سلام دوستان
قطعاتی که جمع کرده بودم رو بردم یکی از همین عضو اتحادیه های مجاز! 25 گرفت بست موقع بستن فن پردازندم رو حتی از روی راهنما هم اشتباه بست
بجای اینکه از قطعه ی فلزی داخل جعبه ی فن که باید پشت مادربورد قسمت پردازنده قرار میداد استفاده کنه از همون قطعه ی پلاستیکی مشابه اون قطعه که قبلا هم روی همون قسمت مادربورد بود استفاده کرد
به همین دلیل وقتی پیچهای فنش رو بست اون قسمت از مادربورد بین چهار پیچ نگهدارنده ی فن اطراف پردازنده شدیدا به سمت زیر مادربورد قوص پیدا کرده بود
گفتم کمی پیچها رو باز کنه که قوص کمتر شد تا در منزل متوجه شدم که قطعه ی فلزی برای این منظور در جعبه ی فن وجود داشته (اونقدر موقع بستن روی میز شلوغ شده بود که اون قطعه دیده نمیشد)
! هنوز هم همان قطعه ی پلاستیکی در آن قسمت وجود دارد
! ویندوزشو نصب کردم و هشت هسته تو تسک منیجر دیده میشن و ظاهرا هیچ مشکلی نیست !
(نهایتا توصیه ای هم به همه اینکه
قبل از اینکه بدین کسی فن حرفه ای براتون ببنده به راهنمای فن و قطعات موجودش دقت کنید)
مادربورد
MSI 970A-G46 و پردازنده
AMD FX 8120 و فن
ترمالرایت AXP-140
اونقدر شدت قوص زیاد بود که شدیدا فکرم درگیر این قضیه هست که نکند پردازنده و یا آن قسمت مادربورد ترک برداشته یا آسیب دیده باشند !
1. برای تست سالم بودن پردازنده و مادربوردم بدون باز کردن و چک کردن عدم وجود ترک پردازنده و مادربورد در اون قسمت باید چکار کنم و از چه نرم افزاری استفاده کنم ؟ اگه همچین امکانی وجود نداره برای تستش باید چکار کنم ؟
2. آیا اگه آسیب دیده بودن امکان شکایت وجود داره ؟ به کجا ؟ (متاسفانه هیچ فاکتوری ازشون ندارم)
3. با وجود این فن و کیس مگنام2 با دو فن اضافه ی درب کیس دمای پردازنده بدون هیچ فعلیتی در بایوس حدود 40 درجه است ، طبیعیست ؟
اونقدر اعصابم سر این مطلب خورده که ...
لطفا اگه چیزی میدونین دریغ نکنین ، مرسی