با سلام خدمت دوستان گلم.اگه میشه.......ممنون
سیستمم اینه
mb:asus--p8p67le
corei3--2100--3.10
8gig corsair-xms3 1600
gp685b green
1tb seagate
vga--shuttle 450gts 2gb ddr3 128bi
مشکلم از چند ماهه قبل شروع شد که تا چندتا صفحه اینترنتی باز میکردم.. یا همون گزینه ای که ویندوز سون امتیاز میده رو میزدم ویندوز ارور گرافیک...display driver stopeed responding and has recovered (display driver nvidia windows kernel mode driver, version320.14 stopped responding has recovered)... میداد.. تا اینکه وضع بدترشد و وسط بازیامیپرید بیرون و ارور میداد...کم کم هم هنگ اومد ووو تا اینکه گرافیک رو اسلات پائینی گذاشتم... با اسلات پائینی میتونستم بازی کنم فقط دیگه مثل گذشته نبود...یعنی با رزولیشن پائین میتونستم بازی کنم... تازه همون ارور هم همش میومد...فقط کامپیوتر دیگه هنگ نمیکرد... تا اینکه چند روز قبل ویندوز عوض کردم جفت اسلاتا کارت رو نمیشناختن.. فقط زمان بوت اولیه کارت رو میشناخت کامپیوتر.. دیسپلی پروپرتیس agp..8mg.. میشناخت کارتو... اینقدر با درایوا ور رفتم تا بالاخره درایو نصب شد و کارت نصب شد.. الان با اسلات پائینی کار میکنم با همون مشکلات قبل... تا یه فیلم نگاه میکنم کورکلاک پر میشه... تم ویندوز بیسیک میشه...دمای گرافیک هم معمولیه... اینجام تعمییرکار واردی نیست.. موندم مشکل از گرافیکه یا مادربرد...
بایوس مادربرد رو هم همیشه تا جدیدش بیاد اپدیت میکنم...بیشتر درایوا رو هم از سایت انویدیا گرفتم...تمام راهنمایی های سایتا رو هم انجام دادم حتی دستکاری رجستری و fixit مایکروسافت...موندم مشکل از گرافیکه یا مادربرد... با 3dmark vantage اسلات پائینی تا اخر میره و امتیاز 4921 رو میده ولی اسلات بالایی وسط کار ارور میده.. با gpu-z هم که امتحان میکنم.. تا یه فیلم نگاه میکنم کور کلاک و مموری کلاک تا ته پر میشن... شرمنده طومار شد و چشاتونو اذیت کردم