• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بايد دنبال كارتهاي افزايش iDE باشيد. يا درايورهاي رو با آداپتور IDE به USEB به سيستم وصل كنيد .

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان امیدوارم جواب سئوالم را بتونم در اینجا بگیرم.
من مادر بورد و سی پی یو و رم کامپیوتری رو با هم عوض کردم ولی حالا سیستم بالا نمیاد و تنها چیزی که رو صفحه مانیتور نوشته میشه که الان دقیقا یادم نیست ولی پیغامش راجب ریکاوری بایوس و دیگه مینویسه floppy not found و در ادامش cd rom not found و دوباره تکرار میشه حتی من تمام کابلهای دیتا و برق هارد و فلاپی و سی دی رام رو جدا کردم باز همون پیغام رو میداد و من اصلا نمیتونم وارد setup بشم . ممنون میشم راهنمایی کنید.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
دوستان منم مشكلي دارم كه مربوط به اين خطا ميشه .. وقتي سيستم روشن ميشه اين خطا ظاهر ميشه
Pri Master hard Disk S.M.A.R.T. status BAD, Backup and Replace
Prees F1 To
بعد كليك F1 رو ميزنم و وارد ويندوز ميشه . مادر بوردم ايسوس P5VD1 هست هاردم 80 IDE و دوتا سي دي رام و رايتر دارم . سيستمم خيلي مشكل نداشت قبلا و با همين روش كار ميكرد اما الان خيلي هنگ ميكنه با اينكه ويندوز رو توي همين چند روزه عوض كردم اما بازم هنگ ميكنه . يكي ميگفت مشكل از هارد IDE هست . ميشه راهنمائي بفرمائيد كه اين خطا با تعويض هارد عوض ميشه يا در تنظيمات مشكل داره .

0027

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام منم با مشکلي که OMIDB در رابطه با USB بر خورده بود مواجه شدم چيکار بايد بکنم تا رفع بشه اين مشکل يکي کمک کنه من که در اين تاپيک با جواب اين سوال مواجه نشدم ولي اگر کسي است که بدونه کمک کنه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
مهرداد خان سيستم شما هارد مشكل داره با برنامه hddtune هاردت رو تست كن. علت هنگ هم از مشكل در هارد شما هست .

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
سلام دوستان امیدوارم جواب سئوالم را بتونم در اینجا بگیرم.
من مادر بورد و سی پی یو و رم کامپیوتری رو با هم عوض کردم ولی حالا سیستم بالا نمیاد و تنها چیزی که رو صفحه مانیتور نوشته میشه که الان دقیقا یادم نیست ولی پیغامش راجب ریکاوری بایوس و دیگه مینویسه floppy not found و در ادامش cd rom not found و دوباره تکرار میشه حتی من تمام کابلهای دیتا و برق هارد و فلاپی و سی دی رام رو جدا کردم باز همون پیغام رو میداد و من اصلا نمیتونم وارد setup بشم . ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوست من اگر بردت گارانتي داره ببر گارانتي اگر ندارده بايد ببري جائي برات بايوس رو دوباره پروگرام كنند.
موفق باشيد

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ممنون كه راهنمائيم كرديد ... لينك سالمي براي دانلود اين برنامه پيدا نكردم .. اما قبلا با برنامه هاي ديگه اي چك كرده بودم هاردم رو اون برنامه ها هم تمام درايوهاي من رو ارور ميزد خب جدي نگرفتم چون سيستم مشكلي نداشت ... بهر حال ممنون حالا مطمئن شدم كه هارد IDE رو با SATA بايد عوض كنم

msadegh58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
با سلام خدمت شما دوستان
سیستمی دارم که کارت گرافیک ان : px 6800 gt
مادر بردشم dfi nf4 lan party sli dr:
تا چند وقت پیش مشکلی با ان نداشتم و خیلی راحت کار میکرد اما چند وقتی است که هنگام بالا امدن سیستم بوق میزند و به نظر میرسد بوق کارت گرافیکی باشد چون از کارت گرافیک دیگری که استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی سیستم بالا میاد اما وقتی که کارت خودم را روی سیستم دیگری تست میکنم کاملا سالم بوده و سیستم بالا میاید و دیگر بوق نمیزند لطفا هر چه زودتر منرا از این وضع نجات دهید

system

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان عزیز یه سیستم دارم که چند وقته ، زمانیکه روشنش میکنم بوقی که اول روشن کردن سیستم میزنه خیلی کم صدا شده و مانیتور هم روشن نمیشه، این مادربورد سه تا جای رم داره من رم رو خارج کردم و بعد از تمیز کردن تو یه اسلات دیگه قرارش دادم و سیستم درست شد ولی بعد یک هفته دوباره همون مشکل ایجاد شد و دیگه هم درست نشد ، به این نتیجه رسیدم که مشکل از رم است و یه رم جدید گرفتم ولی مشکل حل نشد حالا نمیدونم ایراد از خود مادر بورد یا نه.
در ضمن مدل ماردبردم giga 8I848P است و رم ddr میخوره

متشکرم

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
در مورد دوستمون كه مشكل با كارت گرافيكشون داشتند بهتره اول بايوس رو اپ ديت كنند و اگر درست نشد پاور سيستمشون رو عوض كنند

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
در مورده دوستمون كه با مادربردشون مشكل داشتند يا مادربردتون خراب شده يا پاور شما مشكل دارد

msadegh58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من هم بایوس رو اپدیت کردم هم پاور را عوض اما مشکل همچنان باقی است

