دوستمون كه مشكل لرزش دارن بايد با يك كارت ديگه تست كنند .

jupiter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه vertex shader مربوط به سخت افزار کارت نمیشه؟ با درایور جدید درست میشه؟ اگه درست میشه تا 60 MB رو دانلود کنم.

ممنون.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
دقت نكردي دوست من گفتم كه كارتت ضعيف هست. و احتمالش هست با اپ ديت درايور درست بشه

Vahid_RM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام....من حدود یه هفتس که وقتی کامپیوترو روشن میکنم میاد بالا 10 دقه تا یه ربع درست کار میکنه....بعد یه ربع هارد شروع میکنه به سروصدا کردن اونم زیاد .. مثل اینکه 5 تا فایلو از 5 جای مختلف به 5 جای مختلف دیگه هارد کپی کنی!!و هارد دیگه جونش در بیاد..خلاصه انقدر سرو صدا میکنه که سرعت کامپیوتر کم و کمتر و نهایتا هنگ میکنه ..خلاصه یه ربع که باهاش کار کنی باید یه بار ریست کنی و دوباره همون آش همون کاسه!! گارانتیم هم تموم شده!.. بچه ها لطف کنین و یه کمکی بدین.. من دارم داغون میشم!!خوب دیگه یه ربع الان تموم شد..سرو صدا راه افتاد..من برم که باید ریست کنم....

s.r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سیستم من آخرین باری که روشن کردم سالم بود اما بعد که روشن کردم بوت نمیشه . هیچی رو نمیشناسه تمام مواردی رو هم که به ذهنم میرسید چک کردم از جمله گیر کردن کلید ریست و ... وحتی تمامی قسمتهای سیستم رو روی یک سیستم دیگه یکی یکی چک کردم از جمله cpu , vga , ram ,.. که همگی سالم بودند اما مادربورد جواب نداد و روی سیستم جدید نیز بوت نشد از اساتید سخت افزار درخواست کمک فوری دارم .
با تشکر

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
باطري مادربرد رو به مدت 10 دقيقه دربيار. برق رو هم از پاور جدا كن ببين چي ميشه. سيستم بوقي نميزنه ؟

s.r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باطري مادربرد رو به مدت 10 دقيقه دربيار. برق رو هم از پاور جدا كن ببين چي ميشه. سيستم بوقي نميزنه ؟
با تشکر
این کارها رو انجام دادم ولی هیچ فرقی با دفعات قبل نداشت

s.r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاور هم عوض کردم فایدهای نداشت
حتی مادربورد رو رو یک سیستم دیگه تست کردم البته با cpu ram vga سیستم جدید که سیستم سالم با این مادربورد بوت نشد به نظر خودم احتمال داره از مادربورد باشه چون تمام قطعات را جدا تست کردم .
به نظر شما ایراد از کجا میتونه باشه؟
و آیا اگر main ایراد داشته باشه درست میشه یا نه ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
احتمال زياد بايوسش پريده بايد به تعميركار نشون بدي

s.r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
main را دادم تعمیر
با تشکر

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام من CPU : 3.0 Ghz FSB 800 ‍cach 1 Mb دارم كه خوب Hyper Threading هم هست اما تو ويندوزم( XP sp2) به اين صورت نمي نويسه( همانطور كه ميدونين بايد صورت دو تا CPU نشون بده) ؛‌ تنظيمات Bios هم درسته و مشكل فقط در Win هست چون رو كارايي تاثير گذاشته ميخواستم ببينم چگونه ميشه فعالش كنم .نرم افزار همه قطعات هم آپديت هست .ويندوز قبليم كه Media Center بود اين مشكل رو نداشتم ولي رو اين مشكل دارم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مطمئني تو بايوس فعال هست . ويندوزت سرويس پك 1 هست يا 2 ؟

hamid206

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها استادمون یه سوال داده گفته بگید مشکل چیه و راه حلش چیه
ویندوز میاد بالا و درایو cdrom رو هم نشون میده وقتی یه سی دی داخلش قرار می دی بعد از اینکه سی دی رو دراوردی دیگه درایو سی دی رام رو نشون نمیده مشکش چیه و راه حلش ؟

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب هميشه اينطور ايراد ها ممكنه هم علت سخت افزاري داشته يا نرم افزاري. ولي ممكنه با system restore يا يك بار remove كردن درايور و نصب دوبارش درست ميشه . اگر سخت افزاري نباشه

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
سلام بر شما عزیزان دل انگیز :D :D . راستش من یک کپچر مارک WinFast خریدم رو کنترلش یه دگمه داره به اسم dvd که تو دفترچه اش نوشته با استفاده از برنامه WinFast DVD (یک برنامه مولتی مدیا) می توانی رو همه موارد پخش کنترل داشته باشی.حالامن هرکاری میکنم نمی توانم از تو 3تا CD همراهش این برنامه کذایی:blink:
رو پیدا کنم.یکی کمکم کنه. به Download.com هم سرزدم بی نتیجه بود.کلی جای دیگه هم سرزدم نتوانستم این برنامه رو پیداکنم.ای لعنت به این کمپانی. خوب میمیری این برنامه رو یه جای مشخص بذاری.ای بترکی هی. :wacko: :wacko:
ولی درکل کنترلش وسایر قسمت ها از کیفیت بالایی برخوردارند.وچیپستش اندازه cpu من است.کنترلش هم بد جوری قوی است واز زاویه 180 مخالف هم بگیری عمل می کنه.واز همه مهمتر 3سال گارانتی آواژنگ داره.

mania1920

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا اين audio كه از پشت dvd rom o rw يا cd rom / rw مياد بيرون و به مادربورد(cd in /aux )ميخوره چيه ؟؟ چيكار ميكنه ؟؟

amir-devil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
سیستم دوم من الان حدود 3-4 ماه است خرابه:wacko:
اولا هرد رو بعضی وقت ها نمی شناخت ... بعضی وقتا فلاپی ..... بعد مدتی دیگه خاموش شد و روشن نشد یعنی چراغ روی مادربرد چشمک میزد و سیستم هم بوق قطع و وصل (مثل بوق رم)...
بعد بردم اش تعمیرگاه... بعد مدتی که گم شده بود:blink: پیدا شد و طرف گفت بایوس ( یا فکر کنم فلش اش) پریده یا خراب شده! آیا ممکنه با کم و زیاد شدن جریان پاور این اتفاق بافتد؟
در هر صورت گفت پروگرامش کردم و تستش کرد درست بود!
وقتی آوردمش خونه دوباره پاور خراب رو گذاشتم روشش و روشن کردم دیدم بالا نمیاد!
بعد مدتی که پاور نو خریدم گذاشتم روش دیدم چراغ مادر برد روشن میشود فن سی پی یو هم روشن میشود ولی مانیتور oN نمی شود....( فکر هم نکنم از گرافیک باشد 99% البته آنبرد است.!)
مادربرد هم یک مدل از گیگابات است که فکر کنمrZ باشد... رم درست است.
بنظر شما مشکل از چیست؟ چجوری میتونم تست کنم ببینم مشکل از کجاست!
و آیا ممکن است فلش باش مثل دفعهه قبل؟ بایوس با چی پروگرام می شود (bIOS PHONEIX)
متشکرم!:cool:

Boo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
--------------------------------------------------------------------------------

با سلام
کامپیوتر رو که روشن می کنم فقط فن کیس روشن میشه و چراغ مانیتور ، بوق بالا اومدن ویندوز رو هم نمی زنه
هیچ متنی هم تو مانیتورم نشون نمی ده سیاه سیاه
مشکل چیه ؟
با تشکر

بالا