• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
بارها تست كردم . مخصوصا درايور استانداردي كه سايت اسوس گذاشته بدون پچ كار ميكنه .

اميد جان منم ميدونم اينارو ما كوچيك شما هستيم ، منتها 4 سال تو بخش فني الماس بودم تجربه ام خيلي عكسه حالتهاي استانداردو نشون داده ، مثل اين مورد كه عرض كردم ، البته ممكنه مشكل جايي ديگه باشه چون ما كه پشت سيستم ايشون نيستيم كه بر اساس گفته هاي ايشون داريم جواب ميديم.

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بله اون زمان به دليل سرويس پك 2 و درايور هاي قديمي بود .

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
hyper yhreading تو بايوس بگردي پيداش ميكني .براي وصل كردن كارت صدا usb از افزايش كابل استفاده كن . به پنل جلو usbهم وصل نكن .

سلام ممنون.داداش hyper threadingرو که اصلا پیدا نکردم.اصلا مادربرد و سی پی یو من core 2 duo این قابلیت رو داره؟کابلشو هم به پنل جلو وصل نکردم زدم به خود مادر برد
حالا این افزایش کابل usb رو فرق نمیکنه چه اندازه ای بگیرم؟همون یه سر نر یه سر ماده باید بگیرم دیگه؟چه جوریه که این کابل میتونه جلوی نویز رو بگیره؟

راستی من وقتی سیستم رو ری shut down می کنم پاور دستگاه (green 430w) اغلب خودش خاموش نمیشه
گاهی وقتا خودش خاموش میشه وقتی هم رو sleep میره باحرکت موس یا کیبورد
بالا نمیاد مجبور میشم restart کنم مشکل کجاست؟یادمه گفتی پاور هم ممکنه نویز بندازه میگم نکنه ازون باشه

ممنون

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام ممنون.داداش hyper threadingرو که اصلا پیدا نکردم.اصلا مادربرد و سی پی یو من core 2 duo این قابلیت رو داره؟کابلشو هم به پنل جلو وصل نکردم زدم به خود مادر برد
حالا این افزایش کابل usb رو فرق نمیکنه چه اندازه ای بگیرم؟همون یه سر نر یه سر ماده باید بگیرم دیگه؟چه جوریه که این کابل میتونه جلوی نویز رو بگیره؟

بله ميتونه هر چقدر كمتر باشه بهتر . كيفيت كابل مهمه .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
برادر لينك دانلود درايور رو بهت دادم . براي سرويس پك 3 پچ لازم نيست .

ممنون ازتون . الان درایو کارت صدا رو از اون لینک دانلود و نصب کردم ( بایوس رو نصب نکردم دیگه ) تنها مشکلی که هست اینه که صدا ندارم :) کارت صدا کامل و صحیح نصب شده و اسپیکرها هم بدون مشکله . توی تنظیمات هم رفتم همه چی اوکی بود ولی صدا ندارم .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
دوست عزيز اگه سي دي شو داشتي خيلي بهتر بود چون چنتا پچ داره ، منتها حالا كه سي دي رو نداري از لينك زير قسمت Utilities پچ زير رو دانلود كن اكي ميشه

عنوانش اينه Microsoft Windows 2000/XP/2003 HD Audio Patch KB888111

P5LD2 SE - Motherboards - ASUS

1سئوال توي device manager هيچ unknow device يا علامت تعجب و.... نداري؟

موفق باشي

سلام . مجدد . ممنون از راهنماییتون . نه به جز کارت صدا مورد دیگه ای نبود که البته اونم با لینکی که دوستمون دادند درست شد . الان درایو کارت صدا رو از اون لینک دانلود و نصب کردم تنها مشکلی که هست اینه که صدا ندارم :) کارت صدا کامل و صحیح نصب شده و اسپیکرها هم بدون مشکله . توی تنظیمات هم رفتم همه چی اوکی بود ولی صدا ندارم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام . مجدد . ممنون از راهنماییتون . نه به جز کارت صدا مورد دیگه ای نبود که البته اونم با لینکی که دوستمون دادند درست شد . الان درایو کارت صدا رو از اون لینک دانلود و نصب کردم تنها مشکلی که هست اینه که صدا ندارم :) کارت صدا کامل و صحیح نصب شده و اسپیکرها هم بدون مشکله . توی تنظیمات هم رفتم همه چی اوکی بود ولی صدا ندارم .

درايور ها قبلي كه نصب كردي رو بايد كاملا پاك كني .

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله ميتونه هر چقدر كمتر باشه بهتر . كيفيت كابل مهمه .

