• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
سلام
من قصد خرید کارت گرافیک 690 رو دارم.مشخصات سیستمم اینه:
MB: asus p8h61 usb3/R2
power: GP 585B
cpu: i7 2700k
بنظر شما با این مشخصات کارت 690 ساپورت میشه؟ لطفا کامل توضیح بدید ممنون میشم ازتون
در ضمن من قبلا کارت گرافیک asus 7970 TOP با این سخت افزارها اجرا میکردم.

دوست عزيز مشكلي نيست
ولي برا محاسبه دقيقترش از سايت ايسوس مقدار برق مصرفي سيستمتو محاسبه كن

ASUSTeK Computer Inc. -Support- Recommended Power Supply Wattage Calculator

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
درود
دوستان من قصد دارم سه تا سيستم كامل بگيريم (تا يك ماه آينده)
الان از نظر قيمتي صبر كنم بهتره يا زودتر بگيرم ؟

مشخص نيست بستگي به قيمت دلار و 1001 چيزه ديگه داره ، امروز دلار اومد......

موفق باشيد

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
اوایل که این مشکل پیش اومده بود ساعت سیستم هم بهم میخورد. ولی الان ساعتش تغییر نمیکنه. برای همون bios هست؟

شما اول بايوس مادربرد رو set as defalut كن اگه مشكل حل نشد باتري مادربردو عوض كن

موفق باشيد

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
با سلام خدمت دوستان گلم.اگه میشه.......ممنون
سیستمم اینه
mb:asus--p8p67le
corei3--2100--3.10
8gig corsair-xms3 1600
gp685b green
1tb seagate
vga--shuttle 450gts 2gb ddr3 128bi
مشکلم از چند ماهه قبل شروع شد که تا چندتا صفحه اینترنتی باز میکردم.. یا همون گزینه ای که ویندوز سون امتیاز میده رو میزدم ویندوز ارور گرافیک...display driver stopeed responding and has recovered (display driver nvidia windows kernel mode driver, version320.14 stopped responding has recovered)... میداد.. تا اینکه وضع بدترشد و وسط بازیامیپرید بیرون و ارور میداد...کم کم هم هنگ اومد ووو تا اینکه گرافیک رو اسلات پائینی گذاشتم... با اسلات پائینی میتونستم بازی کنم فقط دیگه مثل گذشته نبود...یعنی با رزولیشن پائین میتونستم بازی کنم... تازه همون ارور هم همش میومد...فقط کامپیوتر دیگه هنگ نمیکرد... تا اینکه چند روز قبل ویندوز عوض کردم جفت اسلاتا کارت رو نمیشناختن.. فقط زمان بوت اولیه کارت رو میشناخت کامپیوتر.. دیسپلی پروپرتیس agp..8mg.. میشناخت کارتو... اینقدر با درایوا ور رفتم تا بالاخره درایو نصب شد و کارت نصب شد.. الان با اسلات پائینی کار میکنم با همون مشکلات قبل... تا یه فیلم نگاه میکنم کورکلاک پر میشه... تم ویندوز بیسیک میشه...دمای گرافیک هم معمولیه... اینجام تعمییرکار واردی نیست.. موندم مشکل از گرافیکه یا مادربرد...
بایوس مادربرد رو هم همیشه تا جدیدش بیاد اپدیت میکنم...بیشتر درایوا رو هم از سایت انویدیا گرفتم...تمام راهنمایی های سایتا رو هم انجام دادم حتی دستکاری رجستری و fixit مایکروسافت...موندم مشکل از گرافیکه یا مادربرد... با 3dmark vantage اسلات پائینی تا اخر میره و امتیاز 4921 رو میده ولی اسلات بالایی وسط کار ارور میده.. با gpu-z هم که امتحان میکنم.. تا یه فیلم نگاه میکنم کور کلاک و مموری کلاک تا ته پر میشن... شرمنده طومار شد و چشاتونو اذیت کردم

alonzo morning

Registered User
لایک‌ها
255
سلام به همه اساتيد يک هارد يک ترا مکستور دارم يکسالي از
سيستم جدا بوده شايد يکي دوتا ضربه لايت از روي کيف خورده
باشه الان رو دوتا مادربرد تو ستاپ بايوس شناسايي نميشه...
چه بايد کرد؟
مرخصه؟ تست براي تشخيص هارد مرده کسي بلده؟

ممنون ميشم جهت راهنمايي

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام به همه اساتيد يک هارد يک ترا مکستور دارم يکسالي از
سيستم جدا بوده شايد يکي دوتا ضربه لايت از روي کيف خورده
باشه الان رو دوتا مادربرد تو ستاپ بايوس شناسايي نميشه...
چه بايد کرد؟
مرخصه؟ تست براي تشخيص هارد مرده کسي بلده؟

