• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
سلام

یه هارد 2ترای خاویار گرین گرفتم موقع پارتیشن بندی 1900 گیگ ظرفیت کلش رو زده بود ! با آپشن سکتور ها ور رفتم حجم کلش شد 1866 گیگ ! دیگه هم به 1900 اولیه بر نگشت ! اگه می شه یه راهنمایی بکنید ؟؟؟ در ضمن چزا روش می زنه 2 ترا در صورتی که 100 گیگ کم داره ؟! بزته 1.9 ترا دیگه !:blink:

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
اینم جواب نداد و بعد از حدود 3-4 دقیقه سیستم هنگ کرد و تصویر سیاه شد!ولی درایور توپی بود تصاویرو خیلی بهتر نشون میداد به نظر من.
مطمئنید نرم افزاریه؟؟
سلام سعید جان
شما به اینکه نرم افزار ها میگن مثلا فن گرافکت داره فلان درصد کار میکنه توجه نکن باز کن و نگاه کن و حتما یه گرد گیری مناسب ازش بکن(با بلوور)
یه احنمالم اینه که خمیر سیلیکون هیتسینک گرافیکت خشک شده باشه چکش کن
یا علی

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
از کجا میشه فهمید که کارت گرافیک اور شده یا نه؟
مثلا کارت دسته دوم خریداری شده رو چطور میشه تشخیص داد؟ نرم افزاری و سخت افزاری؟
ممنون
یا علی

parviz85

Registered User
لایک‌ها
18
اینم جواب نداد و بعد از حدود 3-4 دقیقه سیستم هنگ کرد و تصویر سیاه شد!ولی درایور توپی بود تصاویرو خیلی بهتر نشون میداد به نظر من.
مطمئنید نرم افزاریه؟؟

همچین مشکلی رو دیدم، شما کارت گرافیک رو عوض می کنی مشکل حل میشه؟؟

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282
همچین مشکلی رو دیدم، شما کارت گرافیک رو عوض می کنی مشکل حل میشه؟؟

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

اینجوری امتحان نکردم ولی کارتو تو یه مین دیگه تست کردم همین مشکلو داشت.

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282
سلام سعید جان
شما به اینکه نرم افزار ها میگن مثلا فن گرافکت داره فلان درصد کار میکنه توجه نکن باز کن و نگاه کن و حتما یه گرد گیری مناسب ازش بکن(با بلوور)
یه احنمالم اینه که خمیر سیلیکون هیتسینک گرافیکت خشک شده باشه چکش کن
یا علی

گرد گیری شده و خمیر سیلیکن رو هم چنجیدم.ممکنه از پاور باشه؟؟

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
تو تنظیمات وایرلس مودم 2730 دی لینک مشکلی داشتم
من تو قسمت وایرلس در بخش sequrity گذینه wep-open رو فعال کردم و 64 bit encrypition رو انتخاب و فعال کردم و یه کد 5 کاراکتری هگزادسیمال برا امنیت اون وارد کردم
از اونجایی که فقط بر اتصال لبتاب به اینترنت از وایرلس اون استفاده میکنم قسمت مک فیلتر رو فعال کردم و در گزینه allow مک ادرس لبتاپ رو وارد کردم
حالا مشکل اینجاس که وقتی با وایرلس به مودم وصل میشم بعد وصل شدن وقتی صفحه فایرفاکس رو باز میکنم و ادرس میزنم مینویسه limited access
ولی با این شرایط کابل شبکه رو بهش وصل کنم و یه صفحه رو لود کنم و بعد کابل رو قطع کنم مشکلی پیش نمیاد و صفحات اینترنت رو براحتی باز میکنه

یک سوال دیگه
من که تو قسمت مک ادرس فیلترنگ ، مک ادرس لبتاپ رو وارد کردم (قسمت allow) شخص دیگه ای از طریق وایرلس میتونه به مودم و یا اینترنت دسترسی داشته باشه ( فرض کنین پسورد هم نزارم )

