• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببين تو بايوس هاردت ديتكت ميشه ؟

آقا مشکل حل شد کابل sata power رو وصل نکرده بودم:)واسه همون اصلا هاردو ندیده بود سیستم
راستی اون مشکل دوویندوزیم هنوز هست یعنی من boot.ini رو پیدا نکردم تو دوتا پست قبلیم توضیخ دادم منون میشم زحمتشو بکشی

A.GH.N

Registered User
لایک‌ها
115
سلام رفقا
من یه لپتاپ قراضه لنوو ۳۰۰۰ دارم که خیلی گرم می‌کند. چند وقتی بود ازش استفاده نمی‌کردم ولی باز یه مدت باید برم شهرستان و بهش نیاز دارم.
خمیر سیلیکن فعلی چندان مرغوب نیست و بیشتر گرم شدن هم به‌خاطر GPU و پستش است. شاید فن را هم باید عوض کنم.
از بچه‌های اینجا کسی تعمیرگاه دارد؟ اگر کسی می‌تواند در مدت کمی تعمیرش کند، لطفاً خبر دهد.

L.i.o.N

Registered User
لایک‌ها
194
سلام دوستان

من یه مودم D-Link گرفتم مدل Dsl-2600u

روشنش که می کنم چراخ adsl چشمک میزنه و بعد چند ثانیه ثابت میمونه! باز بعد 4 ثانیه خاموش میشه! دوباره ثابت میشه و باز بعد چند ثانیه خاموش!!! تا 4-5 بار بعد ثابت میمونه و میشه کانکت شد!

فریم ورش رو هم آپدیت کردم مشکل حل نشد! تا حالا از مودم های D-Link استفاده نکرده بودم! دوستانی که از این مدل مودم دارند لطفا بگن این رفتار طبیعییه یا نه؟

لطفا راهنمایی کنید!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان

روشنش که می کنم چراخ adsl چشمک میزنه و بعد چند ثانیه ثابت میمونه! باز بعد 4 ثانیه خاموش میشه! دوباره ثابت میشه و باز بعد چند ثانیه خاموش!!! تا 4-5 بار بعد ثابت میمونه و میشه کانکت شد!

فریم ورش رو هم آپدیت کردم مشکل حل نشد! تا حالا از مودم های D-Link استفاده نکرده بودم! دوستانی که از این مدل مودم دارند لطفا بگن این رفتار طبیعییه یا نه؟

لطفا راهنمایی کنید!

به نظر مياد خط تلفنتون نويز داره. اسپيلتر داري روي خط تلفن ؟

L.i.o.N

Registered User
لایک‌ها
194
به نظر مياد خط تلفنتون نويز داره. اسپيلتر داري روي خط تلفن ؟

سلام

بله! اسپلیتر هم وصله! گفتم شاید اسپلیتر مشکل داشته باشه یکی دیگه داشتم وصلش کردم اما باز همینطوریه!

به سیم مخابرات هم مستقیم وصل کردم اما باز همینطوری بود!

بعد 5-6 بار خاموش و روشن شدن دیگه ثابت میمونه! اما خب 2-3 دقیقه طول میکشه تا ثابت بشه! قبلا یه مودم دیگه داشتم این مشکل رو نداشت!

ممکنه مشکل سخت افزاری باشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام

بله! اسپلیتر هم وصله! گفتم شاید اسپلیتر مشکل داشته باشه یکی دیگه داشتم وصلش کردم اما باز همینطوریه!

بعد 5-6 بار خاموش و روشن شدن دیگه ثابت میمونه! اما خب 2-3 دقیقه طول میکشه تا ثابت بشه! قبلا یه مودم دیگه داشتم این مشکل رو نداشت!

براي اينكه مطمئن بشي . با خط ديگه يكي از آشنايان كه adsl داره تست كن .

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
سلام

آقا محمد شما یه سیم مستقیم از انشعاب اصلی که تقسیم میگذره بگیر مستقیم به مودمت وصل کن ببین درست میشه یا نه معمولا این مورد تو آپارتمانا بیشتره بدیل سیم کشی غیر اصولی چون احتمال داره سیم تلفن از بغل سیم برق رد شده باشه و نویز داشته باشه ____

L.i.o.N

Registered User
لایک‌ها
194
آقا محمد شما یه سیم مستقیم از انشعاب اصلی که تقسیم میگذره بگیر مستقیم به مودمت وصل کن ببین درست میشه یا نه معمولا این مورد تو آپارتمانا بیشتره بدیل سیم کشی غیر اصولی چون احتمال داره سیم تلفن از بغل سیم برق رد شده باشه و نویز داشته باشه ____

سلام آقا میلاد عزیز

منظور از سیم مخابرات تو پست قبلیم
همین انشعاب اصلی بود!

همونطور که دوستمون گفتن باید حتما ببرم رو یه خط Adsl دیگه امتحان کنم تا ببینم مشکل از خط هستش یا مودم!

ممنون از راهنماییهاتون!!!

زنده باشید

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
سلام دوستان

لطفا راهنمایی کنید!

