• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
jpg9leyduukiko2r53d.png

xhhk59unr460mbpt8vty.png

5n15tenzwmbej8k0azrb.png

الان همه چيز بدون مشكل هست .

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
ر خیلی ببخشید اینجا پست میدم اخه با گوشی نمیشه تاپیک زد

دوستان میخوام یه سیستم جمع کنم برای انجمن خیریه 600بیشتر ندارن چی پیشنهاد میدید؟
بدون رایتر ومانیتور

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ر خیلی ببخشید اینجا پست میدم اخه با گوشی نمیشه تاپیک زد

دوستان میخوام یه سیستم جمع کنم برای انجمن خیریه 600بیشتر ندارن چی پیشنهاد میدید؟
بدون رایتر ومانیتور

با جناب پوده اي مشورت كن كاربر ITI : مادربرد و پردازنده 775 دارند . ميتوني با قيمت خوب جمع كني . ما بقي قطعات هم دارند

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
با جناب پوده اي مشورت كن كاربر ITI : مادربرد و پردازنده 775 دارند . ميتوني با قيمت خوب جمع كني . ما بقي قطعات هم دارند

مرسی میشه لینک تاپیک یا پروفایلشون را لطف کنید

asemani69

Registered User
لایک‌ها
24
با سلام.
چند وقتی هست سیستمم دچار مشکل شده:
وقتی دارم باهاش کار میکنم صفحه 2-3 بار چشمک میزنه و بهد هنگ میکنه؛وقتی هم ریتش میکنم دیگه بالا نمیاد یعنی تا روشن میشه خود بخود خاموش میشه و دوباره روشن و دوباره خاموش،تا وقتی هم که دکمه پاور رو نگه نداشتم همین جور روشن و خاموش میشه.
حتما باید یه نیم ساعتی صبر کنم بعد دوباره روشنش کنم.
مشکل از گرم شدنش نیست چون بعضی وقتا بعد یک ساعت روشن بودن اینجوری میشه بعضی وقتا هم 5 دقیقه که روشنه این جوری میشه.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-درايور جديدش رو از سايت كريتيو دانلود كن
2- ممكنه پاور سيستم عامل ايجاد نويز باشه

سلام
درایور جدیدشو از سایت کریتیو دانلود و نصب کردم روی همون درایوری که قبلا از سی دی نصبش کرده بودم
همون موقع که چک کردم درست شده بود یه 3 4 دقیقه ای اهنگ گوش دادم اما بعدا که دوباره اومدم چک کردم
دیدم همونجوری شده درایورشو دوباره نصب کردم اما نشد که نشد. پاور سیستمم گرین 430 واتیه مادربردمp5q pro
سی پی یوcore 2 duo e7400و گرافیکamd4670
حالا به نظرتون چکارکنم؟؟

hooooooman

Registered User
لایک‌ها
152
الان همه چيز بدون مشكل هست .
پس مشکل از چی هستش داداشی ؟
رم ها رو هم رو اسلات های دیگه چک کردم ولی تغییری نکرد
بایوس رو هم به آخرین نسخه آپدیت کردم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
درایور جدیدشو از سایت کریتیو دانلود و نصب کردم روی همون درایوری که قبلا از سی دی نصبش کرده بودم
همون موقع که چک کردم درست شده بود یه 3 4 دقیقه ای اهنگ گوش دادم اما بعدا که دوباره اومدم چک کردم
دیدم همونجوری شده درایورشو دوباره نصب کردم اما نشد که نشد. پاور سیستمم گرین 430 واتیه مادربردمp5q pro
سی پی یوcore 2 duo e7400و گرافیکamd4670
حالا به نظرتون چکارکنم؟؟

شما درايور رو بايد با نرم افزار لينك زير پاك كنيد دوباره نصب كنيد
Guru3D - Driver Sweeper

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پس مشکل از چی هستش داداشی ؟
رم ها رو هم رو اسلات های دیگه چک کردم ولی تغییری نکرد
بایوس رو هم به آخرین نسخه آپدیت کردم

من دقيقا متوجه نميشم . رمها كه درست شناخته شدند . مشكل رو كامل توضيح بديد

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما درايور رو بايد با نرم افزار لينك زير پاك كنيد دوباره نصب كنيد
Guru3D - Driver Sweeper