کسی نیست جواب منو بده ؟
حالا سوال اولی رو بیخیال بشین دومی برام مهمتره؟

UpGrade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام
تو تنظیمات وایرلس مودم 2730 دی لینک مشکلی داشتم
من تو قسمت وایرلس در بخش sequrity گذینه wep-open رو فعال کردم و 64 bit encrypition رو انتخاب و فعال کردم و یه کد 5 کاراکتری هگزادسیمال برا امنیت اون وارد کردم
از اونجایی که فقط بر اتصال لبتاب به اینترنت از وایرلس اون استفاده میکنم قسمت مک فیلتر رو فعال کردم و در گزینه allow مک ادرس لبتاپ رو وارد کردم
حالا مشکل اینجاس که وقتی با وایرلس به مودم وصل میشم بعد وصل شدن وقتی صفحه فایرفاکس رو باز میکنم و ادرس میزنم مینویسه limited access
ولی با این شرایط کابل شبکه رو بهش وصل کنم و یه صفحه رو لود کنم و بعد کابل رو قطع کنم مشکلی پیش نمیاد و صفحات اینترنت رو براحتی باز میکنه

همونطور که خودتون گفتین تو قسمت وایرلس این تنظیمات رو انجام دادید ، پس وقتی با کابل شبکه وصل بشید این محدودیت ها روش اعمال نمیشه
لپتاپها معمولا چند مک ادرس دارند (برای وایرلس یکی ، برای بلوتوس یکی ، برای لن یکی و الی آخر) مطمئن شوید حتما مک ادرس وایرلس لپتاپتون رو در تنظیمات مودمتون وارد کرده باشید

یک سوال دیگه
من که تو قسمت مک ادرس فیلترنگ ، مک ادرس لبتاپ رو وارد کردم (قسمت allow) شخص دیگه ای از طریق وایرلس میتونه به مودم و یا اینترنت دسترسی داشته باشه ( فرض کنین پسورد هم نزارم )

اگه شخص دیگری مک ادرسی که شما در تنظیمات وایرلس مودمتون تنظیم کرده اید رو داشته باشه بله میتونه مک ادرس وسیلش (موبایل یا لپتاپ یا PC یا ...) رو به اون مک ادرس بصورت نرم افزاری (خیلی راحت) تغییر بده و براحتی وصل شه

UpGrade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان

خسته نباشید

آیا کولر ترمال رایت آرکون روی مادربورد MSI 970A-G46 و پردازنده ی AMD 8120 FX کاملا نصب می شود (قابلیت نصب کامل را دارد) ؟ (تو کیس مگنام2 چطور ؟ جا میشه ؟)

خیلی ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین (موندم پلمبشو باز کنم یا نه)

Last edited:

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام مجدد به همه دوستان گلم

دوستان من دنبال کتابی هستم در مورد تعمیر مادربرد کسی اگه سراغ داره لطفا سریع بهم بگه

خیلی نیاز دارم ممنون میشم ...............................................................................

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
گرد گیری شده و خمیر سیلیکن رو هم چنجیدم.ممکنه از پاور باشه؟؟
فنش راحت میچرخه؟
من یه بار اینطور حالتی پیش آمده بود برام که فهمیدم از CPU هست ولی خوب شما میگی روی سیستمه دیگم همینطوریه
سوکت مادر بوردتم با یه مسواک نرم تمیز کن ولی خوب مشکل از دمای گرافیکته دیگه بیشتر به کولینگش بر میگرده
ببین فنش راحت میچرخه نیم سوز نشده یه کم روغن بهش بزن

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام مجدد به همه دوستان گلم

دوستان من دنبال کتابی هستم در مورد تعمیر مادربرد کسی اگه سراغ داره لطفا سریع بهم بگه

خیلی نیاز دارم ممنون میشم ...............................................................................

