YANMAR
Registered User
سلام به همگی.
دوستم یه هارد اکسترنال داره که فقط به USB-3 وصل میشه.علت چیه؟
بله ميتونه هر چقدر كمتر باشه بهتر . كيفيت كابل مهمه .
سلام حسته نباشی آفا من کابل افزایش یو اس بی رو گرفتم وصل کردم به کارت صدام ولی اصلا کارت صدام شناخته نمیشه یعنی چراغشم روشن نمیشه
یه صدای تق تق شدیدی هم ازش شنیده میشه چرا اینجوریه؟ چکارش کنم؟به نظر کابل سالمه چون با موس سیستم کار میکنه
دانگل صدا رو مستقيم وصل ميكني شناخته ميشه ؟
دانگل صدا همون منظورتون کابل یو اس بی خودشه؟ آره با اون شناحته میشه که منتها نویز داره دیگه
کابل افزایش رو گرفتم برای رفع نویز
مسئله خاموش نشدن رو با بايد با نصب يك ويندوز روي يك پارتشين ديگه تست كني . اگر خاموش شد از پاورت نيست . نشناختنش براي من هم جاي سواله .
پايه هاي طلائي رم رو با پنبه و الكل تميز كن .خشك شد دوباره امتحان كن .
کردم تفاوتی حاصل نشد
خب داداش بهم بگو دقیقا چیکار کنم؟ همون سی دی ویندوزی که الان نصبه رو توی یه درایو دیگه موقع بوت شدن نصب کنم؟ یا از تو خود
ویندوز نصب کنم؟ این ویندوزی که الان دارم که مشکلی واسش ایجاد نمیشه؟بعد چیکار کنم که سیستم با اون ویندوزی که روی یه درایو دیگست بالا بیاد؟؟وبعدش چیکارکنم که با ویندوز الانم بالا بیاد؟؟
روی اون ویندوز جدید که دیگه نمیخواد درایور هارو نصب کنم فقط شات دان کنمش دیگه؟کمی با جزییات بیشتر بگی ممنون میشم
اینم بگم که وقتی وصل می کنم کارت صدارو با این کابل افزایش اون ایکون صدای پایین ویندوز هی قطع وصل میشه
سلام خسته نباشید _______ آقا من بعضی وقتا که سیم پشت پاور که کابل برق وروی به پاور هستو درمیارم بعد جا میزنم دکمه پاور کیس رو میزنم کامپیوتر روشن میشه دوثانیه بعد خاموش میشه ______ ایراد از چیه البته همیشه اینجورنیست خیلی کم پیش میاد ___ من احتمال میدم که وقتی کابل برق پاور رو بهش میزنی باید چند ثانیه واستی تا خازنا پر شه درسته ؟؟؟؟
گرین 530 ab
آقا زیر دیپلم حرف بزنميتونه از طراحي پاور يا به خاطر پروتكشن ovp باشه
آقا زیر دیپلم حرف بزنپس مشکلی نیست درسته ؟
CPI 1394مدل كارتت چي هست ؟