سلام آقا این نرم افزارو دانلود کردم و درایور کریتیوcleanکردم که توی بالا اومدنه ویندوز سه تا پیغامy/nداد که من y روزدم
بعدش اومدم درایوری که از سایت دانلود کرده بودم و نصب کردم ولی درست نشد رفتم سایت کریتیو یه راه حلهایی برای کاهش نویز استاتیک
نوشته بود اینجا:Creative Weltweite Unterstützung
گزینه 1 و 2 اش را خیلی متوجه نشدم میتونی شما کمک کنی؟ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام آقا این نرم افزارو دانلود کردم و درایور کریتیوcleanکردم که توی بالا اومدنه ویندوز سه تا پیغامy/nداد که من y روزدم
بعدش اومدم درایوری که از سایت دانلود کرده بودم و نصب کردم ولی درست نشد رفتم سایت کریتیو یه راه حلهایی برای کاهش نویز استاتیک
نوشته بود اینجا:Creative Weltweite Unterstützung
گزینه 1 و 2 اش را خیلی متوجه نشدم میتونی شما کمک کنی؟ممنون

البته اين براي ديوايس هاي usb هست ولي
اولي براي تنظيمات وقفه هاي سخت افزاري هست كه شما تنظيمات بايوس رو ديفالت كني خودش ست ميكنه .
دومي غير فعال كردن hyper threading تو بايوس هست .
من پيشنهاد ميكنم بايوس رو اپديت كني و ساند آنبرد رو از تو بايوس غير فعالي كني .

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته اين براي ديوايس هاي usb هست ولي
اولي براي تنظيمات وقفه هاي سخت افزاري هست كه شما تنظيمات بايوس رو ديفالت كني خودش ست ميكنه .
دومي غير فعال كردن hyper threading تو بايوس هست .
من پيشنهاد ميكنم بايوس رو اپديت كني و ساند آنبرد رو از تو بايوس غير فعالي كني .

مگه دیوایس من یو اس بی نیست؟
بعدشم داداش من با بایوس و اپدیتشو دیفالت کردنش هیچ آشنایی ندارم یعنی فقط اسماشونو شنیدم
ولی تا حالا باهاش کار نکردم میشه بیشتر راهنماییم کنین.آدم جنس نو بخره نتونه ازش استفاده کنه خیلی ضدخاله
خیلی ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
:hmm:
باسلام ...
من جدیدا یک مین نو رو با مشخصات زیر خریداری کردم ...
giga h77-ds3h
و ...
Cpu: i3-3220
Ram: Vengeance - 8GB Dual Corsair
HDD: 1TB WD Blue
Power: 480 Green

اما از زمان خرید این سیستم تا به حال، باهاش مشکل دارم ...

:(
مشکل ...
بعد از نصب ویندوز ...
وقتی ویندوز لودینگ میشه ... سیستم هنگ میکنه ...
مجبور شدم دستی سیستم رو ریست کنم ...
بار دوم ... همه چیز به نظر خوب بود ... اما این بار بعد از مدتی ... موس و کیبورد قفل شد و سیستم هنگید ...
...
با چند نفر از دوستان صحبت کردم ... گفتن مشکل از رم هات هست ...
رم ها رو با مدل XMS3 - 8GB Dual Corsair عوض کردم ... اما مشکل بر طرف نشد ...
...
مین رو بردم گارانتی آواژنگ ... اونجا مشکل رو مطرح کردم اما گفتن مین رو باید تست کنیم ...
مین رو دادن به یکی از کارشناس هاشون ... با cpu خودم تست لحظه ای کردن ... ولی با رم های من تست نکردن ... گفتن چون گارانتی ما نیست تست نمی کنیم ...
به هر حال ... گفتم باشه با رم kingmax خودتون تست کنید ... تست کردن ... ولی مشکلی که من داشتم نشان داده نشد ...
:mad:
گفتن مین سالمه ... من قبول نکردم ... و گفتم که مین مشکل داره ... اونها هم زیر بار نرفتن ... گفتن مشکل از رم هات هست ... گفنم چه رمی بگیرم که مشکل پیش نیاد ... گفتن رم 1333 Kingmax ...
حالا دوتا رم 4GB 1333 Kingmax با گارانتی آواژنگ خریدم ...
ولی ... باز همون مشکل پا برجاست ...

