• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
دوست عزیز من از این پرینتر 5 تا داشتم (قبلا تو کار کاور بودم) اگر از تانکر استفاده میکنید به نکات زیر توجه کنید:
1-جای تانکر رو عوض کنید باور کنید اگه جاش درست نباشه بعضی مواقع حتی یک سانت باعث این اتفاق میشه الان این عکس رو نگاه کن تانکر یک سانت (دقت کن فقط یک سانت بالاتر بود که قرمز کم رنگ ناقص میزد) اگه زیادی بالا باشه رنگ زیاد میره داخلش و اگه کم ....
2-لوله های خروجی تانکر از ابتدا تا انتها را چک کنید که گرفتگی یا سوراخ یا پوسیدگی نداشته باشه
3-در آخر اگر مشگل حل نشد چه با تانکر چه بدون تانکر کاتریج رو عوض کنید

گرامی کارتریج شارژ شدنی دارم ... اینقدر مصرف نداشتم که تانک ببندم ... از وقتی خریدمش هر سه،چهار روز یه بار یه پرینت میگرفتم مشکلی نبود یه مدت نامنظم پرینت گرفتم ... مشکی مشکل دار شد ...

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
حالا یه کتابی نیست بدی ما دانلود کنیم یه چیزی یاد بگیریم ؟

babak.t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.یه مشکلی برام پبش اومده
دیشب کـامپیوتر منــزلمُ رو حـالت Sleep گذاشتم (shot down نکردم ) . نصف شب برق هـا رفت . صبح کـه روشنش کردم دیدم اصلا بالا نمیاد !! یعنــی وقتی روشنش میکردم تـا قسمت بوت شدن هـارد میرفت ولــی ریســت میشد !!
یجــورایی احســاس کردم کـه هـارد ُ نمیشنــاسه !!
به نظرتــون مشکــــل چیــــــــــــه ؟ یعنی هــارد سوختــه ؟!!!!

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام دوستان من یه گرافیک xfx 9600 دارم که یه برق ۶ پین یا فکر کنم ۴ پین میخوره . پاور من برق ata برای وصل شدن به گرافیک نداره. اگه این برق به گرافیک وصل نباشه مشکلی توی کارکردش پیش میاد؟

Hamed DC

Registered User
لایک‌ها
374
سلام دوستان من یه گرافیک xfx 9600 دارم که یه برق ۶ پین یا فکر کنم ۴ پین میخوره . پاور من برق ata برای وصل شدن به گرافیک نداره. اگه این برق به گرافیک وصل نباشه مشکلی توی کارکردش پیش میاد؟

سلام حسن جان.
اگر منظورت سوکت زیره:
مشاهده پیوست 274062
که اگه وصل نکنی تصویر کارت بالا نمیادش. پس، حتما باید وصل باشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

براي اين ميتوني تبديل وصل كني ولي پيشنهاد ميكنم پاوري بگيري كه خودش داراي سوكت برق pciexpress باشه .

sorenphoto

Registered User
لایک‌ها
2
سلام.
من امروز یه هارد اکسترنال Seagate 2TB خریدم. الان که وصلش کردم یه صدای تق تق عجیب میکنه و بعدش صداش قطع میشه. چراغش هم روشن نمیشه ... همون بار اول اینطوری بود .!
من خودم بالای 10 تا هارد اکسترنال دارم ولی همچین موردی نداشتم .
چی کارش کنم ؟ گارانتی قبول می کنه ؟؟! من که کاریش نکردم ... نوسان برق و ضربه و هیچ موردی هم نبوده ... چون خودم خیلی حساس هستم ... گارانتی برام تعویض میکنه یا می خوان تعمیرش کنند ؟؟؟ این هارد یک دقیقه هم نتونست کار کنه ...

خواهشمندم کسی اگه تجربه ای داره ،‌راهنمایی کنه .

silent_cry

Registered User
لایک‌ها
47
با سلام خدمت اساتید گرامی
لپتاپ من مدل asus n53sn /i7/gt550m 2gig/ i هستش که 2 تا گرافیک داره -مشکل من اینجاست که موقعی که وارد بازی میشم گرافیکم(gt550) سریعا داغ می کنه و دماش بالای 100 میره و خنک نمیشه و سریعا از بازی خارج میشم تا
اتفاقی نیفته .به نظر شما چشه ؟ گارانتی هم نداره متاسفاته

UpGrade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
لپتاپ من مدل asus n53sn /i7/gt550m 2gig/ i هستش که 2 تا گرافیک داره -مشکل من اینجاست که موقعی که وارد بازی میشم گرافیکم(gt550) سریعا داغ می کنه و دماش بالای 100 میره و خنک نمیشه و سریعا از بازی خارج میشم تا

از دوستان خود یه کولپد خوب بگیرید و تست کنید اگر تاثیر مطلوب حاصل شد خریداری کنید
اگر مدت زیادی است که این لپتاپ را دارید بهتر است گردگیری کنید (البته اگر بلد نیستید ، بدید به یه اینکاره) شاید تاثیر مثبتی حاصل شد
راه حل دیگری هم اگه دوستان میدونند لطف کنند

Last edited:

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واسه ما کتاب پیدا نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
-----{مشکل ســیـــم بـــلـــنـــد مــــاوســـ}-----
سلام
من یه مشکل خیلی بزرررررگــــ دارم ! و اون اینه که ما داخل دفترمون مجبور هستیم از جایی، موس رو حدود ۳۰-۴۰ متر دورتر کابل کشی کنیم که متاسفانه افت شدید پیدا می کنه و تنها چراغش روشن می شه اما کار نمی کنه
کسی می تونه کمک کنه که بهترین راه چیه ؟

ya_ali_mavla

Registered User
لایک‌ها
1,540
سلام
من یه مشکل خیلی بزرررررگــــ دارم ! و اون اینه که ما داخل دفترمون مجبور هستیم از جایی، موس رو حدود ۳۰-۴۰ متر دورتر کابل کشی کنیم که متاسفانه افت شدید پیدا می کنه و تنها چراغش روشن می شه اما کار نمی کنه
سلام
بهترین راه : ماوس بیسیم!

