• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوستان
من بیشتر اوقات با سیستمم بازی میکنم اما هیچ بازی رو نمیشه با کیفیت و رزولیشن بالا بازی کرد چون تصویرش گیر میکنه و خیلی کند و اعصاب خورد کن میشه مشخصات سیستمم رو در پایین مینویسم لطفا اگه قطعه ای باید تعویض بشه بگین و طوری باشه که بازی ها رو بتونم با کیفیت بالا و روون بازی کنم
ماور بورد:ایسوزP7H55/USB3
رم:4GB(2gbx2)
سی پی یو: پنتنیوم4 G6950 DOUL CORE 2.80GH
گرافیک:amd ati 5450 hd 2GB
ممنون از دوستان.
خوب این که سوال کردن نداره!:D کارت گرافیک شما برای اجرای بازیهای روز خیلی ضعیفه.
ارزش نداره که کارت گرافیکتون رو عوض کنید چون cpuی شما هم چندان قوی نیست و به دنبال یک cpuی بهتر شاید به یک مادربورد دیگه احتیاج پیدا کنید، ضمن اینکه احتمالا حافظه ی رم شماهم باید ارتقا پیدا کنه.
در کل باید بگم که فعلا با همین سیستم بسازید تا زمانی که انشاالله حداقل 3تومن بودجه برای سیستم گیم داشتید و اونوقت این سیستم رو بفروشید و یه سیستم دیگه بردارید. البته بودجه ی مورد نیاز برای یک سیستم گیم به توقعات شما هم بستگی داره.

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
چند تا از بازی هاتون رو نام ببرید

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
سلام دوستان
من بیشتر اوقات با سیستمم بازی میکنم اما هیچ بازی رو نمیشه با کیفیت و رزولیشن بالا بازی کرد چون تصویرش گیر میکنه و خیلی کند و اعصاب خورد کن میشه مشخصات سیستمم رو در پایین مینویسم لطفا اگه قطعه ای باید تعویض بشه بگین و طوری باشه که بازی ها رو بتونم با کیفیت بالا و روون بازی کنم
ممنون از دوستان.

دوست عزیز کارت گرافیک شما به کفر ابلیس هم نمیرزه . اگه یک گرافیک قوی تهیه کنین مشکلت حل میشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
ممنون از دوستان.

حداقل يه گرافيك از رده مياني بايد تهيه كنيد . مثل 7770 hd

abdolrahman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از دوستان بابت جواب هاشون
والا من زیاد سر در نمیارم اما برای گرافیک و سی پس یو که سرچ کردم فهمیدم که در حال حاضر اشغال محسوب میشن و مادر بورد هم سوکتش 1156 هست که این سی پی یو یی که روش نصب هست پایین ترین مدلی هست که میشه روی این مادر بورد نصب کرد طبق سایت ایسوزو و i3,i5,i7میشه رو این مادر بورد نصب کرد
1. بنظرتون ارزش داره یه سی پی یو و گرافیک خوب خرید و سرو ته قضیه رو هم اورد؟؟؟
2.با فرض اینکه فروخته نمیشه یه گرافیک و سی پی یو خوب معرفی کنید (intel i5 3570kچطوره؟)؟؟؟؟
3.با فرض اینکه سیستم (کیس فقط) فروخته میشه یه سیستم برا بازی تا 3تومن معرفی کنین دوستان؟؟؟؟
و من بازی هایی مثل فوتبال-کال آف دیوتی- بتل فیلدو ... در کل هر بازیی رو کند اجرا میکنه.
خیلی خیلی ممنون از دوستانی که وقت میزارن وراهنمایی میکنن.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ممنون از دوستان بابت جواب هاشون
والا من زیاد سر در نمیارم اما برای گرافیک و سی پس یو که سرچ کردم فهمیدم که در حال حاضر اشغال محسوب میشن و مادر بورد هم سوکتش 1156 هست که این سی پی یو یی که روش نصب هست پایین ترین مدلی هست که میشه روی این مادر بورد نصب کرد طبق سایت ایسوزو و i3,i5,i7میشه رو این مادر بورد نصب کرد
1. بنظرتون ارزش داره یه سی پی یو و گرافیک خوب خرید و سرو ته قضیه رو هم اورد؟؟؟
2.با فرض اینکه فروخته نمیشه یه گرافیک و سی پی یو خوب معرفی کنید (intel i5 3570kچطوره؟)؟؟؟؟
3.با فرض اینکه سیستم (کیس فقط) فروخته میشه یه سیستم برا بازی تا 3تومن معرفی کنین دوستان؟؟؟؟
و من بازی هایی مثل فوتبال-کال آف دیوتی- بتل فیلدو ... در کل هر بازیی رو کند اجرا میکنه.
خیلی خیلی ممنون از دوستانی که وقت میزارن وراهنمایی میکنن.

