• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

usbili

Registered User
لایک‌ها
10
مشخصات سيستم ؟ پاور؟
كابل رو عوض كردي ؟

کابل و هنوز تعویض نکردم. ولی شک دارم مشکل از کابل باشه !
زنگ زدم سام سرویس میگفت مشکل از کابل کابلی که شما از بیرون خریدی usb2 غیر مرغوبه ! همچین چیزی ممکنه ؟

مشخصات سیستم هم میخواستین :
inter cor i3 3210
پاور Green 330W
MD : Asus p8b75-mlx

mobah1983

Registered User
لایک‌ها
25
سلام خدمت استادان عزیز.ایا راهی برای برقراری 2 کارت گرافیک که نه 1 مدل هستن و نه از یک مارک رو میشه به هم مرتبط کرد مثل اس ال ای انویدیا و کراس فایر ای ام دی.اگه راهی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوستان من امروز پرینتر 4655 سامسونگ از کارتون در اوردم خواستم نصب کنم دیدم هر کاری میکنم سیستم پرینتر و که نمیشناسه بعد به زور شناخت ولی پرینت نمیگرفت !
زنگ زدم سام سرویس گفت مشکل از کابل usb 2 هستش که خریدی ( معمولاً داخل جعبه پرینتر کابل usb 2 نیستش باید خودمون تهیه کنیم)

من یک عکس گرفتم از اروری که وقتی دستگاه و میزدم به pc یکم نا واضحه ولی معلومه خواستم شما دوستان هم راهنمایی کنید.

ممنون میشم کمک کنید .
مشاهده پیوست 423801

آقا بخاطر کابل usb هستش ، باید کابل Usb2 High Speed بخرید ، این ارور بخاطر اینکه کابل usb 1 یا usb 2 .بی کیفیت و با سرعت پایینه ، 1 کابل با کیفیت و high speeedبخرید مشکل حل میشه
لعنت بر کابل قلابی
مثلا کابل usb 2 قلابی 2تومنه ولی usb 2 high speed با کیفیت بالا 10-15 هزارتومانه (مثال زدم قیمت جدید دستم نیست )

موفق باشید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام خدمت استادان عزیز.ایا راهی برای برقراری 2 کارت گرافیک که نه 1 مدل هستن و نه از یک مارک رو میشه به هم مرتبط کرد مثل اس ال ای انویدیا و کراس فایر ای ام دی.اگه راهی داره ممنون میشم راهنمایی کنید

بله با کانکتور میتونید ، میتونید 2 کارت ati یا 2 کارت nvidia رو با مدل های متفاوت میتونید با هم کراس فایریا sliکنید هیچ مشکلی نیست ، منتها پرفورمنستون میره رو گرافیک پایینتر

موفق باشید

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
میخواستم بدونم چرا ولتاژ رم های تولیدی متفاوته؟
مادربورد های گیگا مشخص کرده که اسلات رم هاش مثلا 1.5 ولته
ولی مثلا ایسوس معین نکرده
وقتی مشخص نشده ولتاژ اسلات رم چقدر هستش، رم با چه ولتاژ رمی باید گرفت؟
اصلا کدوم بهتره؟ ولتاژ بالانر یا پایین تر؟

ببنید هر کمپانی سازنده رم ، ولتاژ رم رو بین مینیوم و ماکیزیم بسته به شرایط ساخت ومدل وطراحی و کارایی میسازه
منتها مادربرد تو رنج مینیوم یا ماکزیمم مقداری که رم لازم داره ولتازش رو تعبیه میکنه (مثلا 1.5 تا 2.2 ولت)
ایسوس مشخص نکرده چون نیازی ندیده که مشخص کنه
ببنید ایسوس 1 لیست qvl تو سایت داره و همچنین تو دفترچه مادربرد که لیست بهترین رم های که تست شده رو براتون اورده و توصیه کرده
ولی اصلا رو این قضیه حساس نباشید ، شما اگه رمت به باس مادربردت خورد (مثلا 1066 ) هر رمی که با کیفیت تره یا هزینش یا اورکلاکینک و... براتون اولویت داره تهیه کنید و استفاده کنید به ولتاژش کاری نداشته باشید