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
كارت گرافيك شما كانكتور برق اضافه داره ؟ اگر دارد شما وصلش كردي ؟

msadegh58

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بله کانکتور برق اضافه داره اونو هم وصل می کنم ولی مشکلم حل نمیشه

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با عرض پوزش از همه دوستان ندونستم که این سوالو کجا مطرح کنم چون تاپیکی واسش پیدا نکردم
1.ویندوز ویستا بر روی مین بردهای سری A8N اجرا میشه یا نه و اینکه اصلا چه سخت افزاری میخواد
2.با آمدن Directx10 آیا همه بازیها با استفاده از اون رندر میشن و کارتهایی که از ورژن 9 ساپرت میکردن دیگه به درد نمیخورن؟؟؟؟ یا میشه با استفاده از کارتهای قدیمی ورژن 10 رو استفاده کرد
از اساتید میخوام که منو راهنمایی کنن

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
بله . ويندوز ويستا نصب ميشه .فقط احتياج به درايورهاي ويستا داريد
هنوز نميشه بطور قطعي گفت ولي حتما سازگاري رو حفظ ميكنند

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان عزیز .

من 2 مشکل با PC خودم دارم که جدیدا پیش آمده.
اولیش اینه که در برخی موارد که ویندوز بالا می آید و وارد سیستم عامل می شود خود به خود Restart می شود . مجدد که وارد سیستم عامل میشوم
پنجره ای باز میشود که درخواست ارسال اطلاعات به مایکرو سافت را دارد . متن خطا را که دیدم در چند بار رخداد این اتفاق ذخیره کردم .

BCCode : 23 BCP1 : 000E0100 BCP2 : F7ADCA78 BCP3 : F7ADC774
BCP4 : F777B9D1 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

BCCode : 23 BCP1 : 000E0100 BCP2 : F7AAD4C4 BCP3 : F7AAD1C0
BCP4 : 80820812 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

BCCode : 1000008e BCP1 : C0000005 BCP2 : 808950E9 BCP3 : F7ADD6A8
BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_

BCCode : 1000000a BCP1 : 03880820 BCP2 : 000000FF BCP3 : 00000000
BCP4 : 80804B81 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1

من جستجوی در گوگل کردم و به یک مقاله در سايت مایکروسافت رسیدم که در آن گفته بود که مشکل شما در رابطه با یکی از درایورهای سخت افزارهای شما می باشد.
از آنجا که این مشکل و مشکل بعدی چند صباحی است که مشاهده می شود ، فکر می کنم اگر مشکل از یکی از سخت افزارها باشد بدون شک از مودم ADSL D-Link 200 می باشد که چند وقتی است آن را خریدم.
درایور آن را Uninstall کردم و آخرین نسخه را از اینترنت و خود سايت D-Link گرفتم و نصب کردم . دیدم از نسخه که بر روی CD به همراه مودم بود یک ورژن بالاتر است اما باز هم در برخی مواقع مثل سابق سیستم Restart می شود.

مشکل دوم که مشکل بزرگی به حساب می آید در موقع روشن کردن کامپیوتر می باشد.
این سناریوی که تعریف می کنم در هر بار روشن کردن سیستم رخ می دهد و تنها در هنگام روشن شدن اتفاق می افتد و در هنگام Restart شدن اصلا رخ نمی دهد.

سیستم را روشن می کنم .
سیستم به مرحله Loading ویندوز می رسد که در همان جا هنگ می کند و ثابت می ماند . این بخش را با چند XP و چند 2003 تست کردم . در تمام آنها این مشکل بود.
سیستم را مجبور می شوم Restart کنم ، بعد از Restart کردن مانیتور خاموش می شود و تصویری نمی آید ولی سیستم دارد کار می کند . مجبور می شوم که سیستم را Restart کنم. (این مرحله قبل ها ، خیلی قبل ها ، در بعضی مواقع که سیستم را روشن می کردم که اتفاق می افتاد.)
این بار سیستم درست کار می کند .
جالب است این 3 مرحله همیشه به همین شکل اتفاق می افتد.
مشکل از کجاست؟

قطعاتی که جدیدا به سیستم اضافه کردم به شرح زیر می باشد :
یک هارد IDE 250 را بر روی سیستم اضافه کردم که در کنار یک 60 دارد کار می کند .
یک DVD Writer به سیستم اضافه کردم که در کنار CD-Writer کار می کند.
یه رم KingStone 512 اضافه کردم که بهمراه 2 رم 256 که آنها هم KingStone هستند کار می کند.

چند وقت پیش هنگام کار با ویندوز ناگهان سیستم برای اولین بار هنگ کرد و وقتی کامپیوتر را Restart کردم کامپیوتر میگفت که هاردی در کامپیوتر نیست و یک تق تق جدید از کامپیوتر برای اولین بار شنیده می شد.
هارد را به یکی از دوستان دادم که برایم تعمیر کند (او گفن کنترلر هارد از جایش در آمده یا هم چین چیزی) خلاصه آن را برایم درست کرد و الان همان هارد با تمامی اطلاعتش دارد کار می کند.

من ویندوز را روی هر 2 هارد نصب کردم در هارد 60 گیگا بایتی این مشکل وجود دارد و در هارد 250 مشکا هنگ در هنگام ورود به ویندوز وجود دارد.

به نظر شما مشکل از کجاست.

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اين احتياج به عيب يابي كامل دارد. ولي چيزي كه براي اولين بار به ذهن من ميرسه پاور سيستم شما هست .

Nimra

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید یک سوال دیگه

1.درایورهای ویستا رو از کجا میشه گیر آورد
2.الان مودمی که درایور ویستا هم داشته باشه چی هست؟؟؟
ممنون

بالا