یا علی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام

بله همونطور كه دوستمون گفت موس بي سيم البته به رنج موثر بايد توجه داشته باشيد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

استفاده از COOLPAD
2-كم كردن سرعت هسته گرافيكي با AMD OVER DRIVE

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.
من امروز یه هارد اکسترنال Seagate 2TB خریدم. الان که وصلش کردم یه صدای تق تق عجیب میکنه و بعدش صداش قطع میشه. چراغش هم روشن نمیشه ... همون بار اول اینطوری بود .!
من خودم بالای 10 تا هارد اکسترنال دارم ولی همچین موردی نداشتم .
چی کارش کنم ؟ گارانتی قبول می کنه ؟؟! من که کاریش نکردم ... نوسان برق و ضربه و هیچ موردی هم نبوده ... چون خودم خیلی حساس هستم ... گارانتی برام تعویض میکنه یا می خوان تعمیرش کنند ؟؟؟ این هارد یک دقیقه هم نتونست کار کنه ...

خواهشمندم کسی اگه تجربه ای داره ،‌راهنمایی کنه .

به احتمال زياد هارد شما تعويض ميشه توسط گارانتي

saeednot

Registered User
لایک‌ها
282

دوست عزیز بنده با یه فن دیگه هم تست کردم باز مشکل پا برجاست!
جالبش اینجاست که هیت سینک نصبیدم روش دماش تا 107 درجه رفت و داخل محیط بازی صحنه آهسته شد ولی طبق روال خاموش شد یعنی نه زودتر و نه دیرتر!!

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بابا یکی واسه ما کتاب پیدا کنه

UpGrade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوستان

قطعاتی که جمع کرده بودم رو بردم یکی از همین عضو اتحادیه های مجاز! 25 گرفت بست موقع بستن فن پردازندم رو حتی از روی راهنما هم اشتباه بست
blinksmiley.gif
بجای اینکه از قطعه ی فلزی داخل جعبه ی فن که باید پشت مادربورد قسمت پردازنده قرار میداد استفاده کنه از همون قطعه ی پلاستیکی مشابه اون قطعه که قبلا هم روی همون قسمت مادربورد بود استفاده کرد
hmmsmiley02.gif
به همین دلیل وقتی پیچهای فنش رو بست اون قسمت از مادربورد بین چهار پیچ نگهدارنده ی فن اطراف پردازنده شدیدا به سمت زیر مادربورد قوص پیدا کرده بود
ohno-smiley02.gif
گفتم کمی پیچها رو باز کنه که قوص کمتر شد تا در منزل متوجه شدم که قطعه ی فلزی برای این منظور در جعبه ی فن وجود داشته (اونقدر موقع بستن روی میز شلوغ شده بود که اون قطعه دیده نمیشد)
wacsmiley.gif
! هنوز هم همان قطعه ی پلاستیکی در آن قسمت وجود دارد
mellowsmiley.gif
! ویندوزشو نصب کردم و هشت هسته تو تسک منیجر دیده میشن و ظاهرا هیچ مشکلی نیست !
(نهایتا توصیه ای هم به همه اینکه قبل از اینکه بدین کسی فن حرفه ای براتون ببنده به راهنمای فن و قطعات موجودش دقت کنید)
مادربورد MSI 970A-G46 و پردازنده AMD FX 8120 و فن ترمالرایت AXP-140
اونقدر شدت قوص زیاد بود که شدیدا فکرم درگیر این قضیه هست که نکند پردازنده و یا آن قسمت مادربورد ترک برداشته یا آسیب دیده باشند !
sadsmiley.gif

1. برای تست سالم بودن پردازنده و مادربوردم بدون باز کردن و چک کردن عدم وجود ترک پردازنده و مادربورد در اون قسمت باید چکار کنم و از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟ اگه همچین امکانی وجود نداره برای تستش باید چکار کنم ؟
2. آیا اگه آسیب دیده بودن امکان شکایت وجود داره ؟ به کجا ؟ (متاسفانه هیچ فاکتوری ازشون ندارم)
3. با وجود این فن و کیس مگنام2 با دو فن اضافه ی درب کیس دمای پردازنده بدون هیچ فعلیتی در بایوس حدود 40 درجه است ، طبیعیست ؟

اونقدر اعصابم سر این مطلب خورده که ...
evil2.gif
لطفا اگه چیزی میدونین دریغ نکنین ، مرسی

sdnghb

Registered User
لایک‌ها
186
درسته موس بیسیم طبیعتا اولین فکر هست .. اما مشکل اینه که باید از طبقه پایین موس بیاد طبقه بالا و لایه های بتونی که هست اجازه نمی ده که موس بیسیم تا این مقدار سیگنال بده !
از کجا می تونم دور-برد ترین موس بیسیم رو پیدا کنم ؟!
وآیا واقعا کسی تاحالا تو دنیا به همچین مشکلی برخورد نکرده که بخواد یه جور تقویت کننده سیم یو اس بی بسازه ؟!

بله همونطور كه دوستمون گفت موس بي سيم البته به رنج موثر بايد توجه داشته باشيد

سلام
بهترین راه : ماوس بیسیم!

یا علی

GT.Aryan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام به دوستان.
ببخشید resolution مانیتورم 1680*1050 است می یه 6670 بخرم مدل 2GB DDR3 بگیرم یا 1GB GDDR5?

بالا