موفق باشید

honesti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام
می خواستم بدونم علت ری استارتهای مکرر کامپیوترم چیه؟
ویندوز جدید نصب کردم و با انتی ویروس چک کردم ویروس نداره
به فاصله های زمانی متفاوت ری استارت میشه یه بار یه ساعت طول میکشه ولی گاهی به فاصله کوتاه چند دقیقه

mobah1983

Registered User
لایک‌ها
25
منمنون.اما سوال منو درست نفهمیدید یا من خراب توضیح دادم. من یدونه ای ام دی 7870 و یه انویدیا 460 دلرم ایندو مارکو میشه با هم پیکربندی کرد.یه سوال دیگه 4 گیگ رم 1600 جل دارم میخاستم ارتقاع بدم به 8 اما از همین مدل گیرم نیومده.ایا میشه از مارک و مدل دیگه 1600 استفاده کنم.

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
به فاصله های زمانی متفاوت ری استارت میشه یه بار یه ساعت طول میکشه ولی گاهی به فاصله کوتاه چند دقیقه

چه موقعي ريست ميشه بيشتر؟ تو گيم؟
يا فرقي نميكنه؟

ممكنه رم و پاور باشه

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
منمنون.اما سوال منو درست نفهمیدید یا من خراب توضیح دادم. من یدونه ای ام دی 7870 و یه انویدیا 460 دلرم ایندو مارکو میشه با هم پیکربندی کرد.یه سوال دیگه 4 گیگ رم 1600 جل دارم میخاستم ارتقاع بدم به 8 اما از همین مدل گیرم نیومده.ایا میشه از مارک و مدل دیگه 1600 استفاده کنم.

دوست عزيز به متن من دقت نكرديد
گفتم ميتونيد 2 مدل متفاوت رو از برند nvidia يا 2 مدل متفاوت رو ati باهم لينك كنيد
يعني كارت گرافيك nvida رو با nvdia ميتويند sli كنيد و ati يا amd رو فقط با amd ميتونيد cross fire كنيد
نميشه nvidia روبا ati يا amd لينك كرد
در مورد رم هم هيچ مشكلي نداره ، ميتونيد هر رمي با هر برندي با باس مثلا 1600استفاده كنيد و لذتشو ببريد

موفق باشيد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزيز به متن من دقت نكرديد
گفتم ميتونيد 2 مدل متفاوت رو از برند nvidia يا 2 مدل متفاوت رو ati باهم لينك كنيد
يعني كارت گرافيك nvida رو با nvdia ميتويند sli كنيد و ati يا amd رو فقط با amd ميتونيد cross fire كنيد
نميشه nvidia روبا ati يا amd لينك كرد
در مورد رم هم هيچ مشكلي نداره ، ميتونيد هر رمي با هر برندي با باس مثلا 1600استفاده كنيد و لذتشو ببريد

موفق باشيد

البته در تكميل صحبتهاي دوست خوبم . حتما بايد مادربردت از sli يا crossfire پشتيباني كنه .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام

رم رو با برنامه memscope تست كن . يه فايل iso هست كه بايد رايت بشه و سيستم از سيدي بوت بشه
اگر خطاي پيدا نكرد بايد پاور رو چك كني .
Download MemScope - MajorGeeks

honesti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
چه موقعي ريست ميشه بيشتر؟ تو گيم؟
يا فرقي نميكنه؟

ممكنه رم و پاور باشه

نه فرقی نمیکنه ، حتی گاهی وقتی تازه روشن کردم سیستمو همون ابتدا سه چهار بار پشت سرهم ریست میکنه
ولی وقتی برنامه سنگینتری رو اجرا کنم یا مثلا رو روشن کنم مطمئنا ریست میشه
درمورد پاور من همین بهمن ماه سال پیش پاورش رو تعویص کردم و نو هست