داداش این پست قبلیه من یه ویرایش داشت یه چیزی بهش اضافه کرده بودم نمیدونم چرا نیومده
گفته بودم پاور سیستم(green 430w) وقتی سیستم روshut down میکنم اغلب خودش خاموش نمیشه دستی خاموشش می کنم البته گاهی هم خودش خاموش میشه
یا مثلا وقتی سیستم روsleep میره با حرکت موس و کیبورد بیدار نمیشه مجبور میشم ری استارت کنم مشکل کجاست؟ یادمه گفتی ممکنه پاور نویز بندازه میگم نکنه
از این باشه؟ ربطی داره؟

ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
داداش این پست قبلیه من یه ویرایش داشت یه چیزی بهش اضافه کرده بودم نمیدونم چرا نیومده
گفته بودم پاور سیستم(green 430w) وقتی سیستم روshut down میکنم اغلب خودش خاموش نمیشه دستی خاموشش می کنم البته گاهی هم خودش خاموش میشه
یا مثلا وقتی سیستم روsleep میره با حرکت موس و کیبورد بیدار نمیشه مجبور میشم ری استارت کنم مشکل کجاست؟ یادمه گفتی ممکنه پاور نویز بندازه میگم نکنه
از این باشه؟ ربطی داره؟

ممنون

بايد مطمئن بشي از ويندوز هست يا پاور اين مسئله خاموش نشدن

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بايد مطمئن بشي از ويندوز هست يا پاور اين مسئله خاموش نشدن

خب چه جوری مطمین شم از کدومه؟ خب ویندوز رو که جدیدا نصب کردم بازم تغییری نکرده البته همون نسخه
قبلیو . windows 7 ultimateکه سرویس پک یکش رو خود ویندوز رو آپدیت دریافت کرد
من با پاور قبلیم کهthermaltake 470 wبود همین مشکل رو پیدا کردم
که البته اون یک ساله داغون شد و حدودا 3 سال پیش اینو گرفتم

تنظیمات خاصی رو وین باید انجام بدم؟؟

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
دوستان کسی میدونه چه طوری باید قسمت آبدیت خبرهای start ویندوز 8 غیرفعال کرد؟؟؟آخه الکی از اینترنتم استفاده میکنه!!

asemani69

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام.
چند وقتی هست سیستمم دچار مشکل شده:
وقتی دارم باهاش کار میکنم صفحه 2-3 بار چشمک میزنه و بهد هنگ میکنه؛وقتی هم ریتش میکنم دیگه بالا نمیاد یعنی تا روشن میشه خود بخود خاموش میشه و دوباره روشن و دوباره خاموش،تا وقتی هم که دکمه پاور رو نگه نداشتم همین جور روشن و خاموش میشه.
حتما باید یه نیم ساعتی صبر کنم بعد دوباره روشنش کنم.
مشکل از گرم شدنش نیست چون بعضی وقتا بعد یک ساعت روشن بودن اینجوری میشه بعضی وقتا هم 5 دقیقه که روشنه این جوری میشه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
کسی نمیدونه؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
کسی نمیدونه؟

دوست عزيز كارت گرافيكت آنبرد يا مستقله مثل geforce يا radeon؟

اين مشكل از خيلي چيزا ميتونه باشه ميتونه از پاور مادربرد يا كارت هم مشكل داشته باشه و2 گزينه اول باعث مشكل هستش احتمالا.

چه موقعه اينجوري ميشه بيشتر ؟ مثلا كار خاصي ؟ گيم ؟ برنامه خاصي ؟ فيلم ديدن؟ و.....

چند وقته اينجوريه؟

مشخصات كامل سيستمت و بگو لطفا

موفق باشيد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خب چه جوری مطمین شم از کدومه؟ خب ویندوز رو که جدیدا نصب کردم بازم تغییری نکرده البته همون نسخه
قبلیو . windows 7 ultimateکه سرویس پک یکش رو خود ویندوز رو آپدیت دریافت کرد
من با پاور قبلیم کهthermaltake 470 wبود همین مشکل رو پیدا کردم
که البته اون یک ساله داغون شد و حدودا 3 سال پیش اینو گرفتم

تنظیمات خاصی رو وین باید انجام بدم؟؟

بايد با يك سيدي لايو مثل لينوكس ... عمليات خاموش كردن رو انجام بدي ببيني خاموش ميشه يا يك ويندوز نصب كني مطمئن بشي .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
معلوم شد ايراد از پچ نيست . به خاطر درايورهاي ديگست كه نصب كردي بايد درايور هايي كه قبلا نصب كردي رو پاك كني .

منظورتون درایورهای صدای دیگس ؟
اصلا اون فایل درایور اصلی رو که میخواستم نصب کنم ارور میداد که باید درایور قبلی رو انیستال کنی منم کلا پاکش کردم و این جدیده رو نصب کردم . الان از قدیمیه فک نکنم چیزی مونده باشه

AloneWolf

Registered User
لایک‌ها
46
بالا