• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام به همگی.
دوستم یه هارد اکسترنال داره که فقط به USB-3 وصل میشه.علت چیه؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
داداش منظورم به کل اینجاس

دوست عزيز شما منظورت تغييرات آب و هوا و بورس و.... هست اينا گجت ويندوزه ربطي به آپديتت ويندوز نداره

آقا رو هر گجت يا عكس به قوله خودت كه نيمخايش راست كيلك كن اون پايين سمت راست Unpin From Start مياد اونو بزن ديگه ريختشو نمي بيني

نمونش عكس زيره

http://b2b.cbsimg.net/gallery/6387501-620-348.jpg

موفق باشي.

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله ميتونه هر چقدر كمتر باشه بهتر . كيفيت كابل مهمه .

سلام حسته نباشی آفا من کابل افزایش یو اس بی رو گرفتم وصل کردم به کارت صدام ولی اصلا کارت صدام شناخته نمیشه یعنی چراغشم روشن نمیشه
یه صدای تق تق شدیدی هم ازش شنیده میشه چرا اینجوریه؟ چکارش کنم؟به نظر کابل سالمه چون با موس سیستم کار میکنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام حسته نباشی آفا من کابل افزایش یو اس بی رو گرفتم وصل کردم به کارت صدام ولی اصلا کارت صدام شناخته نمیشه یعنی چراغشم روشن نمیشه
یه صدای تق تق شدیدی هم ازش شنیده میشه چرا اینجوریه؟ چکارش کنم؟به نظر کابل سالمه چون با موس سیستم کار میکنه

دانگل صدا رو مستقيم وصل ميكني شناخته ميشه ؟

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دانگل صدا رو مستقيم وصل ميكني شناخته ميشه ؟

دانگل صدا همون منظورتون کابل یو اس بی خودشه؟ آره با اون شناحته میشه که منتها نویز داره دیگه
کابل افزایش رو گرفتم برای رفع نویز

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

دانگل صدا همون منظورتون کابل یو اس بی خودشه؟ آره با اون شناحته میشه که منتها نویز داره دیگه
کابل افزایش رو گرفتم برای رفع نویز

مسئله خاموش نشدن رو با بايد با نصب يك ويندوز روي يك پارتشين ديگه تست كني . اگر خاموش شد از پاورت نيست . نشناختنش براي من هم جاي سواله .

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مسئله خاموش نشدن رو با بايد با نصب يك ويندوز روي يك پارتشين ديگه تست كني . اگر خاموش شد از پاورت نيست . نشناختنش براي من هم جاي سواله .

خب داداش بهم بگو دقیقا چیکار کنم؟ همون سی دی ویندوزی که الان نصبه رو توی یه درایو دیگه موقع بوت شدن نصب کنم؟ یا از تو خود
ویندوز نصب کنم؟ این ویندوزی که الان دارم که مشکلی واسش ایجاد نمیشه؟بعد چیکار کنم که سیستم با اون ویندوزی که روی یه درایو دیگست بالا بیاد؟؟وبعدش چیکارکنم که با ویندوز الانم بالا بیاد؟؟
روی اون ویندوز جدید که دیگه نمیخواد درایور هارو نصب کنم فقط شات دان کنمش دیگه؟کمی با جزییات بیشتر بگی ممنون میشم
اینم بگم که وقتی وصل می کنم کارت صدارو با این کابل افزایش اون ایکون صدای پایین ویندوز هی قطع وصل میشه

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
بالاخره اینقدر باهاش ور رفتم تا درست شد . ممنون از همه دوستان عزیز .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خب داداش بهم بگو دقیقا چیکار کنم؟ همون سی دی ویندوزی که الان نصبه رو توی یه درایو دیگه موقع بوت شدن نصب کنم؟ یا از تو خود
ویندوز نصب کنم؟ این ویندوزی که الان دارم که مشکلی واسش ایجاد نمیشه؟بعد چیکار کنم که سیستم با اون ویندوزی که روی یه درایو دیگست بالا بیاد؟؟وبعدش چیکارکنم که با ویندوز الانم بالا بیاد؟؟
روی اون ویندوز جدید که دیگه نمیخواد درایور هارو نصب کنم فقط شات دان کنمش دیگه؟کمی با جزییات بیشتر بگی ممنون میشم
اینم بگم که وقتی وصل می کنم کارت صدارو با این کابل افزایش اون ایکون صدای پایین ویندوز هی قطع وصل میشه

سيدي ويندوز ترجيحا سون رو بگذار سيستم باهاش بوت . روي درايوي به غير از درايوي كه ويندوز فعلي هست نصب كن . سون درايور ها رو نصب كن به خاطر نويز هم ميگم

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
سلام خسته نباشید _______ آقا من بعضی وقتا که سیم پشت پاور که کابل برق وروی به پاور هستو درمیارم بعد جا میزنم دکمه پاور کیس رو میزنم کامپیوتر روشن میشه دوثانیه بعد خاموش میشه ______ ایراد از چیه البته همیشه اینجورنیست خیلی کم پیش میاد ___ من احتمال میدم که وقتی کابل برق پاور رو بهش میزنی باید چند ثانیه واستی تا خازنا پر شه درسته ؟؟؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خسته نباشید _______ آقا من بعضی وقتا که سیم پشت پاور که کابل برق وروی به پاور هستو درمیارم بعد جا میزنم دکمه پاور کیس رو میزنم کامپیوتر روشن میشه دوثانیه بعد خاموش میشه ______ ایراد از چیه البته همیشه اینجورنیست خیلی کم پیش میاد ___ من احتمال میدم که وقتی کابل برق پاور رو بهش میزنی باید چند ثانیه واستی تا خازنا پر شه درسته ؟؟؟؟

پاور سيستمتون چي هست ؟

بالا