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
نه فرقی نمیکنه ، حتی گاهی وقتی تازه روشن کردم سیستمو همون ابتدا سه چهار بار پشت سرهم ریست میکنه
ولی وقتی برنامه سنگینتری رو اجرا کنم یا مثلا رو روشن کنم مطمئنا ریست میشه
درمورد پاور من همین بهمن ماه سال پیش پاورش رو تعویص کردم و نو هست

با این تفاسیر ، احتمال زیاد مشکل از رمته
با برنامه های مثل memscop memtest gold memory تست کن و برا تست عملی هم 1 رم سالم اگه داری بنداز جاش ببین بازن ریست میشه یا نه؟

موفق باشید

mobah1983

Registered User
لایک‌ها
25
سلام مجدد.ممنون از جواب دوستان .مادربردم x58 گیگابایته یکم قدیمیه اما sli و crossfire رو پشتیبانی میکنه.دوستانی که دو کارته کارکردن sli بهتره یا crossfire البته نسبت به مدل مادربرد.ایا 2 تا 460 sli کنم کارایی بالاتر از 7870 دو گیگ رو برام میاره.

hesamny

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا .
خوب هستيد ؟
يه سوال داشتم
سي پي يو من : (AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ x 1 ‎(2.01Ghz "با سوكت 939 فكر كنم "
ميخوام اين سي پي يو رو بخرم : CPU 945 INTEL DUAL CORE 3.4GHz 4 Meg " با سوكت PLGa775 فكر كنم "

اگه ميشه راهنمايي كنيد كه اين سي پي يو جديد روي Main من جواب ميده !! متاسفانه مدل Main موجود نيست .

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام آقا .
خوب هستيد ؟
يه سوال داشتم
سي پي يو من : (AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+ x 1 ‎(2.01Ghz "با سوكت 939 فكر كنم "
ميخوام اين سي پي يو رو بخرم : CPU 945 INTEL DUAL CORE 3.4GHz 4 Meg " با سوكت PLGa775 فكر كنم "

اگه ميشه راهنمايي كنيد كه اين سي پي يو جديد روي Main من جواب ميده !! متاسفانه مدل Main موجود نيست .
نه دوست من جواب نمیده هر مدل و برندی با با مدل و برند خودشو.....

SOHR4B

Registered User
لایک‌ها
452
سلام آقا .
خوب هستيد ؟
يه سوال داشتم

نه دوست من جواب نمیده هر مدل و برندی با با مدل و برند خودشو.....

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام مجدد.ممنون از جواب دوستان .مادربردم x58 گیگابایته یکم قدیمیه اما sli و crossfire رو پشتیبانی میکنه.دوستانی که دو کارته کارکردن sli بهتره یا crossfire البته نسبت به مدل مادربرد.ایا 2 تا 460 sli کنم کارایی بالاتر از 7870 دو گیگ رو برام میاره.

كراس فاير رو مناسب تر ميدونم . دو كارت 7770 hd از برند gigabyte

abdolrahman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من بیشتر اوقات با سیستمم بازی میکنم اما هیچ بازی رو نمیشه با کیفیت و رزولیشن بالا بازی کرد چون تصویرش گیر میکنه و خیلی کند و اعصاب خورد کن میشه مشخصات سیستمم رو در پایین مینویسم لطفا اگه قطعه ای باید تعویض بشه بگین و طوری باشه که بازی ها رو بتونم با کیفیت بالا و روون بازی کنم
ماور بورد:ایسوزP7H55/USB3
رم:4GB(2gbx2)
سی پی یو: پنتنیوم4 G6950 DOUL CORE 2.80GH
گرافیک:amd ati 5450 hd 2GB
ممنون از دوستان.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
شاید خمیر خنک کننده ی گرافیکتون خشک شده باشه..

بالا