عزيز رشتت چيه ؟ چي از الكترونيك ميدوني ؟

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
با سلام مدت 2 سالی میشه که ویندوز لپ تابم رو عوض نکردم.مدل لپ تاپ lenovo 3000 n200 type 0769 است.دیروز که اومدم عوض کنم بعد از بوت شدن سی دی و ستاپ ویندوز -پیغام میاد که باید F3 را باید بزنی و بعد از ریستارت شدن صفحه آبی که عکسش رو ضمیمه کردم میاد و ویندوز نصب نمیشه.جالب اینجاست که یه ویندوز ام آر تی دارم ولی اون خیلی راحت نصب میشه - همه راههای نصب ویندوز از قبیل بوت و غیره و همچنین فرمت کردن کامل ویندوز و حتی گفتم شاید از هارد باشه و رفتم یه هارد خریدم ولی باز همون مشکل هست که هست. احتمال میدید که از رم باشه؟ دو تا رم داره اومدم یه رم رو ورداشتم و با یه رم این کار رو کردم و دوباره جایگزین کردم اون یکی رم رو ولی باز همین مشکل هستhttp://upload.tehran98.com/img1/pebldmo6zolxhc4ihv2u.jpg

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزيز رشتت چيه ؟ چي از الكترونيك ميدوني ؟

من رشته ام رو اینجا تموم شده الان 40 سالمه ! در ضمن فوق لیسانس کامپیوتر دارم

فقط در بعضی مادر برد ها گیر می کنم ! می خوام ایرادشون رو پیدا کنم

حالا این کتابی که گفتم پیدا کردین ؟؟؟؟

mr7131

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوستان
قطعات بنده که برای یه سیستم برای بازی جمع کردم اینا هست
Q9400
2*1 ddr2 4.5.4.15 2.1v ocz 6400
gtx 560ti asus direct CUII
ep45-ud3r Gigabyte

حالا با استفاده از اطلاعات دوستان اهل فن میخواستم بدونم که در کل با استفاده از این قطعات(با و بدون اوور) میتونم از تمام قدرت گرافیکم کار بکشم یا برای گرافیک با این پردازنده گلوگاه ایجاد میشه.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
اپسون تی 50 دارم ... مدتیه هد مشکیش یه قسمتهایش مشکل داره ... هد کلین درستش نمیکنه از مایع هد پاکن استفاده کردم درست نشد ... دوستان پیشنهادی دارن ؟

bijan_darvishi

Registered User
لایک‌ها
660
اپسون تی 50 دارم ... مدتیه هد مشکیش یه قسمتهایش مشکل داره ... هد کلین درستش نمیکنه از مایع هد پاکن استفاده کردم درست نشد ... دوستان پیشنهادی دارن ؟

دوست عزیز من از این پرینتر 5 تا داشتم (قبلا تو کار کاور بودم) اگر از تانکر استفاده میکنید به نکات زیر توجه کنید:
1-جای تانکر رو عوض کنید باور کنید اگه جاش درست نباشه بعضی مواقع حتی یک سانت باعث این اتفاق میشه الان این عکس رو نگاه کن تانکر یک سانت (دقت کن فقط یک سانت بالاتر بود که قرمز کم رنگ ناقص میزد) اگه زیادی بالا باشه رنگ زیاد میره داخلش و اگه کم ....
2-لوله های خروجی تانکر از ابتدا تا انتها را چک کنید که گرفتگی یا سوراخ یا پوسیدگی نداشته باشه
3-در آخر اگر مشگل حل نشد چه با تانکر چه بدون تانکر کاتریج رو عوض کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من رشته ام رو اینجا تموم شده الان 40 سالمه ! در ضمن فوق لیسانس کامپیوتر دارم

فقط در بعضی مادر برد ها گیر می کنم ! می خوام ایرادشون رو پیدا کنم

حالا این کتابی که گفتم پیدا کردین ؟؟؟؟

نقشه خواني بلد باشي ديگه مشكلي نيست . من دو بار توسط شركتي كه قبلا كار ميكردم شنزن دوره ديدم . كلاسهاي خانه سخت افزار براي شما مناسبه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
قطعات بنده که برای یه سیستم برای بازی جمع کردم اینا هست
Q9400
2*1 ddr2 4.5.4.15 2.1v ocz 6400
gtx 560ti asus direct CUII
ep45-ud3r Gigabyte

حالا با استفاده از اطلاعات دوستان اهل فن میخواستم بدونم که در کل با استفاده از این قطعات(با و بدون اوور) میتونم از تمام قدرت گرافیکم کار بکشم یا برای گرافیک با این پردازنده گلوگاه ایجاد میشه.

اتفاقا پردازنده و برد خوبي داره هيچ مشكلي نيست

بالا