• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بایوس رو آپدیت کردم ... تایمینگ هم 9 9 9 24 هست ... ولتاژ هم 1.5 ولت ...
:(
یکی از بچه ها می گفت ... مشکل میتونه از هارد باشه ... با هارد 320GB Maxtor هم تست کردم ... اما مشکل پابرجاست ...
...
:hmm::hmm::hmm:
نه روي رمها ولتاژ كاري رو چي زده . مادبرد مشخصا 1.5 هست .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
داداش من اخرین ورزن بایوس مادربردم که مدلasus p5q proهست از سایت ایسوس دانلود کردم همون ورزنی که تو سایتش بالاتر از ورزن های
دیگه قرار گرفته.با یه سرچی که تو نت زدم و راهنمایی شما یه خورده یاد گرفتم وبایوس رواپدیت کردم به ظاهر همه مراحلش خوب انجام شد با روش usb flashانجامش دادم
بعدشم ساند انبوردم disabledکردم بعد تست کردم ولی مشکل بدبختانه هنوزم پابرجاست البته ظاهرا بهتر شده جالبه که چنتا ترک پخش کردم هیچ نویزی توش نبود
ولی تو ترکهای دیگه بازم همونجوری بود حالا چه کنم؟؟شما چی به نظرت میرسه؟
:eek:
این kyper threading که خود کریتیو گفته چه جوری غیر فعال میشه؟تاثیری داره؟؟

hyper yhreading تو بايوس بگردي پيداش ميكني .براي وصل كردن كارت صدا usb از افزايش كابل استفاده كن . به پنل جلو usbهم وصل نكن .

Pars207

Registered User
لایک‌ها
1,221
سلام دوستان . خوبید ؟
تازگی ویندوز عوض کردم ولی هر کاری میکنم کارت صدا نصب نمیشه . با استفاده از نرم افزار دریا سافت که مجموعه کاملی از درایورها هست میخوام کارت صدا که آنبرد هست رو نصب کنم . مادر برد asus هست و مدل کارت صدا رو ad 1986A sound chip شناسایی کرده . تمامی مراحل شناسایی و نصب به طور کامل انجام میشه ولی وقتی کار تموم شد هنوز کارت صدا به رنگ سبز که نشون دهنده شناسایی سخت افزاره در نمیاد .

2-3 تا درایور هم از نت پیدا کردم همه واسه ویندوز 64 بیت بودند و نشد نصب کنم . ویندوز من xp 32 Bit هست . الان سیستم صدا نداره ، چیکار کنم ؟

مال منم همینطور شد دادم تعمیرکار گفت مال چیپ صداشه، چیپ هم ندارشت که بزاره
یه کارت صدا گرفتم تاحدودی کارم راه افتاد

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
مدل مادربردت رو درست نوشتين؟ با كمك برنامه cpu-z تو تب mainboard مدل مادربرد رو مينويسه .

بله درسته . اتفاقا یکی از همین برنامه های جانبی مدل دقیقشو داد . توی گوگل هم سرچ کردم این مدل هست : ASUS ATK0110

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
باز شات mainboard برنامه cpu-z رو بگذاريد .اين مدلش نيست .atk acp driver هست نه مدل مادربرد

Last edited:

m0rt3z4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان
من یه هارد اکسترنال وسترن 3 ترا گرفتم که موقع کار یه صدای خش خشی میده
مشکل از چیه؟آیا این صدا طبیعیه؟
تصویر benchmark :
1.png

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

مادربردت asus P5LD2-SE هست .
بايوسش هم اپديت كن . بايوس آخريش براي 2009 هست . كه باگهاي زيادي رو ميگيره . از سيديش برنامه ASUS UPDATE رو نصب كن . فايل آخر بايوسش هم بگير
با برنامه ASUS UPDATE بايوس رو اپ كن .
P5LD2 SE - Motherboards - ASUS
از اين لينك هم بايوسش رو بگير هم درايورش رو .

mohsendevil66

Registered User
لایک‌ها
21
سلام دوستان
میخواستم بپرسم که برای یک کارت asus gtx 770 پاور 600 کافی هست؟برای 760 چطور؟مادربرد من asus m5a99fx pro هست با cpu fx 8120 +overclocking مرسی.یکی از دوستان یک پاور بدون گارانتی 850 داره.اونو بگیرم بهنر نیست؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941

آقا وبندوزت xp هستش؟ سرویس پکه چنده؟
احتمالا سرویس پک 2 ، اگه 2 هست 3 نصب کن اکی میشه.