حالا به نظر شما مشکل چیه ؟
:blink:

1-براي شروع بايوس بردتون رو اپديت كنيد .
تو سايت گيگابايت qvl رو چك كنيد براي سازگاري رمها . رمهايي گرفتي با چه تايمينگي هستند و چه ولتاژي .بايد ولتاژ كاري رمها 1.5 ولت باشند .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

مگه دیوایس من یو اس بی نیست؟
بعدشم داداش من با بایوس و اپدیتشو دیفالت کردنش هیچ آشنایی ندارم یعنی فقط اسماشونو شنیدم
ولی تا حالا باهاش کار نکردم میشه بیشتر راهنماییم کنین.آدم جنس نو بخره نتونه ازش استفاده کنه خیلی ضدخاله
خیلی ممنون

درسته من فكر كردم pci هست .
تو دفترچه مادربردت نحوه ورود به صفحه بايوس نوشته شده .براي اپديت بايوس شما بايد آخرين ورژن بايوس رو دريافت كنيد .
براي ورود به بايوس كليد del رو بزنيد وقتي سيستم بالا مياد . روي منوي exit ..... يك قسمت داره default رو ميزنيد .
مادربردت هم اعلام كن چي هست كه راهنمايي كنم .

Dearhossein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درسته من فكر كردم pci هست .
تو دفترچه مادربردت نحوه ورود به صفحه بايوس نوشته شده .براي اپديت بايوس شما بايد آخرين ورژن بايوس رو دريافت كنيد .
براي ورود به بايوس كليد del رو بزنيد وقتي سيستم بالا مياد . روي منوي exit ..... يك قسمت داره default رو ميزنيد .
مادربردت هم اعلام كن چي هست كه راهنمايي كنم .

داداش من اخرین ورزن بایوس مادربردم که مدلasus p5q proهست از سایت ایسوس دانلود کردم همون ورزنی که تو سایتش بالاتر از ورزن های
دیگه قرار گرفته.با یه سرچی که تو نت زدم و راهنمایی شما یه خورده یاد گرفتم وبایوس رواپدیت کردم به ظاهر همه مراحلش خوب انجام شد با روش usb flashانجامش دادم
بعدشم ساند انبوردم disabledکردم بعد تست کردم ولی مشکل بدبختانه هنوزم پابرجاست البته ظاهرا بهتر شده جالبه که چنتا ترک پخش کردم هیچ نویزی توش نبود
ولی تو ترکهای دیگه بازم همونجوری بود حالا چه کنم؟؟شما چی به نظرت میرسه؟
:eek:
این kyper threading که خود کریتیو گفته چه جوری غیر فعال میشه؟تاثیری داره؟؟

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام دوستان . خوبید ؟
تازگی ویندوز عوض کردم ولی هر کاری میکنم کارت صدا نصب نمیشه . با استفاده از نرم افزار دریا سافت که مجموعه کاملی از درایورها هست میخوام کارت صدا که آنبرد هست رو نصب کنم . مادر برد asus هست و مدل کارت صدا رو ad 1986A sound chip شناسایی کرده . تمامی مراحل شناسایی و نصب به طور کامل انجام میشه ولی وقتی کار تموم شد هنوز کارت صدا به رنگ سبز که نشون دهنده شناسایی سخت افزاره در نمیاد .

2-3 تا درایور هم از نت پیدا کردم همه واسه ویندوز 64 بیت بودند و نشد نصب کنم . ویندوز من xp 32 Bit هست . الان سیستم صدا نداره ، چیکار کنم ؟

rastiii

Registered User
لایک‌ها
42
سلام دوستان . خوبید ؟
تازگی ویندوز عوض کردم ولی هر کاری میکنم کارت صدا نصب نمیشه . با استفاده از نرم افزار دریا سافت که مجموعه کاملی از درایورها هست میخوام کارت صدا که آنبرد هست رو نصب کنم . مادر برد asus هست و مدل کارت صدا رو ad 1986A sound chip شناسایی کرده . تمامی مراحل شناسایی و نصب به طور کامل انجام میشه ولی وقتی کار تموم شد هنوز کارت صدا به رنگ سبز که نشون دهنده شناسایی سخت افزاره در نمیاد .

2-3 تا درایور هم از نت پیدا کردم همه واسه ویندوز 64 بیت بودند و نشد نصب کنم . ویندوز من xp 32 Bit هست . الان سیستم صدا نداره ، چیکار کنم ؟
امیدوارم نرم افزارهایی که اینجا هستن بتونن کمک کنن ...
درایور | دانلود رایگان نرم افزار
http://www.google.com/search?q=ad19...j4&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مدل مادربردت رو بنويس . نصب چند درايور اشتباه باعث ميشه درايور اصلي هم به درستي شناسايي نشه

بالا