amd>intel
مدیر بازنشسته
به نقل از omidb :توضيحي كه دادم رو خوب خوندي؟
ببخشيد قربان من به شما بدهكارم ؟
جواب ميدادي مشگلي پيش ميومد ؟
usb هاي سيستم شما مشگل داره. كارت usb بخر . ممكنه كانفليت هم داشته باشن
به نقل از omidb :توضيحي كه دادم رو خوب خوندي؟
به نقل از Natanaiila :با سلام خدمت شما
یه سوال داشتم در مورد مادربوردها :
می خواستم ببینم ایا مادربورد gigabyte 8i945pl-g که حد اکثر رم های ddr2 533 رو ساپورت میکنه اگه روش یه رم همون ddr2 533 بذاریم میشه اونرو تا 677 over کرد یا ته؟
به نقل از SILENCER :با سلام خدمت مدیر بخش سخت افزار
از این که من رو در مورد کارت گرافیک راهنمای کردین متشکرم
ولی لطفا اگه میشه کمی در مورد فلش کردن بایوس کارت و محل گرفتن فایل مربوطه توضیح بدین
از کمک شما ممنونم[/quote
شما بگو كارتت چيه ؟ تا من بهتر راهنمائي كنم. ممنون]
محمد جان تقصير شما نيست . DFI يه مقدار بايوسهاش مورد داره. خرابي ويندوز به احتمال زياد به خاطر DEFAULT شدن تنظيمات SETUP هست. خوشحالم كه مشگلت حل شدبه نقل از MohammadR :بد سوتی دادم! یک clear cmos کردم درست شد!
در هر حال آدم وقتی اتفاقی بیفته برا کامپیوترش هل میشه
اما من هنوز علت خرابی ویندوز XP x64 رو نفهمیدم با یک update bios که ویندوز نباید چیزیش بشه!!
این فلش کردن بایوس هم یه چیزی تو مایه های همون آپگریده ولی یه کم فنی تر و پرخطرترهبه نقل از amiro0o0o :سلام دوستان ...
میشه به من بگید که فلش کردن بایوس چیه ؟؟ و چه جوریه ؟ آیا همون آپدیت کردنه یا چیز دیگست ؟؟؟
ببخشید واقعا.... منم دوست دارم یاد بگیرم
به نقل از seymour :amd>intel جان :happy: .. شما خودتو ناراحت نکن... مهم اینه که کارت درسته و ما قبولت داریم ...![]()
![]()
به نقل از amd>intel :ممنون . ولي آخه فحش ناموسي چرا ميده. من مگه چيزي بهش گفتم
به نقل از parvizjoon :سلام
من دوزاریم نیوفتاده
من یه M B و یه کارت گرافیک و یه cpu که همدیگرو پشتیبانی کنن و تو بازی برام دست کم نزاره و کم نیاره
خوب اگه قیمت هر قطعه رو به من می گفتین شر مندم می کردین( رمم 512)
ممنون میشم جواب بدید
به نقل از hameddam :دوستان سلام
من بعد از این که کامپیوتر رو خاموش کردم دیگه روشن میشه ولی هیچ تصویری رو مانیتور نمیفرسته با یه مانیتور دیگه هم امتحان کردم مشکل از مانیتور نبود به نظرتونچی کار کنم