شما يك پردازنده Core i5 760(2.8G,L3:8M, rev.B1,95W) براي همين برد بگيريد به همراه كارت گرافيك asus hd 7770 گيم ها رو راحت اجرا كنيد .

nint00d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان بنده یک مشکلی دارم که 1 تاپیک هم براش باز کردم ولی از اونجایی که هر نفر یک چیزی میگه نفهمیدم چی به چیه!
بنده 1 عدد گرافیک 6870 xfx دارم , تو بازی که میرم خیلی داغ میکنه و صداهایی از خودش در میاره :blink:
بعضی موقه ها هم در بعضی بازی ها کراش میده یعنی از بازی میاد بیرون ! با این برنامه هم تست کردم دمای gpu روی 100 درجه هست :blink:
از 2نفر هم پرسیدم میگن بیشتر کارت های گرافیک xfx این صداهای عجیب رو از خودشون در میارن , شما به تست دمای زیر توجه کنین و بگین این مشکل عادیه ؟ خواهش میکنم جواب درست بدین :(
26556170403486142954.jpg

Last edited:

iSteve

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان بنده یک مشکلی دارم که 1 تاپیک هم براش باز کردم ولی از اونجایی که هر نفر یک چیزی میگه نفهمیدم چی به چیه!
بنده 1 عدد گرافیک 6870 xfx دارم , تو بازی که میرم خیلی داغ میکنه و صداهایی از خودش در میاره :blink:
بعضی موقه ها هم در بعضی بازی ها کراش میده یعنی از بازی میاد بیرون ! با این برنامه هم تست کردم دمای gpu روی 100 درجه هست :blink:
از 2نفر هم پرسیدم میگن بیشتر کارت های گرافیک xfx این صداهای عجیب رو از خودشون در میارن , شما به تست دمای زیر توجه کنین و بگین این مشکل عادیه ؟ خواهش میکنم جواب درست بدین :(
خیر این شرایط عادی نیست! باید تهویه داخل کیس رو بهتر کنید تا دمای تمام قطعات از جمله کارت گرافیک پایین بیاد، اگه بازم مشکل حل نشد باید خنک کننده ی کارت گرافیکتون رو با کولرهای کارت گرافیک که در بازار هست تعویض کنید:
عقیق رایانه - خنک کننده کارت گرافیک

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
26556170403486142954.jpg

اسكرين شات قبلي دماي gpu شما كمتر بود . الان تو استرس تست به اين درجه رسيده .
توصيه اي كه ميكنم اين هست اگر هنوز كارتت گارانتي داره بفرست گارانتي و اشكال رو صداي فن و حرارت بالا ذكر كن .
اگر گارانتي نداره دنبال يه كولر گرافيك از بازارچه باش .

luti-khan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام.چند تا سوال راجع به سخت افزار داشتم گفتم اینجا بپرسم میخوام سیستم جمع کنم:
1-مادربرد گیگا بهتره یا ایسوس؟
2-گرافیک 1 گیگ DDR5 بهتره یا 2 یا 4 گیگ DDR3؟چه فرقی با هم دارن؟
3-cpu AMD سری FX بهتره یا A4 یا A6؟فرقشون تو چیه؟
4-اگر ممکنه اساتید راجع به قطعات کامپیوتر مارک ها یا مدلهایی رو که به نظرشون بهتره معرفی کنن. ممنون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.چند تا سوال راجع به سخت افزار داشتم گفتم اینجا بپرسم میخوام سیستم جمع کنم:
1-مادربرد گیگا بهتره یا ایسوس؟
2-گرافیک 1 گیگ DDR5 بهتره یا 2 یا 4 گیگ DDR3؟چه فرقی با هم دارن؟
3-cpu AMD سری FX بهتره یا A4 یا A6؟فرقشون تو چیه؟
4-اگر ممکنه اساتید راجع به قطعات کامپیوتر مارک ها یا مدلهایی رو که به نظرشون بهتره معرفی کنن. ممنون.

1-اين سوال كلي هست . شما بايد مدل رو مقايسه كنيد . چون اين دو برند از خوبهاي هميشگي بازار هستند .
2-تو گرافيك قدرت GPU پردازنده گرافيكي از ميزان رم مهم تره . مقدار رم 1 گيگ براي گرافيك كافيه .
3-سري FX قوي تر هست .
4-در اين مورد شما بايد بودجه در نظر گرفته خودتون رو مشخص كنيد

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
1-اين سوال كلي هست . شما بايد مدل رو مقايسه كنيد . چون اين دو برند از خوبهاي هميشگي بازار هستند .
2-تو گرافيك قدرت GPU پردازنده گرافيكي از ميزان رم مهم تره . مقدار رم 1 گيگ براي گرافيك كافيه .
3-سري FX قوي تر هست .
4-در اين مورد شما بايد بودجه در نظر گرفته خودتون رو مشخص كنيد

تاييد
+ تكميل صحبت هاي دوستمون اميد
- در مورد برند مادربرد بايد مدل با مدل چك بشه ولي در كل برند ايسوس قدرت بلامنازع دنياست و از ايسوس 1 سرو گردن بالاتره
در مورد رم گرافيك ، رم ddr5 بهتره

موفق باشيد

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام
دکمه جلویی پاور سیستم خراب شده یعنی وقتی فشار میدی تو که سیستم روشن بشه دیگه بیرون نمیاد و همون جا گیر میکنه چکار کنم؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
با سلام
دکمه جلویی پاور سیستم خراب شده یعنی وقتی فشار میدی تو که سیستم روشن بشه دیگه بیرون نمیاد و همون جا گیر میکنه چکار کنم؟

تو كيساي بي كيفيت اين مشكل اپيدميه
بايد سوزني چيزي بكشيدش بيرون،اين به خاطر طراحي بده كيسه متاسفانه ،بايد قلقش دست بياد كه گير نكنه !!!!!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام

جاشو با ريست عوض كنه بهترين راه حله . يعني جاي سيم POWER SW رو با RESET عوض كن

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
من یه مودم Asus AM602 دارم الان که نگاه کردم یه آداپتور 9V یه 12V و 15V یک شکل دارم.
آداپتور این مودم کدومه ؟

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
16,502
پشت خود دستگاه نوشته احتمالا...

بالا