ممنون ميشم جهت راهنمايي

وقتي وصل ميكني موتور هارد شروع به چرخش ميكنه ؟ صدايي از هارد مياد ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام خدمت دوستان گلم.اگه میشه.......ممنون
سیستمم اینه
mb:asus--p8p67le
corei3--2100--3.10
8gig corsair-xms3 1600
gp685b green
1tb seagate
vga--shuttle 450gts 2gb ddr3 128bi
مشکلم از چند ماهه قبل شروع شد که تا چندتا صفحه اینترنتی باز میکردم.. یا همون گزینه ای که ویندوز سون امتیاز میده رو میزدم ویندوز ارور گرافیک...display driver stopeed responding and has recovered (display driver nvidia windows kernel mode driver, version320.14 stopped responding has recovered)... میداد.. تا اینکه وضع بدترشد و وسط بازیامیپرید بیرون و ارور میداد...کم کم هم هنگ اومد ووو تا اینکه گرافیک رو اسلات پائینی گذاشتم... با اسلات پائینی میتونستم بازی کنم فقط دیگه مثل گذشته نبود...یعنی با رزولیشن پائین میتونستم بازی کنم... تازه همون ارور هم همش میومد...فقط کامپیوتر دیگه هنگ نمیکرد... تا اینکه چند روز قبل ویندوز عوض کردم جفت اسلاتا کارت رو نمیشناختن.. فقط زمان بوت اولیه کارت رو میشناخت کامپیوتر.. دیسپلی پروپرتیس agp..8mg.. میشناخت کارتو... اینقدر با درایوا ور رفتم تا بالاخره درایو نصب شد و کارت نصب شد.. الان با اسلات پائینی کار میکنم با همون مشکلات قبل... تا یه فیلم نگاه میکنم کورکلاک پر میشه... تم ویندوز بیسیک میشه...دمای گرافیک هم معمولیه... اینجام تعمییرکار واردی نیست.. موندم مشکل از گرافیکه یا مادربرد...
بایوس مادربرد رو هم همیشه تا جدیدش بیاد اپدیت میکنم...بیشتر درایوا رو هم از سایت انویدیا گرفتم...تمام راهنمایی های سایتا رو هم انجام دادم حتی دستکاری رجستری و fixit مایکروسافت...موندم مشکل از گرافیکه یا مادربرد... با 3dmark vantage اسلات پائینی تا اخر میره و امتیاز 4921 رو میده ولی اسلات بالایی وسط کار ارور میده.. با gpu-z هم که امتحان میکنم.. تا یه فیلم نگاه میکنم کور کلاک و مموری کلاک تا ته پر میشن... شرمنده طومار شد و چشاتونو اذیت کردم

درايورتون قديميه . اول درايور رو بروز كنيد .

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
درايورتون قديميه . اول درايور رو بروز كنيد .
ممنون از اینکه حداقل یه نفر جواب داد!!!
نه دوست عزیز...همه درایوارو امتحان کردم...تازه ویندوز عوض کردم..گفتم سی دی گرافیک قدیمی خودشو نصب کنم...بعد عکس گرفتم...درایو قبلی 320 بود..
یه سوال... اسلات بالایی مادربرد قدرت بیشتری از کارت میگیره یا پائینی؟ یا فرقی ندارن.. اخه یادمه تو دفترچه مادربرد نوشته بود(اگه اشتباه نکنم) اسلات پائینی وقتی میزاری قدرتش نصف میشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دفترچه مادربردت رو چك كنيد يكي از اسلات 8x هست يكي 4x بايد چك كنيد . بايوس مادربردت به روز هست ؟

esmigel

Registered User
لایک‌ها
417
دفترچه مادربردت رو چك كنيد يكي از اسلات 8x هست يكي 4x بايد چك كنيد . بايوس مادربردت به روز هست ؟
بالایی8ته پائینی4....نکنه بخاطر اینکه اسلاتش ضعیف تره هنگ نمیکنه و میشه بازی کرد...ولی همون ارور درایو گرافیک رو میده...
اره بایوس اپدیته.. نکنه اپدیت میکنم بایوس رو همچین مشکلاتی بوجود میاد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالایی8ته پائینی4....نکنه بخاطر اینکه اسلاتش ضعیف تره هنگ نمیکنه و میشه بازی کرد...ولی همون ارور درایو گرافیک رو میده...
اره بایوس اپدیته.. نکنه اپدیت میکنم بایوس رو همچین مشکلاتی بوجود میاد

تو بايوس گزينه هاي مربوط به pcie رو چك كن . مشكل مربوط به ناساز گاري قطعه هست تا چيز ديگه .

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
دوستان با يه همچين سيستمي ميشه2013 pes رو اجرا كرد
main ASRock G41M-VS3
cpu lga 775 core due e7500
رم ddr3 4گيگ

مينبرد گرافيك آنبرده ______

YosefFaraji

Registered User
لایک‌ها
1,434
سلام.یه مادربرد دارم گرافیک آنبردش سوخته.با گرافیک Agpبالا میاد ولی بعضی وقتا تصویر میره.به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟هزینه تعویض گرافیک آنبرد چقدره؟مدل مادربرد:Giga GA-8VM800M-775

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.یه مادربرد دارم گرافیک آنبردش سوخته.با گرافیک Agpبالا میاد ولی بعضی وقتا تصویر میره.به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟هزینه تعویض گرافیک آنبرد چقدره؟مدل مادربرد:Giga GA-8VM800M-775

تو بايوس گزينه بوت گرافيك رو بگذار روي agp . براي تعمير هم قطعش موجود نيست و ارزش نداره

amir5

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام خدمت دوستان عزیز . سیستم بنده بلو اسکرین میده . مشکلش از کجاست . عکس پیغام اضافه شد

30608891304291527114.jpg

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بالا