با اجازه دوست عزیزم
رفیق مشکلت بیشتر برای isp شما هستش زنگ بزنید و بگید و این مودم اون مودم نداره مشکل مشکله
و برای شرکت شماست نشد
اخرش تو کانفیگ کردن رو adsl2+ تست بگیرید یا ti143 بزارید

دوست گلم با پشتیبانیش درمیان بزار بگو .ولی اول برو تو کاره شرکت adsl سایت پشتیبانی

http://www.dlink.ir/fa/ADSLModem/WirelessADSLRouter/DSL_2600U

Last edited:

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
AMD.POWER
داداشی ببخشید من دخالت می کنما می خوام یوزر جم کنم.شما استادی

L.i.o.N

Registered User
لایک‌ها
194
با اجازه دوست عزیزم
رفیق مشکلت بیشتر برای isp شما هستش زنگ بزنید و بگید و این مودم اون مودم نداره مشکل مشکله
و برای شرکت شماست نشد
اخرش تو کانفیگ کردن رو adsl2+ تست بگیرید یا ti143 بزارید

دوست گلم با پشتیبانیش درمیان بزار بگو .ولی اول برو تو کاره شرکت adsl سایت پشتیبانی

D-Link | محصولات | مودم روتر ADSL | ADSL مودم روتر بی سیم | DSL-2600U

سلام دوست عزیز

Modulation Mode رو گذاشتم رو T1.143 مشکل برطرف شد!!!!

خیلی خیلی ممنونم! هم از شما و هم از دو دوست دیگر AMD.POWER و milad.h.h عزیز!

زنده باشید!

خدانگهدارشما

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
نوشته اصلی توسط L.i.o.N
سلام دوستان

لطفا راهنمایی کنید!

L.i.o.N جناب عرض ادب تو کانفینگ مودم خودتون که می تونید برید؟

Downstream

Upstream

چنده بهم بگو یا برو گوگل ip بهم بده جسارت نباشه my ip سرچ کن تو گوگل پیغام خصوصی کن

aboskolo

Registered User
لایک‌ها
157
سلام دوست عزیز

Modulation Mode رو گذاشتم رو T1.143 مشکل برطرف شد!!!!

خیلی خیلی ممنونم! هم از شما و هم از دو دوست دیگر AMD.POWER و milad.h.h عزیز!

زنده باشید!

خدانگهدارشما

خوب درست شد خدارو شکر.
پینگ و اسپید شما خیلی بهتر میشه mut بزار 1380 برو حالشو ببر

dns ست کن رو
4.0.34.186

217.218.93.3

یک ربع خاموش کن مودمتونو باز رو شن کن

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سیستم بعد از یک مدت کار خود به خود ری استارت میشه (در حین کار با اینترنت) از کجا میتونم بفهم مشکل از کجاست؟

وقتی سیستم را شب تا صبح برای دانلود روشن میگذارم یا در حین تماشای فیلم تا به حال خاموش نشده!

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سیستم بعد از یک مدت کار خود به خود ری استارت میشه (در حین کار با اینترنت) از کجا میتونم بفهم مشکل از کجاست؟

وقتی سیستم را شب تا صبح برای دانلود روشن میگذارم یا در حین تماشای فیلم تا به حال خاموش نشده!

50 درصد از پاوره و 50 درصد از رم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

mohsendevil66

Registered User
لایک‌ها
21
سلام

دوستان من 2 سوال دام ممنون میشم جواب بدید.
1-دوستان من میخوام یک هارد wd caviar black 1tb بخرم.اما چند تا سایت گفته بودن مصرف برقش بالاس.یک کارت gtx 760 هم دارم.که 170w هست TDP کارت.پاور هم گرین 600 eu هست.اگر wd caviar green بگیرم بهتر نیست؟کلا یک هارد چقدر برق مصرف میکنه؟یرای خرید caviar black باید پاور عوض کنم.؟البته کاربر محترم amd-power قبلا گفته بود 850 بخر که چون خیلی گرون بود 600 گرفتم.حالا با همین 600 میشه یکجوری ساخت؟
2-وقتی میگن tdp یک کارت گرافیک 170w هست یعنی فقط تو اوج مصرف اونقدر مصرف داره؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام

دوستان من 2 سوال دام ممنون میشم جواب بدید.
1-دوستان من میخوام یک هارد wd caviar black 1tb بخرم.اما چند تا سایت گفته بودن مصرف برقش بالاس.یک کارت gtx 760 هم دارم.که 170w هست TDP کارت.پاور هم گرین 600 eu هست.اگر wd caviar green بگیرم بهتر نیست؟کلا یک هارد چقدر برق مصرف میکنه؟یرای خرید caviar black باید پاور عوض کنم.؟البته کاربر محترم amd-power قبلا گفته بود 850 بخر که چون خیلی گرون بود 600 گرفتم.حالا با همین 600 میشه یکجوری ساخت؟
2-وقتی میگن tdp یک کارت گرافیک 170w هست یعنی فقط تو اوج مصرف اونقدر مصرف داره؟

وسترن بلك حداكثر 10 وات از گرين مصرفش بيشتره كه چيزي نيست .فكر نكنم مشكلي پيش بياد . با با اين لينك محاسبه كنيد
eXtreme Power Supply Calculator

ali0z

Registered User
لایک‌ها
71
سلام

- اگر کارت گرافیکی با PCI Express 2.1 x16 بر روی مادر بورد PCI Express 2.0 x16 نصب شود مشکل پیش خواهد آورد ؟

بالا