منتها شما 1 عکس از روت داخل سی دی ماردبردت بزار 1 فولدر داره که پچ های ویندوزو داره ، این adi باید این پچ هارو نصب کنی تا صدات نصب بشه و کار کنه و در غیر اینصورت فعال نمیشه ، یعنی Wizard کارت صدا کامل میاد نصب میشه ولی فعال نمیشه.

اگه میتونی هم ویندوز 7 نصب کن این دنگ و فنگارو نداره.

موفق باشید

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
آقا وبندوزت xp هستش؟ سرویس پکه چنده؟
احتمالا سرویس پک 2 ، اگه 2 هست 3 نصب کن اکی میشه.

منتها شما 1 عکس از روت داخل سی دی ماردبردت بزار 1 فولدر داره که پچ های ویندوزو داره ، این adi باید این پچ هارو نصب کنی تا صدات نصب بشه و کار کنه و در غیر اینصورت فعال نمیشه ، یعنی Wizard کارت صدا کامل میاد نصب میشه ولی فعال نمیشه.

اگه میتونی هم ویندوز 7 نصب کن این دنگ و فنگارو نداره.

موفق باشید

درود بر شما .
بله xp هست منتها سرویس پک 3
من این سیستم رو دسته دوم بستم و سی دی مادربرد و ... ندارم ، تمامی درایوها رو با مجموعه نرم افزاری " دریا سافت " نصب کردم . این پچ ها رو از کجا گیر بیارم ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
درود بر شما .
من این سیستم رو دسته دوم بستم و سی دی مادربرد و ... ندارم ، تمامی درایوها رو با مجموعه نرم افزاری " دریا سافت " نصب کردم . این پچ ها رو از کجا گیر بیارم ؟

برادر لينك دانلود درايور رو بهت دادم . براي سرويس پك 3 پچ لازم نيست .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان
میخواستم بپرسم که برای یک کارت asus gtx 770 پاور 600 کافی هست؟برای 760 چطور؟مادربرد من asus m5a99fx pro هست با cpu fx 8120 +overclocking مرسی.یکی از دوستان یک پاور بدون گارانتی 850 داره.اونو بگیرم بهنر نیست؟

پاور 850 بگيري بهتره .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان

پاور 850 بگيري بهتره .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
درود بر شما .

دوست عزيز اگه سي دي شو داشتي خيلي بهتر بود چون چنتا پچ داره ، منتها حالا كه سي دي رو نداري از لينك زير قسمت Utilities پچ زير رو دانلود كن اكي ميشه

عنوانش اينه Microsoft Windows 2000/XP/2003 HD Audio Patch KB888111

1سئوال توي device manager هيچ unknow device يا علامت تعجب و.... نداري؟

موفق باشي

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزيز اگه سي دي شو داشتي خيلي بهتر بود چون چنتا پچ داره ، منتها حالا كه سي دي رو نداري از لينك زير قسمت Utilities پچ زير رو دانلود كن اكي ميشه

عنوانش اينه Microsoft Windows 2000/XP/2003 HD Audio Patch KB888111

1سئوال توي device manager هيچ unknow device يا علامت تعجب و.... نداري؟

موفق باشي
رفيق ويندوز سرويس پك 3 پچ hd audio رو لازم نداره . پيش فرض داره .

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
رفيق ويندوز سرويس پك 3 پچ hd audio رو لازم نداره . پيش فرض داره .

اميد جان تو حالت استاندارد خودم هم گفتم نيازي نداره (توبالا)، منتها تجربه من چيزه ديگه اي رو ميگه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اميد جان تو حالت استاندارد خودم هم گفتم نيازي نداره (توبالا)، منتها تجربه من چيزه ديگه اي رو ميگه.

بارها تست كردم . مخصوصا درايور استانداردي كه سايت اسوس گذاشته بدون پچ كار ميكنه .

بالا